מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מדובר על המחשב הנייח שיש לי בבית ההורים, אני מעונין לשדרג תמחשב, ובעקרון מתלבט על שדרוג הכרטיס מסך או מעבד חדש. כרטיס מסך חלש מאוד 8600GT מעבד E4300, ספק PRO82 - 425W. עם OC למעבד הגעתי ל 3GHZ+, והלוח אם שאני משתמש הוא 965P של גיגה בייט, האפשרויות OC הן דיי נוחות איתו. בכל מקרה, אחי משחק במחשב דיי הרבה, מה כדאי? מעבד או כרטיס מסך? או בכלל עדיף להשקיע ב OC למעבד ולהחליף כרטיס מסך חדש? תודה רבה אנשים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את המעבד הישן (AMD 667 אם אני לא טועה) למעבד יותר מהיר. יש לי לוח של GIGABYTE דגם GA-71XE. מה המהירות המקסימלית של מעבד AMD שניתן להרכיב על אותו לוח ? תודה
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם מגיע ל 70 מעלות ונכבה P4 זה הלוח: http://www.epinions.com/review/pr-Mi...t_174638730884 המעבד INTEL P4 2.4G עכשיו יש לי 2 שאלות.. אחרי שבדקתי שהמאוורר של המעבד מסתובב מספיק מהר (2500 RPM) ואחרי שבדקתי שאין אבק על הצלעות קירור ועל המחשב בכלל והמאוורר של המארז עובד כמו שצריך אפשר להסיק שהמעבד עשה את שלו וצריך להחליף אותו או שיש עוד משהו?? אם אפשר להבין שהמעבד באמת נהרס איזה מעבד אחר במחיר זול אפשר לשים במקומו? חשבתי על: Pentium Dual Core Intel Celeron E3400 Tray Intel Core 2 Duo E7500 Tray זה פחות או יותר הרעיונות.. אין לי מושג אם זה יתאים ומה קורה פה אבל חבר'ה אני בלי מחשב וזה קשה תעשו מאמץ לעזור לי! מודה לכם מקרב לב : !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך להוסיף לי זיכרון אחרי שאני משתמש בהרבה ישומים המחשב שלי לא פועל כבר כמו שהוא צריך לפעול וזה בגלל שהזכרון שלי הוא קטן.. אז ככה יש לי מחשב עם OC amd 2500+ @ amd 3200+ . זיכרון של סמסונג 256MB pc3200 400mhz תזמונים של 3,3,3,8 Nf7-SL עם SLK 947U שזה משהו חזק! עם SF2 על המעבד. עכשיו השאלה שלי איזה זיכרון אתם ממליצים לי כי חבל שהזמנתי את הסמסונג בהתחלה.. אז מה כדי לי לעשות מה מומלץ? והזיכרון חוסם אותי לOC יותר גבוהה כי המעבד עוד על 39 מעלות במאמץ כרגע הוא לא חוסם כי אני רק על 3200+ ברגע שאני מעלה את הfsb ל216 הוא לא נותן יותר אז מה כדי לעשות איזה זיכרון יהיה טוב?
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד PENTIUM DUE CORE על הלוח GA945P-S3 אני רוצה לקנות מעבד ב 500 שקל ככה [אפילו יד שניה] איזה מעבדים מומלץ ללוח כזה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם והמחשב מתחיל לקרטע וזה סופו. אני מעוניין בלוח אם, זכרונות ומעבד (AMD הכי מומלץ, לא?) התקציב שלי בגדר הסביר עד 1750 שקל, אך המחיר גמיש אם יש צורך. עכשיו ראיתי שאתם בטח רוצים לדעת אם אני הולך לעשות אובר קלוק אבל אין לי תשובה, אף פעם לא עשיתי אובר קלוק, אין לי ניסיון אך אני מבין טוב במחשבים אך השאלה שלי היא אם אתם חושבים שכדאי לי ללמוד ולעשות אובר קלוק? ואם כן האם זה מסובך או שזה לא צורך ידע קודם? אם אני אוכל ללמוד לעשות אובר קלוק והכל אז סבבה אני יעשה רק אחרי שהמעבד ייתישן קצת. נ.ב, לוח אם אני רוצה לקחת את הלוח אם בין המתקדמים שיש היום, אני מוכן להתפשר על המעבד, וזכרונות אני רוצה DDR 512.
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי סט זכרונות של GSKILL PC6400HZ השחורים עם הציפ של סמסונג החדש.איזה זכרון יפעל עם הסט הזה בהרמוניה ונגיד שאני רוצה סט נגיד של OCZ הREAPER שלהם שוב פעם ב800MHZ כמובן וCL4 כמו שיש לי זה חובה אבל האם זכרונות של חברה אחרת עם אותם הנתונים יפעלו בנוסף ל2GB שיש לי כרגע
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום ! יש לי כרגע G.skill 2GB 4-4-12 CL4 זה 1GBX2 אני מעוניין לשדרג לאחר כשנתיים את הזכרונות יש ברשותי לוח אם מסוג P35-DS3L אשמח להמלצה בכמה שפחות כסף :] או שהכי פשוט להוסיף עוד זכרונות מאותו הסוג ?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2X2 של GSKILL 1600HZ DDR3 על לוח אסוס P6T מעבד I7 920 שימוש עיקרי במחשב זה לגיימינג אני מעוניין להגיד את הזכרון ל6GB השאלות שעלו לי הן: 1. ראיתי שזכרון של 4 GB עולה בערך אותו דבר אז האם כדאי כבר 8? 2.האם צריך שזה יהיה אותו חברה שאין לזה השפעה? 3. לגבי HZ צריך שזה יהיה תואם למה שיש לי כרגע או שאני יכול לשים גבוה יותר? 4. אני מרכיב לבד , מעבר לזה שאני מכניס אותו לסלוט יש איזה משהו שאני צריך לעשות?(בביוס או משהו כזה) תודה.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני נער בן 17 שמבין במחשבים ומשתדל לעזור לאנשים עשיתי ביקור אצל מישהי והיא רוצה להרחיב את הזיכרון (RAM) שלה בשביל שהמחשב שלה יעבוד יותר מהר. במחשב שלה יש WIN XP עם זיכרון 256 MB (המארז נראה קצת ישן..) הגברת עוסקת בתחום הגרפיקה (נראה לי הפרט הזה יעזור...) היא רוצה כרטיס בסביבות של עד 250 ש"ח (אני מדבר על כרטיס של 512 MB). 1.אלו נתונים אני צריך לדעת על המחשב שלה בשביל לקנות את הכרטיס הנכון שמתאים למחשב שלה? 2.איזה כרטיס אתם מציעים לי לקנות (התקציב הוא 250 ש"ח ואפשר לגלוש ל300 אם צריך)? אשמח לתגובות. תודה והמשך יום נעים.
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! ברשותי 2 זכרונות של GSKILL 2 GB כל זיכרון F3-10666CL9D-4GBNQ DDR-3-1333 SPD-CL9 האם אני יוכל לצרף להם עוד 2 זכרונות של 8? הזכרונות הם מחברה אחרת ונראה לי שגם עם תדר שונה ו CL שונה מה אומר ה CL? (אני רואה שיש 9 יש 4 יש כל מני) ולשאלה העיקרית: האם אני אוכל לצרף אחד מהזכרונות האלה? http://ksp.co.il/?uin=17303 http://ksp.co.il/?uin=17295 במידה וכן איזה מהם יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ומה שאני שואל האם זה אפשרי בגלל שלא ניתן להשיג ללוחות החדשים דרייברים ל ווינדוס 98 ? האם יש למישהו יש פיתרון ? ואני חייב בבקשה מפרט אמין למחשב הנהלת חשבונות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו/מישהי יהיו מוכנים להשאיל ליום אחד מעבד מתושבת 1155, שיתאים לצ'יפסט H61, כגון: Pentium G2030... מאיזור תל אביב והסביבה. 052-2866280 תודה רבה :-)
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב DURON 850 ואני רוצה למכור אותו עם לוח אם של GIGABYTE K7 ומארז ויש לי גם מחשב PENTIUM 866 עם לוח אם של PC PARTNER ומארז כמה אתם חושבים אני יכול לקבל על כל אחד מהם? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום. מצאתי את הדרייברים המעודכנים של הלוח אם שלי באתר החברה,הורדתי אותם. רק אני רוצה לדעת, איך מסירים את הדרייברים הישנים בצורה הטובה ביותר? (כולל גם דרייברים לכ.קול מובנה)
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אם כך התקציב הוא עד 800 ש"ח ממש מקסימום המחשב עצמו בסך הכל יהיה מיועד למשחקים אז ככה שהייתי רוצה לוח אןם טוב שיציא את המיטב מהכרטיס מסך המעבד וכו'... הנה המפרט ושמתי בנתיים את הלוח שלdfi החדש ורציתי להחליף אותו כי הבנתי שהוא לא בדיוק תומך במהירוית גבוההות של הזכרון במידה ואני ירצה לשדרג בקיצור זה המפרט אנא תמליצו על לוח אם טוב ואיכותי תודה מראש מעבד- AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1110 ש"ח לוח אם- DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D לא סגור!!!! 890 ש"ח זכרון- GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory בשני סטיקים!!!!! 640ש"ח כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 1990 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמו…
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
(דרך אגב למי שהולך להגיד לי תסתכל בגוגל אני עשיתי פשוט אני מעוניין במידע קצת יותר עדכני) השאלה בכותרת איזה לוח עם pci-e ו agp8x כדי שאני יוכל לשדרג בעתיד הוא טוב בשביל סוקט 775 של אינטל? אני מתכוון איזה מהם הכי משתלם והוא תמורה למחיר ביצועים וכו' חשבתי על מעבד 930 של אינטל כפול ליבה עכשיו שאני רואה שהמחירים יורדים האם כדאי לחכות לקונרו במקום? כי אני חושב שהמחירים שלהם הדגמים הכי נמוכים אפילו יהיו גבוהים אז אני לא בטוח
-
- 6 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מבצע ריסטרטים, ואני מניח שהבעיה נמצאת בלוח אם או במעבד, מאחר ושללתי את שאר החלקים חוץ מהספק. אני מניח שהספק הוא לא הגורם לבעיה כי מדובר בספק enermax 82 pro, וחוץ מזה נראה לי שהגיע הזמן לעבור לסדרה החדשה של המעבדים. הייתי רוצה לוח אם, מעבד מסוג i5 או i7 שיעבדו בצורה טובה עם הכרטיס מסך gtx260 וזכרונות. אני פחות משחק במחשב בימים אלו אבל הייתי רוצה שcrysis ו-gta4 למשל יעבדו עליו בצורה אופטימלית, התקציב לכל השלושה הוא 2000 ש"ח ואשמח לקבל גם המלצה על מקום לרכוש ממנו את הרכיבים, תודה.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את הפריטים הבאים: מעבד AMD athlon 64 3700+ 2.2GHz socket 939 זכרונות Corsair value select DDR 400Mhz CL2.5 4x512MB מאוד אשמח לדעת מהו ערכם של הפריטים כדי לדעת בכמה למכור. תודה !
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ברצוני לקנות לוח אם מחו"ל אשר יתמוך בINTEL ובLUCID אם הכי הרבה באנדל ופיצ'רים
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את הלוח אם שלי וראיתי את זה במחיר משתלם:http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3885 האם הלוח תומך באוברקלוק? ורציתי לדעת איזה שיפור יהיה מSLI של שני evga 8800gt 1gb
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה HTPC להלן הלוח אם המעניין אותי-73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI רציתי לדעת אךהלוח הנ"ל מבחינת ביצועים -ואיך לוחות האם של NV מבחינת אמינות \יציבות האם ניתן לחבר אליו כרטיס מסך בעתיד-כרגע אני מתכוון להשתמש ב0NBORD המעבד המדובר הוא 4600 תודה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! יש לי לוח אם msi 945pl, neo-f 7.1 עם 512 MB זיכרון ואני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי ל2 GIGA זיכרון, אשמח לקבל המלצות של זיכרון טוב שיהיה מתאים ללוח אם שלי אם יש משהו טוב מאייבורי או KSP אשמח.. השימושים העיקריים הם אינטרנט סרטים, שירים, מעט משחקים אבל אני מעמיס הרבה על המחשב.. תקציב אני מניח שלא יותר מ200 ש"ח.. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מצאתי בEBAY את המעבד הנ"ל Q6700 EXTREME ב874$ כולל משלוח . האם המחיר טוב וזה בטוח לקנות דרך EBAY ?. אני חייב להחליף את המעבד הוא מהווה צוואר בקבוק במחשב שלי.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האם זה הכי כדאי לפי המחיר? http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-