מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי לאחרונה לוח אם MSI H97 GAMING 3 , מעבד I5 4690 3.5 GHZ וזכרון 8 ג"ב DDR3 1600. ניסיתי להרכיב אותם ביחד המחשב נדלק אבל אין תמונה מסך שחור.. אני חושד שהספק שלי חלש ולא מחזיק לי את המערכת , האם אני צודק או שהרכיבים הללו לא יכולים לעבוד ביחד? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי סטיק אחד של Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11. אני מעוניין לקנות סטיק נוסף של 8GB, אך אין באפשרותי לקנות את אותו הדגם משום שאין אותו בחנויות הקרובות לביתי, לכן אני נאלץ לקנות סטיק של חברה אחרת. אילו חברות מומלצות? יש סטיקים שעולים 350 ויש כאלה שעולים 500, מה ההבדלים ביניהם? (בהנחה שהנתונים זהים, לפחות במבט ראשוני).
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אני בהתלבטויות אחרונות לגביי מפרט למחשב ביתי, (לא OC ולא גיימינג) שאר המפרט: מעבד i5 4590 זכרון 8GB ADATA האר דיסק seagate 1T SSD kingston 120GB קירור i11 ספק seasonic s12g-450w מסך DELL U2414H מתלבט לגביי מארז ותוספת מאוורר שקט למארז. האם הלוח אם שבכותרת מומלץ? (אין לי צורך בלוח אם יקר יותר,חשוב שיהיה חיבור USB3 למארז,SATA3 בחרתי שיהיו 6 חיבורים,HDMI, וכמה שיותר זיכרון שיתופי לשבב הגרפי המובנה במעבד) תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לדוגמא:http://www.msi.com/product/mb/Z97G43.html#hero-specification תומך מעבד i5? שואל כי רשום (לרוב) i7 ועוד שאלה קטנה:איך msi בתור לוחות אם?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לעומת H87 ומעלה ? בבקשה חוות דעת על הלוח הזה: http://www.asus.com/Motherboards/H81MA/specifications/ אני לא עומד לעשות אוברקלוקינג, רק רוצה שיהיה לוח יציב ואיכותי מבחינת החומרים שלו. בחלק מהלוחות האחרים של אסוס הם כותבים "100% All High-quality Conductive Polymer Capacitors" ובלוח הנ"ל הם לא כתבו..
-
- 49 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
הזכרונות שמותקנים אצלי אמורים לתמוך בתדר עבודה 2133 בפועל אני רואה בBIOS שהם תמיד 1333. במכפלה של הזכרונות היתה AUTO שיניתי למכפלה כזו שאני רואה שהתדר אמור להקבע על 2133. בפועל אין שינוי (בודק עם CPU Z). לפי מה שהבנתי התצוגה בצד אני אומר לראות בLIVE את התדר. ראו לדוגמא כאן: http://www.legitreviews.com/images/reviews/2191/z87x-ud3h-uefi-bios-1l.jpg בצד שמאל רואים 2133HZ. VOLTAGE נמצא על AUTO מראה שהוא נקבע על 1.5. גם כאשר העליתי את המתח DRAM VOLTAGE ל1.6 לא היה שינוי . עשיתי גם ל XMS ENABLE ללא שינוי. הייתי מסתפק גם ב1866 בתזמון טוב אבל לא 1333. אודה לעזרה. אלו הזכרונות. http://www.ocia.net/reviews/hyperx2133ddr3/ מעבד:4770K לוח אם:Gigabyte GA-Z87X-OC זיכרונות:Kingston Hyp…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Z97-A ומעבד I7 4790K וסיימתי להתקין את המערכת עליו עכשיו שמתי לב למשהו חשוד בלוח כל פעם שמדליקים את המחשב כשהוא כבוי ולאחר שמערכת ההפעלה עולה כשמפעילים משחק לא משנה איזה משחק המשחק עולה אבל כמות ה fps שאני מקבל נמוכים הפעלתי את המחשב מחדש עשיתי restart כשהמערכת win 8.1 עלתה נכנסתי שוב למשחק וכמות ה fps עלתה וכמובן המשחק נהיה שחיק אני מעלה את הנושא כי זו תופעה מוזרה שקוראת להרבה אנשים וכאמור אין הרבה מידע על הבעיה הזו. מה גם הבנתי שיש למעבד תדר נמוך שעובד בהתחלה כשמפעלים את המחשב ולאט לאט התדר עולה ועולה..עד שמגיע למצב שכל הליבות במעבד מקבלות מתח ותדר מספיק כדי לעבוד אני יודע שיש אופציה לכיבוי הפיצ'ר הנ"ל מקווה שמישהו שמע על הבעיה ?
-
- 51 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
-
-
כיום יש לי e8400 עם לוח p35 ds3l יש לי 4 סטיקים בתצורה הבאה 2 * 1gb 1066 1* 1gb 800 1* 2gb 800 ברגע שאני מחבר את כולם המהירות יורדת ל667 או משהו כזה השאלה היא מה התצורה האופטימלית לחיבור ועוד שאלה מדוע המהירות יורדת ל667 ולא למהירות של הזיכרון הפחות מהיר קרי 800
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב חדש בקרוב, ורציתי עזרה עם הלוח אם. עד היום הייתי קונה תמיד לוח אם פשוט ב- 250-300 ש"ח, כי בלוחות אם אני בור לחלוטין ואין לי מושג בכלל. השאלה שלי היא מה ההבדל בין לוח אם זול, לבין לוח אם יקר (למשל אחד כזה שעולה 1500 ש"ח), מלבד הכמות של חריצים להרחבה שיש? איך לוח אם יקר יותר ישפיע על הביצועים לעומת לוח זול יותר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 זכרונות (2 סלוטים) במחשב ישן (3 שנים+) יום אחד המחשב קיבל פריז, ואחרי זה לא עלה (אין צפצוף, רק מעבד וזכרון מחוברים) אחרי שהחלפתי את הזכרונות באחרים המחשב עובד. הבעיות עם הזכרונות לא חדש, יש עם המחשב הרבה בעיות אבל בדרך כלל הם עברו אחרי התעסקות של חיבור וניתוק רכיבים. עד עכשיו חשבתי שיש בעיות ללוח אם בכללי, כי גם הכ.מסך לפעמיים לא עובד, ועוד.. מה שמפתיע אותי פה שזה נראה ששני הזכונות הפסיקו לעבוד בו זמנית, מוזר לא? יש למישהו הסבר? והאם יש דרך אולי להחיות אותם? או לוודא שהבעיה באמת בהם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי זכרונות מסוג F2-6400CL4D 2x2GB DDR2 800 MHZ CL4-4-4-12 2-2.1V של GSKILL. אני רוצה להרחיב את הזכרון, אבל ב EBAY ובאמזון אני מוצא זכרונות דומים במתחים שונים (1.8-1.9V) או שבכלל לא מצויין המתח. מה יקרה אם אתקין את הזיכרונות האלו בנוסף לשלי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי את הלוח שציינתי בכותרת.. קניתי SSD חדש ה-840 evo... יש לי רק שני חיבורי סטה 3 במערכת ? הלבנים ? כי הם תפוסים .. וראיתי בגוגל שיש את החיבורים של מרוול שזה GSATA 3 .. מה זה הG הזה ? יש לי כבר SSD וHDD במערכת, והם מחוברים כרגע בSATA 3 .. אני לא יכול לחבר עוד אחד ? או שיש עוד חיבור ? כרגע הם מחוברים לשניים הלבנים .. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צ\'יפזילה הכריזה על ארבעה דגמים חדשים ומשודרגים קלות לסדרת מוצרי ה-14 ננומטר הראשונה שלה, שכבר הספיקה לגרום להרמתן של כמה גבות בעקבות ביצועים פחותים מאלו של הדורות הקודמים אשר נצפו בביקורות ראשוניות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-broadwell-core-m-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9c%d7%aa%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%a9%d7%9d-%d7%94%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום.. אני קונה מחשב חדש עם המעבד i7 - 4790 השאלה שלי היא לגבי הלוח אם.. אני לא מתכנן OC, אני צריך 4-6 יציאות USB 3 לכן אני מתלבט בין: ASRock H97-Pro4 GIGABYTE GA-H97-HD3 מה ההמלצות שלכם? והאם יש לי באמת צורך בצ'יפסט הזה? דיברתי עם נציג מחנות מחשבים , שבהתחלה רציתי לקחת H85 הוא אמר לי שזה לוח אם מהדור הישן לעומת המעבד או משהו כזה.. ושעדיף לי לשדרג... אשמח לעזרה.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי זכרון 8gb בסטיק אחד במהירות 1600 במתח 1.5 בcl 11 אפשרי לשלב אותו עם עוד 2 סטיקים של 8gb כל אחד במתח של 1.65 ב cl 9 על לוח אם z87 extreme3 asrock
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד core i5 2400 המערכתאצלי בסביבות ה 3 שנים אפילו טיפה יותר ובדקתי לו היום טמפרטורות עם התוכנה real temp התוכנה האתהל שבמנוחה יש לו בערך 52 מעות ובמאמץ זה נע בין 95-99 יש סיבה לדאוג? אני רוצה לדעת אם אני צריך לחליף כבר משחה טרמית ואם כן אז לאיזה סוג ? בבלאק פריידי רי מתכנן להחליף אתהקירור סטוק לקירור קצת יות טוב יש לכם אולי הצעות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום !! כמו שרשמתי בכותרת, קניתי מעבד מ-KSP ויש מדבקה במרכז המעבד בצד התחתון. האם זה בסדר להרכיב את המעבד ככה ??
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בסוף קניתי i7 4790K Asus Maximus vii ranger יש המון פיצ'רים בביוס וב Ai Suit 3... אשמח להמלצות בכיוון אם למישהו יש לוח של אסוס אבל כמה שאלות בינתיים: 1. בהתחלה המעבד היה משתנה אוטו' מבחינת מהירות, זאת אומרת שאין שימוש היה בערך על 900Mhz ועולה לפי הצורך... לאחר התקנת דרייברים ותוכנות כמו ה Ai suit, הוא עומד כמעט קבוע על 4.4Mhz. השאלה אם זה תקין? או שעדיף שיהיה משתנה לפי הצורך? אם כן איך משנים את זה? 2. שוב בגלל אותה תוכנה כנראה, המאוורר של המעבד מסתובב נורא לאט (Mugen4), בין 300-400 RPM. לפעמים אפילו על 0. הטמפרטורה במנוחה על איזור 38 מעלות. בהתחלה לפני השינוי הייתה על 33-35. לדעתכם תקין או גם פה כדאי לשנות משהו? 3. הזיכרון שלי הוא במהירות 1866, וכך מופיע בכל מיני כלים, אב…
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם sapphire 7950 ולוח אם gigabyte h81m. אחרי שהתקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שמתי לב לפער שבכותרת. איך הפער ישפיע על הביצועים, ומה ניתן לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי את הנייד הבא: http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/thinkpad/e-series/e531/#tab-tech_specs אני רוצה לשדרג אותו בזכרון 4GB 1600MHZ. יש לכם המלצה? (מעדיף עם משלוח מהאינטרנט, ואם אפשר לשלם בPAYPAL בכלל להיט...) ראיתי למשל את זה: http://www.shop.toteam.co.il/4GB-DDR3-UNBUFFERED-SO-DIMM-1600MT-s-512x8-CL11.html מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
כבר הייתי סגור על ה z97 A אבל אז שמתי לב שההפרש רק 70 שקלים מה דעתכם? אני יודע שבמקסימוס אין סאטה אקספרס אבל יש m2 ובאופן כללי דגמי ה ROG נחשבים איכותיים יותר הנפרש מבחינתי זניח ומהות השימוש פחות חשובה, אלה מה פשוט לוח טוב יותר, עמיד יותר ומה יתן את התמורה הכי טובה לכסף המון תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... מישהו יכול לתת לי הסבר על smp ומעבד xeon? מה כל דבר ומה הוא אומר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה אני יודע שהרבה אוהבים את הפרקטל, וגם אני הייתי סגור עליו אבל יצא לי לקרוא שבמציאות הוא מרגיש זול... חשוב לי איכות בניה טובה, נוחות עבודה, אסתטיות חשוב לי גם סינון אבק טוב לא מתכנן קירור מים בשלב הזה המון תודה אגב, אם זה חשוב הכוונה לגירסאת חלון בשניהם - - - תגובה אוחדה: - - - טעות בפורום סליחה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אז יש בשרותי מחשב נייח די מזדקן שנקנה לפני כ-5 שנים (בזמנו נחשב לטוב). המפרט הוא: Phenom II x4 Quad-Core 940 | - מעבד כרטיס מסך: ASUS GTX 650 (שנקנה לאחר שכרטיס המסך הקודם GTX 260 נשרף...) GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Freezer 64 Pro | Corsair VX 550W - ספק | CoolerMaster CM 690 Black - מארז. ו-2 HDD אחד בגדול של 500 ג'יגה ואחד בגודל של 1TB. בעבר המחשב שימש אותי לגיימינג, אך כיום הוא כבר לא מריץ טוב את המשחקים החדשים וכרגע אני חייל ככה שאין לי יותר מידי תקציב לשידרוג רציני. בנתיים אני מעוניין לשדרג את זיכרון הRAM ל8 ג'יגה לפחות. (דרישה סטנדרית ברוב המשחקים החדשים) הבעיה היא שהמאוור של המעבד שלי חוסם לי 2 סלוטים של זיכרון וה-2 האחרים תפוסים. מה …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-