עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב, גם לפני כמה ימים אמרתי שאני מתכנן.. אבל ההודעה ירדה כמה עמודים. אז שוב, למישהו יש המלצות? אני מעונין לקנות 1GB זיכרון בכרטיס אחד... תקציב 1300 עדיף פחות, וזה בכרטיס אחד כי יש לי רק עוד יציאה אחת, השניה בשימוש עם 256 של DDRAM, תודה.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  2. שלום...ברצוני לקנות זכרונות חדשים למחשב [יש לי 512MB DDR 400 בשני סטיקים של KINGSTON...מפרט מלא למטה] יש כמה וכמה משחקים חדשים שדורשים במומלץ 1GB והירידת ביצועים כן מורגשת עם חצי ג'יגה.. לכן רציתי לשדרג ל1GB.. לפי מה שהבנתי-בתקופה האחרונה יש ירידת מחירים די דראמטית בתחום של הזכורונת. אבל אין לי מושג איזה חברה מומלצת,האם כדאי ללכת על שני סטיקים של 256 או על אחד של 512,ומה המחירים הכי משתלמים.. חשוב לציין-אני מעדיף לשלם כמה שפחות על הזכרונות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  3. מעונין לקנות לוח אם תומך pci-e למעבד intel עד 500 ש"ח. הודה מאוד לכל העונים

• 21 תגובות
    • 930 צפיות
  4. אוקי, אני לא מתמצא במחירים ובחלקים האלו, וההורים שלי טסים ביום שישי הזה לחו''ל - לסין, וחשבתי שזו תיהיה הזדמנות מצוינת בשבילי לקנות את החלקים האלו (מעבד ולוח אם חדש) תקציב לכל חלק בסביבות ה 1500 ש''ח ומטה, ואם אפשר לקבל גם מחיר שכמה זה בסין.. מפרט המחשב שלי כרגע, אם זה משנה: תודה.

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  5. אני מעונין לקנות את ה- fx-60 אם מישהו יודע היכן ניתן למצוא אותו במחיר טוב, אשמח אם תפנו אותי. מתנצל אם זה לא הפורום המתאים.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by davidz85,

לא ניכנס כרגע לאם זה יתן שיפור או לא, אני פשוט רוצה להחליף את ה-4 ג'יגה שלי ב-8. מכיוון שבעת קניית המחשב (לפני שנתיים) הייתי לחוץ בכסף, התפשרתי על זכרונות במהירות של 800 MHZ, בהתחלה קניתי רק 2 ג'יגה ורק לאחר כמה חודשים הוספתי עוד 2. כרגע אני מעוניין לקנות 8 ג'יגה, השאלה מה כדאי ב-2 סטיקים של 4 או ב-4 של 2...? הלוח שלי הוא של ג'יגהבייט P35C-DS3R.. אני מעוניין לדעת עד איזה מהירות אני יכול להשתמש... 1066 או 1333 ? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  7. שלום, לאחרונה התחילו לי המון ריסטים ויש לי ריסט בערך כל 15 דקות. ניסיתי לעשות בדיקת מאמץ, לא היה ריסט, כלומר אין קשר להתחממות המעבד. הכרטיס מסך בטמפרטורה סבירה של 51 מעלות במנוחה, והמעבד עם קירור טוב בטמפרטורה של 35 מעלוץ במנוחה. ניסיתי לעשות בדיקת זכרונות ויצא שהיש מעל 50 אלף שגיאות בסיבוב השלישי. עוד משהו, הכונן שלי הוא כונן סיגייט מהגרסא הפגומה שיצאה לפני שנה וחצי בערך, לא עבר שום עדכון ושום דבר, מה שכן, היו מההתחלה הרבה מסכים כחולים. הבעיה של הריסטים היא כנראה בזכרונות נכון? אני עכשיו אנסה לבצע תיקון סקטורים דרך התוכנה MHDD, אגב, חייבים שהכונן יהיה ריק ומפורמט בשביל תיקון הסקטורים? תודה.

• 45 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. Started by danielhasan,

קניתי מחשב חדש והיום קיבלתי עכשיו אני בודק עם התוכנה Real Temp זה מראה לי http://img401.imageshack.us/img401/348/53506462tx1.jpg ועם CORE TEMP http://img144.imageshack.us/img144/8412/81998581dh2.jpg האם זה בסדר אני עוד עם קירור של OCZ Vaniquser ?? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vaniquser לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU ספק כוח: COR…

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by yaniv_appX,

יש לי מעבד core i5 2400 המערכתאצלי בסביבות ה 3 שנים אפילו טיפה יותר ובדקתי לו היום טמפרטורות עם התוכנה real temp התוכנה האתהל שבמנוחה יש לו בערך 52 מעות ובמאמץ זה נע בין 95-99 יש סיבה לדאוג? אני רוצה לדעת אם אני צריך לחליף כבר משחה טרמית ואם כן אז לאיזה סוג ? בבלאק פריידי רי מתכנן להחליף אתהקירור סטוק לקירור קצת יות טוב יש לכם אולי הצעות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. EX58-UD3R EX58-UD4P אני פשוט עובד על תכנון של מפרט I7 בסוקט 1366, איך שזה נראה אני יקח את הכי זול שקיים והוא הUD3R , פשוט סיקרן אותי על ההבדלים..

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by Athlon-WINGS,

היום, כשקיבלתי את המעריב לנוער (מגזין), שמו כתבה ב"און ליין" של Intel vs AMD. עכשיו, לא סתם פתחתי ת'רד על זה, אם מישהו קרא, בוודאי שם לב למחסור גדול בפרטים, נטייה לצד של אינטל וכמה שטויות למינהן על AMD. כמו: ביצועים = " המידה והתוצרה של כל מעבד היא אידאלית ה"פנטיום 4" החדיש ביותר מוביל בדרך כלל על ה AthlonXP.". ערוץ קדמי = "למעבד ה AthlonXP יש מהירות ערוץ קדמי של 266MHZ בלבד" - כולנו יודעים שזו שגיאה, ל AthlonXP 2800+ יש באס של 333 מגה הרץ, וזה עדיין לא אומר שאינטל טובים יותר. רשום גם בדף השלישי: "ההשוואה אינה מדוייקת" אחרי שקראתי את הכתבה, זה פשוט העלה לי את הוריד בראש.! פשוט בושה

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי את הלוח הנ"ל, ויש עליו כבר מערך RAID אחד (raid 0). רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות עוד 2 הארדיסקים ולהוסיף עוד מערך של raid 0. (בסך הכל 2 מערכי RAID). ניסיתי להכנס להגדרות של הבקר וליצור עוד מערך הוא רשם לי "אין מספיק מקום", השאלה אם הוא פשוט זיהה שאין הארדיסקים נוספים או שפשוט אי אפשר ליצור עוד מערך. אשמח לעזרה!

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by kobi3211,

רציתי לדעת מהו מערך SLI בלוחות אם ובכרטיסי מסך וזכרונות תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by kopler,

אני יודע שהצ'יפסטים של Intel תומכים (אומנם לא רשמית) במערכי crossfire ואילו הצ'טפסטים של Nvidia תומכים כמובן במערכי SLI. השאלה שלי אם בכל זאת אני אבחר לקנות לוח אם עם צ'יפסט של Intel P35 נניח ASUS P5K האם אוכל כן לבצע מערך SLI?

15. Started by yukon,

אז ככה המצב הקיים 2 סטיקים512MB DDR2 533 CL4 טוינמוס PC2 4300 זקוק לעוד זכרון לבנית תלת ממד ורינדור ??? השאלה אם אני מוסיף סטיק אחד של טוינמוס PC2 5300 1024MB DDR2 533 CL4 אייך אז יעבוד המערך כי הרי הלוח תואם בדואל יש תושבת ל 4 זכרונות לוח ECS PF4 מעבד 630 כ.מסך X 700 512 MB אגב מצאתי את הזכרון הנ"ל ב-480 ש"ח שזה המחיר מלפני כמה חודשים לפני העליה בשאר המקומות הוא מופיע מעל 600 אל תשלחו אותי לקנות עוד 2 של 512 כי אז לא יהיה לי מקום להוספה ובנוסף אני "יתקע" עם 4*512 והתקציב כרגע מאפשר רק 1024 ולא 2048 תודה למגיבים

• 13 תגובות
    • 713 צפיות
  16. היי, אני הרבה זמן לא התעסקתי במפרטים אבל במעבדה שאני עובד בה צריכים לקנות מחשב עוצמתי יחסית לצוכרי מחקר. השימוש: MATLAB בשילוב עם LABVIEW לצורך data acquisition מכל מיני מקורות ועיבודו בזמן-אמת (חיבור USB לצורך העניין). כמו כן, במקביל, נדרשים ביצועים טובים בהקלטה והצגה בו-זמנית של סרטים באיכות 1080P. בסה"כ מדובר בצורך דיי מגוון שצריך לפעול בזמן אמת ואני קצת מתקשה לאתר את השלשה האולטימטיבית למשימה הזאת. חשבתי לכיוון של XEON או 6800K לפחות, עם 32GB RAM. בנוגע לכרטיס מסך, אז נצטרך PCIE לחיבור של משהו שתומך בCUDA. זה גם שאלה פתוחה. מגבלת התקציב היא באיזור האלפי שקלים, כלומר רצוי שלא נגיע ל-8K. עזרתכם תתקבל בברכה!

17. מספר חברות מציעות כבר מערכות QuadFX למכירה - המחיר כפי שנאמר החל מ 2999$ תהנו: vigorgaming ibuypower cyberpowerpc maingear מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36493

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  18. Started by benma,

האם ידוע מתי יגיעו לארץ מערכות מחשב מוכללות (EMBEDDED) עם מעבדי GEODE של AMD?

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by yoav9,

אני יודע שבמערכות אלו משתמשים חברות כמו crosair וmushkin בתור הצ'יפים שלהם, אבל אני יודע שהם משתמשים בהם בBH-6 בשביל הראם הגבוהה שלהם (3500 ונראה לי 3200) מה לגבי הBH-5? האם נמכר איפה שהוא בארץ BH-6? יואב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Hellgirl,

אין לי מושג איך זה הולך וסליחה על הבורות מראש... אם יש נגיד לוח שיש עליו שני חריצי PCI-E אבל רשום שזה מיועד ל-SLI אז זה גם יתמוך CF או רק מערך SLI? בקיצור אם מישהו לא הבין עד עכשיו מה שניסיתי להסביר אז מה שהתכוונתי אפילו אם יש ללוח שני חריצי כרטיס מסך מודרני (PCI-E) אז זה לא מספיק הוא גם צריך להיות בלעדי לטכנולוגיה? (CF או SLI?) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by IG,

האים זה אפשרי להרכיב מערכת לOC שהבוססת על P-M וכמה היא תעלה? אם התוצאות של הבאנצ' שיש בחדשה על זה שP-Mמומהר עובר A64 4000 נכונה, ומערכת כזו זולה יותר, אז אני רוצה לדעת מזה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  22. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  23. שלום חברים, יש לי לוח אם של גיגה בייט z77x ואתמול החלפתי את הזיכרון הפנימי והתקנתי שני זכרונות 2x4gb מבית קינגסטון הרצים במהירות 1600 ושני זכרונות של corsair 2x4gb וגם הם רצים במהירות 1600. הוינדווס שלי הוא בעל 64bit ומדובר בwin 7 ultimate כך שלא אמורה להיות בעיה. כשאני בודק את כמות הזיכרון, הוא מזהה שקיים זיכרון מותקן של 16gb אך אינו מנצל את כולו אלא כותב לי שמנוצל רק 4gb. אשמח לדעת איך פותרים בעיה כזאת. ניסיתי לחפש בbios את האפשרות של memory repam, אבל היא איננה קיימת

24. Started by Yosarian,

שלום לכולם. יש לי לוח ASUS PC800 DELUXE אני רוצה לקנות את מערכת הקירור של זלמן 7700CU. המערכת גדולה אך מה שבעיקר מפריע לי זה המשקל: כמעט 920 גרם. האם עלול להיגרם נזק ללוח אם או לחלק כלשהו במחשב בגלל גודלו ומשקלו של המאוורר ? האם למישהו יש ניסיון עם המאוורר הזה ? תודה,

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  25. שלום התקנתי מערכת מחשב חדשה, התקנתי XP מ כונן CD ישן בחיבור IDE. אתמול החלפתי לכונן CD חדש בחיבור SATA. הכונן נראה תקין,מצליח להפעיל מחלונות. שאני רוצה לאתחל את המערכת מהCD הוא נכשל, בביוס הגדרתי את הCD כראשוני,אני מגיע למסך press any key to boot from cd ומשם הוא עובר ל הרד דרייב. עדכנתי ביוס. לוח של גיגה בייט G31 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.