עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by jon bar,

מעבדי Xeon ו Itatium לשרתים Pentium אם מסוג ליבה המריצה 32bit coreTduo אם ליבה 64 bit בדוק מה המעבד לפני שאתה רוכש ואיזה תוכנות יש לך

2. Started by Pure-Gold,

שלום, האם מחשב מבוסס על: Celeron® D processor 325 2.53Ghz לוח ?IS7-V2 intel 848 מספיק בשביל להריץ סרטים, מוסיקה, אינטרנט וגם קצת משחקים ?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by Ashand,

צירפתי תמונה ומסומן בעיגול איפה זה נמצא האם אני צריך קירור על הציפ הזה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  4. האם ניתן לעבוד עם זכרונות בעלי מהירויות שונות - למשל DDR 300 ו - DDR400?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by Domovoi,

AMD 3800X2 תומך ב-Hyper-Threading?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  6. בביקורת זאת נתמקד בביצועי Core i7 החדש ביותר של אינטל שהושק זה עתה. האם דגם יורש בכבוד קו ארוך של מעבדים מוצלחים ופופולריים?לכתבה

7. יש לי את זה Kingston DDR2 667MHZ 1GB Dual Channel CL5 רציתי להוסיף או להחליף שיהיה לי 2 GB וטעיתי אם אני צריך להוציא את הישן ולקנות Kingston DDR2 667MHZ 2GB Dual Channel CL5 או שלהוסיף על ה2 סלוטים שנשארו את הסטיקים החדשים שיהיה אפשר עוד דואל צאנל ואז יהיה לי 3 GB יש לי לוח של Gigabyte GA-8I945P-G

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  8. למשל עכשיו קניתי מחשב מורכב אז לפני שאני מתקין אותו צריך לעשות משהו ?

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  9. Started by ?redrum?,

עם כרטיס מסך משולב עם יציאת s-video לhtpc זול לא משנה לי 939 או am2 שעול בסביבות ה300-400 שח תודה

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  10. אם בלוח אם אם כרטיס קול מבונה אפשר לשים כם כרטיס קול רגיל?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by natla,

אני מתלבט בין שני הלוחות הללו. מי לדעתכם יותר טוב ? האמת, שאין לי צורך בכל ה- Features שדגם ה-P מציע אבל שמעתי שהוא מאוד מוצלח ושהוא זכה בלא מעט awards לעומת אחיו הקטן ה- GA-7VAX שאין ברשת אף פידבקים עליו. האם שווה להוסיף עוד כסף ולקנות את הדגם ה- P היקר יותר? בברכת שבוע טוב לכל יושבי הפורום.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  12. אהלן אני יודע שיש לי זיכרון DDR 3 בנייד 2 GB איך אני מברר בידיוק איזה זיכרון זה מבחינת מהירות וכ'ו? יש תוכנה כשלהיא תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by ExploiT,

שלום כולם אני מחפש לוח חדש לs939 שהיה טוב עדין עוד ככה 6 שנים לשדרוג למעבדים כופלי הליבות שהיו פה רציתי לדעת אם שווה להשקיע בשביל הלוחות של dfi למרות שלא מתוכנן אובר קלוק או שזה סתם ביזבוז כסף תודה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by tront,

אז מה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by the kooks,

שלום. ראיתי זיכרונות של DDR 256Mb 400MHz CL3 Kingston למכירה ורציתי לדעת מה זה LC3 ומה זה CL 2.5? מה ההבדלה בניהם וכדומה? אני לא מתכוון לקנות זיכרונות בזמן הקרוב, אני רק רוצה לדעת מה זה... (אני חושב שCL3 יותר טוב וחדש אבל אני לא בטוח ) תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  16. Started by andrei21,

הבנתי שההבדל היחיד הוא שלא ניתן להאיץ מעבד, ולשים 2 כרטיסי מסך השאלה אם אני רוצה לשים gtx650OC האם יש צורך ב Z77 , הרי כשמאיצים מאיצים גם לוח. תודה

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by alex125,

היי לכולם ככה אני רוצה לקנות זיכרון נוסף למחשב עכשיו יש לי 256*2 DDR ונראה לי ש400HZ ולוח אם שלי P5GD1-VM האם אני יכול לקנות חברה אחרת. לדוגמה יש לי עכשיו חברה א' ואני קונה חברה ב' האם זה יעשה לי בעיות ?? האם לא אותו גדול רק מה מגה ואותו HZ יעשה לי בעיות?? תודה ממי

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by yonatan.mendelson,

התצוגה המגוונת והמרשימה ביותר של החברה הטאיוואנית ב-CES 2018 לא הייתה בהכרח זו שיועדה למשתמשים הביתיים לכתבה

19. שלום לכם. חבר שלי רוצה לקנות לוח אם ומעבד של AMD Athlon64 והוא רוצה לדעת אם ניתן לקחת לוח אם תומך הסוקט החדש (אפשר למצוא בארץ כבר את ה-Gigabyte GA-K8NS) ולשים לו מעבד עם סוקט ישן (נגיד ה-Athlon64 3000). ועוד שאלה, שווה בכלל לקחת את הלוח אם שהזכרתי? הבנתי שמבחינת ביצועים הוא מעולה אבל הבעייה היא במחסור בפיצ'רים, השאלה היא באיזה פיצ'רים מדובר? כי לפי המפרט שלו הבנתי שיש לו רייד, כרטיס רשת וכרטיס קול. מקווה לעזרה

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  20. Started by ThaOG,

יש פה מישהו שיודע למה יש הבדל של כמעט 100$ בינהם. מבחינת תוצאות ב3DMARK06 היתרון של הW64 הוא דיי זניח. מה שכן אני יודע שמחינת רייד לW64 יש תוצאות מאוד מרשימות אבל אני דיי בטוח שזו לא הסיבה לכמעט 100$ הפרש בינהם. גם בOC לא שמתי לב להבדלים רציניים בינהם. ככה שאם מישהו יודע מה היתרונות של הW64 או לחילופין של הDH אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  21. שלום רציתי לדעת איזה לוח אם יש לי כי אני לא יודע אפילו של איזה חברה חחח נ.ב. הרכיבו לי ת'מחשב ואני יודע את שאר החלקים,אבל ת'לוח אם לא please help me!

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by comablack,

יש לי לוח an8 nf4 ultra abit אני שם שתי סטיקים של 256mb בסלוטים 1 ו 3 של הלוח כדי שזה שהוא יעבוד ב dualchannel וכשאני בודק ב cpu-z בmemory #channels הוא רושם single למישהו יש מוסג למה אני עובד על סינגל ולא דואל

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  23. אני חושב לשדרג את המעבד כבר תקופה אבל אני לא יודע איזה מעבד יתאים.. העיניין שאני חשבתי לקנות לוח חדש וליקנות גם C2Q אבל זה יקר לי לכן אני חושב לנצל את מה שיש לי עד הסוף. יש לי לוח אם ישן יחסית Abit AA8 Duramax תודה מראש

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  24. טוב אני עומד בפני קניית שילוש חדש...ועומדת בפני תהיה... עכשיו ככה מכיוון שהמחשב שלי חלש מאוד אני לא מצליח לעבוד עם שום דבר שהוא מעבר לאינטרנט בסיסי ואייסיקיו... עכשיו השאלה שלי היא ככה... אני עומד לקנות מחשב חדש...עכשיו רוב זמן העבודה יהיה בעבודה "משרדית" הטקע הוא שכשאני פותח תוכנת הורדה מדיה פלייר...חלונות אקספלורר אייסיקיו ומסן אני צריך להשתמש בקונטרול טאב בשביל לעבור בין חלונות...וכל דף אינטרנט נטען בצורה מזעזעת...ואי אפשר לעבוד ואני צריך לכבות את רוב הדברים הפעילים (פעולה שיכולה לקחת כ-5 דק' בגלל עומס על המעבד) אני רוצה למנוע את זה... עכשיו תגידו לי "קנה AXP או איזה סלרון D" ואני לא רוצה...אני רוצה ביצועים חזקים למשחקים (כי עוד מעט אני אחליף כ"מ) עכשיו השאלה היא...האם…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.