מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי Q 9550 וזה ניראה כילו רק הליבה הרטשנה עובדת ואני רואה את זה לפי הטמפרטורות (יש לי OC ל 4 GHZ) במנוחה : CPU #1 / Core #1 36 °C CPU #1 / Core #2 31 °C CPU #1 / Core #3 38 °C CPU #1 / Core #4 38 °C במעמץ (הטמפרטורות המקסימליות בבדיקה יציבות של 8 שעות) CPU #1 / Core #1 72 °C CPU #1 / Core #2 64 °C CPU #1 / Core #3 66 °C CPU #1 / Core #4 65 °C חחח לפי הטמפרטורות אני יכול לראות שהליבה הראשונה הכי מתחמת (עובדת הכי הרבה) זה תקין ? או שיש בעיה עם המעבד ? ולמה הליבה השניה תמיד עובדת הכי פחות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מישהו פה יכול להגיד לי אחת ולתמיד מה הבאס של מעבדי 64 של AMD ? בכל מקום אומרים משהו אחר בזיג זג אמרו שהבאס של הוניס 400 בגיירו 400 באתרים בחו"ל רשום באס 800/1000 וב HTT הבאס 1600/2000 גיירו קוראים ל 939 לליבה שלו " BURTON " מישהו מכיר את הליבה הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
איזה מהם יותר עמיד ויותר טוב, לאוורקלוק גם בעיקר. אני צריך גם שיהיה לפחת לגיג'ה בייט את האפשרות לחזור מאוורקלוק לא תקין בקלות כמו ה CRASHFREE 2 של אסוס, שפשוט מכבים את המחשב והוא אומר אוורקלוק לא תקין וללחוץ F1. לפי מה שראיתי לגיג'ה בייט אין את זה.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי זיככרון 2*256 של GEIL GOLDEN DRAGON CL2 6-3-3 400MHZ אז איזה זיכרון אני יכול לקחת? חשבתי על 2*256 של CORSAIR אבל זה CL2.5 אז אני לא יודע אם זה יעבוד ויהיה לי 1GB בדואל... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם [שמתאים לQuad-core] שתומך בSLI ל8800 GT החדש לפי מה שהבנתי ה8800GT צריך PCI-E x16.. מצאתי לוחות שיש להם 2 PCI-E x16 אבל לא כתוב כלום על SLI אז אני לא יודע..
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שניהם בסוקט 939, השאלה היא אם יש הבדל כל כך גדול בביצועים ששוה את ההבדל במחיר? נראה לי שההבדל היחיד ביניהם הוא שבסמפרון יש 256KB ואילו ברגיל יש 512KB, עד כמה זה משמעותי? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב חביב בן 4.5 שנים ,עם לוח אם msi K8n daimond וספק כח שרשום עליו ATX 12 V כרטיס המסך שלי התקלקל. ברצוני לדעת האם קיימים כיום כרטיסי מסך חדשים התואמים ללוח האם הנ"ל ,וכן האם ניתן לשדרג את המעבד ואת הזיכרון. תודה רבה ,אשר
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
בדף באתר של ASUS, כתוב: האם המעבד קונרוי לא נכלל ב-"next generation 65nm CPU"? ומה אומר ה-"Intel® 05B/ 05A and 04B/04A processors"? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
ערב טוב, שמעתי פה בפורום, בדיון בנושא אחר, שה-BIOS האחרון (F14) הוא לא המוצלח ביותר, מה שגם מאשר את החוויות שלי בנושא: הלוח לא מוכן לעלות מעבר ל-266MHz FSB כשהזכרונות על 800 4-4-4-12 ויכולים יותר. השאלה היא, אם לא ה-BIOS הזה, איזה כן ייתן לי לעלות הלאה? אני יודע שהמעבד מסוגל קצת יותר מ-3GHz, איפה שהוא היה לפני שהחלפתי לזכרונות 4GB. אז איזה BIOS הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי... ברשותי לוח אם (מחשב שני) ABIT NF7 v2.0. כאשר הPOST עולה, הוא מבצע בדיקה של הזיכרון, יענו המספרים האלה שרצים למעלה בPOST רצים בצורה יותר איטית... למטה בPOST הוא נותן לי להקיש ESC על מנת לדלג על הבדיקה... נכנסתי בביוס, עברתי פונקציה פונקציה ולא מצאתי משהו שקשור ל memory test. איך מבטלים את זה??? הזכרון הוא Winbond 512MB DDR 333MHZ רגיל ופשוט, לא ECC.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יעני לא ממש חייב 2GB זה נכון? לאחד שמשחק משחקים כמו BATTLEFIELD 2 ובקרוב BATTLEFIELD 2142 .. ואממ שמעו מה אני עושה. כרגע יש לי 3 סלוטים במחשב. 2 מהם תפוסים ע"י 2 סטיקים כל אחד 512...סבבה יש לי כרגע 1GB וזה לא כ"כ מספיק..צריך קצת יותר.. אז שמעו מה אני עושה.. 1GB זיכרון זה יותר מידיי יקר לשדרג בנתיים..530 שקל :\ אחותי יש לה במחשב סוג זיכרון A-DATA בדיוק כמו שלי..הגודל הוא 512 בדיוק כמו הסטיקים שלי. אני יקח לה אותו ויקנה לה ?256MB 400MHz V-DATA CL2.5? ב 130¤ וכן זה מספיק לה היא רק באינטרנט והכל יעבוד בדיוק כמו עכשיו. (אצלה) רעיון טוב לדעתכם ? (היא מסכימה )
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הי האם מישהו מכיר את בזיכרון הזה? http://www.tms.co.il/product/10392 [table][tr][td] Kingston 4GB 1600[/td][/tr][/table] כוונתי לרכוש ארבעה כאלה סכ"ה 16G עבור מחשב לעריכת ווידאו קצת מוזר לי שאים דגם ספציפי שאפשר לקרוא עליו בביקורות אם לא אשמח להמלצות אחרות (צריך להיות מ TMS כי שם רכשתי את שאר החלקים) תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=79 נבדקו ע"י ה INQUIRER
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח אם ל-dirctx10 בנוסף שיתמוך במרובעי ליבה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
אני צריך זיכרון 512 של RAM בזול אמרו לי שיש ב 290 ויש ביותר זול אז אני רוצה לברר
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי שלושה דברים asus a8v deluxe via k8t800 amd athlon 64 3000+ cpu box\tray + tt venus 12 a-data 512ddr 4000 נו מה אתם אומרים? ???
-
רכשתי את הלוח הנ"ל למחשב HTPC שאני בונה לשם הרצת סרטי FULL HD בתלת מימד. כידוע, תלת מימד מלא, מועבר אך ורק בחיבור HDMI 1.4 החדש יחסית לעומת חיבור HDMI 1.3 שלא תומך בזה. עכשיו, לא מצאתי בשום מקום האם הלוח אם הנ"ל תומך בHDMI1.4, האם מישהו פה יכול להגיד לי מה שלא הצלחתי למצוא ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מעוניין להעיף את הזכרונות שלי(2 סטיקים של 256),ולקנות גיגה. סטיק אחד כזה: DDR II 667Mhz 1 GB SAMSUNG זה יתאים ללוח האם שלי? Device Description North Bridge: nVIDIA nForce4 (CK8-04) תודה..
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי זיכרון בנפח 2 ג"ב DDR 400 מתוצרת קינגסטון בתצורה של 4*512 שני הזוגות הם מדגמים שונים, זוג אחד מבוסס על INFINEON ואני לא יודע על מה מבוסס הזוג השני. החלפתי את הזכרונות לשני מודולים של 1 ג"ב מתוצרת INFINEON . איך הזכרונות של INFINEON והאם ההחלפה משתלמת? בנוסף איך ה INFINEON ב OC - אני רוצה לעשות OC קליל - להעלות את הבאס עד מקסימום 220.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי לקוח על. כך אני קורא למי שלא צריך מחשב מזכירה. בעייה: הוא עובד עם כל תוכנות התלת מימד המובילות בשוק כולל CAD למיניהם, 3DSMAX ועוד מיליון נוספות לעיצוב תלת מימדי. כבר הבנו שהוא צריך QUADRO אבל השאלה שלו היא: השאלה: "מכל הנתונים שקראתי מהחברה ברור כי יש השפעת תוכנה ודרייברים על אופן התצוגה הסטטית ותצוגת הרינדור. של הQUADRO. מי אחראי על הטיפול בנפח הנתונים הגבוה של הרינדור + העבודה הגרפית השוטפת? איך מצמצמים את זמן הרנדור? רינדור של שעה זו בעייה בעבודה!!! מדובר ביצוע 9 פעולות ביום עבודה רגיל...". (יש לו כרגע 6600GT ו P4 3.0) מה תפקידו של כל חלק במחשב על העיבוד ? יש איזה אתר טוב שמסביר את זה שמישהו מכיר או יכול להסביר לבדו במקצועיות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מזמין אולי מחשב מפנדה ומכייון שאני לא רוצה לרדת ל-1GB לקחתי 2 סטיקים של ג'יגה של PQI. האם הזכרונות האלה בסדר? הדבר שאני הכי מפחד ממנו זה אי תאימות ללוח או משהו כזה..
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-