עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי AMD Athlon XP 3200+ על לוח Abit Nforce nf7 ואני רוצה לשדרג את המעבד האם ה socket בלוח הזה תומך במעבדי 64 או במעבדי AMD כפולי ליבה? האם ניתן לשדרג למשהו יותר טוב בלי להחליף את ה MB?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  2. שלום, אני רוצה להחליף את המעבד של המחשב כי הוא די ישן..וסה"כ כל שאר המפרט הוא בסדר..לא פצצה אבל יכול להסתדר. זה המפרט שלי: מעבד - intel pentium 4 , 3Ghz כ. מסך - geforce 8500GT זיכרון - kingston 2gb הארד דיסק - 250gb WD לוח אם - Asus p5ld2 צ'יפסט לא יודע אם זה קשור אבל שיהיה intel lakeport i945p כ. קול - realtek HD ALC882 ספק - משהו ג'נרי דפוק כזה..אבל מחזיק מעמד יופי תמליצו לי בקשה על מעבד טוב!! משהו עם 2 ליבות שיתאים ללוח אם שלא יעבור את ה800 שקל. וכמובן שיתמוך במפרט הנ"ל. פשוט הבעיה שלי שמשחקים בקושי זזים על המחשב חח נגיד קוד5 או פאר קריי 2 פאקק עד שזה זז..עכשיו הזיכרון טוב , הכרטיס מסך לא כזה רע, רק המעבד הורס. בנוסף אם אפשר חוות דעת על המחשב בכללי..הוא כזה גרוע? חח …

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  3. יש לי לוח אם abit KN9S יש לי את המעבד הזה +DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800 אני צריך אחד יותר חזק מזה... אבל שלא יהיה יקר, 600 ומטה... על מה אתם ממליצים? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  4. שלום. יש לי מחשב בערך בן שנתיים יש לי את המעבד I5 2400 על לוח אם : Gigabyte GA-B75M-D2V S1155 יש לי חבר שעובד באינטל, ויש לי הזמדנות לרכוש מעבד במחיר נמוך. השאלה הוא מה שדרוג ראוי ומומלץ- לשימוש בגיימינג בעיקר האם יש טעם לשדרג על בסיס הלוח הזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום ברשותי מחשב AMD 6400 3.2GHZ X2 לוח אם ASUS M2A -MVP 4 גיגה ראם DDR 2 800 MHZ וכרטיס מסך ראדון 4870 1 גיגה מסך 22 אינץ. ספק 550W של שיפטק הבעיה שלי היא שאני מרגיש חולשה לפעמים במשחקים ונראה לי שהכרטיס מסך לא מנוצל כמו שצריך , נראה לי שהמעבד מגביל אותו... כמו למשל ב CRYSIS איזה אופציה יש לי לשדרג את המעבד לתושבת של AM2 שיהיה יותר חזק משלי , והאם המעבדים של AM2+ יתאימו לי לתושבת (הבנתי שזה עניין שונה רק בתוכנה ולא במבנה הפיזי של המעבד סה"כ אותו מספר של פינים ) ואו אולי עדיף לי להחליף לוח+מעבד בתקציב של עד 600-700 או מצד שני לעשות OC למעבד הנוכחי. תודה מראש עידן.

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  6. כרגע המערכת שיש לי היא: AXP 1800+ 256MB DDR PC2700 XTREME DDR MB: GIGABYTE 7VRXP כרגע אני מעוניין להוסיף עוד סטיק של 256 ולשדרג את המעבד. התקציב שיש לי הוא בערך 600-700 שקל, אבל אם יש באנדל שווה הוספה של עוד 200 שקל בשביל לוח אם חדש אני מעוניין. אם לא, אני אשאר עם הגיגהבייט ואשדרג רק את המעבד והזכרון. המחשב לא מיועד לאוברקלוק(לפחות לא משהו חזק, אולי להעלות 6-7FSB מקסימום). אני אשמח לקבל הצעות למעבדים וזכרונות שמתאימים לתקציב או באנדל שממש שווה להוסיף כסף בשבילו.

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  7. יש לי את כל החלקים , כל מה שאני צריך עכשיו זה : לוח אם \ מעבד (ליבה כפולה) \ זכרון (1 גיגה) \ מארז+ספק הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ב AGP. תקציב עומד בערך על 1500. המחשב הוא להתעסקות במוזיקה : cubase (הכונן סידי\כונן קשיח הם ב ata רגיל)

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. המפרט הוא: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 MHz 9 x 200 Mother board Intel G965 ישנו דגם ספציפי שאני מתלבט לגביו http://kst.co.il/product.asp?productid=605 האם הוא שווה? בנוסף אני רוצה להחליף את הGeforce 7300 שיש לי בHD4670 של ASUS http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6846 יש לי ספק ג'נרי 450 וואט ומארז מידי האם המפרט של המחשב יצליח להחזיק כזה כרטיס מסך? (מבחינת גודל של הכרטיס בדקתי ויש מספיק מקום...)

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  9. יש לבן דוד שלי מחשב מהמחשבים המעפנים האלה שקונים בקומפלט בעיתונים.. בכל מקרה, אני רוצה לשים לו שם איזה GF4 ולהוסיף לו סטיק של 512 בנוסף ל-256 המעפנים שיש לו שם (אין לו 256 אפילו, רשום 218). עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר לשים איזה זיכרון שאני רוצה בתוך המחשב? (DDR1) אה וגם אם אני אוסיף עוד 512 זכרון ואת הכרטיס מסך אתם חושבים שיהיה שינוי ממש משמעותי בביצועים? למה המחשב שלו לא זז.. שעה לפתוח חלון כלשהו. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  10. אני מבקש הסבר מפורט על תאימות בין זכרונות למעבדים אני מדבר בעיקר על מעבדי intel i7 וזכרונות ddr3 יש המון זכרונות שמוצעים למכירה במהירויות שונות 1066 , 1333 , 1600 , 1866 ו2000 יש גם יותר אבל לא נתייחס אליהם. ומעבדים שתומכים בזכרונות במהירות 1066 או 1333 זה הרישמי לפי מה שאני יודע. אם זה ככה ואני לא טועה ..אז בשביל מה מייצרים זכרונות במהירות שעון גבוהים יותר ממה שהמעבדים תומכים? בוא ניקח לדוגמא את המעבד i7 980x שתומך בזכרונות 1066. ואני רוצה להתאים לו את הcorsair dominator gt 2000mhz אין לי שום סיכוי שהוא יעבוד ויהיה יציב ? אשמח על תשובות מפורטות, תודה למומחים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי מעבד barton 2500+ mobile ולוח epox8rda3+ זיכרון 512MB 333DDR של גייל... אני כרגע עובד על 12X200 = 2.4GHZ הזיכרון נעול ב 333MHZ.... אני רוצה לקנות 1GB זיכרון חדש.. שאני אוכל להעלות FBS 200+ ובכך לשפר ת'אוברקלוק עוד טיפה.... איזה זיכרון הייתם ממליצים לי... לא משנה לי מחיר אני מביא את זה מחו"ל... (אני רק מרוויח יותר) והאם TCCD או TCCC מומלץ למחשב שלי ? אגב אני במאמץ של 15 שעות מגיע ל 50 מעלות....

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  12. מה קורה חבריםםםםם הרבה זמן לא הייתי פה וכיף לחזור חח אז נחזור לעינינו אני מעוניין לחליף את המעבד שלי ואני בדילמה! 1. העם לקנות דותן טוב (400 או 533 ) ואת המתאם של אסוס (שאת שניהם אני יכול להשיג בקלות חח 2. או שכדי עוד לחסוך ולחכות ליגיעו הamd כפולי הליבות למחיר נורמלי ואז למעשה להחליף הכול מעבד לוח וכרטיס מסך (זה בטח לא יהיה בקרוב) מה אומרים? ועוד שאלה 1. העם הדותן 533 מגהרץ יכול לעבוד עם הלוח שלי והזיכרונות וכו כוו או שהוא צריך ddr2? כמו כן עם אני יקנה את הדותן 533 מגהרץ אני יוכל להפעיל אותו על 400 או לא? תודה! 2. איך המתאם של אסוס פעם שמעתי שיש לו בעיות בהעלת מתח למעבד כאילו הוא לא נותן לעלות מתח מישהו יכול לעזור פה תודה...ולתת לי הסבר על החלק הזה... נ.ב התיכנון הוא לחב…

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  13. אז ככה יש לי יש לי 1G RAM שמחולקים ככה 256*2 +512 מסוג pc3200 ddr SDram ואני מעוניין לשדרג ל2G א.האם כדאי בכלל ז"א האם זה ישפר את הביצועים? ב.במידה והתשובה לא' היא כן מה כדאי לי לעשות/ליקנות? ג.שימו לב שהלוח אם שלי לא תמוך בDDR2

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  14. אז ככה שימושים עיקרים!! משחקים מעבד ‏Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box לוח אם ‏MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio‎ כרטיס מסך ASUS HD 5850 1G DDR5 זכרונות 2 יחידות של KIGSTONכול אחד זה 2 גיגה ספק כוח550W חברה מעולה השאלה שלי היא כזו האם הכרטיס מסך ניכנס ללוח אם ולא היה משש בעיות? ואם בכלל הלוח נחשב לטוב?? והאם זה משנה כול כך האם היה לזכרונות צלעות קירור ? ואם בכללי המחשב מתאים למשחקים כבדים!?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. המחיר לא כל כך רלוונטי , אני רוצה לדעת מה הם הטובים ואז לבחור הכי זול

16. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by itzikd1,

אני רוצה להשקיע בסביבות ה 600 שקל כי בכול זאת אני לא משתמש במחשב למשחקים אלא אני בעיקר גולש באינטרנט עם הרבה דפים פתוחים וצופה בסרטים מעבד: http://www.cpu-world.com/cgi-bin/Ide...5DD&PROCESS=Go לוח אם נשרף - היה M2V של אסוס זיכרונות: DDR2 עם 2 כרטיסים של 512 ו 2 של 1G כרטיס מסך: X1950 PRO ספק כוח: HUNTKEY 500W אני מתכנן לקנות אותו בשבוע שבועיים קרובים כי אני עם מחשב ישן כרגע ואני רוצה להחזיר תמחשב שלי לא אכפת לי להזמין מחו"ל ולחכות קצת יותר אם זה יהיה זול משמעותית, אני יכול להרכיב תמחשב לבדאני רק צריך לשדרג את הלוח אם כי הוא נשרף השאלה היא האם שווה לקנות לוח אם ישן ולהשתמש במעבד הישן או שבמחיר כמעט שווה אני כבר יכול להשיג לוח אם + מעבד חדש... וא…

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, ע"י קנייה של זיכרונות. חיפשתי באתר של חברת ASUS וראיתי את השורה הבאה עבור הזכרונות ללוח אם שלי: 2 x DIMM, max. 2GB, DDR2 667 / 533 MHz, non-ECC, un-buffered memory Dual channel memory architecture * Refer to www.asus.com or user manual for Memory QVL (Qualify Vendor List) (הלוח אם הוא asus 945G P5LD2-VM SE). השאלה היא על ההגבלה של 2GB, למה הכוונה? הגבלה על כרטיס זכרון בודד או על כולם יחדיו? תודה רבה לעונים ;D

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by Gilo2005,

תראו כרגע יש לי 512 ואני מעונין לרכוש עוד 512 מגה חיפשתי ביד שנייה ומצאתי זיכרון במחיר טוב. אז רציתי לדעת האם הוא יתאים למחשב שלי המפרט שלי- amd sempron 2400 gigabyte GA-7N400-L Nvidia Nforce2 socketA \ agp8 ddr dual ch האם זיכרון pc3200 400mhz ירוץ אצלי על המחשב,הבן אדם שמוכר לי את הזיכרון אמר שיש לו לוח אם עם nforce3

• 3 תגובות
    • 416 צפיות
  20. שלום. יש לי 512M ואני מעונין להוסיף עוד סטיק אחד כזה, זה המפרט שלי: AMD Athlon 64, 2GHz 3200+ (מה אומר ה3200+?) Abit Kv-8 pro 204MHZ וזה כל המידע שיש לי על הזיכרון: האם אני ארגיש הבדל בביצועים בהוספת סטיק זיכרון? בעיקר בשימוש שוטף (כיום כאשר הFF ואייטונס פועלים ביחד המחשב בקושי זז) האם יהיה הבדל בין הוספת סטיק אחד לבין קנית שניים והחלפת הקיים? (כי הוא נראה לי די מעפן) אם אני מוסיף אחד של 1G בנוסף ל512, יכולה להווצר בעיה? במידה וכן, על אילו זכרונות תוכלו להמליץ לי? (דגם אחד של 512 ואחד של 1G) תודה רבה, דורון

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  21. שלום, אני נמצא עכשיו בארה"ב, רציתי לשדרג את המחשב בבית (המפרט מעודכן בפרופיל). חשבתי ללכת עד הסוף: http://computers.pricegrabber.com/laptop-memory/m/51557896/details/ אני רוצה לא פחות מ-4 GB ואפילו מוכן ללכת על שני קיטים כאלה ולהגיע ל-8 GB גם אם זה ישפר במעט את הביצועים. העניין הוא שאני לא בטוח ב-100 אחוז אם הכרטיסים תואמים ללוח אם.. ואם כדאי לי לרדת לקיט של 2 GB עם תזמונים יותר טובים?? חשוב לי בבקשה לעשות את הקניה דרך האתר הספציפי שנתתי בקישור. אני מוכן להשקיע עד 250 דולר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  22. המעבד הוא E8400 והזיכרון 2 גיגה DDR 2 800Mhz , בנוסף מורכב כרטיס מסך 8600 GT . אני מתלבט בין DG41RQ של אינטל ל G31M-VS2 של ASROCK . אפשר להציע גם דגמים אחרים כמובן, בתקציב עד 300 שקל. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  23. צריך לוח אם חדש, וזכרונות 4GB זכרונות חשבתי על אלה http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1407 לוח אם אני לא יודע. יש לי מעבד CORE2DUO E6750 אני רוצה להחליף לוח אם בגלל שיש לי לוח אם ישן ומעפן, ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש1GBDDR5 ATI HD4870 שאיאפשר לחבר אצלי בלוח אם. תודה.

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  24. אני רוצה ליקנות מעבד זכרונות ולוח אם ב800 שקל למישחקים על הגדרות בינוניות ואינטרנט

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by x-dude,

שלום לכולם יש לי P4 1.6Ghz עם לוח אם מגעיל שזכיתי במכירה פומבית לפני איזה 8 חודשים,אני רוצה לעשות upgrade ללוח ויכול להיות גם למעבד,אבל כרגע מה שחשוב לי זה הלוח,תוגלו לעזור לי למצוא משהו נחמד? לא משהו בומבסטי. כן עוד דבר אני צריך שהלוח יתמוך ב DDR 266 אין לי כח גם להחליף זכרונות (מחירים גם יעזרו) תודה. אהה כן ושה IDE יתמוך ב ATA-133

• 6 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.