מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
הGTA IV תקוע עם החומרה הזאת: 6870 1GB ep 45 ud3lr 6GB wastern digital 500 green e7500 ולמישחק עדיין יש תקיעות..למה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שיש שתי סוגים, לי יש את הדגם הראשון ASUS MY LOGO (לא 2..) ובאתר שלהם כתוב שמתקינים ASUS UPDATE מותקן ה ASUS MY LOGO 2 שכנראה לא מותקן בלוח שלי אז מאיפה אני משיג את הראשון, ואיך אני משנה איתו תמונות?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אז רק שאני אהיה בטוח, מעבד שני ליבות או 4 ליבות לא משנה, עובד בצורה של QUEUE? זאת אם מעבד אחד עובד על 100% אז השני יתחיל לעזור לו לעבד וכך הלאה? או שמלכתחילה ארבעת/שני המעבדים עובדים ביחד? אני מעוניין לקנות מחשב בחודש הקרוב, אבל לא סגור על מעבד ולוח הבנתי שהE8400 מאוד חזק וטוב לOC (שאני רוצה לעשות) אבל אני קצת נרתע מלקנות שני ליבות בשוק שכרגע נשלט ע"י 4 ליבות ומתקדם לעבר הפורמט הזה. וכבר שמעתי את הטיעונים שבמילא עוד שנה יצאו מעבדים הרבה יותר חזקים משניהם, אבל בכל זאת, מי שקנה בזמנו כפול ליבה במקום חד ליבה הרוויח מחשב חזק ליותר זמן... אז, על איזה מעבד אתם ממליצים מבין השניים? או אפילו אחד אחר שבתחום המחירים עד 1200 שטוב לOC? ומה לגבי לוח? מהודעות בפורום ראיתי שג'יגהבייט מא…
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי לכולם! לפני כמה ימים שמתי הודעה בפורום מפרטים והגעתי למפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: GIGABYTE GA-P35DS3P ¤838 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2097 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ¤234 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤582 מארז: ANTEC NINE HUNDRED - ULTIMATE GAMER CASE ¤760 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤182 מערכות הפעלה: WINDOWS XP HOME+ SP2- OEM ¤466 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES …
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם הלוחות אם של היום (ואפילו הכי חדשים) יתאימו ל DDR3 ולמעבדים של ליבה מרובעת :s05: :s05: האם הלוחות אם של MSI מתאימים למעבדים של AMD :s05: :s05: תודה רבה למי שועזר
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי לוח אם K8NF-9 של gigabyte. ויש לי שני סטיקי זיכרון של 256 מגה. בלוח אם יש שני מודולים של זיכרון בצבע סגול ושניים בצבע ירוק, האם אני צריך לשים אתת שניהם באותו צבע או אחד בצבע אחד ואחד בשני?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
את התדר של הזיכרון הבנתי אבל זה בא בנוסף ל 5-5-5-12 לי אמרו תסתכל רק על המספר הראשון הוא הכי חשוב. אמרו לי שהזיכרון הוא מטריצה של שורות ועמודות כאשר הזיכרון ממלא נתונים הוא ממלא שורות שורות. כאשר נגמר שורה הוא עובר לשורה הבאה וזה לוקח לפי המספר הראשון שהוא במקרה הזה 5 , אני מניח 5ms אבל זה רק אני. ואומר כמה שיותר נמוך יותר טוב. מישהוא יכול לאשר את זה , ואם זה נכון אז למה שאר המספרים?? אני יודע שזה לOC אבל מה זה אומר?? כי אני רוצה לדעת לפני שאני קונה.
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שהמטרה המרכזית שלו היא עבודה עם וידיאו. כלומר, הורדת קטעים ממצלמת וידאו למחשב, ועריכה שלהם בתוכנת Studio 10 או Adobe Premier. עכשיו תקנו אותי אם אני טועה, אבל את העיבוד בתוכנות האלה עושה המעבד ולא כרטיס המסך נכון? ולמעשה אין לי מה להשקיע כמה מאות שקלים בכרטיס מסך ועדיף לי לשים אותם על מעבד כמה שיותר חזק. בהקשר הזה, לסוג כזה של עיבוד איזה מעבד עדיף היום? של אינטל או AMD? ואיזה פרמטרים יותר חשובים לסוג כזה של עיבוד? זכרון על המעבד? מהירות שעון? BUS? קחו למשל את שני המעבדים הבאים של אינטל: Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB Core 2 Quad Q8400, 1333MHz, s775, 4MB Tray הם עולים פלוס מינוס אותו הדבר, אבל שונים בכל כך הרבה פרמטרים... זה…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
G31 של אינטל ו VIA K8M890 של AMD זה ציפסט מבחינתם ביצועים ופיצרים דומה לגמרי ! מבדיקה שעשיתי + מפרט זהה תסתכלו על החזית של הלוח מבחינת יציאות : 4 יציאות USB יציאה COM יציאה VGA יציאה מדפסת יציאה עכבר / מקלדת . יציאה של כרטיס קול 3 צבעים - 6 ערוצים . אותו דבר לחלוטין לוח מבוסס ציפסט אינטל G31 : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2693&ProductName=GA-G31M-S2L לוח מבוסס ציפסט VIA K8M890 : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1418&modelmenu=1 תראו ולא תאמינו אותו דבר לחלוטין רק שם של ציפסט אחר וחברות שונות .
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום הזה רציתי לדעת איזה חלק במחשב משפיע על מהירות החילוץ ב WINRAR האם זה חוזק המעבד או זיכרון רם?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הינה צילום של מה ש cpuz מראה לי... אבל על הלפטופ יש מדבקה ועליה רשום "centrino duo"... אז אני מבולבל... =\ מה יש לי? ומה ההבדל בין centrino ל core? :s05:
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זכרון חדש של 256מגה במהירות333 יש לי כרגע זכרןן 256מגה שלWINBOND במהירות של 333 השאלה שלי על איזה זכרון ללכת אני רוצה ש DUAL DDR ייפעל אם כדיא לי ללכת על הזכרון של Elixir? מKSP הוא הכי זול הוא זכרון של GEIL שהוא גם די זול הוא ללכת על זכרון של WINBOND בשביל שתהיה תאימות מקסמילת אבל הוא יותר יקר הכוונה היא אם זה יכול להיות שתי חברות שונות של זכרון בשביל DUAL DDR
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
נתקלתי בהגדרה הזאת לוח תומך HT3.0 או שלא תומך מה זה HT3.0 ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה זמן הלך לי הלוח אם אז אמרו לי שאני צריך להחליף אותו. היה לי: Gigabyte 8pe800 והם שמו לי: Gigabyte 8iexp הם טוענים שהם שמו לי לוח יותר טוב ואני לא מבין בזה כלום אבל בכל זאת הלכתי לאתר של החברה שמייצרת אותם להשוואה וניראה לי לפי הפיצרים שהחדש יותר טוב אבל חבר שלי שמבין בזה אמר לי שהקודם יותר חדש מבחינה טכנולוגית ואני לא יודע מה לעשות...... בבקשה עזרה מישהו! הנה הלינקים ללוחות בדף הבית שלהם למי שרוצה לעזור: החדש http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-8IEXP(2.0) הישן http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PE800.htm תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא בדילמה לפני רכישה, בתחום הזכרונות כפי שמרמזת הכותרת. ההתבלטות היא בין שניים כאלה של קורסייר - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=11744 לבין הקיט הזה של פטריוט - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=12032 לקורסייר מתח עבודה נמוך יותך (והפרש קל במחיר לטובתו) ולפטריוט תזמונים נמוכים יותר. אלו ההבדלים היחידים שמצאתי על פני השטח, כעת אשמח אם תוכלו לייעץ לי מי מבין השניים עדיף. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
חברים שלום | :'( ??? היום הלכתי ורכשתי 2 זכרונות של HRZ 400 מ"ב256 תוצרת A-DATA הוצאתי את הישנים והכנסתי במקומם את 2 הזכרונות ואז הפעלתי המחשב ואז המסך לא הגיב ולא היה כל שלבי עיבוד וריצה . מה הסיבה ?. החזרתי הישנים וכמו סוס שבא לאורווה מצא את המקום והתחיל לעבוד הלוח שלי תוצרת אסוס A7N8X מערכת הפעלה XP לפני שאני חוזר לחנות בעצבים מה עושים ואיפה הבעייה ? נא סיעו לי דחוף בברכה ???
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
היי..קניתי מחשב חדש מאייבורי ובין היתר לוח האם שלו הוא gygabyte GA-P35_DS3, והזיכרון שהזמנתי הוא OCZ 1GB*2, בקיט(DDR2) ובמהירות של 800MHZ. עכשיו הורדתי תוכנות לזיהוי רכיבים CPUZ והתוכנה אומרת שהזיכרון עובד על 400 MHZ. האם זאת טעות של התוכנה או שאייבורי הביאו לי זכרון עם מהירות נמוכה יותר?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש , הסתובבתי קצת בפורום מפרטי מחשב וראיתי שכבר לא ממליצים בכלל על מעבדי הפנום X4 אז מהקצת שהבנתי שם אני מלבט בין לקחת פנום 955 ולעשות לו OC ל4GHZ או לקחת I5 2400 או שבכלל לחכות קצת לI3 2100K ולעשות לו OC למרות שזה 2 ליבות לעומת 4 (בSB) אז אני לא יודע אם OC יסגור את ההפרש של שני הליבות. בעקרון התקציב הוא 1000+- למעבד + לוח אם , המטרה היא משחקים בעיקר אבל גם שאם אני יפתח כמה כרטסיות וחלונות המחשב לא יהיה איטי יותר.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב, הוצע לי בחנות מחשבים מעבד AMD (גירסת AM2 כמובן) מסדרת ה-OPTERON במחיר כמעט זהה למחירו של ATHLON. לפני שהוא הציע לי את ה-OPTERON הייתי כמעט סגור על בין 4000-4400 מדגמי ה-BRISBANE. ידוע לי שהוא מיועד להיות מעבד של שרת, אך זה לכאורה אומר שהוא חזק יותר. האם כדאי לי? האם כמשתמש בודד (לא סרבר) ארגיש בהבדל? האם צריכת החשמל הגבוהה שלו תעמיס על הספק? מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ובודק את השוק לגבי לוחות אם..... מצאתי את הלוח אם של ASUS P4T533 בלי שום תוספות אחריו.... לא LC ולא S ולא כלום... עכשיו השאלה היא: איפה הוא בארץ? האם הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אינטל חושפת את ההתפתחות הגדולה הבאה בייצור שבביה, אשר אמורה להציג שיפורי ביצועים מלהיבים כמעט בכל היבט ונתון לכתבה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שלמיר עשו טעות באתר עכשיו אני רואה שגם המחיר של 2.4 (בבאס 533) זה 1300 ש"ח, כמו המחיר של 2.26. (מחיר זהה). כנראה זאת ירידה משמעותית..... כנראה זה מלאי חדש כי כבר יצא 2.8 אז ירדו המחירים. עכשיו אפשר יהיה לקנות מעבדים מהירים בטירוף במחירים רגילים... וזאת לא טעות כי עובדה שבעיתונים הרבה מחשבים בככה 4000 ש"ח פתאום רואים עם מעבד 2.4 ולא הבנתי איך כי זה מעבד יקר ועכשיו כנראה שבגלל הירידה החנויות מרשות לעצמן לשים אותו במפרטים שמופיעים בעיתון.....
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הלוח הוא של ABIT אשר נושא את שם הקוד "DAN 5up4too1" הלוח תומך ב DDR2 במהירות של 1066 MHZ וגם ב PCI-E במהירות של 32X (כנראה הכוונה ל 2 של 16X) ושאר ירקות ופירות מקור http://www.tcmagazine.info/comments.php?shownews=11853&catid=2
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מפרט לפיתוח תוכנה (Visual Studio) וסרטים HD. איזה מעבד מדגמי i5 לדעתכם הכי משתלם מבחינת יחס עלות תועלת. אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגמים 4590, 4690 ו- 4690K (קיים הבדל משמעותי במחיר בין ה- 4690 ל- 4690K, נה המשמעות של ה-K?). בחלק מהדגמים מצויינת האות S. מה זה אומר? האם כל הדגמים של i5 כוללים ליבה גרפית שיכולה לשמש כתחליף לא רע ללוח אם (כשאין דרישה ל- Gamming כמובן)? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אז כך ברשותי לוח אם של חברת DFI בעל אפשרות חיבור של שני כרטיסי מסך, אבל אני לא יודע עם הוא תומך בSLI או בCROSSFIRE הסתכלתי באתר של החברה ורשום שניתן לחבר שני כרטיסי מסך אך שוב לא רשום עם זה תמיכה בSLI של כרטיסי NVIDIA או CROSSFIRE של כרטיסי ATI, דגם הלוח הוא: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זהו הלינק למפרט שלו: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי בבריור הסיטואציה. בתודה מראש נאור
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-