עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איפה אפשר לקנות בארץ את הלוחות מה סידרה BIG BANG

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  2. מה אתם יכולים להמליץ כתחליף? כדי לקצר את הסיפור, רכשתי רכיבים שונים ושידרגתי את המחשב שלי לחדש כמעט בכל מובן, אבל לוח האם עשה לי בעיות כבר כחודש חודשיים מתחילת פעולתו. הייתי בקשר עם אסוס והם אפילו החליפו לי אותו בחדש מדגם זהה. (בדרך כלל הם מטרטרים אותך עם משלוח הלוח לתיקון מה שנמרח שבועות) עכשיו התחילו לי בעיות עם הלוח החדש שפתאום לא מתקשר עם זכרון שמותקן בשניים מהחריצים. הזזתי אותם לחריצים אחרים, ועכשיו המחשב עובד אבל רק ב- triple channel במקום quad. יצרתי שוב קשר עם אסוס, ואני מנסה לראות אם יוכלו להחליף לי עם דגם מבוסס x99 אחר שלהם. השאלה שלי היא: איזה כדאי לבקש? עם דגש על יציבות ואמינות הפעם. אני גם רוצה תמיכה ב-usb 3.1 אחרת אצטרך לחפש פתרונות …

3. Started by israel_gt,

יש לי לוח אם GIGABYTE P55A UD3 עכשיו שאני מנסה להתקין את הדרייברים זה נתקע לי כל הזמן בדרייבר ספציפי השם של הדרייבר זה NEC USB3 עכשיו שביררתי וטלפונים לחברה הכל הסבירו לי שיש בעייה מסויימת עם ההתקנה הזאת בכל הלוחות האילו מישהו מכיר את אותה בעייה אם לוח הזה?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by ofir38,

שלום.. ברשותי לוח אם ecs 661fx-m .. כיצד אני יכול למצוא את מפסק הclear cmos ? אני לא מצליח למצוא אחרי 15 דקות חיפוש בלוח אם..

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by Tomersoni,

אני מעוניין לקנות מעבד כפול ליבה בזמן הקרוב אבל עכשיו כשיצאו מרובעי הליבה אני לא בטוח האם כדאי בזמן הקרוב. האם תתכן ירידת מחירים של כפולי הליבה אחרי שיצאו מרובעי הליבה ואם כן בכמה כסף ותוך כמה זמן? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by המפציץ A החמקן,

הביוס שלי נעול איך אפשר ליפרוץ אותו (ליפתוח)

7. האים המעבד שלי מידגם AMD ATHLON 4800+X2 2500MHZ SOCKET AM2 יגביל אותי במישחקים כגון: FAR CRY 2 או CRYSIS WARHEAD למרות שכרטיס המסך שלי הוא מידגם SAPPHIRE 4850 TOXIC 512MB ואים כן באיזה מידה וצורה זה יורגש במהלך המישחק עצמו? תודה לכל העונים ! ! !

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. https://wccftech.com/asus-x299-refresh-rog-prime-motherboards-intel-core-i9-10000-core-x-cpus-confirmed/amp/ בהשקה של לוחותיה החדשים של החברה אושר בין היתר שבב מידע מעניין, מעבד חדש (או כנראה סידרת מעבדים) בליין ה HEDT (המעבדים היקרים של אינטל לשוק תחנות העבודה ולא לשוק הביתי) שנקרא Intel Core i9-10000 HEDT “Core-X”. לפי שמתרגשים יש להבין שהמעבד הנ"ל אינו מתאים לתושבת הסטנדרטית עליה מבוססים המעבדים הביתיים כגון ה I9 9900 אלא בתושבת LGA 2066 שנמצאת בלוחות היקרים שמיועדים למעבדים לתחנות עבודה. או מעבדים שאלו לעיתים אלפי דולרים (כדוגמאת ה Core i9-9980XE שעולה כמעט 2000$).

9. Started by RonTwins,

שלום לכולם! אני יודע שהAthlon X2 3800+ יותר חזק,אך למרות זאת,הPentium D 820 הוא דיי זול,ובהשוואות,הוא קצת קרוב לAthlon X2 3800+. השאלה שלי היא האם אני אוכל לעקוף את הAthlon X2 3800+ בOC עם הD820.והאם ההבדל ביניהם כ''כ משמעותי?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by djv,

באתר של אינטל הם מפנים לכתבה שממליצה על שילוב של מעבד E6600 עם לוח נושא רכיבים מסוג Q965 רציתי לשאול: מה יתרון של תת המשפחה Q בלוחות עם סט 965 במקום G965 למשל? מה נותן המתאם טלפוניה בלוחות אינטל? האם לאורך שנים הלוחות של אינטל יותר אמינים במשך חייהם מיצרנים אחרים כגון ASUS ? האם שווה להשקיע במעבד E6600 לעומת E6300 והאם במקרה זה היתרון יתבטא רק אם הזכרון יהיה גדול ( 1GB X2 ) ומהיר מאוד ( 800 ולא 667 )? תודה ליודעי דבר!

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by dennis14,

ג'י סקיל הוציאו שני סטים חדשים של 2GB DDR2 CL4, ה - HK וה - JS שמתומחרים בארץ מתחת ל - HZ ומעל ל - PK (קרוב יותר ל - HZ). לינקים: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=16236 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=16235 רציתי לשאול איך הזכרונות ב - OC ? ובאילו צ'יפים הם מצויידים ?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  12. gigabyte 945 gcmx-s2 עבור מעבד e4500 סה"כ עלות מחשב 1850 ש"ח (כולל 1g זיכרון קינגסטון,דיסק 250g סטה2 סמסונג,צורב סמסונג dvdrw x 18, מארזatx 6083 של חברת Sp ,מקלדת מולטימדיה חוטית ועכבר אופטי ) לחילופין הוצע לוח אם אחר בתוספת של 260 ש"ח intel Pearl Greek G31 1333mhz סה"כ עלות 2190 ש"ח אבקש גם הסבר בנוגע ללוחות למה לא למשל ולא ישר לתת לוח חלופי תודה זאב

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  13. Started by doronbxx,

איפה אני יכול לקנות את הלוח ובמידה ויש תקלה קיימת אחריות כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by שגיב,

שלום ברצוני לקנות לוח אם שהוא Asus P5KPL-CM עכשיו היתי רוצה לדעת עליו קצת פרטים אם הוא טוב או לא ועוד שאלה אחת מה מיוחד בציפ של לוחות שמספר הציפ הוא 945 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by hard_comp,

יש ברשותי לוח אם מתוצרת ASUS דגם A7V133 עם מעבד Athlon במהירות 1000 Mhz אתמול הרסתי את המעבד שלי (לא משנה איך :-[ ) ורציתי לדעת אם Athlon XP 1700 יתאים. נכנסתי לאתר של ASUS ושם היה כתוב שהלוח תומך ב Athlon XP 1700+ Model 6 מישהו יכול להסביר לי מה זה הModel 6 הזה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  16. אני רוצה לדעת מה הוא כולל והאם הוא טוב : Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 אני יכול לבחור לוח אם בסביבות 650 ש"ח רק של GIGABYTE או ASUS

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by 2Olga,

ב BOOT עומד CD\DVD במקום שלישי איך לעביר אותה שיהיה ראשון ברשימה ב BOOT .? פשוט שאני מכניסה דיסק עם MAMDRIVA הוא לא מציח למצוע אותו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני חייב לדעת איך מחברים את הג'מפרים של הלוח אם EPOX EP-4SGM8I של הPOWER, RESTART, SPEAKER וכאלה... האתר של EPOX לא עובד או לא קיים ואין לי שום מושג איך לחבר אותם ואני מפחד לעשות קצר. בבקשה תעזרו לי בדחיפות, גיל.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  19. זה פער די גדול בתדרים, לא? תודה.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  20. מישהו מכיר/קרא/ראה ? האם זה אותו צ'יפסט שיש על ה- geforce 8300/8200 רק בלי הרכיב של הכ.מסך ? מה לגבי רכיב ה-NCC שהבנתי צריך להיות עליו, האם הוא מקביל ל-ACC שיש בלוחות של amd 790 ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by whitiger,

מה זה APCI ו APM מה הם עושים? ןמה ההבדל בין APCI 1,2,3 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  22. Started by dw,

מישהו מכיר את הלוח הזה? הוא מספיק טוב?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by ^HocK^,

יש לחבר שלי מחשב דיי ישן, איך בודק איזה לוח אם יש לו??? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by tk_mc,

אני ראיתי פה כתבה על ליבה חדשה מבית ATI עכשיו אין לי מושג מה זה מישהו מוכן להסביר לי מה זה ליבה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by bluemail,

המעבדים החדשים הם באות c מה החידוש בהם???

• 2 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.