מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם זוהי הודעה ראשונה בפורום - ברוכים הנמצאים :-) לענייננו: יש לי מחשב בן 4 שנים עם 1 גיגה זכרון ב-2 סטיקים של 512 מצ"ב מפרט מלא מ-CPUZ אני מעוניין להוסיף עוד גיגה זכרון. לא הכי מבין בזה ולא רוצה לעשות טעות - איזה זכרון אני צריך לקנות ע"מ שיתאים ללוח אם שלי ושלא יהיו בעיות..? תודה מראש, יוסי [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם טוב הסיפור הוא כזה יש לי את הזכרונות שמצויינים במפרט שלי, והתכונתי לרכוש עוד זוג מתישהוא... נראה שהפסיקו לייצר את הדגם הזה... מה עושים? האופציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה למכור את מה שיש לי ולקנות זכרונות אחרים. ואני לא אוהב את האופציה הזו אולי אפשר להמליץ לי על זכרונות עם נתונים דומים? זה יהיה מספיק טוב? יש לציין שמה שיש לי עכשיו זה UCCC, וזה עושה 3-4-4-8 ב-500MHz ו-2.5-3-3-8 ב-400MHz.....
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP עם כרטיס זיכרון של 512 מגה. האם הוספה של כרטיס זיכרון נוסף בעל אותו נפח זיכרון תשפר לי את ביצועי המחשב? כרטיס הזיכרון שלי הוא DDR RAM 512 400 MHHZ במידה ואני אקנה כרטיס נוסף האם הוא חייב להיות בעל מהירות של 400 MHHZ או שאני יכול לשים כרטיס עם מהירות יותר גבוהה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני עובד על win7,64bit יש לי כרגע 4 GB http://mushkin.com/Memory/Silverline/996760.aspx האם שידרוג ל 8 GB לצורך עבודה במולטי טסקינג כגון פלאש,פוטושופ,VM,משחקים כבדים וכיוצא בזה יגרום לשינוי ? המפרט שלי : gigabyte EP43 e8400 9800gtx+ אשמח לקבל תשובה תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
הבעיה היא שיש לי מחשב עם לוח אם גרוטאה, inter silver reef: http://www.intel.com/design/motherbd/sv/ לכן, אני כעת לא מעוניין להשקיע הרבה ולהחליף לוח (שיגרור החלפת מעבד וכו'...). אבל אני בכל זאת מעוניין להגדיל את הזיכרון ל-ג'יגה. כרגע יש לי במחשב חצי ג'יגה זיכרון במהירות 333MHz (יש רק 2 סלוטים של זיכרון בלוח אם), אני כניראה העיף אותם ואקנה סטיק אחד של ג'יגה. רציתי לדעת - האם הלוח אם תומך בזיכרון במהירות 400MHz ? במידה ואני אקנה זיכרון במהירות הזאת והלוח לא תומך בו, הזיכרון יעבוד ב-333MHz או שלא יעבוד בכלל? כמו כן, ראיתי שזכרונות DDR2 זולים מאד, יותר מזכרונות DDR1, אם אני אחבר זכרון DDR2 ללוח שתומך רק ב-DDR1, הזכרון לא יעבוד בכלל או שיעבוד על DDR1 בהתאם למהירות שהלוח תומ…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. בעיקרון אני מתאים מחשב חדש לכרטיס מסך קיים הכרטיס הוא 1950XT.. אייג'יפי ראיתי שיש לוח שקיים בו תמיכה לקור טו קוואד רציתי לדעת אם הוא מומלץ... או שיש לוחות יותר נורמלים כמובן מעבד וזיכרות.. תודה מראש.. צ'יקו http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8835
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כשנה וחצי וכיום המשחקים החדשים והכבדים עובדים עליו עם קצת לאגים המפרט שלי הוא: 2gb זיכרון מעבד core 2 dou E6320 1.86 GHz לוח אם בסיסי מאד של אינטל דגם D946GZTS כרטיס מסך אחלה של geforce 8500GT 512MB אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא ערכה לשדרוג של המרכיבים זיכרון מעבד ולוח אם. אני משתמש היום בעיקר במחשב בשביל משחקים אשמח אם תעזרו לי!!!!! אני מעוניין במעבד 4 ליבות ללא אובר קלוקינג
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
תקציב : עד 4000 ש"ח מחשב נוכחי : DualCore Intel Core i3-2100 + קירור למעבד Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only Biostar TH67B Dell U2412M ,1920x1200 FSP EPSILON 80+ 500W Kingston 4GB DDR3 1333 AMD Radeon HD 6850 אני מעוניין במעבד הכי חזק שאפשר למצוא בסכום הזה , אם צריך אני מוכן לעבור את ה4000 ש"ח , שאלה : כדי או יש צורך במעבד 6 ליבות ? סיבה: The Saboteur לא פועל טוב , Arma 2 בכלל לא פועל טוב וגם אני בטוח שאני לא יכול להריץ את המשחקים החדשים עם המעבד הזה ואל תרדו עלי ,אני לא כל כך מבין בעסק הזה בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני כבר מרגיש שהמעבד שלי מגביל אותי מאד ואני מעוניין לשדרג למעבד חדש יותר, אני לא יודע מה מתאים אז בבקשה תעזרו לי... המפרט שלי הוא כזה: AMD64 3000+ venice S939 @2200 PQI PC3200 DDR SDRAM 512x2 MSI K8N Neo4 Series (MS-7125) Platinum saphire RX1950XT Compucase + HEC 400 Sony DVD R/RW x16 איזה מעבד מומלץ לי לקנות שיתאים למפרט שלי? אני מתגייס עוד חודשיים לקרבי ככה שאני לא רוצה להוציא יותר מדיי כסף... המעבד הבא נראה לי טוב אך האם הוא יתאים למחשב שלי הוא שאני יצתרך לשדרג גם זכרונות או משהו כזה? http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1197 תודה
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי,אני מעוניין לשדרג את המעבד במחשב למעבד הזה:http://www.amazon.co.uk/AMD-Black-Processor-Phenom-Socket/dp/tech-data/B004LRO9AU/ref=de_a_smtd למה אני לא מוצא אותו באתר הבית של AMD? האם השדרוג הזה יועיל למערכת מבחינת משחקי מחשב? האם שווה להזמין מעבד מחו"ל כי אין את המעבד הזה בארץ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב עם מעבד QX9770, לוח אם X48-DS5, זיכרון 2GB RAM, כרטיס מסך NVIDIA GTX470 ומערכת הפעלה ויסטה 32 ביט. הזכרון הוא של OCZ במהירות 1333 MHZ. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון שיהיה 4GB. האם זה אפשרי? אם כן כמה עולה עוד זיכרון מKSP בחיפה? והאם אפשרי לשדרג את מערכת ההפעלה ל64 ביט בלי לפרמט?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מחשב סביר,ואני כפתרון זמני רוצה לשדרג מ2 RAM ל4 (יש לי WINDOWS 7 32 ואני יודע שצריך לשדרג ל64 וכל זה..) זה המפרט שלי: אני רוצה 2X2 RAM עכשיו יש זיכרון ספציפי שאתם ממליצים? ומהירות זה באמת משנה? תקציב אתם יודעים מחיר סביר לזיכרונות RAM תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד מחברת AMD עם חיבור של 939 socket, אבל אני לא מצאתי באתרי השוואת מחירים את הדגם הספציפי שאני מחפש. השאלה שלי היא אם מישהו מכיר חנות כלשהי באזור המרכז שמוכרת מעבדים עם חיבורים כאלה? הדגם שאני מחפש הוא: AMD ATHLON 64 X2 3800+ SOCKET 939 הדגם שיש לי כרגע הוא: AMD Athlon 64 Processor 3500+ ~2.2GHz אם מישהו יודע היכן אוכל לקנות מעבדי 939 בארץ אני אודה לו על השיתוף!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon XP 3200+ על לוח Abit Nforce nf7 ואני רוצה לשדרג את המעבד האם ה socket בלוח הזה תומך במעבדי 64 או במעבדי AMD כפולי ליבה? האם ניתן לשדרג למשהו יותר טוב בלי להחליף את ה MB?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את המעבד של המחשב כי הוא די ישן..וסה"כ כל שאר המפרט הוא בסדר..לא פצצה אבל יכול להסתדר. זה המפרט שלי: מעבד - intel pentium 4 , 3Ghz כ. מסך - geforce 8500GT זיכרון - kingston 2gb הארד דיסק - 250gb WD לוח אם - Asus p5ld2 צ'יפסט לא יודע אם זה קשור אבל שיהיה intel lakeport i945p כ. קול - realtek HD ALC882 ספק - משהו ג'נרי דפוק כזה..אבל מחזיק מעמד יופי תמליצו לי בקשה על מעבד טוב!! משהו עם 2 ליבות שיתאים ללוח אם שלא יעבור את ה800 שקל. וכמובן שיתמוך במפרט הנ"ל. פשוט הבעיה שלי שמשחקים בקושי זזים על המחשב חח נגיד קוד5 או פאר קריי 2 פאקק עד שזה זז..עכשיו הזיכרון טוב , הכרטיס מסך לא כזה רע, רק המעבד הורס. בנוסף אם אפשר חוות דעת על המחשב בכללי..הוא כזה גרוע? חח …
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי לוח אם abit KN9S יש לי את המעבד הזה +DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800 אני צריך אחד יותר חזק מזה... אבל שלא יהיה יקר, 600 ומטה... על מה אתם ממליצים? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב בערך בן שנתיים יש לי את המעבד I5 2400 על לוח אם : Gigabyte GA-B75M-D2V S1155 יש לי חבר שעובד באינטל, ויש לי הזמדנות לרכוש מעבד במחיר נמוך. השאלה הוא מה שדרוג ראוי ומומלץ- לשימוש בגיימינג בעיקר האם יש טעם לשדרג על בסיס הלוח הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב AMD 6400 3.2GHZ X2 לוח אם ASUS M2A -MVP 4 גיגה ראם DDR 2 800 MHZ וכרטיס מסך ראדון 4870 1 גיגה מסך 22 אינץ. ספק 550W של שיפטק הבעיה שלי היא שאני מרגיש חולשה לפעמים במשחקים ונראה לי שהכרטיס מסך לא מנוצל כמו שצריך , נראה לי שהמעבד מגביל אותו... כמו למשל ב CRYSIS איזה אופציה יש לי לשדרג את המעבד לתושבת של AM2 שיהיה יותר חזק משלי , והאם המעבדים של AM2+ יתאימו לי לתושבת (הבנתי שזה עניין שונה רק בתוכנה ולא במבנה הפיזי של המעבד סה"כ אותו מספר של פינים ) ואו אולי עדיף לי להחליף לוח+מעבד בתקציב של עד 600-700 או מצד שני לעשות OC למעבד הנוכחי. תודה מראש עידן.
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כרגע המערכת שיש לי היא: AXP 1800+ 256MB DDR PC2700 XTREME DDR MB: GIGABYTE 7VRXP כרגע אני מעוניין להוסיף עוד סטיק של 256 ולשדרג את המעבד. התקציב שיש לי הוא בערך 600-700 שקל, אבל אם יש באנדל שווה הוספה של עוד 200 שקל בשביל לוח אם חדש אני מעוניין. אם לא, אני אשאר עם הגיגהבייט ואשדרג רק את המעבד והזכרון. המחשב לא מיועד לאוברקלוק(לפחות לא משהו חזק, אולי להעלות 6-7FSB מקסימום). אני אשמח לקבל הצעות למעבדים וזכרונות שמתאימים לתקציב או באנדל שממש שווה להוסיף כסף בשבילו.
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי את כל החלקים , כל מה שאני צריך עכשיו זה : לוח אם \ מעבד (ליבה כפולה) \ זכרון (1 גיגה) \ מארז+ספק הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ב AGP. תקציב עומד בערך על 1500. המחשב הוא להתעסקות במוזיקה : cubase (הכונן סידי\כונן קשיח הם ב ata רגיל)
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
המפרט הוא: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 MHz 9 x 200 Mother board Intel G965 ישנו דגם ספציפי שאני מתלבט לגביו http://kst.co.il/product.asp?productid=605 האם הוא שווה? בנוסף אני רוצה להחליף את הGeforce 7300 שיש לי בHD4670 של ASUS http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6846 יש לי ספק ג'נרי 450 וואט ומארז מידי האם המפרט של המחשב יצליח להחזיק כזה כרטיס מסך? (מבחינת גודל של הכרטיס בדקתי ויש מספיק מקום...)
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לבן דוד שלי מחשב מהמחשבים המעפנים האלה שקונים בקומפלט בעיתונים.. בכל מקרה, אני רוצה לשים לו שם איזה GF4 ולהוסיף לו סטיק של 512 בנוסף ל-256 המעפנים שיש לו שם (אין לו 256 אפילו, רשום 218). עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר לשים איזה זיכרון שאני רוצה בתוך המחשב? (DDR1) אה וגם אם אני אוסיף עוד 512 זכרון ואת הכרטיס מסך אתם חושבים שיהיה שינוי ממש משמעותי בביצועים? למה המחשב שלו לא זז.. שעה לפתוח חלון כלשהו. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מבקש הסבר מפורט על תאימות בין זכרונות למעבדים אני מדבר בעיקר על מעבדי intel i7 וזכרונות ddr3 יש המון זכרונות שמוצעים למכירה במהירויות שונות 1066 , 1333 , 1600 , 1866 ו2000 יש גם יותר אבל לא נתייחס אליהם. ומעבדים שתומכים בזכרונות במהירות 1066 או 1333 זה הרישמי לפי מה שאני יודע. אם זה ככה ואני לא טועה ..אז בשביל מה מייצרים זכרונות במהירות שעון גבוהים יותר ממה שהמעבדים תומכים? בוא ניקח לדוגמא את המעבד i7 980x שתומך בזכרונות 1066. ואני רוצה להתאים לו את הcorsair dominator gt 2000mhz אין לי שום סיכוי שהוא יעבוד ויהיה יציב ? אשמח על תשובות מפורטות, תודה למומחים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד barton 2500+ mobile ולוח epox8rda3+ זיכרון 512MB 333DDR של גייל... אני כרגע עובד על 12X200 = 2.4GHZ הזיכרון נעול ב 333MHZ.... אני רוצה לקנות 1GB זיכרון חדש.. שאני אוכל להעלות FBS 200+ ובכך לשפר ת'אוברקלוק עוד טיפה.... איזה זיכרון הייתם ממליצים לי... לא משנה לי מחיר אני מביא את זה מחו"ל... (אני רק מרוויח יותר) והאם TCCD או TCCC מומלץ למחשב שלי ? אגב אני במאמץ של 15 שעות מגיע ל 50 מעלות....
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
מה קורה חבריםםםםם הרבה זמן לא הייתי פה וכיף לחזור חח אז נחזור לעינינו אני מעוניין לחליף את המעבד שלי ואני בדילמה! 1. העם לקנות דותן טוב (400 או 533 ) ואת המתאם של אסוס (שאת שניהם אני יכול להשיג בקלות חח 2. או שכדי עוד לחסוך ולחכות ליגיעו הamd כפולי הליבות למחיר נורמלי ואז למעשה להחליף הכול מעבד לוח וכרטיס מסך (זה בטח לא יהיה בקרוב) מה אומרים? ועוד שאלה 1. העם הדותן 533 מגהרץ יכול לעבוד עם הלוח שלי והזיכרונות וכו כוו או שהוא צריך ddr2? כמו כן עם אני יקנה את הדותן 533 מגהרץ אני יוכל להפעיל אותו על 400 או לא? תודה! 2. איך המתאם של אסוס פעם שמעתי שיש לו בעיות בהעלת מתח למעבד כאילו הוא לא נותן לעלות מתח מישהו יכול לעזור פה תודה...ולתת לי הסבר על החלק הזה... נ.ב התיכנון הוא לחב…
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-