עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני מעניין לקנות מחשב חדש אוני מתלבט בין שלושת המעבדים יותר נכון המליצו לי על 8400 אבל לפי נתונים היבשים אני ראה ש9550 ו9650 יותר חזקים וגם יותר זולים המחשב שלי אמור להיות בעיקר למשחקים כמו crysis ,wow,call of duty,stalker..... ואני חושב לקנות כרטיס גרפי של ATI 4870 לקביע OC אני דיי מעניין לעשות את זה אבל אף פעם לא התעסקתי עים זה, אז האופציע הזותי לא חובה לי במחשב אבל נחמד שתהיה עים פעם אני אקבל ביצים לשחק אבל באמת לא חובה והתקציב נירה לי סביבות 1.5K-2K(לוח אם+מעבד) אז מה עדיף לי מבין ה3?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. עד 300 ש"ח +- עם הרבה אופציות ? תמיכה בזיכרון DDR 2 667 AND DDR 2 800 לוח שיעבוד הרבה בזמן בלי הפסקה בשאיפה ל - 0 תקלות אני חושב על giga-byte מה אתם אומרים

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  3. שיהיה הרבה סאטה. חשוב לי 6 סלוטים של זכרון אבל לא חייב ושיהיה לא במחיר הכי גבוהה ולא נמוך משהו ממוצע וטוב תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. ראיתי שיש מבצע על הזכרון הנ"ל: https://www.amazon.co.uk/Crucial-Ballistix-Tactical-PC3-12800-Unbuffered/dp/B007J0BHZQ?ie=UTF8&*Version*=1&*entries*=0 עושה רושם שהוא טוב. (CL 8). זה כרגע המחשב שלי: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 1 Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד 1 …

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by danshimsh,

שלום רב, בן דוד שלי עושה תואר שני במחשבים. לצורך עבודת מחקר הוא צריך לעבוד עם כרטיס רשת של אינטל של PCI 3 X8 . יש לי מחשב שני בבית שאיני זקוק לו, ויש לו כניסת PCI X16 שבה יושב כרטיס המסך. חשבתי לתת לו את המחשב, אבל אם נכניס את כרטיס הרשת לכניסה של PCI X16 , כרטיס המסך לא ייכנס לסלוטים האחרים של x1. מצד שני, לא ניתן פיזית להכניס את כרטיס הרשת לכניסה של x1 במחשב זה. ניסיתי לחפש בזאפ כרטיס מסך של PCI X 1 ולא מצאתי. אפילו הזולים ביותר הם של X16, והם לא ייכנסו בסלוט של x1 למישהו יש רעיון איך ניתן להתגבר על הבעייה ? בברכה, דן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by roy7777777,

?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667 או GA-945P-S3 ? תודה

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  7. Started by Or4more,

שמתי לב שהגיע לוח אם חדש לארץ מבוסס X58 של BIOSTAR: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5223 איך הוא ביחס ללוחות אחרים באותו תג מחיר?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by pumbatal,

זיכרון שלי PDP XBLK+ פועל מאוד מאוד מוזר (אבל בכוונה) יש למישהו הסבר ????

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by shirNoshe,

אני רואה בכמה מקומות שמציעים זיכרון של 512/667,ולא מצאתי 2X256. השאלה זה כדאי במקום DC לקחת סטיק של 512?ובאיזה מחשבים(אינטל,AMD) זה קריטי.

10. Started by nivabotbol,

שלום אני עומד לקנות מחשב שיכלול מעבד אינטל E6600 . אין לי מושג איזה צ'יפס מתאים למעבדים החדשים, ואשמח לקבל המלצה ללוח אם עד 1000-1100 ש"ח תודה ניב

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  11. שלום! יש לי כרגע לוח אם מתוצרת ASUS מסוג P4S533-MX וזכרונות 768 MB מסוג PC 2100, אני לא יודע של איזו חברה ומעבד P4 2.4B. אני רוצה להעלות את הביצועים של המחשב שלי. רציתי לשאול כמה דברים: 1. בוא נניח שאני לא קונה לוח-אם, כמה יעלה לי להחליף את הזכרונות הישנים שלי ב-512 MB חדשים. מכיוון שהלוח שלי תומך עד 2700, רציתי לשאול האם השידרוג לזכרונות אלה כדאי או לא? האם כדאי לקנות בסטיק אחד או 256X2? 2. אם לא יהיה שיפור ניכר אז אני אצטרך גם להחליף לוח אם, אז הדרישות הם ככה: לוח אם: 1.כנראה לא לOC, אולי עתידי... אם זה לא חורג ממסגרת התקציב אז שהלוח יהיה עם יכולות OC בסיסיות+. 2. צריך תמיכה ב-FSB533. 3. AGPX8 4. תמיכה בזכרונות מסוג PC3200+ 5. אין צורך בVGA, SOUND,1394 מובנים... 6. USB…

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  12. שלום לכולם , שאלתי היא : יש לי מחשב נייד של HP שעובד עם זיכרון של 256 במהירות 266MHZ האם אני יכול לשים לו עוד 512 במהירות333MHZ ? האם זה יעבוד בכלל? או שזה יעבוד במהירות 266MHZ וסתם אני זורק כסף? תודה על התגובות והתשובות מראש... עידן.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  13. אני רוצה לשדרג את הזכרונות שלי כי מודול אחד הלך לעולמו... חשבתי על אלה 2x2GB Kingston HyperX CL5‎ ‏DDR II 1066Mhz‎ האם הם dual channel או לא? באף מקום לא רשום עליהם שהם dual channel.... ועוד שאלה קטנה האם ארגיש הבדל בין זכרונות 800 או 1066?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום ברצוני לשדרג קצת את המחשב עם תוספת ראם לפי ידיעתי עליי להתאים את הזכרונות החדשים לנתונים של אלו הישנים לכן אין לי כל כך הרבה אפשרויות אבל בכל מקרה ראיתי את אלו: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..166..103..127..785..518.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה ההבדל בין ה Ares Dual ל Sniper Dual ששוה את ה 30 שקל תוספת? מה ה SNIPER נותן לי שה ARES לא? במה זה מתבטא?

15. Started by liorwohl,

צמצמתי את האפשרויות בהתאם לצרכים, אז עכשיו השאלה היא: מכל הבחינות האפשריות, מה עדיף Asus P5KPL-CM או Gigabyte GA-G31M-ES2L ? מבחינת Audio מה עדיף? לאסוס רואים שיש 6 יציאות ולג'יגהבייט יש 3, מה ההבדל? לשניהם גם כתוב שיש spdif, אבל בפאנל האחורי שלהם אני לא רואה כזה דבר. (אני יעדיף את הלוח שיש לו spdif) מבחינת סידור חוטים האסוס נראה יותר טוב אבל הג'יגהבייט נראה יותר יפה ( זה חשוב כי יש לי חלון במארז) מבחינת הביצועים לא אמור להיות הבדל בינהם נכון? יש לאחד מהם איזה פונקציה שאין לשני? מבחינת שליטה במאווררים ובמהירויות שלהם, יש עדיפות ללוח אחד? מה הייתם לוקחים? שניהם עולים 260¤. תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. :s05: האם יש שיטה בכל הצרופיה אותיות שאחרי הציפסט ? (לדוגמא UD1 UD2 UD3- UD2H UD3H למשל אם אני רוצה לראות את כל הלוחות שתומכים ברייד 0 עם USB3 ושיש או אין להם ESTA - האם יש טבלת השוואת פיצרים ותכונוות שכזו ?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by Maor88,

יש לי דואל של 256 MB זכרון מסוג 3200 שעובדים כדואל, אני יכול להוסיף עוד 128 MB (גם 3200 ומאותה חברה) ושלא יהרס הדואל? (קיבלתי מחבר 128 MB, זה לא שקניתי..) תודה

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  18. קניתי את המפרט הבא: AMD 3200+ Venice DFI LP UT U-D Crucial Ballistix 512MB PC-4000 * 2 רצים על הסלוטים הכתומים X850XT Enermax EG365P-VE נתקלתי בבעיית תאימות (חמורה) של הלוח עם הזכרונות, בהתחלה בכלל לא היה אפשרי להתקין את הווינדאוס, הייתי מקבל מסכים כחולים בלי סוף, לאחר מכן שמתי סטיק זכרון אחר שהיה לי מהמחשב הקודם (512MB DDR400) והכל פעל מעולה, התקנתי ווינדאוס והכל הלך חלק, אז נסיתי לשים שוב את הזכרונות החדשים ובהפעלת המחשב הוא כתב לי שיש חלקים פגומים בווינדאוס ושאני צריך לעשות תיקון, החזרתי שוב את הסטיק הקודם והכל פעל מעולה. מה אני עושה במקרה כזה? האם זה ידוע שישנה בעיית תאימות עם הDFI והזכרונות האלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by lipa,

יש לי את המעבד 6600 כבר חצי שנה והוא ב-OC קבוע של 3.6GHZ , עם קרור BT אני חשבתי להחליף את המעבד בסוף החודש ל-Q6600 , אבל אני בספק אם אני יוכל להגיע איתו ל-3.6 בגלל החום כשאני מריץ את התוכנה TAT המעבד מגיע לטמפרטורות של 60-65 מעלות , ברור שאם יריץ TAT עם ה-Q6600 עם אותו OC הטמפרטורה תיהיה הרבה יותר גבוהה והמחשב פשוט יקרוס (בגלל החום) השאלה האם שווה בכלל להחליף מעבד בהנחה הגיונית שאני לא יוכל להגיע לאותו OC עם ה-Q6600 ?

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  20. ברשותי מחשב נייד HP ZE2055EA עם הנתונים המצ"ב בקבצי התמונה. האם הזכרון (המצ"ב בתמונה גם כן), מתאים למחשב וכדאי ? אבקש לשים לב גם למותג הזכרון וכמובן לנתונים הטכניים. המחיר המבוקש כולל משלוח וסופי עבור 2 יח' של אותו זיכרון הוא 56$. עריכה: הזכרון בנפח של 1GB (כמובן של יחידה) סה"כ 2 יח' = 2GB. הייתי בטוח שזה רשום שם.... תודה ! ;D [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  21. הרגע קניתי לפי אחד המפרטים באתר מעבד : intel core 2 quad q6600 s775 ולוח אם : ga p31 ds3l אני רואה שמצויין בפירוש שהוא תומך ב מעבד , וכשפתחתי את 2 החלקים - בלוח האם -איפה שמכניסים את המעבד יש את הריבוע עם כל הפינים שעליו יושב המעבד, וכשהסתכלתי על המעבד - אין לו את כל החריצים שאמורים להתיישב לתוך לוח האם - הוא שטוח לחלוטין בצד אחד - הכסוף , והצד התחתון בצבע שחור - אמנם הלוח לא חלק לחלוטין, אך הוא ללא חריצים בכלל... אני קצת בהיסטריה ברגע זה - כי אין לי מושג מה העניין - בבקשההה אם למישהו יש מושג.... תודה תודה תודה

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by Radeon38,

האם יש היום לוחות אם תואמים לדרישה הזו?? פנום 2 SLI -- יש לי בקר על PCI EX וכרטיס מסך 3 כרטיסי PCI חשובים לא משנה מותג למרות שרצוי משהו מוכר לתמיכה ודרייברים.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by IG,

חרשתי חנויות והתרדתי טכנאים עד שגירשו אותי מהחנויות, והמבוקש לא נמצא! [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by ofer40,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין מעבד אינטל ל AMD . אבל בהנחה שאני הולך על מעבד AMD שהוא יותר זול לעומת המקביל שלו מאינטל השאלה היותר חשובה היא האם עדיף לקחת את הקירור שבא עם המעבד בחבילת BOX או TRAY ולהוסיף לו קירור אחר. רצוי לציין שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג כלשהו. אם התשובה היא שעדיף קירור אחר על איזה סינק ומאוורר אתם ממליצים לי? תודה

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  25. מישהו יכול להביא לי בקשה מאמר שמשווה בין המעבדי 64 ביט של אינטל ו amd, יכול להיות גם באנגלית

• 2 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.