עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, אני לפני קנייה והחלטתי כמעט על בטוח על תצורת אינטל - השאלה המרכזית שלי היא: האם לקחת את מעבד הפרסקוט ה"מתחמם" במהירות 3 ג'יגה עם 1 מגה-קאש או לקחת את מעבד ה-3 ג'יגה מסוג נורטווד עם חצי מגה-קאש? אני לא מעוניין לבצע איזשהו אובר-קלוק....ככה שאם פרסקוט מונע ממני לבצע אוברקלוק יעיל...זו לא בעיה, מה שחשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית, ושיעבוד כמו שצריך בצורה אופטימלית... איזה מהמעבדים עדיף? אני מדבר על עבודה מול משחקים כבדים כמו -HALF LIFE 2, DOOM3 וחבריו לפחות... (וכמובן משחקים שייצאו בעתיד) בתודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by lmlm,

אינטל החליטה להוריד לQ6600 תמחיר ל531$ במקום 850$ ל1000 יחידות. הוא יוצג בתערוכת CES ויושק ב7 בינואר . מקור: http://xbitlabs.com/news/cpu/display/20070104212549.html אם Q6600 יעלה 531$ כמה Q6400? חייב להיות במחיר שפל :o מרובע ליבה מגיעים למייסטרים ;D

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by crazydiamond,

בוקר טוב לכולם. במסגרת שדרוג שביצעתי למחשב, החלפתי את הלוח אם לאחד יותר טוב מבוסס צ'יפסט P35 לעומת הישן שהיה בסיסי ומבוסס צ'יפסט G31. בנוסף גם העליתי את כמות הזיכרון מ 3GB ל- 6GB, מה שגרר להתקנה מחדש של מערכת ההפעלה - 64 ביט. הרבה אמנם לא יצא לי להתעסק עם המחשב לאחר השדרוג, אך האם אני אמור להרגיש בקפיצה כלשהיא בביצועים? ה- OC למעבד נשאר זהה - 3600 מה"ז ב- OC לעומת 3000 מה"ז תדר בסיסי, שאר הרכיבים נשארו זהים. בנוסף האם אפשר בחלונות 7 להעביר את קובץ הזיכרון הוירטואלי שיעבוד על הזיכרון במקום על הדיסק הקשיח?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  4. שלום יש לי מחשב ישן שמשמש בתור שרת קבצים ואני רוצה להחליף את הלוח מעבד וזיכרון, התקציב הוא 1500 שח הדרישות: כמה שיותר יציאות SATA2 בלוח ולפחות שני יציאות IDE להארדיסקים הקיימים מעבד תקציבי לא צריך יותר מידי חזק אבל גם לא חלש מידי (AMD או אינטל לשיקולכם) זיכרון ג'יגה לפחות, בקשר למהירות, אני לא יודע עד כמה זה ישפיע אם זה יהיה DDR 1 או 2? בעקרון זה רק לאחסון ומשיכה של קבצים. לא צריך שום מולטימדיה שם, כרטיס מסך שיהיה הכי פשוט על הלוח אם. צריך שיהיה כמה שיותר יציב, זה צריך לעבוד 24/7. תודה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  5. אני עובד עם XP אחרי שכבר הייתי עם ויסטה. ואני צריך לפרמט את המחשב שוב. החלטתי לחזור לויסטה. כרגע יש לי 2 ג'יגה זכרון פנימי 667 ועוד את הזיכרון של הכרטיס מסך (כידוע, מערכת 32 ביט, הגירסא שיש לי, לא יודעת לעבוד עם יותר מ 4 ג'יגה זכרון פנימי) לכן חשבתי להוסיף עוד גיג'ה של זיכרון לפני שאני חוזר לויסטה. האם אני אראה שיפור בעבודה השותפת (את האמת גם ה XP לא תמיד מתמודד עם כל התוכנות שרצות בו זמנית. ואני לא מדבר על עריכת וידאו, אלא פעולות רגילות ביום יום שכמה תוכנות עובדות בו זמנית). שווה להוסיף ?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by ha,

(מתנצל מראש אם זה אינו הפורום הנכון, אם יש צורך אעביר לפורום כרטיסי ווידאו) הרכבתי מערכת HTPC המבוססת על לוח של Asrock דגם H67M B3 עם מעבד INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100. בלוח האם ישנן 3 יציאות: D15 ,DVI ו HDMI. אני משתמש ב XP ומשתמש ביציאת D15 לחיבור לטלוויזיה, התקנתי את הדרייורים לכרטיס המסך מדיסק ההתקנה. עד כאן הכל טוב ויפה, אני מצליח לקבל תמונה טובה ברזולוצייה של 1920 על 1080. 1. אני לא מקבל סיגנל ביציאת ה DVI ולא הצלחתי להבין כיצד ממתגים את היציאות. 2. בחוברת ההפעלה רשום "D-Sub, DVI-D and HDMI monitors cannot be enabled at the same time. You can only choose the combination: DVI-D + HDMI, DVI-D + D-Sub, or HDMI + D-Sub." כלומר ניתן להשתמש בשתי יציאות בו זמנית. לא מ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by jeyjey,

תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אנוכי צריך שילוש(מעבד+לוח+זיכרונות) חדש. הכל התחיל מרצוני להתחיל להקליט ולערוך מוזיקה כמו שצריך, מה שדורש כמובן התעסקות בתוכנות כגון Cubase. אמרו לי חכמים ממני כי כדאי לי לשדרג את השילוש הנוכחי שלי. כמובן שאני גם "גיימר" ולכן שילוש חדש יעזור לי גם בנושא זה. השילוש הנוכחי שלי: Intel Pentium 4 Northwood C 2800Mhz MSI 875P Neo A-DATA 512Mb DDR 400 * 2 תקציב? כמה שיותר נמוך וכמה שיותר טוב... כלומר, אני מחפש כאן את היחס עלות/ביצועים הטוב ביותר... אני כבר איזה שנתיים לא מתעניין בכל הקטע של חומרה, ולכן אינני כ"כ יודע מה הם סדרי גודל המחירים של היום, אבל ראיתי(אם אינני טועה) שמוכרים מעבדים ממש טובים באיזה 500 ש"ח... אז התקציב יהיה, נראה לי, בסביבות ה1500, אולי עד 2000... …

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי יש לי מחשב שרוב השימוש בו הוא למשחקים כבדים הקלטה של שידורי TV צפיה בסרטים וקצת אינטרנט והשאלה שלי היא אם במידה ואני יוסיף תוספת של עוד 4GB (בסך הכל 8GB) למפרט הנל יניב ביצועים נוספים שמורגשים או שלא ממש? או שעדיף לחסוך את ה 500 שח של הזכרון הנוסף? Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 1066MHz @ OC 42% 3.4Ghz Zalman CNPS9500a LED 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066Mhz @ 1134Mhz GIGABYTE ‎GA-EP35C-DS3R 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV @ OC 15% Thermaltake - DuOrb Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional CREATIVE Inspire 5200 5.1 Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata Frontie…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. רציתי לדעת האם במשחקים ותוכנות שלא תומכות ה2 מעבדים (Multiblabla) עדיין דואל קור של 1.8 יהיה יותר חזק מפרסקוט של 3 ג'יגה הרץ, ואם כן אז איך ולמה... תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by R.W.P,

אני מתלבט איזה לוח אם לקנות ל AMD 64 תקציב מקסימום 700 ושיהיה טוב לאוברקלוק

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by mosherozia,

http://www.tomshardware.com/2007/11/19/the_spider_weaves_its_web/ http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3153 מה אתם אומרים?

• 103 תגובות
    • 8.2k צפיות
  13. אהלן יש לאמא שלי מחשב ישן , שמשמש אותה כעת בסדר יחסית. התלונה היחידה היא שהוא די איטי ואם הוא יהיה מהיר יותר זה יהיה מעולה. הוא משמש כמחשב לעבודה משרדית, אינטרנט ואופיס בעיקר. חשבתי אולי לתת לו bost קטן אם אני אשדרג אותו ל-2gb ראם. זה נראה לכם יהווה שידרוג מהותי ביחס למה שיש לה עכשיו? מה עוד אפשר לדעתכם לעשות? חוץ מלקנות מחשב חדש כמובן. [attachment deleted by admin]

14. שלום, אני יודע שכולם ממליצים על הלוחות של ePox,Dfi &MSI,.. אבל מה עם הלוח אם הזה של ג'יגהבייט?Gigabyte GA-K8NSNXP (nForce3 250) - ATX.... הנה קישור..:[url=]http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NSNXP.htm, מה טוב בו,חסרונות,מה כל התכונות הללו..?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  15. היי לכולם אתמול קניתי את המעבד ATHLON 3500 AM2 מסוג- TRAY. שאלתי את המוכר אם המעבד הוא 65W אז הוא אמר לי שלא קיים מעבד 3500 עם 65W ורק הכפולי ליבה הם 65W.הוא אמר לי שהמעבד הינו 89W . שאלתי אותו אם גם במעבדי BOX זה 89W אז הוא אמר לי שכן. אמרתי לו אתה בטוח במה שאתה אומר? הוא אמר לי אתה יכול לבדוק,לא קיים 3500 עם 65W ,בין אם זה TRAY ובין אם זה BOX. האם הוא שיקר אותי??? במידה והוא לא שיקר אותי ,מה זה אומר לגביי שהמעבד הוא 89W? זה אומר שהמעבד יותר יתחמם,האם כדאי לי לקנות מערכת קירור..משהו? בתודה מראש שי נ.ב-כמו שציינתי אתמול קיבלתי עם המעבד את המאוורר TR2-R1 של חברת Thermaltake. נ.ב.ב-להזכירכם מדובר במעבד 3500 רגיל ולא כפול ליבה.

16. יש חיה כזאת? לוח אם + כ. מסך מובנה שיעשה OC נחמד לE2160?

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי שאלה על הסוקט אז הנה היא מה ההבדל בין סוקט אחד לשני נגיד בין ה775 לבין הסוקט השני (אני לא זוכר בדיוק מה המספר) וגם על פי מה הם קוראים להם במספרים 775 ולא 765? וגם עוד שאלה מה עדיף הסוקט הנוחכי של AMD אי החדש יותר ה939?? תודה

• 12 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by zroni,

האם יש 2.4 400mhz ? מה נימכר בבאג?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by omerr8,

1. במה עדיף הלוח של ג'יגבייט על זה של אסוס, והאם לדעתכם זה שווה את ההפרש (100 ש"ח) במחיר? בנוסף, האם קיים הבדל ניכר בין שני כרטיסי הקול המובנים על לוחות אלה? 2. מה ההבדל בין M2A-VM ל-M2A-VM HDMI? אני אודה מאוד לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by amilo,

נניח ויש לי מעבד san diego 3700+ שפועל בתדר 2.2 גיגה הרץ - על 1 מגה קאש, ואני עושה לו אוברקלוק יציב ומושלם ל 2.8: אז זה נכון לומר שיש לי fx-57 ?

• 9 תגובות
    • 615 צפיות
  21. האם עכשיו, עם מעבדי ה-i7, אינטל שיש לה מרובע ליבות אמיתי, יכולה להציע משולשי ליבה באמצעות מעבדים שיש להם ליבה דפוקה (כמו AMD)? האם יש תכנון כזה?

22. Started by yair67,

שלום רב , אני חדש פה ומקווה להשתלב =] אני צריך לקנות מעבד לוח אם וזכרונות בסביבות ה 2100 שקל.. עכשיו המחירים שאני קונה יהיה קצת זולים יותר מהחנויות מפני שאני קונה מדילר. לכן המחיר שלכם יכול לצאת קצת יותר, והוא יהיה אטרקטיבי בשבילי. למטרת משחקים בעיקר . תודה רבה . P.S. לא ממש קשור לפורום הזה , אבל חבל לפתוח שני אשכולות על שאלה כזאת , שווה להשקיע 700 שקל ב7600GT בימי מעבר אלה ? ..

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by lipact,

אני לא ממש מבין בזה, אני אוכל לחבר כבל רשת של הראוטר למחשב עם הלוח Gigabyte GA-P35-DS3L? או שאצטרך לקנות כרטיס רשת..?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by Esparco,

מה יותר טוב??? מה ההבדלים בינהיים Pentium 4 3.0 LGA 775 64BIT L2 CACHE 2MB 65nm Pentium 4 3.0 LGA 775 64BIT L2 CACHE 2MB 90nm ההפרש זה רק 100 שקל

• 3 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים