מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכם אני מעוניין לרכוש את המעבד I7 8700K אני צריך המלצה ללוח אם וזיכרון וגם קירור למעבד. (הלוח אם צריך להיות עם חיבור אופטי). החלקים מיועדים למשחקים ועריכת וידאו. יש לי מהמחשב הישן ספק של seasonic 650w ssd 120gb דיסק קשיח 1TB וכרטיס מסך HD 7870 OC יש לי מסך סמסונג 144Hz ומארז אני צריך בהמשך להחליף גם את הכרטיס מסך תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יאללה חברה תשפכו את כל מה שאתם חושבים על הלוח הזה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא כל כך מבין בנושא ולכן אני שואל פה. אני קונה מערכת מחשב שכוללת מעבד intel E8400 שמהירות הFSB שלו היא 1333MHZ לוח אם P45 שתומך ב1600MHZ ובזכרונות DDR3 זכרונות DDR3 4GB של 1600MHZ. חבר אמר לי שבגלל שמהירות הFSB של המעבד היא רק 1333MHZ אז כל המערכת תבוד במהירות הזאת ולא תהיה כל חשיבות למהירות 1600MHZ הגבוהה הניתנת בזכרונות ובלוח אם. במילים אחרות - אני יכול לקנות לוח אם וזכרונות עם 1333MHZ ולקבל את אותן התוצאות. האם עובדה זו נכונה? ואם כן או לא אפשר הסבר קצר בבקשה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מה עדיף יותר זכרון של 800mhz cl4 או זכרון של 1066MHZ CL5? ואיזה יצרנית כדאי להביא?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום רב מתכנן לקנות מעבד E8400, וזכרון 4 ג'יגה, מחשב למשחקים ללא OC בכלל. שוקל האם לקנות בין ההכי פשוטים G31 או את הP45 היוקרתיים. בנוסף אם אפשר הסבר להמלצה שלכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה יותר טוב ASUS P5B DELUXE או ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? לא מבחינת OC מבחינת איזה לוח יותר טוב יחזיק יותר? והאם הדלוקס תומך בזכרונות 800 וגם מה ההבדל בינו לבין : ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אולי התשובה בכותרת אבל בכל זאת מעניין אותי ניתן להרכיב מעבד 939 על הלוחות החדשים והוא יעבוד??? כלומר יתפקד עם DDR 2 למרות שהוא מיועד לDDR 1.??? יש תמיכה אחורה בתדרים של הזכרונות. אני יודע שזו שאלה הזויה אבל בכל זאת זה קריטי. תודה לכל העונים :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
??? :
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כפי שצויין בכותרת, מה ההבדל בין ה-P43 ל-P45? מה המשמעות של P ו-G? והאם יש הבדל בין P ל-G? כרגע אני לא מתכוון לשחק במשחקים וכנראה בנתיים אסתפק בכ. מסך מובנה בלוח ובעתיד אשדרג, האם יש מניעה מרכישה של כ. מסך מובנה בלוח אם? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
היי כשהמחשב עולה אני רואה שכתוב מהירות מעבד 200MHZ ובביוס יש אפשרות להעלות את זה. יש לי מעבד AMD 64 3000 ואני רוצה לדעת אם זה בסדר כמו שזה או שצריך להעלות. הלוח המדובר הוא GIGABYTE K8NS REV.2.0 ו AWARD BIOS תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני יודע שיש על זה אשכול וכו''.. אבל אני רוצה לדעת מה עדיף ? לקחת את ה Q6600 / E8400/500 או לקחת את ה AMD שעולה כ (1260 בארץ ה 920).? ראיתי כל מיני מאמרים והשוואות אבל רציתי לדעת מה דעת חברי הפורום .. ועוד שאלה שטיפה לא קשורה לנושא : אם אני יקנה מערכת מבוססת INTEL , על איזה מעבד ללכת Q6600 / E8400?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש דבר כזה? אם כן אני אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שסוף סוף הצלחתי להפעיל את הגיטיאי למחשב התחלתי לשחק עם ההגדרות שלו וכשאני שם הכול על הכי גבוה הוא לא מתמודד עם זה טוב ואי אפשר לשחק אז אני חייב להנמיך את ההגדרות( בעיקר MSAA וMSAA של צללים ו ADVANCE SHADOWS כול שאר הדברים פחות משפיעים והם כולם על הכי גבוה) עכשיו השאלה שלי היא כזאת יכול להיות שבגלל שהמעבד מתחמם יותר מידי הוא מוריד ביצועים וזה גורר לזה שצריך להוריד את הגדרות או שפשוט 2 כרטיסי R9 290 באמת לא יכולים להיתמודד ואין שום בעיה מבחינת המעבד? אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים המפרט שלי הוא: fx 8350 16gb ram 2 r9 290 ספק 850W SEASONIC
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני בשלב של התלבטויות בין הגירסאות השונות של וינדוס 7. אני רואה פה שגרסאות ה HOME תומכות רק במעבד אחד לעומת האחרים שתומכים בשניים. מחשב עם יותר ממעבד אחד זה נפוץ או עתיד להיות נפוץ בשנים הקרובות? כי הוינדוס 7 שאני מתכוון לקנות צריך לשמש אותי לכמה שנים טובות ואולי רק למחשב הבא
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אוקיי, אז החלטתי לשדרג את המחשב (לוח מעבד וזיכרון). ההתלבטות שלי היא בין שני המעבדים הנל שיכתיבו לי את הלוח. המחירים דומים, התקציב שלי הוא כ 1000 שח. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אמממ אני רציתי לעשות אפדייט לדרייבר של הלוח אם כי אף פעם לא עשיתי מאז שקניתי אני מצאתי דרייבר באתר של NVIDIA http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_3.13 אבל אני לא יודע אם להוריד אותו ובאתר של ASUS לא מצאתי כלום אז מה לעשות? להמשיך לחפש באתר של ASUS כי עדיף דרייבר שלהם או שהדרייבר של NVIDIA יותר טוב? ד"א הלוח אם שלי זה rev 2.0
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. הלוח אם שלי תומך בזיכרון DDR עד 266/333mhz, רציתי לשאול האם ניתן להכניס זיכרון של DDR400 ומעלה ללוח אם שתומך במהירויות של עד 333mhz. ואם כן, איזה זיכרונות במהירויות כאלה יכולים להתאים ללוח אם שתומך עד DDR-PC2700? אני צריך לקנות זיכרון של ג'יגה(2*512). אודה לכם מאוד אם תענו לי בהקדם האפשרי.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בס"ד מה המצב? נכון איפה שמחברים את הכבל ide ראיתי שחסר שן אחת עכשיו אני לא יודע עם ככה זה אמור להיות או שלא. אתמול המחשב לא עלה לי כנראה בגלל זה או בגלל שהקבל ide דפוק. אז זואת השאלה האם באמת חסר לי שם שן? ואם כן יש דרך לסדר את זה? למה ממש אין לי כסף עכשיו לקנות לוח אם חדש למרות שהוא ישן. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מדובר בזכרונות 2*1Gb במהירות 667, למחשב חדש מבוסס קונרו. אני רואה שברוב הזכרונות ה"ממוצעים" כמו Corsair value series, Super Talent וכו' יש נתון CL5, ואילו בזכרונות היקרים יותר מצויין CL4. מה המשמעות ? האם יש הבדל משמעותי בביצועים ? (ללא OC)
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
כי זה מה שאני מקבל, ככה זה אמור להיות או שצריך להסיר את השניים האחרים ? ומה המעלות שלכם ?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אחד האוברקלוקרים המפורסמים ביותר בעולם החליט לדחוף את מוצר הדגל החדש מבית AMD במיינסטרים הביתי אל קצה גבול היכולת באמצעות קירור אקזוטי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
טוב אז כמו בכותרת אני רוצה לדעת מזה סוקט ולמה 939 עדיף מ754 וכו'
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתי מרובעי הליבות של AMD יגיעו לשוק וכמה בערך הם יעלו?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש (בתור מחשב שני, יש לי כבר מחשב מאוד מאוד חזק). המחשב השני ישמש ל איניטרנט,ישומים מדרשיים, סרטים, והורדות, וקצת משחקים. אני מתכוון לקנות את הלוח ASUS P4P800 E DELUX (במחשב השני יש לי את ה C). מישהו אמר לי לשקול לקנות את הלוחות החדשים, P5, בהם עתידיים, ויש להם תושבות שונות וכל מיני פיצירים חדישים,AGP X16, ועודש שטויות. האם כדאי לשקול? במה זה כרוך בנוסף? אם כן יש משהו ספציפי? אשמח לשמוע הסברים בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-