מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
לוח לAMD אם הוא תומך 400 FSB אז אני יכול לשים עליו גם 266 או 333...?
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
כן כן אני יודע ששאלו את זה בטח מיליון פעם אבל אני עדיין לא שאלתי אז בבקשה לא להרוג אותי אני מעוניין להוסיף 512 זיכרון DDR 400 ויש לי את הלוח NF7 של ABIT עם Athlon XP2400 (כרגע עם 256 מסריח) הקיצר אני בדילמה אם להשקיע קצת יותר ולקנות את אלה : http://www.omc.co.il/cart.php3?action=Add&IntCode=GEIL-512MPC3200-KIT&Count=0427092850 או לקנות ביחידה אחת : http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=GEIL-512MPC3200-C&Count=0427092850 השאלה היא כמה יותר טוב להשתמש ב dual אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק וגם קראתי במאמר הזה שפורסם פה של Athlon XP זה לא ממש יעיל אל תגידו לי כלום על החנות פשוט יש לי ליד הבית אחת וזה זמין מקווה שהבנתם מה הדילמה שלי , ואשמח לשמוע הצעו…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לקנות AMD Athlon XP 3200 Socket A/462 - Barton המקום היחיד אותו מצאתי זה EBAY. אבל הכרטיס אשראי שלי לא עובד שם כי זה נחשב חו"ל. איפה אני יכול למצוא אותו מישהו מכיר אדם / חנות / אתר שמוכר דבר מעבד כזה?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
בוקר טוב כולם, יש לי לוח של GIGABYTE 7N400L ומעבד AMD ATHLON 2500+ (אני מודע לבעייה של הלוח הזה) ליפני המעבד הנוכחי היה לי ATHLON XP 1600+ הטמפרטורה שלו היתה 56~ מעלות במנוחה ו 65~ מעלות במאמץ עכשיו עם ה 2500 הטמפרטורות משוגעות לגמרי במנוחה הוא על 64 ובמעמץ הוא עובר את ה 70 אני לא מבין את הקטע של זה זה נראה כאילו הוא ב OC אבל לא עשיתי לו שום OC הגוף קרור של יחסית בסדר ויש לו מאוורר 80 M הוא מרוח עם משחה טרמית כסופה יש לי איוורור טוב במארז וזה לא קשור כי כשהוא פתוח אז הטמפרטורה יורדת רק באיזה 2 מעלות אז בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה שבודקת תתקינות של הזיכרון שלי אם יש לכם אחת שפועלת ללא קשר לוינדוס גם טוב אבל גם כאלה שפועלות על וינדוס יהיו טובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מעוניין בלוח אם (לא חשוב לי היצרן) עם צ'יפסט של P43. עד כמה שאני יודע זה הצ'יפסט הכי זול שיש לו PCIE 2.0, נכון? שאלה נוספת, האם PCIE 2.0 מראה ביצועים טובים יותר לעומת הדור הישן יותר שלו?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קרוב לסגור את המפרט הזה: https://hwzone.co.il/co/community/topic/591279-מחשב-גיימינג-ב-5000-שח-ללא-כרטיס-מסך/ אני בדרך כלל נוטה ללוחות של ג׳יגהבייט וממה שחיפשתי Gigabyte Z390 AORUS Pro נראה הכי סביר לדרישות שלי, שהן לפחות 6 כניסות ל SATA, אודיו 5.1 ומעלה, עמיד ל OC.. וזהו בעצם. האם יש לוח של חברה אחרת שעדיף על פני הנ״ל?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה לוח הכי טוב כרגע לסוקט 939 ? כרגע יש רק את אלה : ABIT AV8 ASUS A8V Gigabyte GA-K8NSNXP שמבוסס על ה nForce3 . אני לא רוצה לחכות , אז תגידו לי איזה לוח לקחת מהם .(או שיוצא ממש בקרוב איזה משהו מיוחד שבאמת שווה לחכות לו) אני חושב ללכת על ה Gigabyte הוא נראה לי הכי טוב , אבל עדיין רוצה להיות יותר בטוח .
-
- 10 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חוץ מהתוכנות cpu-z ואוורסט שלא מראות לי תזמונים מסויימים, איזה עוד תוכנות מראות את התזמונים המלאים של הזכרונות?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיש מחשב HTPC. מתלבט בין שני המעבדים הנ''ל שהכרטיס הכרפי שלהם הוא HD4000 הראשון הוא [h=1]Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz 3MB L3 Cache s1150 שמגיע עם מאוורר כבר - מחיר 680[/h]השני Intel corei i3 - 3225 S1155, 3.3Ghz הוא 683 ש''ח מה כדאי? ולמה? הכרטיס הגרפי של הראשון הוא 4400. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי רוצה קצת להרחיב את הידע במעבדים . מזה בכלל זיכרון מטמון ? מה ההבדל בין L1 לL2 בזיכרון מטמון ? האם 2 מעבדים לדוגמא: E2140 וE6750 אם ממהירים אותם לדוגמא כ"א ל3 ג'יגה הרץ האם יהיו אותם ביצועים ? שמתי לב שלAMD יש הרבה פחות זיכרון מטמות מאשר במעבדים של INTEL האם זה מה שעושה את ההבדל בביצועים ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום ח'ברה מה שלומכם? חבר מתכנן לקנות מחשב ונרתמתי למשימה כמובן. השימושים הם סרטי HD ומעט מאוד משחקים אם בכלל ולכן הגעתי למסקנה שה-720BE ייתן את המענה כאן. ההתלבטות היא הלוח ששם יש דרישות: 1) אין שום צורך ביציאות מסויימות אלא רק מאופציית ה-ACC שמאפשר בתיאוריה ליבה 4. משיטוט ברשת מצאתי שה-GA-MA770T-UD3P תומך באופציה והיה מוצלח גם בביוס F2C וגם ב-F3. בהתבסס על המאמר הזה: http://www.overclock.net/amd-cpus/535501-amd-phenom-ii-core-unlocking-guide.html הדבר מצריך זיכרון DDR3 שלא כל כך יקר יותר אבל השאלה היא האם הוא הכרחי? לפי ביקורות שונות אחוז השיפור לא מצדיק תוספת במחיר אבל אם זה הלוח היחידי שתומך באפשרות (במחיר הגיוני) הוא מוכן לקחת את ההשקעה הקטנה הזאת. השאלה היא האם יש ל…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם צריך להתקין את הגירסאות הקודמות של הביוס לפני שמתקינים את הכי חדשה? כאילו.. אני צריך לעדכן את הביוס בשביל ה1950 שלי P5B Deluxe Release BIOS version 0804 1. Support conroe L processor 2. Update JMicron option rom 1.06.22 3. Modify CPU fan low limit speed from 800 RPM to 600 RPM 4. Implement ASUS CGI performance with ATI 1950 graphic cards אז קודם להתקין את 0711 או ישר את זאת?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי 512 מגה בייט זכרון של חברת גי'יל. אני מעונין לרכוש זכרון נוסף, שני מודלים של 512 . ואני מתלבט בין שתי חברות שאני חושב שהם יכולות להיות טובות. אני מעונין להוסיף זיכרון בעיר עו גיגה , בעיקר למשחקים, עם יכולות אוברקלוקינג.. האם הדגם הזה יכול להתאים למערכת שלי הוא שהוא מומלץ רק למערכות 64 ביט? OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 Dual Channel Gold VX להלן שני החברות: 1. חברת PDP - PDP Patriot Dual DDR 1Gb (2x512) 2-2-2-5 PC3200XBLK 2.חברתOCZ - OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 המפרט של המחשב שלי: מעבד - 2.6~3.1 זכרון - 256*2 של חברת GEIL לוח אם -ASUS P4P800 האם תוספת של זכרון תאפשר לי עלייה במהירות של המעבד?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ראיתי מישהו שעשה לוגו משלו, כשמדליקים את המחשב. (במקום הלוגו של ה-BIOS) איך עושים את זה? מישהו יודע?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(במשחקים) בלי להתחשב במחיר.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי.. רציתי לשאול אותכם איך הזכרון של קינגסטון דגם KVR1333D3N9/2G כמות 2 כאלה = 4 ג'יגה למידע http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?LinkBack=&ktcpartno=KVR1333D3N9/2G ואיך הוא ביחס לחברות האחרות OCZ \ CORSAIR \ G.SKILL וכל זה.. האם הוא משתווה לביצועים 4 ג'יגה עם מהירות 1333 של החברות האלו ? או שהם יתנו ביצועים יותר טובים.. וגם אם זה ישפיע במשחקים .. כי אמרו לי שפחות מומלץ קינגסטון DDR3 .. תודה
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מישהו מכיר לוח טוב למעבד AMD DOUAL CORE שתומך בזכרונות DDR 2 ויש לו חיבור SLI
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שהזיכרון שלי Mushkin 256MB PC3200 Green וכשהתקשרתי לפנדה להזמין עוד אחד כזה, אבל הם אמרו לי שהוא כבר לא במלאי. השאלות שלי: האם אני יכול שיהיה לי DUAL CHANEL עם זיכרון שונה מהזיכרון הזה. איזה זיכרון מומלץ במקרה הזה. אם תרצו פרטים כמו תיזמונים, מעבד (אינטל 2.4C), לוח אם (ALBETRON אני יכול לברר דגם אם זה חשוב) או פרטים נוספים, תגידו לי. תודה מראש, עומר
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE P55-UD5 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3159#ov יש לי בוא 4 גיגה ראם וחשבתי לשדרג ל 8 או 16. מצורף דוח כללי של מה שיש לי במחשב מ EVERSET. ואני צריך המלצה לשדרוג הזיכרונות על סמך החומרה הקיימת. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום רכשתי לפני מס' שנים מחשב עם הלוח שבכותרת . המחשב עם 1 גיגה זיכרון (2 סלוטים של 512 מגה כל אחד). קיימים עוד 2 סלוטים פנויים בלוח לזיכרון ואני מעוניין להוסיף (להשלים ל-2 גיגה זיכרון) השאלה האם אפשרי להשיג היום זיכרונות מסוג DDR2 667 . ככה ע"פ מה שמופיע באתר היצרן http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=193 ואם כן , האם חייב שיהיה במהירות 677 או שאפשר לשים גם 533 \400 (כלומר שהזוג הנוסף יהיה במהירות נמוכה יותר מהזוג הקיים) ? או שבכלל עדיף לי לקחת סטיק זיכרון אחד של 2 גיגה וזהו (אם זה אפשרי לבצע כך בלוח הנ"ל.סטיק אחד ב-4 סלוטים) ..ולהוציא את 2 הסטיקים הקיימים. תודה למ שעוזר ואם יש איזה קישור לחנות שאפשר להשיג אצלם זיכרון שיתאים לי .
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב חדש עם Opteron 146 וLANPARTY-ULTRA D ויבוצע בו גם OC אך בינתיים OCדי בינוני וגם עדיין אין לי בכלל ניסיון בזה. בנוגע לזכרונות:הוצעו לי זכרונות Mushkin 1GB 2x512MB XP3500 2-2-2 Redline אבל אני רוצה עוד אופציות ויותר מידע עליהם-הזגרונות האלה עולים 1200 ש"ח ןוולי הייתי רוצה משהו קצת יותר זול אבל גם טוב. איזה זכרונות ממולצים של G.SKILL? ואיזה עוד אופציות יש? שמעתי שגם PQI טובים. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
כאשר המחשב נדלק מופיע בצג C1 וכעבור מספר שניות מתחילה אזעקה והלוח מסרב לעלות לפי החוברת משמעות C1 זה בדיקת זיכרון, אם אני מוציא סטיק או מחליף את הזיכרון באחר לחלוטין הלוח מסרב להדליק את המחשב בכלל, אני כבר מתכוון להחזיר אותו ולקחת ABIT במקום או שלמישהו יש עצה? המעבד אשר מורכב הוא AMD XP-M 2600 וזיכרונות Kingmax PC3200 512mb X 2 והמחשב אינו באוברקלוק והביוס אופס מספר פעמים שלא עזרו.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
טוב אז ככה מה נותן ביצועים טובים יותר? מערכת אינטל עם 1 גיגה ראם ללא דואל צאנל או מערכת AMD עם דואל צאנל אבל 512
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מה באמת ההבדל? ומה זאת אומרת ש ADM יותר טוב למשחקים? אם זה יותר טוב למשחקים זה יותר טוב בכלל לא? אם לא אז במה אינטל יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-