עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MrDoop,

היי חברים, אני חדש פה ככה שאני לא יודע לאן בדיוק להכניס את השאלה אז החלטתי לרשום אותה בשני תתי פורומים (עימכם הסליחה). אני צריך לדעת מנסיונם של אחרים איזה לוח עובד הכי מהר ב I/O ב REAL TIME. אני פשוט רוצה להתחיל להלחין מוסיקה במחשב ומאוד חשוב לי המחשב יוכל לעבוד מהר עם התקנים חיצוניים ובכלל תגובה מהירה. אציין שברשותי P4 2.4 800MHZ (478) ושני זיכרונות 512 400 שאני מתכוון לשים ב DUAL. יש המלצות מהחכמים ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by Ohad Shimoni,

שלום לכולם יש לי על הלוח כרגע 6 חיבורי סטה, כולם בשימוש. יש לי צורך בהוספת שני חיבורים לפחות, לכן הזמנתי את המוצר הבא מאלי אקספרס הוא מתחבר לחיבור סטה ונכבל מתח שלו, צד אחד חיבור usb וצד שני פין שמתחבר למפצל. עקב כך קניתי את זה- אחרי שהכל מחובר ממוקם הדלקתי את המחשב והתחילו הבעיות. המסך לא נדלק לי, מפה לשם הבנתי שזה המתאם usb שמתחבר לחיבור pci. ניתקתי וחיברתי את הכבל usb של המפצל לusb שנמצא הפאנל בקידמי (מה שלא רציתי לעשות לכן קניתי את המתאם), הממה, הוא מנטל לי שני חיבורי סטה. אני כרגע נימצא עם שני בעיות. 1. המתאם usb מונע מהמסך להידלק. 2. מפצל מנטל לי שני חיבורי סטה של הלוח.

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  3. שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה חשובה אני בימים אלה מתכנן לקנות מחשב וגם נעזרתי בחברכם בפורום מפרטים(אחלה אנשים).. יש לי שאלה בנושא מעבדי AMD נתנו לי שם כמה סוגי הצעות של AMD xp 3000(barton) ויש משהו שאני לא מבין מידע כללי בנושא אני הבנתי שמעבדי 64 ביט יותר טובים ויותר חדשים לעתיד וכוץץ אז מה בידיוק ההבדל בין AMD64 bit FX +3000 למעבד הנ"ל למעלה.. ומה יותר טוב. יש לי עוד שאלה גם אם אני אקנה את הסוג של 64 ביט כיצד אנצל את זה בצורה הטובה ביותר הרי כידוע לא יצאה מערכת ווינדוס 64 ביט רשמית והאם ה ווינדוס XP ינצל את המירב ממעב 64 ביט או שעכשיו עדיף להסתפק ב 32 ביט כמו כולם מכיוון שביצויע עדיפים למשחקים של היום ולמערכת ההפעלה הנ"ל. אשמח לתשובה בנושא זה תודה רבה ??? ;D

• 14 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by acoca_net,

:s05:שלום יש לי לוח אם מסוג Gigabyte GA-81945P-G אני לא יודע איזה מעבד לקנות. התקציב שלי הוא 400 שקל. תודה מראש אורי.

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by מר מקלדת,

כידוע אף מע' הפעלה 32bit לא מסוגלת לעבוד עם יותר מ-4GB. הבנתי שב-XP זה מזהה מקסימום 3.25GB אם שמים 4 סטקים של 1GB - האם 4 הסטיקים האלו יעבוד בדואל צ'אנל? כמה זה יזהה אם ישתמש בשני סטיקים של 2GB? זה יעבוד בדואל צ'אנל?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  6. קניתי מחשב עם 4G זכרונות ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader‎ לפי הבדיקה ב CPUZ אני מקבל את התוצאות הבאות... האם הכל תקין? לפי מה שהבנתי הם אמורים להיות במהירות 800MHZ.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by GENERAL,

אני מעוניין לקנות מחשב דק מאוד מחבר קרוב רחוק הוא דגם IBM SUB notebook המפרט שלו הוא pentium 3 1.1 מג"צ זיכרון 256 הרדיסק 20 גיגה כולל DVD + צורב רגיל FLOOPY DISK אני רוצה בערך לברר את המחיר ועם המחיר משתלם ידוע לי שלא רשמתי את הדגם ... מכיוון שאין לי את הידע...

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  8. Started by Dwhore,

ערב טוב. הממ. הלוח אם שלי הלך. אני צריך אחד חדש. יש לי amd barton2500+ זכרונות : A-DATA 512 x 2 (אחד מהסטיקים הוא עד 500mhz) אני צריך לוח טוב לoc ועמיד. לא כמו הnf7 המעפן הזה.. תודה!

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by WinInc.dll,

השאלה שלי היא כזאת אני יכול לחבר אותו גם בכיוון השני כלומר שני כיוונים?? ומה לגבי זיכרון רגיל שהוא"SINGLE SIDE"גם אותו אני יכול לחבר משני כיוונים? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by ar2r,

קניתי לוח חדש של גיגבייט דגם MA770UD3 ואני רוצה לקנות 2 זכרונות של 2 גיגה למישהו יש פה לוח כזה ועשה את זה כבר?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  11. רק לחשוב אם AMD לא משיקים את הדור החדש והאחרון...היו נתקעים עדיין עם 4 ליבות עם מחירי פרימיום. כנראה תושבת חדשה 1159. https://wccftech.com/intel-10th-gen-comet-lake-desktop-cpu-lineup-leak-lga-1159-socket-rumor/ https://www.computerbase.de/2019-07/cpu-zehn-kerne-intel-comet-lake-sockel-lga1159/

12. Started by EzE126,

זיכרון במהירות 533mhz לנייד יעבוד במחשב נייד שעובד בדרך כלל עם 266mhz?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  13. אני כמעט בטוח במאה אחוז שאני צודק רק שאני צריך את אישורכם. האם ההבדל היחיד בין 2 הלוחות הללו: 1- http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=343&model=1338&modelmenu=1 2- http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1 הוא ,שבלוח האחרון יש חיבור לטלויזיה.האם זה ההבדל היחיד? כלומר אם אין לי צורך לחיבור לטלויזיה הלוח הראשון הוא בדיוק אותו דבר.אותו כרטיס קול אותו כרטיס רשת או כרטיס מסך מובנה..אמת? בתודה מראש שי

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  14. יש לי לוח אם VC820 עם מעבד PIII 733 . רציתי לדעת אם הוא יתמוך במעבד PIII 866 , בSEPCS של הלוח אם רשום שהוא תומך עד 733 ,אבל המסמך היה עדכני לפני שיצא מעבד חדש יותר . מישהו מכיר ? (יש לציין שהמעבד בלוח הזה יושב עד הצד - על כרטיס בSLOT מיוחד ?). תודה.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  15. היי, יצא לי הרבה פעמים לשמוע מחנויות ש"עדיף הרכבה שלנו כי אנחנו עושים בדיקות שהכל עובד כמו שצריך". רציתי לדעת על אילו בדיקות הם מדברים (בסביבה שעוד אין מערכת הפעלה מותקנת)? כשאני מרכיב מחשב אני פשוט מרכיב אותו ומתקין את מערכת ההפעלה. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא Memtest אולי, אבל הם באמת מבצעים את זה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב אז אחרי בערך חודש וחצי קיבלתי את המחשב. היו עיכובים בגלל שהלוח היה דפוק ואז שלחו אותו לחו"ל ועכשיו יש לי דגם יותר חדש (הכי חדש). אז כמו שהבנתם יש לי איטניום 2. ולמי שלא מאמין הנה תמונת מסך: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by J.allmighty,

ה p4p800 se מת ואני צריך מחליף הלוח חייב להיות עם 2 כניסות sata AGP Raid 0/1 כרטיס קול , רשת לוח שנותן ביצועים טובים למשחקים וOC (אדיפות למשחקים) לא חובה Asus אני חושב בכוון הזה http://www.intel.com/products/motherboard/d865perl/index.htm ניראה לי לוח מצויין מה אתם אומרים ? תקציב הוא 600 -700 שקל

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, אני לפני קנייה והחלטתי כמעט על בטוח על תצורת אינטל - השאלה המרכזית שלי היא: האם לקחת את מעבד הפרסקוט ה"מתחמם" במהירות 3 ג'יגה עם 1 מגה-קאש או לקחת את מעבד ה-3 ג'יגה מסוג נורטווד עם חצי מגה-קאש? אני לא מעוניין לבצע איזשהו אובר-קלוק....ככה שאם פרסקוט מונע ממני לבצע אוברקלוק יעיל...זו לא בעיה, מה שחשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית, ושיעבוד כמו שצריך בצורה אופטימלית... איזה מהמעבדים עדיף? אני מדבר על עבודה מול משחקים כבדים כמו -HALF LIFE 2, DOOM3 וחבריו לפחות... (וכמובן משחקים שייצאו בעתיד) בתודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by lmlm,

אינטל החליטה להוריד לQ6600 תמחיר ל531$ במקום 850$ ל1000 יחידות. הוא יוצג בתערוכת CES ויושק ב7 בינואר . מקור: http://xbitlabs.com/news/cpu/display/20070104212549.html אם Q6600 יעלה 531$ כמה Q6400? חייב להיות במחיר שפל :o מרובע ליבה מגיעים למייסטרים ;D

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by crazydiamond,

בוקר טוב לכולם. במסגרת שדרוג שביצעתי למחשב, החלפתי את הלוח אם לאחד יותר טוב מבוסס צ'יפסט P35 לעומת הישן שהיה בסיסי ומבוסס צ'יפסט G31. בנוסף גם העליתי את כמות הזיכרון מ 3GB ל- 6GB, מה שגרר להתקנה מחדש של מערכת ההפעלה - 64 ביט. הרבה אמנם לא יצא לי להתעסק עם המחשב לאחר השדרוג, אך האם אני אמור להרגיש בקפיצה כלשהיא בביצועים? ה- OC למעבד נשאר זהה - 3600 מה"ז ב- OC לעומת 3000 מה"ז תדר בסיסי, שאר הרכיבים נשארו זהים. בנוסף האם אפשר בחלונות 7 להעביר את קובץ הזיכרון הוירטואלי שיעבוד על הזיכרון במקום על הדיסק הקשיח?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  21. שלום יש לי מחשב ישן שמשמש בתור שרת קבצים ואני רוצה להחליף את הלוח מעבד וזיכרון, התקציב הוא 1500 שח הדרישות: כמה שיותר יציאות SATA2 בלוח ולפחות שני יציאות IDE להארדיסקים הקיימים מעבד תקציבי לא צריך יותר מידי חזק אבל גם לא חלש מידי (AMD או אינטל לשיקולכם) זיכרון ג'יגה לפחות, בקשר למהירות, אני לא יודע עד כמה זה ישפיע אם זה יהיה DDR 1 או 2? בעקרון זה רק לאחסון ומשיכה של קבצים. לא צריך שום מולטימדיה שם, כרטיס מסך שיהיה הכי פשוט על הלוח אם. צריך שיהיה כמה שיותר יציב, זה צריך לעבוד 24/7. תודה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  22. אני עובד עם XP אחרי שכבר הייתי עם ויסטה. ואני צריך לפרמט את המחשב שוב. החלטתי לחזור לויסטה. כרגע יש לי 2 ג'יגה זכרון פנימי 667 ועוד את הזיכרון של הכרטיס מסך (כידוע, מערכת 32 ביט, הגירסא שיש לי, לא יודעת לעבוד עם יותר מ 4 ג'יגה זכרון פנימי) לכן חשבתי להוסיף עוד גיג'ה של זיכרון לפני שאני חוזר לויסטה. האם אני אראה שיפור בעבודה השותפת (את האמת גם ה XP לא תמיד מתמודד עם כל התוכנות שרצות בו זמנית. ואני לא מדבר על עריכת וידאו, אלא פעולות רגילות ביום יום שכמה תוכנות עובדות בו זמנית). שווה להוסיף ?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by ha,

(מתנצל מראש אם זה אינו הפורום הנכון, אם יש צורך אעביר לפורום כרטיסי ווידאו) הרכבתי מערכת HTPC המבוססת על לוח של Asrock דגם H67M B3 עם מעבד INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100. בלוח האם ישנן 3 יציאות: D15 ,DVI ו HDMI. אני משתמש ב XP ומשתמש ביציאת D15 לחיבור לטלוויזיה, התקנתי את הדרייורים לכרטיס המסך מדיסק ההתקנה. עד כאן הכל טוב ויפה, אני מצליח לקבל תמונה טובה ברזולוצייה של 1920 על 1080. 1. אני לא מקבל סיגנל ביציאת ה DVI ולא הצלחתי להבין כיצד ממתגים את היציאות. 2. בחוברת ההפעלה רשום "D-Sub, DVI-D and HDMI monitors cannot be enabled at the same time. You can only choose the combination: DVI-D + HDMI, DVI-D + D-Sub, or HDMI + D-Sub." כלומר ניתן להשתמש בשתי יציאות בו זמנית. לא מ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by jeyjey,

תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אנוכי צריך שילוש(מעבד+לוח+זיכרונות) חדש. הכל התחיל מרצוני להתחיל להקליט ולערוך מוזיקה כמו שצריך, מה שדורש כמובן התעסקות בתוכנות כגון Cubase. אמרו לי חכמים ממני כי כדאי לי לשדרג את השילוש הנוכחי שלי. כמובן שאני גם "גיימר" ולכן שילוש חדש יעזור לי גם בנושא זה. השילוש הנוכחי שלי: Intel Pentium 4 Northwood C 2800Mhz MSI 875P Neo A-DATA 512Mb DDR 400 * 2 תקציב? כמה שיותר נמוך וכמה שיותר טוב... כלומר, אני מחפש כאן את היחס עלות/ביצועים הטוב ביותר... אני כבר איזה שנתיים לא מתעניין בכל הקטע של חומרה, ולכן אינני כ"כ יודע מה הם סדרי גודל המחירים של היום, אבל ראיתי(אם אינני טועה) שמוכרים מעבדים ממש טובים באיזה 500 ש"ח... אז התקציב יהיה, נראה לי, בסביבות ה1500, אולי עד 2000... …

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.