עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shlosi,

שלום לכולם, אני מנסה לבנות מחשב שישמש בעיקר לעריכה בAvid, Preimere, After Effects ואולי תלת מימד בהמשך. ניסיתי להיעזר בפורום מפרטים ולא ממש הצלחתי לקבל ייעוץ כמו שצריך אז אני מנסה את מזלי פה. הבנתי שיש 2 סדרות של מעבדים שיכולות להיות רלוונטיות אלי- I7 וXeon. בהנחה וכל התקציב שלי עומד בסביבות ה8000 שקל, אני מאמין שאני יכול להשקיע בסביבות ה2000-2500 שקל במעבד. אשמח לכל תגובה וייעוץ. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by moshel7,

האים ניתן לבצע oc למעבד זה ואים כן האים קרור מעבד מדגם ac freezer pro 64 יספיק?

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  3. Started by yotamavi,

כרגע אני עם הזכרונות שבמפרט, 1G של G.SKILL וNFS החדש עובד לאט ומרצד קצת אז החלטתי להחליף זכרון נתקלתי בקיט הבא שנראה לי במחיר טוב למדי ורציתי לדעת אם הוא טוב http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1159

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by iveco,

קניתי זיכרון של קורסייר LPX נפח 8 גיגה X2 קיט של 2 = 16GB עדיין לא פתחתי את האריזה אני מפחד שזה יהיה גבולי מדי יש לי כרגע 8 גיגה וזה על הפנים אני מפעיל תוכנות אני מגיע בקלות ל 7-8 גיגה אני רוצה לקחת 2 זכרונות של 16 גיגה X 2 מעבד I3 7100 , מה עדיף לקחת קיט קורסייר LPX 16X2 או Crucial זיכרון רגיל 16GB X2 לא קיט

5. Started by jara14,

היי, כשאני מחבר את הזכרונות לסלוט עם אותו הצבע המחשב נדלק, אבל אין תמונה על המסך. הסלוטים תקינים שבודקים אותם בנפרד, ואין בעיה כשאני שם את שני הזכרונות בצבעים שונים. כאן יש המלצה לגבי סידור הזכרונות בלוח אבל היא לא ברורה לי: http://www.msi.com/product/mb/K8N-Neo2-Platinum.html#/?div=Detail מה זה דאבל והסינגל סייד?

6. מאמר נהדר של DEV HARDWARE. עשו חיים!

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  7. Started by אופק אופק,

שלום, הרכבתי את המחשב שלי לפני חצי שנה בערך ולא שמתי משחה תרמית על המעבד, המעבד לא עובר את ה55 מעלות ולא נראה שקורה לו כלום האם אני צריך לשים משחה תרמית או שאין צורך? כמובן שיש קירור נוזלי.

8. האם יש הבדל מהותי בין i3 3220 VS i5 3470 ? למשחקים מפרט : R9 280X DDR3 24GB 1600MHZ לא הצלחתי למצוא ברשת יותר מדי מידע על ההשוואה ביניהם בעניין משחקים . מה דעתכם ? אני לא אעשה לשום רכיב OC ואני אשחק בהגדרות דיי גבוהות ב-FHD . האם שווה לשדרג את המעבד ? תודה מראש! הגיבו בהמוניכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מתלבט בין שני הלוחות הנ"ל.. הלוח שיש לי כרגע זה ה-MSI P43T-C51 ואני יכול לקבל את ה-GA-P43-ES3G של גיגבייט.. השאלה מי מהם עדיף... אהבתי ב-MSI שיש את הפונקציה של ה-OC עם מפסקים (OC Switch) אבל הגיגבייט ינצל את זכרונות ה-1066 שלי לגמרי.. יש לי Q8300.. תודה וד.א. בלוח הגיגבייט האפשרות של היא רוויז'ן 1 (זה שנראה כמו קרקס ולא רוויז'ן 1.4 שנראה נורמלי)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום כמה זיכרון אפשר להתקין במחשב ??? אני יודע שזה קשור לאיזה לוח אם יש לך . אך אני שואל לדוגמא יש לי לוח אם מסוג ASus 667 MHz הזיכרון הפנימי שלי הוא ddr2 512 כל אחד 2 זיכרונות כמה אני יכול להוסיף? האם יש מגבלה?? מצד המהירות של הזיכרון??? והכמות??? ואותה שאלה ביחס לספק הכוח אם אני משנה את הזיכרון האם הוא צורך יותר כוח המספק??? או רכיב אחר אם שניתי איך אני מוצא את החישוב הזה כשמחליפים רכיב ביחס לרכיבים האחרים תודה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by arielb1,

פששש זה פשוט לא ייאמן נראה לי עוד מעט יחלקו אותו בחינם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136_2308&products_id=16860 אופס טעות זה 3600X2

12. Started by Y.k,

אהלן. רציתי לדעת איזה מהזכרונות יותר משתלם. http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_DDR_PC-3200_Rev_2 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4674 בקטע של: תיזמונים, אמינות וכו' (OC בעתיד הרחוק יותר. משהו כמו שנה) אל תתייחסו לקטע שאחד דואל צ'אנל והשני לא כי אני מתכוון להוסיף עוד 512 בקרוב מאוד תודה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  13. שלום, איזה זיכרון אתם ממליצים עבור מחשב שנועד להריץ משחקים בצורה סבירה? בעיקרון אני חשבתי על זיכרון 4GB סטנדרטי של Kingston, האם יש לכם המלצה לזיכרון מתאים יותר למשחקים? (במסגרת התקציב) באופן יותר פרטני: מבחינת גודל - האם יש יתרון ל-4GB על 2GB? ומבחינת "שיפורים" - האם יש יתרון משמעותי שמצדיק לקנות למשל זיכרון 2GB משודרג כלשהו לעומת 4GB פשוטים? במידה ועדיף זיכרון משודרג כלשהו, על איזה אתם ממליצים? תודה רבה לכל מי שיגיב!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם לחבר שלי יש מעבד 3000+ 64ביט והוא רוצה להחליף ל3200 1 מגה קאש מהשבועות היותר חדשים בשביל OC... המוכר הציע לו להריג את המעבד שיש לו כרגע ואז להוסיף כסף ולקחת את מה שהוא רוצה... עכשיו השאלה אך אפשר להריג את המעבד בלי להשאיר סימן ? תביאו רעיונות !!!!

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by sos,

היי! אני משתמש חומרה מתחיל ואני רוצה להבין יותר בקטע של החומרה ובתקווה להגיע לרמה שלכם. אז דבר ראשון הייתי רוצה שתביאו לי אתרי חדשות של חומרה (באנגלית או עברית) או כל אתר טוב אחר שאתם גולשים בו כדי שיהיה לי בסיס טוב להתחיל בו. דבר שני תסבירו לי על כל הלוחות אם הזיכרונות וכל שאר הירקות כי אני ממש מעונין לדעת עליהם. ובכלל אולי יש לכם עצות בשבילי איך אני יוכל להתחיל להיות משתמש חומרה טוב ולהגיע לרמה גובהה של מידע כמו שאתם יודעים. תודה!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  16. תיראו יש לי את הלוח אם הזה P4P800SE ואני רוצה ליקנות את המיפרט הזה Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤907 לוח אם: Gigabyte GA-G33-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤652 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 אז ככה יש לי עכשיו הארד דיסק 80GB SATA אז השאלה היא כזאת האים ההארד דיסק שהוא על SATA יתאים ללוח האם החדש?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  17. Started by IG,

נראה לי קצת מוזר שאינטל עושים רעש גדול מסביב להשקה המתוכננת של הקונרו החדש, וAMD פשוט שותקת ומסתכלת מהצד על כל העבודה הקשה שלהם הולכת לפח, כשאחוז גבוה מהאנשים שהעריצו אותם מתחילים לפזול לכיוון של אינטל. מישהו יודע\ שמע שמועות על התשובה המתוכננת? כל פרט יתקבל בברכה. (מצטער אם יש כבר ת'ראד בנושא... אני לא מצאתי אחד כזה בעמוד הראשון של הפורום...) נ.ב: אני מדבר על מעבדים חדשים ולא כאלה שהומרו לסוקט החדש...

• 175 תגובות
    • 12.6k צפיות
  18. מה ההבדל במעבדים C2D בין גירסת TRAY ל BOX?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by ilanyr,

THG ממליץ להמתין ל B3 stepping . לדעתי הבדיקות שם קצת חובבניות כיוון שלא נבדק שימוש ב 4 + תוכנות במקביל(זה מה שאני מחפש ) http://www.tomshardware.com/2008/01/14/phenom_vs_athlon_core_scaling_compared/index.html לא ממש מעניין גיימרים אבל טוב לדעת של AMD יש גם יתרונות (תחרות טובה לצרכן) AMD Beats Intel in Quad-Core Server Power Efficiency: Neal Nelson I am certain that these test results are correct, Nelson continued, I am so certain that I have begun to offer my customers a money back guarantee if their real world experiences do not agree with my benchmark data. http://biz.yahoo.com/bw/080114/20080114006249.html?.v=1

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by edi,

לשדרוג לוח אם מעבד זכרון וכרטיס מסך... איפה אפשר לקבל המלצות בתקציב שלי? אני לא רוצה AMD כי הוא יכול להשרף אם לא עובד המאוורר

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by mono1litus,

שלום, אני מתלבט בין שני השילובים הבאים (שניהם בסביבות 700 ש"ח) Pentium E2200 + Gigabyte 73PVM-S2H או AMD Athlon X2 5000 + ‏Gigabyte MA78GM-S2H המחשב אמור להריץ XBMC + גלישה באינטרנט + Office... אם יש שילוב זול יותר עם אותן יכולות (DVI חובה ועדיף יציאת סאונד דיגיטלית אבל לא חובה) אני אשמח לשמוע

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  22. בעיקרון אני רוצה להתחיל לעבוד עם סאונד (בין היתר CUBASE). אין לי הרבה כסף כרגע ויש לי מחשב בן יותר מ10 שנים. הבנתי שבמצב כזה צריך מחשב שיהיה עם זכרויות טובים, לוח אם טוב ומעבד עם עדיפות ל4 ליבות. אז מצאתי מחשב למכירה יד 2 ותהיתי אם אתם יכולים לעזור לי בנוגע למפרט עם יותר ספציפיות לגבי אותם חלקים. אני מאוד מאוד לא בעניינים וזה מאוד לא התחום תעסוקה שלי בשלב הזה של החיים אני אני אשמח לשמוע את דעתכם חבר שלי ראה את המפרט והוא קצת יותר בעניינים ואמר לי שאם זה היה ב1000 אז זה היה יותר מומלץ. המפרט: למען הסר ספק המפרט שאני מוכר - מעבד: 955 מכפל פתוח שלא מגביל אפילו שד כמו 580GTX - קירור: מוגן 2 קירור איכותי למי שמבין שומר על המעבד קריר באה עם שתיי מאוררים(120mm) - לוח א…

23. אז ככה.. יש לי מחשב שהיה אצלי בשימוש פעם. והיום אני צריך את המחשב הזה בשביל האולפן הביתי שלי.. רק בשביל האולפן.. מחשב שיחזיק תוכנות כמו קיובס (למי שמכיר) מפרט המחשב ישן הזה: לוח אם: msi ms-7008. מעבד: אינטל פנטיום 4. זיכרון: 3 כרטיסי זיכרון של 256MB. שזה יוצא ביחד 768MB דיסק קשיח: 80GB אוקי..אני חשבתי לשדרג אותו טיפה ב... כרטיס זיכרון של 2GB ודיסק קשיח 320 גיגה התאמת גם אין לי כ"כ הרבה כסף להשקיע על מעבד ולוח אם גם כי אני חייל... השאלה עד כמה זה יהיה טוב ואם יהיה טוב בכלל ללוח אם ולמעבד הזה.? ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע בכייף תודה רבה רבה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Dvich,

יש לי שאלה פשוטה, האם הלוח ASUS A8R32-Deluxe שמבוסס על הRD580 יכול לפעול עם 4 סטיקים ללא ירידה ל333MHZ או ל2T? ברשת חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא, אני זוכר אבל שAnandTech בדקו את הRD480 והוא פעל עם 4 סטיקים ללא איבוד ביצועים. האם רק בסטוק הוא יורד ל333MHZ\2T ובעצם ידנית אני מעלה ואין שום בעיה או שבכלל אי אפשר לעבוד איתו על 400MHZ T1? תודה.

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  25. שלום יש לי את שני סוגי הזיכרונות שכל סטיק הוא 4 גיגה. 2*4 XMS 3 1333 CROSAIR 2*4 Vengeance 1600 CROSAIR היום התקנתי אותם וכל זוג עובד בנפרד אך שהם ביחד המחשב לא נדלק לי יש משהו שאפשרי לעשות בשביל שיעבדו ביחד?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.