עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה לדעת כמה יעלו המעבדים החדשים של אנטל ואם שווה לי לחכות להם או שכדאי לי לקחת כבר עכשיו מעבד 2 ליבות מהסדרה הראשונה של שתי ליבות של אינטל( D930 ) בבקשה תביאו לי מחירים של המעבדים לפי גה"ץ וFBS וכו' וגם תוצאות של השיפורים שלהם מהסדרה הראשונה של השתי ליבות מה השוני בניהם

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  2. אני מחפש מעבד טוב למחשב שלי, המטרה היא בעיקר שיריץ משחקים חלק על הגדרות גבוהות - כי יש לי כרטיס מסך טוב, חסר לי רק המעבד.. הPENTIUM 4 3GHZ - כבר לא מעלה לי משחקים עכשווים... אז יש לי 1000 שקל - אם אפשר פחות אז יותר טוב, מעבד שייתן לי את התוצאות הכי טובות. ראיתי לפי הטבלת ביצועים ( http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html ) את המעבד הזה - PHENOM 9500 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=682195 אבל אין בעיה שהלוח אם שלי הוא INTEL וזה מעבד AMD?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  3. שלום רב, אני חושב לרכוש ב eBay ממוכר בארצות הברית כרטיס רשת שאני עומד להתקין בserver בישראל. הדבר ישמש למחקר. מדובר ב: Intel Ethernet Converged Network Adapter Xl710-qda2 - Pci Express 3.0 X8 - 2 Port - Optical Fiber, Twinaxial - Retail (xl710qda2 באתר של המוכר יש אזהרה: International Customers: All electronic products are packaged for sale in the US with US voltage. שאלתי היא (וסליחה אם זה מראה בורות, אין לי ניסיון אמיתי בכך): מה משמעות הדבר, והאם יש כאן איזושהיא בעייה ? לי נראה שאמנם בארה"ב המתח הוא 110 וולט לעומת 230 וולט בישראל, אבל בסופו של דבר ישנם שנאים server, והמתח שמגיע ל slot של ה PCI בלוח אם הוא אות…

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  4. הת'רד היה על נושא שונה לגמרי בהתחלה, אך לאחר שמצאתי את מה שחיפשתי בחיפוש שיניתי אותו, מכאן התגובה הראשונה לגבי הזכרונות. 1. קודם כל, רציתי לדעת מה אומר כל סנסור ב-MBM5 יש לי את הסנסורים הבאים לבחירה ביניהם: ITE8712F-1 ITE8712F-1 Diode כנ"ל לגבי 2 ו-3 (רגיל ודיודה) LM84-9 (local) Lm84-remote 2. הבעיה היא, שלפי ITE8712F-1 הטמפ' עומדת על 26 מעלות, מה שדי מתאים ל-27 מעלות שהביוס אומר שיש ב-CPU. לעומת זאת, הדיודה שלו מצביעה על כ-70 מעלות (!!) מספר 2 מצביע על 27 מעלות, והדיודה שלו מצביע על מעל 90 מעלות אני חושב (!!!). ברגע שאני מעביר שהתוכנה תנטר את הדיודה של 2, המחשב מתחיל לצפצף לי (לא האלרם של התוכנה אותו ביטלתי) עד שאני עושה ריסטרט. מספר 3 מצביע על 70 מעלות, שוב מטורף לגמרי.…

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by sagi_10,

Asus P5WD2 Premium תומך sata 2?????

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  6. המעבד מרובע הליבות שהחלפתי בא עם גוף קירור מקורי של אינטל. וכפי שציינו כאן, הוא מתחמם מאוד. המחשב יושב בחדר יחסית ממוזג ויש לו אזור אוורור מספיק מסביב. בבדיקה של הטמפרטורה במאמץ על התוכנות שאני עובד - 3DS MAX - בד"כ רנדורים ארוכים של 10-20 שעות. איך שהמחשב מגיע לרנדורים הטמפרטורה של כל 4 הליבות קופצות מ 56-57 מעלות ל- 71-72 מעלות בממוצע. השאלה שלי האם הטמפרטורה הזו של המעבד מרובע הליבה הזה סבירה לאורך זמן גם במאמץ ארוך של מספר שעות? או לשם שמירה על חיי המעבד כדאי להחליף את גוף הקירור? האם יש לינק לטמפרטורה מומלצת למעבד זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by spirit,

רשום תמיכה ב fsb 1066 ,אך לקונרו צריך באס של 266 כי גם לוח intel946gzis תומך 1066 אך באס 200 כך שאין תמיכה מלאה האם לאסרוק יש תמיכה מלאה?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. זה המפרט: amd 64 3200+ venice gigabyte k8nsc agp leadtek 7600gt agp a-data 512mb cl2.5 אני רוצה להשלים לדואל צ'אנל אבל אני לא מוצא את כרטיס כמו שיש לי למכירה בשום מקום וחשבתי אולי לקנות שתי כרטיסים חדשים שניים של 512 שיצרו בעצמם דואל צ'אנל ואז יהיה לי 1.5 זיכרון אבל אני לא יודע אם זה יעבוד כמו שצריך ואם זה בכלל כדאי... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by Wood-Elf,

יש? אני יודע שיש ל S939, אבל האם ל-S754 (או מה שזה לא יהיה, כבר שכחתי) יש גם כן? פשוט אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני צריך קודם לקנות לוח אם עם PCI-E. אבל אז לא יהיה לי כסף לכרטיס מסך חדש, ויש לי כרטיס ב-AGP, אז חשבתי אולי לקנות לוח משולב ואז כשיהיה לי כסף לקנות גם כרטיס מסך בPCI E.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Raul,

ASUS P4P800 DELUXE...?? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  11. אני קונה לוח ga-7vrxp ויש בעיה קטנה (אני כמעט בטוח שזה לא בעיה אבל בשביל להיות בטוח פניתי אליכם....) בלוח הזה יש כרטיס קול וכרטיס מסך והרי אני קונה כרטיס מסך וקול בנפרד.......אני רוצה לדעת אם אני יוכל לחבר את הכרטיסים ולא תיהיה בעיה!!!!........

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אז ככה, לחבר שלי יש לוח אם ישן, זה הדגם: 775i945GZ והוא רוצה להוסיף עוד 1GB, אני צריך לדעת כמה זה יעלה (כי אני לא סגור על המהירות של הזיכרון) ולחבר כרטיס 9600GT, ואני שמתי לב שהPCI-E שם פועל על X4, איך הכרטיס ינוצל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  13. כי יש לי גישה לשרת הראשי בבציפר שב-מ-ק-ר-ה יש עליו Xeon ואני רוצה לעשות לו איזה OC קטנטן :*)

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by yaron86,

בלוחות של ASUS יש את כל הנושא של AURA SYNC בלוחות של GIGABYTE יש את RGB FUSION 2.0 בלוחות של ASRock יש את POLYCHROME SYNC השאלה שלי נגיד ואני קונה לוח של GIGABYTE, ויש לי כרטיס מסך של ASUS שתומך ב Aura Sync, ה RGB שלו יוכל לעבוד אם אני בוחר לוח של GIGABYTE? או שהלוח חייב להיות של ASUS?

15. היי, אני רוצה לפתוח עוד קצת את צוואר הבקבוק בין הזכרונות למעבד, ע"י העלאת ה FSB. אז חשבתי על זכרונות של 500 מה"צ שאני יודע שהלוח שלי תומך בהם, אז קראתי פה את ההודעה של מישהו שרוצה זכרונות של SAMSUNG 400MHZ, ואמרו לו שניתן להגיע איתם באוברקלוק ל-270. אם הבנתי נכון...אז בעצם אין טעם להשקיע בזכרונות 500 מה"צ שהם הרבה יותר יקרים, ועדיף להגיע למקסימום המתחים שהלוח מאפשר (2.8) ----סתם להבהרה...כתוב פה 2.8 בסוגריים----ולראות לאן אני מגיע עם זכרונות של סמסונג? זו הייתה השאלה הראשונה, והארוכה מכולן השנייה היא לגבי הזכרונות האלו- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3256 בלי קשר לזה שהם DUAL...הם מאוד זולים יחסית למה שהם מציעים ויחסית לחברות אחרות והשלישית היא לגבי זיכרון…

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by TheDiesel,

החלטתי לשדרג כרטיס מסך ל-RX 7600 XT. עכשיו אני רוצה גם לשדרג לוח אם ומעבד זה המפרט שיש עכשיו: INTEL CORE I5 10400 DDR4 B560. ספק כוח: antec 700P PLUS. האם משתלם לשדרג חומרה בנפרד כמו למשל להחליף לוח ומעבד אם מאשר לקנות מחשב חדש?

17. Started by noamav,

היי, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם sapphire 7950 ולוח אם gigabyte h81m. אחרי שהתקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שמתי לב לפער שבכותרת. איך הפער ישפיע על הביצועים, ומה ניתן לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yotam.m,

רציתי לשאול כמה שאלות בקשר ללוח הזה וללוחות של IBM בכלל: למה הלוח הזה או שזה כללי אצל כל הלוחות שלהם הפוכים פשוט המכסה של המחשב נפתח הפוך החיבורים של המקלדת עכבר וכד' בצד ימין ולא שמאל וכנ"ל לגבי החיבורים של החשמל SATA ועוד. האם הלוחות שלהם נחשבים לטובים? אמינות? מהירות? נוחות? למה לא נתקלתי כל כך בלוחות שלהם האם כי הם לא טובים או סתם לא נפוצים? למה הפתיחה של המחשב שונה מכל פתיחה רגילה הביוס לא בDEL ולא בשום כפתור אחר יש רק save and rescue משהו כזה בלחיצת enter. (נ.ב הדגם הוא 8169W2K כמו שכתוב בכותרת כמובן)

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by israel_0,

יש המלצות ביקורות?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by N.S,

מה יותר טוב לי ...: 1) amd athlon xp 1800+ 2)intel pentium 4 1800 amd athlon xp 1800=???לאיזה מעבד של אינטל הוא שווה???

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  21. שלום. קצר ולעניין , רציתי לשאול אם אפשר להוציא את הכבל שמחובר לסידי ה-4 פינים(לא המולקס) שמתחבר ישירות ללוח אם כלומר אם אני יוציא אותו המחשב יעלה כרגיל? הכבל לא חיוני(אלא אם אני רוצה לשמוע מוזיקה ישירות מהסידי)? אני יודע ששאלה דפוקה, אבל אני לא לוקח סיכונים ועשיתי fan card (ראו "המדריכים שלכם" בפורום אלקטרוניקה ומודינג) והכבל קצת מפריע תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  22. AMD Athlon 64 X2 4400+ AMD Athlon 64 X2 4600+ AMD Athlon 64 X2 4800+ במהירות שעון של 2.4 גיגה הרץ מקור: http://www.hexus.net/ מקור הידיעה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59344&page=3&pp=25 הערה: א. כפול הליבות השולחני המהיר ביותר של אינטל (עד לעידן ה 65 ננו מטר לכאורה) הוא ב 3.2 גיגה הרץ. ב. אתלון X2 64 במהירות שעון של 2 גיגה נראה לי מעבד נפלא, עדיין לא ברור מה יהיה המחיר, כמה יותר יקר הוא יהיה מהאתלון 64 3200+ למשל?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  23. אם אפשר המלצה אחת על לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה והמלצה שנייה עם כרטיס מסך מובנה . הלוחות חייבים להיות של אינטל. תודה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by omer-m,

שלום, אני חושב על קניית מחשב מותג (דל) שולחני, בו ישנה אפשרות להתקנת מעבד מסוג xeon. אני לא מכיר את המעבד הזה במחשבים שולחניים (תחנות עבודה) אלא רק בשרתים. אם אוכל לקבל עוד מידע אודות המעבד הזה אשמח מאוד. עומר

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by lazy-bones,

מישהו מכיר את החברה הזאת??? אם כן אז מישהו מכיר את אתר הבית שלהם?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.