עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה המצב אנשים ?! תראו אני צריך מעבד ולוח אם חדש ... המעבד והלוח אם שאני צריך מספיק שיהיו ממוצעים (שיחזיק את הכרטיס מסך Radeon X1950Pro 256MB AGP) ... אני לא יכול לעבור את ה - 1000 שקל מקסימום 1200 * שהלוח אם יתמוך ב - AGP 8x ושיהיה 4 סלוטים שאני אוכל להכניס לשם 4 זכרונות של 2 מהם של DDR 400 אהה ושהארד דיסק שלי (חיבור IDE) והספק שלי (ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt) יעבוד עם המעבד והלוח אם תקחו את השמות של המעבד ושל הלוח אם מהחנות הזאת (pandas.co.il) תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  2. טוב קיצר אני מזמין שילוש ל-OC ואני לא רוצה שזה יצא ממש יקר קיצר אני קונה את החלקים הבאים - Barton 2500 EP-8RDA+ A-DATA PC 4000 512 X2 המחשב גם למשחקים וגלישה, איך? אני די סגור.. תודה.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  3. אני שוקל לבסס מערכת על לוח זה. מכיון שאינו זוכה לפופלאריותת אשמח לקבל חוות דעת תודה

4. Started by badtoyboy,

שלום! אני מתכנן לקנות מחשב, ואני רוצה לשאול שתי שאלות: 1. האם כדאי לקנות לוח G33,כי שמעתי עוד מעט יוצא G35.... מתי בדיוק ייצא ה G35, שאני אדע אם כדאי לחכות.. 2. יש לי אפשרות לקנות זכרונות של חברות KINGSTON ו CORSAIR, שניהם VALUE. איזה חברה עדיפה? תודה!!

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  5. Started by Radeon38,

שלום לקחתי מחבר זיכרונות בידיעה שהם עברו שריפת ספק.בבדיקת התוכנה שכתובה בכותרת קיבלתי הודעת שגיאה.אינני זוכר אותה כרגע. אבל הזיכרונות עובדים.האם אפשר להשתמש בהם למרות שיש הודעת שגיעה בממטסט? חשוב לציין שיחד הם לא עבדו אבל כל אחד לחוד עבדו בסדר גמור עד לאיבחן השגיאה של התוכנה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by pMor,

מצאתי זכרונות ב"נועה", 512 מגה 400 מהירות, של קורסייר, והם עולים 380 שקל! זה לא זול מדי? והאם זה יהיה טוב למשחקים? מתוכננים משחקים כבדים (אני מתכננן לקנות עוד אחד כזה אחר כך אם זה טוב) http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=737&catcode=294 תודה רבה לכל מי שיענה!!!

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by FlameThrow,

אני מתלבט אם לחכות עד נובמבר בשביל לקנות את ה kentsfield או לקנות מחשב עכשיו עם e6600

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by avi2014,

ברווחי חברת המעבדים אינטל בהיקף רווח של 35% !!!! אינטל במפולת גדולה מאוד..לא שהיא נשארת מסכנה או משהו אבל ירידה אדירה.. הירידה בעקבות ירידה גדולה מאוד במחירי המעבדים.. 04:23 ET Intel beats by $0.04, excluding 1.5 cent gain; guides Q4 revs in-line (INTC) 20.90 -0.71:Reports Q3 (Sep) earnings of $0.21 per share, excluding 1.5 cent gain, $0.04 better than the Reuters Estimates consensus of $0.17; revenues fell 12.3% year/year to $8.74 bln vs the $8.61 bln consensus. Co reports Q3 gross margin of 49.1%, in-line with company guidance. Co issues in-line guidance for Q4, sees Q4 revs of $9.1-9.7 bln vs. $9.43 bln consensus. Co lowers CapEx guidance to $5.7-5.9 bln for Q4, cites …

• 55 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by nimrodim,

אני קצת מבולבל לגבי המעבד הבא: AMD Athlon 64 3700 San-Diego Socket 939 BOX אני מבין שמדובר במעבד עם מהירות שעון של 2.2 MHz ומכפלה של 11. אבל ב LOGIC הם שמו את התמונה הבאה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6727 האם מדובר ב FX? האם המכפלות פתוחות כלפי מעלה? ראיתי במספר מקומות ש פוטנציאל ה OC למעבד הנ"ל גבוה מאוד גם על קירור אויר פשוט: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1815 ודוגמא נוספת של go_go כאן : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=141297.40 בנוסף SANDIEGO יש L1 CASH של 1 MB.... מה דעתכם עליו? בהשוואה לVENICE ב OC?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מדובר בלוח ASUS P5K 775 מי שיכול לתת עליו פרטים והאם שווה לקנות אותו (המחיר בחנות 717 שקל ללא מע"מ כלומר 828 שקל עם מע"מ לאחר הנחת מזומן) תודה מראש לעונים

11. Started by Dano,

שלום! יש לי מחשב שקניתי אותו לפני שנתיים עכשיו למה זה טוב אם אני אעדכן את הערכת השבבים של המחשב? כלומר של הלוח אם אם הבנתי נכון? יש לי מעבד Pentium D 2.66Gh ולוח אם Intel D945GNT זה חשוב שאני אעדכן את ערכת השבבים ומאיפה אפשר להשיג עדכון? והאם הביוס גם כדאי שיתעדכן? תודה

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by Yosi123,

חברים אני צריך תעזרה שלכם נשרף לי הלוח אם ואני חייב להביא חדש הנתונים שיש לי כרגע לוח אם : asus p5gc-mx מעבד : intel e4500 כרטיס מסך: gf 8600 gt 1024mb ראם : 2GB DDR2 אני רוצה להביא לוח חדש ולא אכפת לי גם להחליף תכרטיסי זכרון אני מניח שצריך גם ספק חדש שיתאים תודה לעוזרים ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by ofsher,

AMD אתלון או פנטיום D??? בהנחה שהמחיר שלהם דומה... 500-600 שקל בערך ל - D805 ול - 3500/3800 תודה!

14. Started by TALIGAL5,

החלפתי השבוע את המאורר הגנרי של אינטל P4 למאורר של ARTIC COOLINIG בבדיקה בביוס הטמפרטורה לאחר ההחלפה היתה סבבה לגמרי באיזור ה44C . התחלתי לראות סרט באמצע הסרט המחשב התרסט,ובעליה נתן מסך כחול.. בהודעת שגיאה של הוינדוס הוא הראה כאילו יש בעיית חומרה משהו יודע איך אפשר לאתר את החומרה הנפגעת?? הקוד שגיאה לא ממקד גל

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by ambc,

שלום לעוזרים יש לי מחשב לפי המפרט שמופיע ליד שמי אני מעוניין לעורר אותו קצת לחיים בתקציב נמוך ככל שניתן. חשבתי להגדיל את הזיכרונות, כרגע יש לי 1 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה (EBAY), השאלה היא אם בכלל יש טעם ? אני לא רוצה להיכנס להשקעה גבוהה תודה

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by Tenzer,

יש לי הארד דיסק של SATA1 הוא יעבוד עליו נכון???

17. Started by nivbrn,

שלום, ברשותי מחשב P4 עם 512MB זכרון ב2 סטיקים של 333MHZ ddr. לאחרונה השגתי עוד 512MB של זכרון ב2 סטיקים של 266MHZ ddr. ואני רוצה לחבר את כולם, כדי שיהיה של 1GB במחשב. כל זוג בDual Channel. השאלה שלי היא: האם אפשר לחבר את כל 4 הסטיקים (יש לי לוח אם שיש לו 4 חיבורים, 2 זוגות של Dual Channel)? והאם מומלץ לעשות את זה, או שזה ישפיע רבות על מהירות המחשב? תודה מראש על העזרה, ניב

18. ga-ma785gm-us2h אני רוצה לדעת האם הלוח הזה תומך במעבד 720 be ,והאם אפשר לפתוח ליבה נוספת עם הלוח הזה ? (יענו עם יש לו acc ). ועם לא ,העם יש לוח שתומך באלו בטווח מחיר הזה . נ.ב ,עדיפות גבוהה ללוח שתומך ddr2 ולא 3 . תודה .

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Swimmer,

מעוניין לקנות זכרונות חדשים, שעושים 300mhz על DFI LANPARTY בתחום האחריות(אפשר לוותר על זה) כאשר המחיר לא מהווה אופציה.... וכן, עשיתי חיפוש...

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by HaiPBM,

אני משתמש בהרבה תוכנות עריכה. מה עדיף? ולמה?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. משפחות ה-Whiskey Lake וה-Amber Lake כבר כאן באופן רשמי, על מנת לתת זריקת מרץ למחשבים הניידים הקומפקטיים והיוקרתיים לכתבה

22. Started by FatallChill,

טוב יש לי בעיה יש לי קבלים בלוח האם שהם התנפחו קצת והמתח נפל טיפה הוא 4.7 שצריך להיות 5 לחב שלי היה את זה והוא לא חש שזה חשוב עד שהמחשב שלו התחיל להתכבות מעצמו כל הזמן עד שהדיסק הקשיח שלו נהרס אז אני רוצה לשאול אם זה קורה לכל לוחות האם?

23. Started by Dj-L@g0la5,

שלום לכם, יש לי התלבטות בין 2 זיכרונות: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4 F2-6400CL4D-2GBPK SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 איזה מהם עדיף ל-OC? או שאולי יש זיכרונות אחרים שיתנו ביצועים טובים יותר עד 1700 שקל (לא חייב 2 ג'יגה, אפשר להתפשר גם עם 1)? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by Cupid Me,

מעוניין לקנות את המעבד הנ"ל, תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by יהושע מנחם,

שלום וברכה! יש לי אפשרות לשדרג ממעבד i3 2120 ל i7 2600 לוח האם שלי הוא ASUSTeK COMPUTER INC. P8H61-M LX א. האם התושבת מתאימה, לI3 יש תושבת FCLGA1155 ולI7 יש LGA1155 ב. האם בשימוש רגיל אני אראה שיפור בביצועים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.