מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי יש לי 1G RAM שמחולקים ככה 256*2 +512 מסוג pc3200 ddr SDram ואני מעוניין לשדרג ל2G א.האם כדאי בכלל ז"א האם זה ישפר את הביצועים? ב.במידה והתשובה לא' היא כן מה כדאי לי לעשות/ליקנות? ג.שימו לב שהלוח אם שלי לא תמוך בDDR2
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה שימושים עיקרים!! משחקים מעבד Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box לוח אם MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio כרטיס מסך ASUS HD 5850 1G DDR5 זכרונות 2 יחידות של KIGSTONכול אחד זה 2 גיגה ספק כוח550W חברה מעולה השאלה שלי היא כזו האם הכרטיס מסך ניכנס ללוח אם ולא היה משש בעיות? ואם בכלל הלוח נחשב לטוב?? והאם זה משנה כול כך האם היה לזכרונות צלעות קירור ? ואם בכללי המחשב מתאים למשחקים כבדים!?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחיר לא כל כך רלוונטי , אני רוצה לדעת מה הם הטובים ואז לבחור הכי זול
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני רוצה להשקיע בסביבות ה 600 שקל כי בכול זאת אני לא משתמש במחשב למשחקים אלא אני בעיקר גולש באינטרנט עם הרבה דפים פתוחים וצופה בסרטים מעבד: http://www.cpu-world.com/cgi-bin/Ide...5DD&PROCESS=Go לוח אם נשרף - היה M2V של אסוס זיכרונות: DDR2 עם 2 כרטיסים של 512 ו 2 של 1G כרטיס מסך: X1950 PRO ספק כוח: HUNTKEY 500W אני מתכנן לקנות אותו בשבוע שבועיים קרובים כי אני עם מחשב ישן כרגע ואני רוצה להחזיר תמחשב שלי לא אכפת לי להזמין מחו"ל ולחכות קצת יותר אם זה יהיה זול משמעותית, אני יכול להרכיב תמחשב לבדאני רק צריך לשדרג את הלוח אם כי הוא נשרף השאלה היא האם שווה לקנות לוח אם ישן ולהשתמש במעבד הישן או שבמחיר כמעט שווה אני כבר יכול להשיג לוח אם + מעבד חדש... וא…
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, ע"י קנייה של זיכרונות. חיפשתי באתר של חברת ASUS וראיתי את השורה הבאה עבור הזכרונות ללוח אם שלי: 2 x DIMM, max. 2GB, DDR2 667 / 533 MHz, non-ECC, un-buffered memory Dual channel memory architecture * Refer to www.asus.com or user manual for Memory QVL (Qualify Vendor List) (הלוח אם הוא asus 945G P5LD2-VM SE). השאלה היא על ההגבלה של 2GB, למה הכוונה? הגבלה על כרטיס זכרון בודד או על כולם יחדיו? תודה רבה לעונים ;D
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
תראו כרגע יש לי 512 ואני מעונין לרכוש עוד 512 מגה חיפשתי ביד שנייה ומצאתי זיכרון במחיר טוב. אז רציתי לדעת האם הוא יתאים למחשב שלי המפרט שלי- amd sempron 2400 gigabyte GA-7N400-L Nvidia Nforce2 socketA \ agp8 ddr dual ch האם זיכרון pc3200 400mhz ירוץ אצלי על המחשב,הבן אדם שמוכר לי את הזיכרון אמר שיש לו לוח אם עם nforce3
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום. יש לי 512M ואני מעונין להוסיף עוד סטיק אחד כזה, זה המפרט שלי: AMD Athlon 64, 2GHz 3200+ (מה אומר ה3200+?) Abit Kv-8 pro 204MHZ וזה כל המידע שיש לי על הזיכרון: האם אני ארגיש הבדל בביצועים בהוספת סטיק זיכרון? בעיקר בשימוש שוטף (כיום כאשר הFF ואייטונס פועלים ביחד המחשב בקושי זז) האם יהיה הבדל בין הוספת סטיק אחד לבין קנית שניים והחלפת הקיים? (כי הוא נראה לי די מעפן) אם אני מוסיף אחד של 1G בנוסף ל512, יכולה להווצר בעיה? במידה וכן, על אילו זכרונות תוכלו להמליץ לי? (דגם אחד של 512 ואחד של 1G) תודה רבה, דורון
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא עכשיו בארה"ב, רציתי לשדרג את המחשב בבית (המפרט מעודכן בפרופיל). חשבתי ללכת עד הסוף: http://computers.pricegrabber.com/laptop-memory/m/51557896/details/ אני רוצה לא פחות מ-4 GB ואפילו מוכן ללכת על שני קיטים כאלה ולהגיע ל-8 GB גם אם זה ישפר במעט את הביצועים. העניין הוא שאני לא בטוח ב-100 אחוז אם הכרטיסים תואמים ללוח אם.. ואם כדאי לי לרדת לקיט של 2 GB עם תזמונים יותר טובים?? חשוב לי בבקשה לעשות את הקניה דרך האתר הספציפי שנתתי בקישור. אני מוכן להשקיע עד 250 דולר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
המעבד הוא E8400 והזיכרון 2 גיגה DDR 2 800Mhz , בנוסף מורכב כרטיס מסך 8600 GT . אני מתלבט בין DG41RQ של אינטל ל G31M-VS2 של ASROCK . אפשר להציע גם דגמים אחרים כמובן, בתקציב עד 300 שקל. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
צריך לוח אם חדש, וזכרונות 4GB זכרונות חשבתי על אלה http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1407 לוח אם אני לא יודע. יש לי מעבד CORE2DUO E6750 אני רוצה להחליף לוח אם בגלל שיש לי לוח אם ישן ומעפן, ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש1GBDDR5 ATI HD4870 שאיאפשר לחבר אצלי בלוח אם. תודה.
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי P4 1.6Ghz עם לוח אם מגעיל שזכיתי במכירה פומבית לפני איזה 8 חודשים,אני רוצה לעשות upgrade ללוח ויכול להיות גם למעבד,אבל כרגע מה שחשוב לי זה הלוח,תוגלו לעזור לי למצוא משהו נחמד? לא משהו בומבסטי. כן עוד דבר אני צריך שהלוח יתמוך ב DDR 266 אין לי כח גם להחליף זכרונות (מחירים גם יעזרו) תודה. אהה כן ושה IDE יתמוך ב ATA-133
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
טוב, גם לפני כמה ימים אמרתי שאני מתכנן.. אבל ההודעה ירדה כמה עמודים. אז שוב, למישהו יש המלצות? אני מעונין לקנות 1GB זיכרון בכרטיס אחד... תקציב 1300 עדיף פחות, וזה בכרטיס אחד כי יש לי רק עוד יציאה אחת, השניה בשימוש עם 256 של DDRAM, תודה.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום...ברצוני לקנות זכרונות חדשים למחשב [יש לי 512MB DDR 400 בשני סטיקים של KINGSTON...מפרט מלא למטה] יש כמה וכמה משחקים חדשים שדורשים במומלץ 1GB והירידת ביצועים כן מורגשת עם חצי ג'יגה.. לכן רציתי לשדרג ל1GB.. לפי מה שהבנתי-בתקופה האחרונה יש ירידת מחירים די דראמטית בתחום של הזכורונת. אבל אין לי מושג איזה חברה מומלצת,האם כדאי ללכת על שני סטיקים של 256 או על אחד של 512,ומה המחירים הכי משתלמים.. חשוב לציין-אני מעדיף לשלם כמה שפחות על הזכרונות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מעונין לקנות לוח אם תומך pci-e למעבד intel עד 500 ש"ח. הודה מאוד לכל העונים
-
- 21 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אוקי, אני לא מתמצא במחירים ובחלקים האלו, וההורים שלי טסים ביום שישי הזה לחו''ל - לסין, וחשבתי שזו תיהיה הזדמנות מצוינת בשבילי לקנות את החלקים האלו (מעבד ולוח אם חדש) תקציב לכל חלק בסביבות ה 1500 ש''ח ומטה, ואם אפשר לקבל גם מחיר שכמה זה בסין.. מפרט המחשב שלי כרגע, אם זה משנה: תודה.
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את ה- fx-60 אם מישהו יודע היכן ניתן למצוא אותו במחיר טוב, אשמח אם תפנו אותי. מתנצל אם זה לא הפורום המתאים.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לא ניכנס כרגע לאם זה יתן שיפור או לא, אני פשוט רוצה להחליף את ה-4 ג'יגה שלי ב-8. מכיוון שבעת קניית המחשב (לפני שנתיים) הייתי לחוץ בכסף, התפשרתי על זכרונות במהירות של 800 MHZ, בהתחלה קניתי רק 2 ג'יגה ורק לאחר כמה חודשים הוספתי עוד 2. כרגע אני מעוניין לקנות 8 ג'יגה, השאלה מה כדאי ב-2 סטיקים של 4 או ב-4 של 2...? הלוח שלי הוא של ג'יגהבייט P35C-DS3R.. אני מעוניין לדעת עד איזה מהירות אני יכול להשתמש... 1066 או 1333 ? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילו לי המון ריסטים ויש לי ריסט בערך כל 15 דקות. ניסיתי לעשות בדיקת מאמץ, לא היה ריסט, כלומר אין קשר להתחממות המעבד. הכרטיס מסך בטמפרטורה סבירה של 51 מעלות במנוחה, והמעבד עם קירור טוב בטמפרטורה של 35 מעלוץ במנוחה. ניסיתי לעשות בדיקת זכרונות ויצא שהיש מעל 50 אלף שגיאות בסיבוב השלישי. עוד משהו, הכונן שלי הוא כונן סיגייט מהגרסא הפגומה שיצאה לפני שנה וחצי בערך, לא עבר שום עדכון ושום דבר, מה שכן, היו מההתחלה הרבה מסכים כחולים. הבעיה של הריסטים היא כנראה בזכרונות נכון? אני עכשיו אנסה לבצע תיקון סקטורים דרך התוכנה MHDD, אגב, חייבים שהכונן יהיה ריק ומפורמט בשביל תיקון הסקטורים? תודה.
-
- 45 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והיום קיבלתי עכשיו אני בודק עם התוכנה Real Temp זה מראה לי http://img401.imageshack.us/img401/348/53506462tx1.jpg ועם CORE TEMP http://img144.imageshack.us/img144/8412/81998581dh2.jpg האם זה בסדר אני עוד עם קירור של OCZ Vaniquser ?? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vaniquser לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU ספק כוח: COR…
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מעבד core i5 2400 המערכתאצלי בסביבות ה 3 שנים אפילו טיפה יותר ובדקתי לו היום טמפרטורות עם התוכנה real temp התוכנה האתהל שבמנוחה יש לו בערך 52 מעות ובמאמץ זה נע בין 95-99 יש סיבה לדאוג? אני רוצה לדעת אם אני צריך לחליף כבר משחה טרמית ואם כן אז לאיזה סוג ? בבלאק פריידי רי מתכנן להחליף אתהקירור סטוק לקירור קצת יות טוב יש לכם אולי הצעות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
EX58-UD3R EX58-UD4P אני פשוט עובד על תכנון של מפרט I7 בסוקט 1366, איך שזה נראה אני יקח את הכי זול שקיים והוא הUD3R , פשוט סיקרן אותי על ההבדלים..
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היום, כשקיבלתי את המעריב לנוער (מגזין), שמו כתבה ב"און ליין" של Intel vs AMD. עכשיו, לא סתם פתחתי ת'רד על זה, אם מישהו קרא, בוודאי שם לב למחסור גדול בפרטים, נטייה לצד של אינטל וכמה שטויות למינהן על AMD. כמו: ביצועים = " המידה והתוצרה של כל מעבד היא אידאלית ה"פנטיום 4" החדיש ביותר מוביל בדרך כלל על ה AthlonXP.". ערוץ קדמי = "למעבד ה AthlonXP יש מהירות ערוץ קדמי של 266MHZ בלבד" - כולנו יודעים שזו שגיאה, ל AthlonXP 2800+ יש באס של 333 מגה הרץ, וזה עדיין לא אומר שאינטל טובים יותר. רשום גם בדף השלישי: "ההשוואה אינה מדוייקת" אחרי שקראתי את הכתבה, זה פשוט העלה לי את הוריד בראש.! פשוט בושה
-
- 36 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח הנ"ל, ויש עליו כבר מערך RAID אחד (raid 0). רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות עוד 2 הארדיסקים ולהוסיף עוד מערך של raid 0. (בסך הכל 2 מערכי RAID). ניסיתי להכנס להגדרות של הבקר וליצור עוד מערך הוא רשם לי "אין מספיק מקום", השאלה אם הוא פשוט זיהה שאין הארדיסקים נוספים או שפשוט אי אפשר ליצור עוד מערך. אשמח לעזרה!
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-