עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ראיתי שיש למעבד הזה 3 תצורות: 1. Intel Pentium Dual-Core E6300 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGU9 2. Intel Core 2 Dou E6300 שהוא מגיע בשני דגמים שנראים זהים לגמרי חוץ ממשהו אחד Steppig http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9SA http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9TA השאלה שלי מה ההבדלים המעשיים בין שלושתם, מבחינת ביצועים, הספק וטמפרטורה? ואיזה עדיף לרכישה? תודה שי

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by Wheel,

השאלה זה אם סטיק DDR PC3200 יעבוד על לוח אם עם ציפסט 845G שתומך רק עד PC2100 האם הראם יוריד את עצמו למהירות 2100 או שפשוט לא יעבוד? (אין אפשרות שינוי מהירות בביוס) תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  3. אני חושב להחליף את המסך הטוב U2311 (שעדיין לא נקנה) במסך המפתה U2410. כיצד הדבר אמור להשפיע על בחירת רכיבים?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  4. שלום לכולם. האם מבחינת המוצר שמקבלים, יש הבדל בין קניית סט של 4 סטיקים לבין 2 סטים של 2 סטיקים? אני מניח שזה אותו דבר אבל אני שואל כי נתקלתי כבר במספר אתרים שסט זכרונות מסויים נגמר במלאי בתצורה של רבעייה אבל יש עשרות במלאי בתצורה של זוג סטיקים.

5. Started by Stroller,

ב-http://www.zigzag2000.co.il מפרסמים בנדל של לוח אם " ABIT KX7-333 RAID" עם זכרון "CORRSIAR CMX256 - 3200" אבל באתר של ABIT נאמר שלוח זה תומך מקסימום ב2700 (http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=KX7-333R) יש למשהו הסבר איך זכרון 3200 עובד עם הלוח הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by Bug,

היי, יש שאלה שמציקה לי די הרבה זמן - מה ההבדל בין Celeron ל Pentium. אני תמיד שומע את המשפט "פנטיום יותר טוב" אבל זה לא ממש מספק. אם נניח יש לי מעבד Celeron 1.2GH ומעבד Pentium 800MH - מי יהיה יותר טוב ומהיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by Eden 6600,

רציתי לדעת אם ישנם הבדלים כלשהם בין המעבד E5200 לבין מעבדי C2D אחרים כמו E7XXX ו-E8XXX מלבד זכרון מטמון קטן יותר וכמובן מהירות שונה לפעמים? המעבד מבוסס על הטכנולוגיה שעליה מבוססים מעבדי C2D? ואיך הוא מבחינת OC, אפשר להגיע איתו ל-OC מכובד גם עם לוח P31?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by derdevil,

שמעו אני הולך לקנות מחשב ואני צריך המלצה על זיכרון בהתחלה רציתי לקנות של geil אבל אז נכנסתי לפנדס וראיתי שהוא כבר לא בין אלה שקונים הכי הרבה (פעם הוא היה ביניהם)....אני רוצה 1 ג'יגה זיכרון ואחד טוב ומומלץ....תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 408 צפיות
  9. Started by karazy360,

שלום חברים יש לי שני זיכרונות בנפחים שונים ואותו תדר, אחד של 1GB והשני של 2GB כאשר אני שם אותם בנפרד אז הכל עובד טוב, כאשר אני שם אותם יחד עולה המשך השחור של וינדוס ואז הוא מתרסט להתחלה. מערכת הפעלה XP SP3 האם יש דרך להתגבר על זה? תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  10. מה זה אומר האופציה הזאת??? יש כמה מצבים DOWN SPREAD CENTER SPREAD ועוד איזה כמה אני לא זוכר בדיוק זה נמצא חתח קטגוריות CPU , PCI, וזכרונות ניראה לי מה זה ה SPREAD SPECTRUM הזה מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by N.S,

amd athlon xp 1800=כמה מגה הרץ?? ה1800 אטלון אקס פי זה המגה הרץ???

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by makintosh,

מה עדיף במחשב חדש שאקנה: 2X256 (הבנתי כי זה משפר מהירות) או 1x512 (יאפשר יותר הרחבות בעתיד)

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  13. Started by eli_790,

המחירים בארה"ב על הריצפה ב600 דולר אוכל להביא זיכרון 2 גיגה 800 מעבד e6400 לוח abit975 הארד דיסק 250 גיגה השאלה שלי האם אצטרך לשלם מכס ומיסים לשיחרור החבילה הוא שרק על המשלוח כי פעם קראתי שאין מיסי יבוא על חלקי מחשב אשמח לקבלת עזרה כלשהי

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by gilka,

איך הלוח אם ‎GA-E7AUM-DS2H‎?....יש לו יתרונות לעבודה עם כרטיס מסך GTX260 ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by amit132,

היי אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי(זה בעצם יותר מחשב חדש כי את הרוב אני מחליף) בעיקרון מה שאני משאיר זה: כרטיס מסך GTX770 2GB OC של GIGABYTE ספק כוח SEASONIC 620W BRONZE וכונן קשיח(אבל מוסיף עוד אחד) אז אני צריך המלצה ללוח אם, מעבד וזיכרון אני מעדיף את המעבדים של intel והשימושים שלי הם: משחקים, תכנות(גם בסביבת אנדרואיד אז יש את האימולטורים) וגם מכונות וירטואליות מדי פעם התקציב הוא בערך 3500 אפשר לחרוג, אבל לא יותר מדי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  16. פעם הייתי פריק בפורום ובחומרה והיום אני חייל ואני בקושי עוקב אחרי מה שיוצא, אבל עם מחירים כמו של היום שווה לשדרג את המחשב. אני רוצה לקנות את המעבד 3500 AM2 ויחד איתו אחד מהלוחות הבאים : 1. ABIT KN9-S 2. DFI INFINITY ULTRA-II AM2 כמו כן , איזה זיכרון לקחת ? אני רוצה ללכת על TWINMOS כי זה זול השאלה איזה מהירות 533 \ 667 ? האם יש הבדל גדול בביצועים? ושאלה לכרטיסי מסך: האם ה7300GT שאני רואה בכל מקום בסביבות ה550-600 שקל עולה ברמה שלו על 6600GT ?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  17. Started by Lancer,

לא ידעתי לאיזה פורום שייך הנושא אז אני אכתוב אותו פה. השאלה שלי היא האם קיים לוח אם שיכול להכיל שניי מעבדיי AMD SOCKET 939? לדוגמא שניי מעבדיי 4800+

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  18. עם ארבע ליבות Zen וגם יחידות גראפיות בארכיטקטורת Vega - גם התחרות בשוק הנייד אמורה להפוך לחמה הרבה יותר בשנת 2017 לכתבה

19. Started by or_cool,

Nישהו מוכן להסביר לי תודה מראש ???

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  20. המוכר בחנות לא רוצה למכור לי רק מאוורר בלי כנפיים אלא עם הצלעות קירור ובגלל שיש לי בעיית התחממות כשאני משחק במשחקים כבדים והמחשב נכבה אחרי 10 דקות רבע שעה בקיץ (כשיש מזגן הוא לא נכבה) אני רוצה לדעת, אם כבר אני צריך לקנות צלעות קירור, אז אולי משהו שיקרר יותר טוב, אולי צלעות קירור של XP 2500 או משהו יותר מתקדם בלי לחרוג יותר מדי מעלות מערכת קירור המינימלית (ביחס ל- AMD 1700) הטמפ' במצב עבודה בסיסי הם ככה(לפי AIDA): AUX 45 CPU 48 לוח אם בין 69 ל-86 מה אתם ממליצים לי לקנות או לעשות? אגב, הטמפ' האלה הם עוד מלפני שנשברו המאוורר (הרכבתי במקומו מאוורר 80 מ"מ בינתיים, אם הוא מספק מספיק אוויר כמו מאוורר יעודי, לפי נסיונכם, אני אשמח להשאיר אותו ולקנות אחר למארז)

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by Jenia24,

היי אני רוצה לשדרג את הAMD 4000X2 ל AMD X3 710 (יש אחלה הצעה ביד-2). השימוש במחשב הוא בעיקר מוזיקה,סרטים,גלישה ומשחקים. לשאלתי, האם שווה השידרוג? ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי השוואה בין ה-2. ועוד שאלה קטנה. האם כל דגם יכול להפתח ל-4 ליבות?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by ofer_shm,

שלום לכולם כרגע המפרט שלי זה: amd 64 3000 939 לוח אם : MSI K8N NEO 4 PLATINUM כרטיס מסך 6600 GT ג'יפורס זכרון : G.SKILL DDR PC3200 512MB 2-3-3-6 אני רוצה לשדרג את הזכרון שיהיה לי 2GB האם עדיף לי לשמור את הזכרון הונכחי ולקנות עוד 3 סלוטים של 512 MB? האם עדיף כבר לקנות שני סלוטים של 1GB כל אחד ולוותר על מה שיש לי? או שיש הצעות אחרות ...מה יהיה הכי עדיף מבחינה כלכלית ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  23. שלום לכולם בניתי מפרט למחשב פשוט שהפקטור העקרי מבחינתי הוא אמינות לאורך שנים על מארז HEC שהיה לי הכולל ספק HEC 300V הרכבתי את המפרט הנ"ל מעבד פנטיום כפול ליבה EA2200 לוח אם-ASUS P5KPL-CM או גיגה בייט G31M2SL הדומה לו בתכונותיו--מי עדיף מבחינת אמינות לאורך זמן המחיר זהה? זכרון קינגסטון- 1G (ללוחות שני סלוטים לכן הכנסתי רק סלוט אחד ע"מ שנוכל להרחיב בעתיד) HD פשוט של 160 כרטיס מסך למרות שיש מובנה (בשביל הנכדים) 8400 פשוט של גיגה בייט אשמח לתשובה מהירה גל

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by mitch,

שלום לכולם למחשב שלי יש לוח אם מסוג: Gigabyte GA-K8NF-9 האם אני יכול לשים עליו זכרונות של ddr2 (או רק ddr1)?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  25. Started by a-gold,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה התקנתי XP מחדש אבל יש משהו שלא הותקן טוב במנהל התקנים(מצורפת תמונה) אז לכל בעלי אותו לוח או כל אחד אחר שיכול לעזור מה אני צריך להתקין מהדיסק של הדרייברים כדי שזה יסתדר??? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 435 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.