עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Hitman_47,

יש לי את הלוח Asus A7N266-VM עם מישהו מכיר אותו איך אני בוחר בביוס לעשות אוברקלוק למה אני מחפס ומחפס לכרטיס מסך מצאתי למעבד לא מצאתי עם למישהו יש את הלוח הזה או מכיר איפה אפשר לעשות את זה ??? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  2. Started by Satlan,

איזה לוח הכי עדיף ל-3700+ SAN DIEGO ? שלא עובר את ה-1000 שקל ... בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by kobibo,

שיתאים למעבד AMD 3000 64bit . אודה לדגם מדוייק ומחיר ?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by lharpaz,

כמה שאלות: מה ההבדל בין מעבדי ה-Sempron ל-Athlon ? מה ההבדל בין הסלרון לפנטיום ? מתי ההבדל יבוא לידי ביטוי? (באילו יישומים?) בקרוב אני אצטרך להרכיב מחשב שהשימושים העיקריים שלו הם: גלישה באינטרנט, יישומי office, וקצת סרטים. האם במחשב כזה יורגש ההבדל בין המעבדים? מה כדאי לשים? (שיקול של עלות-תועלת). תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mma01,

שלום לכולם - אני מרכיב מחשב וגיבשתי מפרט אבל הבעיה שלי היא לוח אם שיתמוך בכל הרכיבים - ניסיתי לחפש ברב האתרים שמציעים את הקטלוג באינטרנט אבל הם לא מנדבים הרבה מידע - אז ככה: זיכרון ddr 2 533mghz hd sata 2 16mb cache cpu amd athlon 64 bit box 939 pin graphics card ati x550 256 mb 128bit תודה רבה לכם על העזרה . ביי

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  6. http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2521 קצת על הפנים החדשות של ECS . כבר (מזמן) לא חלקים סוג ג! אז אם מישהו מפחד מהשם , שיקרא את הכתבה.

7. Started by yotam.m,

שלום חברה מה קורה?? יש לי שאלה קטנה ניקח דוגמא את מעבד הכפול ליבה של AMD3800 שכל ליבה פועלת במהירות של 2GHZ אם זכור לי נכון אם לא תקנו אותי למרות שזה לא משנה כל כך. בכל מקרה כמו שכולם אומרים אין ישומים שתומכים כל כך במעבדים כפולי ליבה או בינתיים משחקים כמו שהבנתי גם הם לא תומכים במעבדים כפולי ליבה אז בסה"כ מעבד חד ליבה שפועל בתדר של 2500MGHZ סתם דוגמא האם הוא יהיה מהיר יותר מכפול הליבה שהרי כל ליבה שלו פועלת במהירות של 2GHZ ואין משחק שמנצל את זה? האם זה הגיוני? או שהאם יש משחקים שכן מנצלים כפולי ליבה ובכל זאת כפול ליבה יהיה מהיר יותר מחד ליבה?

8. האם הבדל המחירים בין 3000 ל3700 מצדיק את ההבדל ביניהם בביצועים?? איזה מעבד הכי משתלם לקחת (של amd) גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת המחיר בארץ...! תודה רבה!! ;D

• 13 תגובות
    • 839 צפיות
  9. לאן הם בדיוק מתחברים? מה בדיוק מפעיל אותם?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  10. יש לי לוח אם K8NF-9 של gigabyte. ויש לי שני סטיקי זיכרון של 256 מגה. בלוח אם יש שני מודולים של זיכרון בצבע סגול ושניים בצבע ירוק, האם אני צריך לשים אתת שניהם באותו צבע או אחד בצבע אחד ואחד בשני?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by Cowerd,

טוב הזמנתי מחשב לפני כמה ימים עכשיו אני יכול לשנות תזכרונות כי לא הייתי בטוח לגביהם אז הנה: אני הזמנתי את ה-Corsair 400mhz 3200XLPT 2-2-2-5 ואני רוצה לשנות ל-OCZ 1gbx2 Platinium 2-3-2-5 והם עולים עוד 900 שקל משהו כזה עכשיו אני לא מדבר פה על הכסף פשוט אם אני רוצה להזמין אותם הם יגיעו רק עוד שבועיים אז מה אתם אומרים כדאי לחכות? והמערכת שלי היא כזאת וזה בעיקר למשחקים: amd 3700 san diego Leadtek 7800GTX Extreme edition ocz powerstream 520w OCZ 1gbx2 PLATINIUM 2-3-2-5/OCZ 512x2 platinium rev2 2-2-2-5/Corsair 3200XLPT 512x2 2-2-2-5 wd 160gb sata2 antec p160 nec 3540A DFI Lanparty ultra-D מה אתם אומרים כדאי זה יתן הרבה יותר ביצועים לא?

• 16 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by icebreak,

לפני כמה ימים INTEL הגיבה לתביעה/טענות שחברת AMD הציגה לפני מספר שבועות שכללו בין היתר האשמות לגבי התנהגות מונופוליסטית ומניעת תחרות, וגם בתחום התוכנה יצירת קומפיילרים שבכוונה לא יעבדו טוב על מחשבי AMD... http://www.nytimes.com/2005/09/02/technology/02chip.html?ex=1283313600&en=f4ed18cb1c83f46b&ei=5088&partner=rssnyt&emc=rss כמובן ש INTEL דוחה מכל וכל את ההאשמות ואומרת שכל הבעיות של AMD, זה בגלל הצעדים שהחברה עצמה נקטה... בכל מקרה, התיק צפוי לקחת מספר שנים כדי להגיע לפתרון..

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by Hitman_47,

יש לי לוח אם ישן של ASUS זה הלוח עם מישהו מכיר Asus A7N266-VM עכשיו אין לי זיכרון בישבילו אמרו לי שגם עם אני קונה 512 DDR 400 הוא יעבוד על זה זה נכון? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by Satlan,

השאלה בכותרת , הלוחות הם: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 DFI Infinity nF4 Ultra ASUS A8N בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by אביחי,

אני צריך מחשב נייד ב 20,000 (אפשר גם ב 21,000) למשחקים.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by hen1235,

אני צריך שתמליצו לי על לוחות אם לסוקט 754 עם AGP. שיהיו טובים לאוברקלוק מתון ושיהיה בהם הרבה פיצ'רים. האם הלאן פארטי לסוקט הזה הוא טוב? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  17. כרגע יש לי את המפרט הבא: Intel pentium 4 3.0 Prescott 32 bit Asus לא משנה כרגע הדגם 2*512 DDR גם לא משנה המהירות והחברה אני לא מעוניין לקבל ביקורת על המפרט או הצעות אחרות למפרט וכו' אלה אני רוצה שתתמקדו בשאלה שלי מה יותר משתלם מבחינת ביצועים (לא מבחינת תשלום) ל 4-5 השנים הקרובות מעבד 32 ביט או 64 ביט (אני לא מעוניין בשידרוג במשך 4-5 השנים הקורובות) במקרה ואני לקוח 64 ביט אני חייב לקחת לאוח אם אחר וזיכרונות DDR2 שכל זה + תוספת של 90$ אז מה יותר שווה להוסיף את ה 90$ (שאין לי בעיה להוסיף) וקחת 64 ביט או להישאר אם 32 ביט? אני חוזר שוב אני לא מעוניין בתשובות כמו קח 32 אחרי שנה תשדרג אני לא מתכוון לשדרג/להחליף/לקנות מחשב חדש או חלקים בודדים (רק אולי כרטיס מסך) במשך 4-5 שנים הבא…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ilanb0,

כשאתם בוחרים לוח אם - כמה חריתי הרחבה אתם לוקחים בד"כ (PCI)?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by biggie,

אז ככה אני מעונין להוסיף עוד 512MB ככה שיהיה לי 1024MB. אני לא יודע מה להוסיף ואם תוכלו לעזור לי מאוד אשמח. הלוח אם שלי הוא Abit AN7 GURU והזיכרון שיש לי כרגע הוא DDR 400 256MB KINGSTON CL3 X2. איזה זיכרון אני צריך לקנות? הבנתי שזכרונות לא עולים הרבה משו סביבות 300 שקל.. תודה לעוזרים אגב קניתי את המחשב שלי מKSP שפיים ואני מעונין לקנות מהם שוב אני חושב.

• 5 תגובות
    • 484 צפיות
  20. Started by wArezm0n,

שלום יש לי לוח DFI LP nF4 Ultra-D וזכרון Crucial Ballistix Tracer PC4000 512*2 ושאני מעלה את הFSB בביוס יותר מ260 הWindows לא עולה או שיש בעיות והמחשב בכלל לא עולה,האם זה גבול היכולת של הזכרונות,האם כדאי להחליף את הזכרון? תודה.

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  21. אני לפני קניה של לוח רשום במפרט שיש גם AGP וגם PCIE *16 פשוט ליד ה PCIE רשום *4 בנדוויפ .. מה זה ? Expansion Slots 1 x PCIe x 16 slot (x4 mode) (*Running at PCIe x 4 bandwidth, please see link below for Graphics Card Support List ) 1 x G.E.A.R slot (*Support transfer up to 33MHz and compatible with AGP 8X slot. See link below for more detail imformation and Graphics Card Support list ) 2 x PCI slots >>> מה זה *4 MODE ?

22. Started by Jesper,

יש לי מעבד intel pentium 4 2 GHz, וזכרון 256 MB DDR המחשב שלי עובד ממש לאט. ראיתי מחשבים גרועים יותר שעובדים יותר מהר. אני אמנם נוטה להשתמש בהרבה זכרון - ריבוי תוכנות שפועלות בו זמנית ותוכנות כבדות. אבל גם כשאני משתמש במעט זכרון המחשב עובד לעומת מה שאפשר לצפות ממחשב כזה. אז קודם כל - מה גורם לאיטיות של מחשב? אין לי ספיוורים. מה עוד אני צריך לבדוק? האם דיסק לא מאוחה יכול לגרום להאטה משמעותית? ובאיזו תדירות רצוי לפרמט? אני מפרמט בערך כל שנה. האם זה שלא פירמטתי כבר יותר מחצי שנה זו אחת הסיבות לאיטיות של המחשב? הייתי קונה כבר מחשב חדש, אבל אני הולך לצבא עוד חודשיים וההורים שלי לא ישקיעו בזה עכשיו. אז כדאי לי אולי להוסיף עוד 256 מגה זכרון? האם תוספת כזו תהיה משמעותית ותתן שיפו…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  23. אם אני מחפש לוח אם למעבד AMD, ואני רואה כמה שהנתונים שלהם מתאימים לי (מבחינת חריצי הרחבה, כרון שניתן לשלב וכד'). איך אני יודע האם הצ'יפסט הוא טוב יותר או פחות מלוחות אחרים שאני בוחן?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. היי .... אז ככה. במפרטים שונים ראיתי שני דברים מוזרים... באחד היה כתוב : AMD athlon 64b 3000+ (s939) Venice Core + Gigabyte k8nsc (s939) nforce 3 ובשני : AMD athlon 64b 3000+ s939 Gigabyte k8nsc (s939) k ולשאלה (האולי מטופשת...) שני המפרטים האלה אותו דבר? או שיש אחד עם VENICE ואחד בלי...(ואחד NFORCE 3 ואחד לא...) הרבה חנויות שנכנסתי אליהם ברגע הראשון שראיתי את איש המכירות לא טרחתי לבקש הצעת מחיר...אני מזהה רמאים תיק תק.. (עובד בתחום מסויים הרבה הרבה זמן) . אז שני אלה אותו דבר ? תודה מראש...ואם כן אני קופץ לחנות בעוד 6 שעות.... ThankS .

• 18 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים