מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
החלפתי לוח אם זיכרון ומעבד האם מומלץ או צריך לפרמט? הווינדוס כן עלה אך בלי אקטיביזציה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכל באי הפורום יש לי בקשה קטנה ברשותכם ? האם ידוע למשהו מהיכן ניתן להשיג לוח אם כזה >>> אפשרי גם משומש וגם מחברה אחרת אך מאותו דגם ? המספר הסידורי של הנייד -10341-MS דגם-LG NAPA FS-2A3DE לוח אם מסוג SATA DDR2 לפטופ 15.4" LG אודה לכם מאוד על תרומתכם שבת שלום יום טוב
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח INTEL BADAXE 975X- BLKD975XBXLKR אני לא יודע על כמה אינטל טובים בלוחות אם...אז באתי לשאול אותכם פה...מקווה שתעזור (:
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את את הזכרון הבא. האם זה נראה Kingston מקורי? או שהמחיר והתמונה מחשידים מידי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, המוכר ניסה לתת לי סיבה למה לקחת דואל קור ולמה לא קוואד קור, והוא אמר שקוואד קור לוקח פי 2 יותר חשמל(וזה נכון), אבל בעצם - כמה חשמל לוקח מעבד Q6600 בממוצע בוואט? זה בכלל אמור להשפיע לי על החשבון חשמל? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני רואה מחירי מבצע למעבד הזה אבל לא מצאתי מעבד פנטיום כזה אלא סלרון. האם לדעתכם הכוונה היא באמת לסלרון ? האם הוא טוב ? (אני יודע שהסדרות האחרונות של הסלרון דווקא לא רעות). ועוד שאלה בבקשה: האם כל מעבדי ה-775 של אינטל הם בהכרח 64 ביט והאם לכל לוחות האם עבורם יש PCI-E? תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי למה כולם מעדיפים לוח אם מחברות ג'יגבייט אסוס ו-DFI לעומת אינטל מה יש בלוחות הנ''ל שאין באינטל,הרי אינטל זה לא חברה אלמונית לי יש כרגע לוח אם מסוג INTEL DRAGON TAIL תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איפה אני מחבר את כונן הדיסקטים 1.44" האם זה איפה שסימנתי עם הצהוב?? ??? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ותיק (6+) שהמאוורר למעבד בשלבי גסיסה, כמו כן צריך להחליף גם את מאווררי המארז (2 יחידות של 120) שקע 775 דגם לוח GA-P35-DS3P מארז Thermaltake Eureka אני מעוניין בדגמים שקטים(מאוד) ואמינים וכמובן שישמרו על רמת ביצועים גבוהה - אני מריץ על המחשב מכונות וירטואליות שמאמצות את המעבד, כמו כן יש במארז כ 7 דיסקים קשיחים שתורמים גם לטמפ'. כיום המאוורר למעבד הינו Thermaltake V1 שהוא בהחלט לא שקט אך שמר על המערכת עד עכשיו (555) ראיתי גם שיש קירור מים - האם זה שקט יותר ושווה את ההפרש במחיר ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC איך 2GB Kingston Value ? תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד אינטל סלרון 1000 - נאמר לי שלמעבד יש 256k cache ולכן לא כל לוח אם יעשה את העבודה... מה אני צריך לבדוק במיוחד בלוח אם כדי שיתאים למעבד הזה ? יש לי לוח אם - Elitegroup-ECS P6S5AT שלפי המפרט שמופיע באתר היצרן תומך במעבד סלרון 1000 אבל אין שום ציון בנושא ה 256k cache. למישהו יש מושג / רעיון בנושא ? מה בודקים ? מה עושים ? (אין לי אפשרות לנסות ולראות כי אני צריך לקנות את הכל...) תודה.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש ומתכנן לעשות מערך RAID (לא סגור אם RAID1 או RAID0) ורציתי לדעת האם הלוח הזה מאפשר את זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
כאשר רשום Pentium® M Processor 725 Enhanced מה הכוונה ב 725 ומה הבדלים בין המספרים השונים אני יודע שמדובר ב 715 מול 725 מדובר בהבדל של 1M מול 2M ב cash. אבל מה הבדלים בין 725 ל 735 , 738 , 745 , 715A וכד' האם מדובר רק במהירות שונות או מדובר גם בסוג זכרון או טכנולוגיה שונה? ובכלל הסבר על מעבדים של ניידים והמלצות יקבלו בשמחה. בתודה מראש, טל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהתחלה כשאני מפעיל את המחשב כתוב לי CPU 200MHZ. ??!?? זה לא אמור ליהיות 1.8GHZ? (יש לי AMD Athlon 64 3000+)
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שאלתי היא האם על לוח אם שמשתמש בDDR1 אפשר לשים (לא בשילוב של שני סוגים) DDR2. פשוט הDDR1 היום יותר יקר בכפול מDDR2. מצחיק נכון? תודה על התשובה ערן.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 3 שבגדול מספיק לצרכי אם כי מעט איטי, צוואר הבקבוק הוא המעבד (מפרט מלא בסוף ההודעה) הלוח שלי תומך רק במעבדי Coppermine שהגיעו עד למהירות 1GHZ ובעלי יכולות OC מוגבלות מאוד, מקריאה בפורומים שונים הבנתי שקיימים מתאמים שמאפשרים הרכבת מעבד Tualatin האגדי (מגיע עד ל1.4GHZ, בעל יכולות OC גבוהות יחסית, 512K זכרון מטמון) על לוחות שתומכים בCoppermine בלבד (לדוגמא, המוצר הזה, http://www.tomshardware.com/reviews/processors-boards,520.html ) הבעיה היא אין לי מושג איפה ניתן להשיגם בארץ אשמח אם מישהו מכיר מקום שאפשר להשיג מתאם כזה... כמו כן הבנתי שאפשר ע"י עיקום\ חיבור פינים מסויימים ניתן לבצע את הרכבה כזאת, מישהו יודע איפה יש תרשים מדוייק של איזה פינים צריך לעקם\…
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד קונרו 2.13 או שאני יקנה 2.4GH. חשבתי בהתחלה לקנות את לוח אם DFI אחר כך אמרו לי שעדיף לי לקחת Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard אני במחשב לא יעשה OC. וגם הלוח האם של הגיגאבייט יותר זול למה?? ומה עדיף לי לקחת?? אני יודה למי שיעזור לי תודה רועי.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הלוח אם K8N 939 ULTRA שבא עם NFORCE 4 ULTRA קניתי גם GEIL 2X512 וכאשר המחשב עולה הוא אומר לי שה MEMORY INFORMATION 128BIT האם זה נורמלי ?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מחשב בן 5 או 6 שנים בערך, האם הוא יעמוד בעומס של סרט HD ?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן חברה נתקלתי בבעיה קטנה ואני צריך עזרה בבקשה ברשותי לוח (דיי ישן) Abit nf8 עד לא מזמן השתמשתי בשני זכרונות של crossair ddr400 256mb שעבדו במקביל (dual channel) לאחרונה המחשב התחיל לקרטע ובשביל למשוך איתו עוד קצת עד שישבוק חיים ונחליף אותו רכשתי עוד סטיק של TwinMos 512MB עכשיו הבעיה הקטנה היא שבלוח יש רק שני סלוטים לזכרונות מה שאומר שעם מה שיש לי כרגע אני יכול להגיע מקסימום ל-768 אבל פה הבעיה כשאני שם במקביל שני סטיקים אחד של 512 ואחד של 256 הוא קולט רק את ה-512 ניסיתי להפוך את המיקום שלהם(יש רק 2 אופציות) וזה עדין ככה ניסיתי גם לאפס את ה-CMOS.. לא עזר עכשיו כל אחד מהם בנפרד עובר רגיל.. מישהו יודע איך לפתור את זה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן, אני משתדרג בקרוב מאוד, ורציתי לדעת האם ספק הכוח שלי יהווה צוואר בקבוק למערכת החדשה. הנה המערכת הנוכחית: Intel Core2Duo E8400 Gigabyte EP43-DS3L Exceleram (2X2) 4GB DDR2 ATi Radeon HD6870 512MB WD 500GB AAKS + WD Green Caviar 2TB LG GH-22 X22 SuperMultiDrive Corsair 450W-VX הנה המערכת החדשה: (הוחלף המעבד + לוח האם + זיכרונות) Intel Core i5-3470 Gigabyte GA-B75M-D3H G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz-CL9 DDR3 ATi Radeon HD6870 512MB WD 500GB AAKS + WD Green Caviar 2TB LG GH-22 X22 SuperMultiDrive Corsair 450W-VX האם הספק יעמוד במערכת החדשה ?!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי קראתי מאמר באנגלית בנושא ניהול זכרונות הצלחתי להבין רק חלקית מה שרשום שם http://blogs.technet.com/markrussinovich/archive/2008/11/17/3155406.aspx בכל אופן עלו לי הרבה שאלות בנושא זיכרון צוין שם שוינדוס מחלק אוטמטית זיכרון בין המערכת לבין תכניות ומקצה לכל אחד 2 גיגה מקסימום א.איך משנים את זה ב. האם במידה ויש מחשב עם הרבה זיכרון נניח 4 גיגה , לא עדיף לבטל את הpage file הזיכרון וירטואלי כי גם ככה הוא בא מההרד דיסק וזה מאט את המחשב ג.מה קורה עם 64 ביט איך אז מתחלק הזיכרון ואיך משנים את זה ד. בניהול זכרונות יש אופציה להקצאה לתכניות או לשירותי רקע מה ההבדל למה צריך את זה? ה. במאמר בחלק השני שרשום בכותרתו Committed Memory ממש התאמצתי להבין אבל לא ממש ההבנתי כמו שצריך , דובר…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אוקיי אז היה לי 8gb של corsair שקיבלתי שקניתי את המחשב הראם תומך ב2400mhz ולאחר שבדקתי הלוח אם שלי(asus h110mk) תומך רק ב2133 אז לא הבנתי המוכר בחנות פשוט דפק אותי ? הייתי קטן ולא הבנתי כלום ויש לי שאלה נוספת קניתי עוד 8 ראם ועכשיו יש לי 16 וכשאני מסתכל בתוכנה speccy זה מראה שהראם על 1063mhz יש אפשרות לשנות ולהרגיש שיפור חשוב לומר שזה היה על המהירות הזאת עוד לפני שקניתי את ה8 ראם החדשים
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
- 1 follower
-