עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי יש לי מחשב שרוב השימוש בו הוא למשחקים כבדים הקלטה של שידורי TV צפיה בסרטים וקצת אינטרנט והשאלה שלי היא אם במידה ואני יוסיף תוספת של עוד 4GB (בסך הכל 8GB) למפרט הנל יניב ביצועים נוספים שמורגשים או שלא ממש? או שעדיף לחסוך את ה 500 שח של הזכרון הנוסף? Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 1066MHz @ OC 42% 3.4Ghz Zalman CNPS9500a LED 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066Mhz @ 1134Mhz GIGABYTE ‎GA-EP35C-DS3R 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV @ OC 15% Thermaltake - DuOrb Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional CREATIVE Inspire 5200 5.1 Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata Frontie…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. רציתי לדעת האם במשחקים ותוכנות שלא תומכות ה2 מעבדים (Multiblabla) עדיין דואל קור של 1.8 יהיה יותר חזק מפרסקוט של 3 ג'יגה הרץ, ואם כן אז איך ולמה... תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by R.W.P,

אני מתלבט איזה לוח אם לקנות ל AMD 64 תקציב מקסימום 700 ושיהיה טוב לאוברקלוק

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by mosherozia,

http://www.tomshardware.com/2007/11/19/the_spider_weaves_its_web/ http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3153 מה אתם אומרים?

• 103 תגובות
    • 8.1k צפיות
  5. אהלן יש לאמא שלי מחשב ישן , שמשמש אותה כעת בסדר יחסית. התלונה היחידה היא שהוא די איטי ואם הוא יהיה מהיר יותר זה יהיה מעולה. הוא משמש כמחשב לעבודה משרדית, אינטרנט ואופיס בעיקר. חשבתי אולי לתת לו bost קטן אם אני אשדרג אותו ל-2gb ראם. זה נראה לכם יהווה שידרוג מהותי ביחס למה שיש לה עכשיו? מה עוד אפשר לדעתכם לעשות? חוץ מלקנות מחשב חדש כמובן. [attachment deleted by admin]

6. שלום, אני יודע שכולם ממליצים על הלוחות של ePox,Dfi &MSI,.. אבל מה עם הלוח אם הזה של ג'יגהבייט?Gigabyte GA-K8NSNXP (nForce3 250) - ATX.... הנה קישור..:[url=]http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NSNXP.htm, מה טוב בו,חסרונות,מה כל התכונות הללו..?

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  7. היי לכולם אתמול קניתי את המעבד ATHLON 3500 AM2 מסוג- TRAY. שאלתי את המוכר אם המעבד הוא 65W אז הוא אמר לי שלא קיים מעבד 3500 עם 65W ורק הכפולי ליבה הם 65W.הוא אמר לי שהמעבד הינו 89W . שאלתי אותו אם גם במעבדי BOX זה 89W אז הוא אמר לי שכן. אמרתי לו אתה בטוח במה שאתה אומר? הוא אמר לי אתה יכול לבדוק,לא קיים 3500 עם 65W ,בין אם זה TRAY ובין אם זה BOX. האם הוא שיקר אותי??? במידה והוא לא שיקר אותי ,מה זה אומר לגביי שהמעבד הוא 89W? זה אומר שהמעבד יותר יתחמם,האם כדאי לי לקנות מערכת קירור..משהו? בתודה מראש שי נ.ב-כמו שציינתי אתמול קיבלתי עם המעבד את המאוורר TR2-R1 של חברת Thermaltake. נ.ב.ב-להזכירכם מדובר במעבד 3500 רגיל ולא כפול ליבה.

8. יש חיה כזאת? לוח אם + כ. מסך מובנה שיעשה OC נחמד לE2160?

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי שאלה על הסוקט אז הנה היא מה ההבדל בין סוקט אחד לשני נגיד בין ה775 לבין הסוקט השני (אני לא זוכר בדיוק מה המספר) וגם על פי מה הם קוראים להם במספרים 775 ולא 765? וגם עוד שאלה מה עדיף הסוקט הנוחכי של AMD אי החדש יותר ה939?? תודה

• 12 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by zroni,

האם יש 2.4 400mhz ? מה נימכר בבאג?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by omerr8,

1. במה עדיף הלוח של ג'יגבייט על זה של אסוס, והאם לדעתכם זה שווה את ההפרש (100 ש"ח) במחיר? בנוסף, האם קיים הבדל ניכר בין שני כרטיסי הקול המובנים על לוחות אלה? 2. מה ההבדל בין M2A-VM ל-M2A-VM HDMI? אני אודה מאוד לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by amilo,

נניח ויש לי מעבד san diego 3700+ שפועל בתדר 2.2 גיגה הרץ - על 1 מגה קאש, ואני עושה לו אוברקלוק יציב ומושלם ל 2.8: אז זה נכון לומר שיש לי fx-57 ?

• 9 תגובות
    • 604 צפיות
  13. האם עכשיו, עם מעבדי ה-i7, אינטל שיש לה מרובע ליבות אמיתי, יכולה להציע משולשי ליבה באמצעות מעבדים שיש להם ליבה דפוקה (כמו AMD)? האם יש תכנון כזה?

14. Started by yair67,

שלום רב , אני חדש פה ומקווה להשתלב =] אני צריך לקנות מעבד לוח אם וזכרונות בסביבות ה 2100 שקל.. עכשיו המחירים שאני קונה יהיה קצת זולים יותר מהחנויות מפני שאני קונה מדילר. לכן המחיר שלכם יכול לצאת קצת יותר, והוא יהיה אטרקטיבי בשבילי. למטרת משחקים בעיקר . תודה רבה . P.S. לא ממש קשור לפורום הזה , אבל חבל לפתוח שני אשכולות על שאלה כזאת , שווה להשקיע 700 שקל ב7600GT בימי מעבר אלה ? ..

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by lipact,

אני לא ממש מבין בזה, אני אוכל לחבר כבל רשת של הראוטר למחשב עם הלוח Gigabyte GA-P35-DS3L? או שאצטרך לקנות כרטיס רשת..?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  16. Started by Esparco,

מה יותר טוב??? מה ההבדלים בינהיים Pentium 4 3.0 LGA 775 64BIT L2 CACHE 2MB 65nm Pentium 4 3.0 LGA 775 64BIT L2 CACHE 2MB 90nm ההפרש זה רק 100 שקל

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by moshen1169,

מי עדיף ביניהם מבחינת עלןת תועלת למשחקים ואוברקלוק?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Snufkin,

מה ההבדלים בין ליבת פאלומינו ל thoroughbred??? מבחינת מגהרצים יש הבדל?? מה יותר ישן הפאלומינו או ה- thoroughbred?

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  19. משום מה ב-EVEREST אני לא מצליח לראות איזה לוח אם יש לי-כתוב UNKNOWN... יש דרך לבדוק זאת חוץ מלפתוח את המחשב? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by abarbotel,

מה זה quad?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by יניב,

ABIT AV8-3RD EYE 939 או ה (av8(S-939 של abit ומה ההבדלים?

• 14 תגובות
    • 670 צפיות
  22. אמרו לי שאם אני יעשה אוברקלוק למעבד e4300 אני יכל להגיע איתו ל e6700 האם זה נכון?? והאם המאוורר הזה מספיק לאוברקלוק?? ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 מחיר: ¤146 אחריות: שנה.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by G1,

שיהיה יכול לעבוד עם זיכרונות DDR ופנטיום 4 שהמחיר יהיה עד 1000 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by pure perfection,

שלום ... אני רוצה לשדרג מעבד + לוח + זכרונות שיתאימו ל 9800GT .. בקשר ללוח אני רוצה שגם יהיה טוב לOC ולא יגביל אותי .. אפשר לחרוג עד 1000 מה אתם ממליצים??? תודההה

• 5 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.