עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שאלה למומחים ובעלי ניסיון 1) מה נותן לי אם יש חי ספק כוח של 550W או 600W או 750W! או אפילו 1200W(יש דבר כזה לא להיבהל) מה כדאי? :s05: 2) כרטיס גרפי : האם יש צורך למשחקים כרטים בעל זכרון 1024 או פשוט 512 וזהו כי חבל על המחירים!! 3) מה ההבדל בביצוע בסוג הדיסק קשיח SEAGATE ,SAMSUNG ,Western Digital מי מחזיק יותר ויותר אמין 4) תתקנו אותי אם אני טועה עבור מחשב אישי אין צורך בזכרון מעל 3GB או 4GB גג!! כי יש חברות שמציעות 6GB ואני לא מבין את זה למה?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by x-dude,

מאמר מאוד נחמד,מומלץ לקרוא http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2343

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by Nemesis,

הי חברה, רציתי לעשות סקר קטן, לראות כמה מכם מסוגלים להריץ Asus A7N8X Deluxe עם זכרונות של Winbond ביציבות. יש לי 2 זכרונות של ווינבונד, והם לא מסוגלים לרוץ ב-2 ערוצים אלא במהירות של 100 מגה-הרץ. זיכרון ווינבונד בודד בסלוט הראשון, עובד נהדר ב200 בתזמונים של 5-2-2-2. אם מעבירים את אותו הזיכרון לסלוט 2, צריך להרגיע מעט את התזמונים כדי שהוא יעבוד, ואילו בסלוט מס' 3 הזיכרון לא עובד במהירות מעל 133 מה"ז. כתבו כאן אם יש לכם מערכת המבוססת על חומרה דומה ורצה היטב?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  4. שלום, אני מחפש לוח אם אמין טוב ובעל התמורה הטובה ביותר לכסף עם הדרישות האלו: כמה שיותר יציאות SATA/IDE בלוח (יש לוחות עם יותר מ-4 יציאות SATA?) אפשרויות RAID שונות כרטיס רשת חזק 10/1000 כרטיס מסך מובנה אין צורך בכרטיס קול אבל אני מניח שבכל לוח היום יש חשוב כמובן אחריות טובה, אני נוטה לכיוון AMD AM2 אבל אם לדעת מישהו יש סיבה שאינטל עדיפה מבחינה כלשהי אני פתוח להצעות.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by tamirc,

רציתי לדעת עם הכרטיס 5850 מתאים ללוח UD3R. במפרטים המומלצים זו אחת המערכות המומלצות אולם מהתבוננות בתמונות של הלוח נראה כאילו אין מקום לכרטיס. יחידת הקירור שלו היא בצד הרחוק מהמעבד ונראה שיש על הלוח צלעות קירור שיפרעו לכרטיס שכן הוא קצת ארוך. האם מישהו התקין את הכרטיס הנ"ל על הלוח הזה. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. מה הגרסאות האלו בידיוק? הבנתי שהמכפלה פתוחה. אבל לא הבנתי כך אפשר להגדיל את התדרים בהרבה? שמעתי שרק בגירסאות אלו של החברות AMD ו INTEL יש אפשרות להגדיל את התדרים ישירות ולא דרך הלוח אם. הם זה שווה? למשל 6400+ BLACK EDITION שעולה 900+- האם הוא שווה ביחס למעבד של INTEL E6750? האם הOC שלו יהיה ענק? או ברמה סבירה?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  7. Started by guyohana,

שלום! קניתי מחשב לפני כמה זמן ואני רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לי לקנות בגלל שהמעבד שיש לי אפס לא שוווה כלום לא מעלה לי שום משחק e1200 1.60ghz 2cpus המעבד שאני רוצה לקנות צריך להתאים למשחקים גבוהים כמו far cry 2,crysis warhead,call of duty,ועד משחקים אחרים גבוהים, תקציב:600 ש"ח

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  8. אני מתלבט בין מספר לוחות אם ספציפיים ולא מצליח להחליט על מה ללכת הדרישות שלי מהלוח הן חיבור ide(אחד) וכל הפיצ'רים של 965 אני משחק במחשב ועושה עריכות וידאו כגון AVID וכו' מעבד חשבתי על ה e6300(או המחליף החדש שלו) זכרונות זה 2 ג'יגה של קינגסטון ועכשיו אני מתלבט על הלוח אם gigabyte 965p s3 asus p5b abit ib9 abit ab9 abit ab9 pro

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  9. הנה תמונה מדגימה: וככה זה עם כל חלון שאני מזיז מעל חלון אחר (לא רק על הסירטון) נשארים עקבות של החלון שאותו הזזתי. ממה יכולה לנבוע הבעיה כי בודדתי את עניין הכרטיס מסך (חזרתי לעבוד עם המובנה) ואני בטוח שלא הייתה את הבעיה הזאתי בעבר מה דעתכם?, בגלל מה זה?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  10. בקצרה: קניתי עוד 512 של A-DATA בנוסף לאלו שכבר היו לי - גם של A-DATA שנקנו מלפני חצי שנה. קיצר אמרו לי שאין תאימות בין הזכרונות והם לא יכולים לעבוד ביחד על הלוח שלי... הגיוני? אמרו שצ'יפים שלהם שונים... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by ip2pi,

היי, יש לי לוח אם מסוג : asus p4s533 mx אני רוצה לשדרג לו את הזכרון עכשיו ראיתי את המפרט שלו http://www.baber.com/baber/411/asus_p4s533-mx.htm והשאלה אם זיכרון מהסוג הבא יפעל או שתיווצר לי בעיה? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2682 (אם יש המלצה לזכרון אחר בטווח מחיר כזה של עד 250 שח 1GB אשמח לדעת) תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by rafip77,

שלום, עיינתי זמן רב באתר, ואני חייב לפרגן לכם על שאתר זה הוא באמת נפלא ותורם המון. סלחו לי על בורותי בתחום חומרת המחשב, אך רציתי לשאול משהו שלא מצאתי לו מענה כאן למרות שראיתי את הקישורים לכל מיני כתבות. שאלתי על זכרונות: הנה לדוגמא מפרט של זכרונות Memory Module Properties: Module Name Corsair CM64SD512-3200 Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Meth…

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  13. אינטל: מעבדים של ארבע ליבות בנובמבר איזה לוח מתאים ???

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. אני עובד עם REVIT וCS4 איזה כרטיסים כדאי לי לקנות האם 1333MHZ יעבוד טוב או שכדאי לי לעלות במהירות כמובן שאני מדבר על 8G ומעלה כמו כן ראיתי חברה בשם G.Skill מישהו מכיר

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by Shoshan,

האם הE6300 הוא 64 BIT ???

16. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני לא בטוח אם פה זה המקום או בציוד הקפי אבל בגלל שהשאלה שלי היא על החיבור עצמו (שהוא חלק מלוח האם) בחרתי לשים פה. יש לי לפטופ dell xps 15 9560 בנוסף יש לי גם עכבר אלחוטי (עם דונגל משלו) ואוזניות אלחוטיות (עם דונגל משלהם) בגלל שיש ללפטופ רק 2 חיבורי USB מלאים אני נאלץ לחבר סוג של USB האב כזה שמתחבר לחיבור הטאנדרבולט 3 ומוסיף עוד 4 חיבור USB 3. השאלה שלי היא אם אני מחבר דרך ההאב הזה גם את העכבר וגם את האוזניות, האם רוחב הפס של החיבור הזה יכול להוות צוואר בקבוק לעכבר+אוזניות? האם אני אחווה לאגים בעכבר או "תקיעות" בסאונד? תודה מראש לעוזרים.

17. Started by asili,

זקוק לאתר או לאימייל

• 2 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. Started by valorien,

בקשת עזרה נואשת: יש לי פנטיום 4 עם 2.0 ג'יגה-הרץ ולוח אם של אינטל D845HV (אם זה אומר משהו למישהו ממכם - הוא לא מהחדשים זה בטוח), ובנוסף זיכרון 256 RAM. הבעיה שלי היא שאני מעוניין לשדרג ל512 ומצאתי כל מיני חנויות שמוכרות, אבל בכל חנות מצויין משהו אחר. בחנות אחד מצויין שהשבב הוא עם 16 פינים (כתוב 16 CHIP), בחנות אחרת 8 ובעוד חנות 4 פינים - איזה מהם אני צריך ויוכל לעבוד על המחשב שלי? הייתי כבר באתר תמיכה של אינטל והרבה מידע לא מצאתי שם חוץ מזה שהזכרונות צריכים להיות PC133 (אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר) ותו לא. אני ממש זועק לעזרתכם כי אין לי מושג מה ואיפה לקנות - אם תוכלו להאיר את עיניי ואולי גם להפנות אותי לחנות רלוונטית אודה לכם מקרב לב. תודה רבה רבה וצר לי אם נרדמתם תוך כד…

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  19. Started by Marks,

התקנתי את זה כהתקנה נפרדת מהאתר של ג'יגה בייט, זה היה תחת SATA RAID זה מריץ איזה תוכנה שלוקחת כמות נכבדת של זכרון ומתקין משהו שקוראים לו Gigabyte Raid Configurer אני לא ממש יודע מה זה RAID אבל הבנתי שזה קשור לכמה דיסקים קשיחים בו-זמנית, עכשיו, אם אני משתמש רק באחד, האם אני צריך את הדרייבר של זה ואת התוכנה הזאת? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rosesr,

תסתקלו לי במפרט רשום שם הכל אין לי OC הזיכרון על 166 וראיתי באתר של CORSAIR שיש לי תזמונים של 2-2-2 1T איך אני קובע את זה? כי הלכתי לאיבוד בBOIS בגלל יותר מדי אפשרויות אז מה לשנות שם? תודה לכל העונים!!!!!!!!!!!!!!! ;D

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by yotamoo,

לא - הכוונה לא לסוגים שונים לגמרי של זיכרון פשוט יש לי כרגע 256MB במהירות 333MHz, ורציתי לקנות עוד 512 במהירות 400MHz (סתם כי זה מה שיש כרגע בחנויות, לא משהו מיוחד)... האם הם יעבדו טוב ביחד? עוד דבר - הזכרון הנוכחי שלי הוא של קורסאיר, האם כדאי שגם החדש יהיה מאותה חברה או שלעניין אין משמעות? זהו אין עוד שאלות מקווה שתעזרו כי אני רוצה לקנות היום

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  22. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שקיבלתי מבן דודי, יש לו כרטיס מסך און בורד, ובמחשב השני שלי יש כרטיס מסך יחסית סבבה... רציתי לדעת האם אפשר לחבר ביניהם. לוח האם: intel G31 ICH7 כרטיס מסך: geforce 6600GT תודה רבה (:

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  23. זה נכון ש Intel הביאה לamd כספים ופיתחה אותה ו amd הייתה יד ימינה עד שהיוצרות התפהכו והאח הקטן התמרד.....amd פיתחה כל מיני דברים לאינטל ואינטל לא האמינה ש amd תעשה צעד נגדה?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  24. מישהו מכיר את הלוח הזה: ASUS p5ad2-e premium דוד שלי רוצה לקנות אותו ממישהו (יד שניה) ב400 ש"ח...כדאי? איך הלוח בכללי לא מצאתי אותו בזאפ ממש ואני רוצה לדעת אם יש לו כרטיס מסך מובנה ואיך הוא בכללי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.