עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Hitman_47,

כמה זיכרון תומך הלוח הזה? A8N-SLI Premium http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-p/overview.htm :s05:

2. שאלתי שאלה לגבי השוואת מהרות ותשובה שקיבלתי לא מובנת מזה בסטיקי ולמה אני לא יוכל לתת תשובה למשמגיב (הנושא נעול)

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  3. הכוונה לטבלה שמשווה מהרות של שני מעבדים סתם לדוגמא נגיד אטלון 3000 מגה הרץ שווה ל3 מגה הרץ של אינטל. בתודה מראש פרש

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Carlito,

טוב אז ככה יש לי כמה שאלות חשומות מאוד והייתי שמח אם אפשר למצוא מצדכם תשובות א. מה זה כל ה-90nm, 130nm וכו' של המעבדים.. מה זה אומר?? ב. שאלה בקשר לזכרונות מה זה התיזמונים של הזכרונות? מה זה משפר? מה זה נותר? ומה זה ה-CL2, CL3 בזיכרונות ממש תודה לכל מי שירחיב קצת... נ.ב. עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום אז אל תציאו לי תודה

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  5. עריכה: באמת שאני מצטער על ההקפצה, אני פשוט רגיל שזה מותר מפורומים אחרים.... (אל דאגה, אני לא גולש בשום פורום חומרה חוץ מHWZONE) אז בעצם ההתלבטות היא בין: DFI nF4 Ultra-Infinity Socket 939 ABIT KN8 Ultra Socket 939 מחיר אותו מחיר (לפחות מה שראיתי בNEWEGG) אז אני משער שגם בארץ המחירים שלהם שווים פחות או יותר... כאמור, לא מתוכנן OC אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר פחות או יותר אשמח לשמוע Tnx

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by Static,

הנה הלינק http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=637&kind=1 כתוב שזה מסדר איזה בעיה עם חלק מהתקני ה USB 2.0 לא ניסיתי אותו עדיין כי אני בעבודה... אני כרגע עם 1.8 שהוא מעולה ל OC

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by Static,

הגיעו אלי מס' סטיקים של זכרונות PQI 512MB 3200 400Mhz זה מה שכתוב על המדבקה 0114-05c6 MDAD-421HA ועל הצ'יפים עצמם כתוב PQ4D328D5 מעניין אותי לדעת תזמונים של הזכרונות הנ"ל+ איזה צ'יפים יש להם ואיך הם ל OC

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by AMD-GUY,

אני חייב לציין שהביקורת מעולה ומקצועית ביותר אבל דבר אחד שהייתי רוצה לראות בה וחבל שאין, זה בדיקת ביצועים במשחק Splinter Cell Chaos Theory... המשחק משתמש ב- SM3 (וגם אני לא מבין למה כולם וגם אתם אומרים שרק FAR CRY תומך בזה, גם רידיק תומך וגם SCCT) ומנצל את יכולות ה- HDR בצורה מעולה. כמו כן גם יש שימוש ב- Soft Shadows שלפי הבנתי דורש SM3... האם תעדכנו את הביקורת?

9. המטרה היא לוצרכי גלישה באינטרנט, אופיס ומשרד, בקיצור מפרט לסטודנט + שיהיה ככה כח לעשות עוד פעולות פה ושם אבל לא דרישות מטורפות. אני יודע שהסמפרון הזה הוא לא 64 ביט, אבל מה עדיף לא כדאי לקחת במקרה הזה אינטל עפ 64 ביט ? טכנולוגיה יותר חדישה אולי טיפלה יותר יקר אבל עדיף ? גם באינטל יש 1 מגה ביט קאש.. אשמח לתגובות זריזות

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by InFecT[0]r,

השאלה מופנת לשתי הגדמים DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D היבנתי שמתי ששמים שתי כרטיסי מסך אחד מהם עובד על 100% ושני עובד על 40% זה נכון? (ביגלל שזה 16X והשני 8X) והיבנתי שיצא 16X 16X אז הכרטיסים יעבדו על 100% שתיהם? ואם כן מתי?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני רוצה לקנות זכרונות חדשים זה מה שיש לי: לוח אם: intel pendleton D845EDT2 צ'יפסט: intel brookdale i845E איזה זכרונות כדאי לי לקנות? הלוח הזה תומך בDUAL? אני חושב שאני יקנה 2 סטיקים של 512 זה מה שמצאתי: 512Mb 400MHz Kingston CL3? 300 ש"ח 512MB 400MHz V-DATA? 250 ש"ח 512Mb 400MHz AData /VT? 280 ש"ח או זה: 512Mb 400MHz Twinmos? 285 ש"ח מה אתם מציעים? אולי משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by waveburst,

יש אגדה עירונית כזו (לפחות ככה זה נשמע לי) שזכרונות של kingstone וAMD לא מסתדרים טוב ביחד.... יש שמץ של אמת בזה?!

• 6 תגובות
    • 480 צפיות
  13. נתוני המחשב שלי: מעבד: Intel Pentium 4, 1700 MHz לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) http://www.papab.com/mbp4vxasd2.htm הלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד, ובנוסף עד מהירות של 266 מגה הרץ זיכרון: 256 MB (SDRAM) => 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם, 1 במהירות של 133 ו2 במהירות של 100 מגה הרץ NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk 8.5 Gb Hard Disk Windows XP Pro, SP2 - אחרי פירמוט! החלטתי שזהו - אני לא יכול יותר ואני מתכוון להחליף לזיכרון טוב שישפר את הביצועים של המחשב! אני רוצה 512 DDR וכאם גם הבעיה... פחות מ400 MHZ לא משתלם כי הם יקרים מאוד... מעל ממש לא ולכן כנראה שאני א…

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. זה מה שאני רוצה לקנות http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146890 עכשיו השאלה אם בכלל זה יתאים לי ללוח יש לי Gigabyte GA-7N400 Pro2 v2.0 מעבד amd athlon xp (barton) 2800+ (אם צריך לדעת את זה הבאתי בכל מקרה...) אם תוכלו להגיד לי אם זה טוב אודה לכם ;D

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by NuXeR,

שלום, הגיע לידי סטיק זכרון 512MB שנראה ג'נרי.. בהסתכלות על הצ'יפים ראיתי שכתוב CEON. חיפוש של הקוד בגוגל העלה 2 שמות: CEON ו-NOVAX. השמות מופיעים ברשימות ה-Memory Compatibility List של כל היצרני לוחות הגדולים אז נראה לי שזהו חברה *קצת לפחות* מוכרת.. מישהו שמע עליה? יכול לתת דעה על טיב הזכרונות? תודה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  16. Started by Hitman_47,

העים ווינדוס XP 64 ביט עובד גם על מעבד אינטל 64 ביט ?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  17. בדקתי בדיון ההוא בראש הפורום בנושא תיזמונים הכול טוב ויפה אבל איך אני מעלה תיזמונים? סילחו לי אם התשובה כבר מופיעה בדיון ההוא ואם כך כנירא שלא שמתי לב בכול מיקרה אשמח לקצת עזרה. בנוסף גם עברתי על תוכן הביוס שלי ולא מצאתי שם שום דבר שקשור לתיזמונים בזיכרונות

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  18. MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939??

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  19. אני מדבר בעיקר על תוכנות BENCHMARK שמיועדות למעבד אחד, ועל הרצה שלהם בו זמנית ב DUAL CORE על כל אחת מהליבות, תוך כדי בדיקת ההבדלים בין מעבדי AMD ל INTEL וגם לחד-ליבתיים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום ברצוני לקנות בקרוב מחשב ואני קצת משוטט כאן באתר וקורה ביקורות ברשת ואני לא מצליח להבין את ההבדל במחירים של הלוחות שתואמים לסוקט 939 של AMD עם NF4 שנעים בסביבות ה600-800 ש"ח -- -- - -- - - --- - - -- - -- - לבין הלוחות שתואמים לסוקט LGA775 של אינטל בצ'יפסט 955X שמתחילים רק ב850 ועולים עד ל1400 ש"ח בעצם שני הלוחות משתמשים בצ'יפסט הכי חדש שלהם, שניהם תואמים למעבדים החדשים ולכפולי הליבה. אז למה בעצם ? מה פיספסתי כאן ?<

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by spotnic,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין ה-LATITUDE וה-DOTHAN ? תודה

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

משחקים\סרטים P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Gigabyte 8I915P DUO S775 DDR1+2 512MB A-DATA DDR-II (Ohh my gosh 4CL, how bad is it ?) x2 Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE Abit AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz Twinmos x2 (What's those memories' CL ?) ומה בכלל זה הCL (CAS LATENCY הזה ? זה חשוב אם אני לא מתכנן OC ?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by mr.Man,

אז... נכון להיום אני עובד עם INTEL 2.8 עם תכנולוגית HT... אני מתכנן לקנות מחשב חדש (נדחה לתקופת החגים) ואני מתלבט אם לעבור ל AMD... איך אני יכול לעשות חישוב של מה כדאי לי? אני יודע שמעבדי AMD לא תומכים ב HT (יש רק את המעבדים היותר יקרים שהם DUAL CORE).. ????

• 13 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by sh_idan,

חבר'ה אני בונה לחבר מחשב בתקציב די מוגבל .... 3000 שקל +- בעיקר מינוס....... עכשיו שמתי לוח מבוסס NFORCE 4 זיכרון 512 400 MHZ הארד דיסק SATA2 120 גיגה וכרטיס מסך 6200. המחשב מיועד בעיקר לעבודות כלליות כאלה, גלישה באינטרטט, סרטים, מוזיקה וכאלה וגם למשחקים קלים. העניין הוא שאני ממש על גבול התקציב אם מחשיבים גם מקלדת עכבר סי די רום מארז וכאלה, ולכן שאלתי : האם להפציץ עם מעבד בנז כמו הVENICE או לתפשר על איזה סמפרון די מסכן אם אופציה רצינית שדירוג עתידי תודה על עזרתכם!

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by guyfaran,

?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים