מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
סביר , כלומר 600-700 ש"ח... A-DATA - Vitesta DDRII 533 KINGSTON TWINMOS GEIL - 1GB (2x512MB) PC2-4300 533MHz DDR2 Dual
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מצאתי שמהירות המעבד שלי הוא רק 1800MHZ ורציתי לשאול אם זה תקין. המעבד הקודם שלי היה barton 2500+ ובמשך כמה חודשים מהירות המעבד הייתה מאוד נמוכה (1.2מה"ץ) עד שהבנתי שיש דיפולט ללוח אם למהירות לוח נמוכה, אז העלתי את מהירות הלוח ל-166 (מהירות הלוח הייתה צריכה להיות 333 אבל זה פועל במכפלות של 2) ומהירות המעבד עלה ל1.87מה"ץ. שורה תחתונה, AMD 64 3000+ עם מהירות 1.8 מה"ץ, נשמע תקין?! כי לי לא כ"כ...
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אוקי אני עומד לקנות מחשב חדש... כרגע במחשב יש לי 256 RAM... המחשב החדש הולך להיות בעיקר למשחקים... כשאני מפעיל את המשחקים אני אוהב להשאיר תוכניות פועלות.. למשל אי סי קיו, מסנגר, מירק, אנטי וירוס, דפדפנים פתוחים ועוד כל מיני... פעם היה ככה והכל היה טוה ויפה... אבל בזמן האחרון זה לא הולך עם כל המשחקים הכבדים... כדי שהמשחק יעבוד חלק בלי קירטועים אני צריך לסגור את כל התוכניות, כולל האקספלורר ולהכנס דרך מנהל המשימות... עכשיו השאלה שלי היא האם 1024 RAM במחשב בחדש יעזור לי ? ואני לא יצטרך לסגור את התוכניות בזמן שמחקים רצים ?
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
איזה מהם הכי טוב לגיימינג?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
למרות שסביר להניח שאין בפורום הזה מישהו שיקנה את הלוח הזה רק תדעו שקיימת בעיה של חוסר תאימות בין הלוח וההארד דיסק הנ"ל ראו הוזהרתם הבעיה ידועה ל GIGABYTE אבל עוד לא שוחרר עדכון או תיקון כלשהו אז למי שלא הבין הלוח לא עובד עם ההארד דיסק הזה. הערה : מקווה ששמתי את זה בפורום הנכון התנצלותי למודים אם לא.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הקבלים של הלוחות האלה נוטים להתנפח אחרי פרק זמן מסויים (זה יכול להיות חצי שנה, שנה ואף יותר - 3 שנים, כפי שקרה אצלי..) לאחרונה קניתי מחשב חדש עקב זה שהלוח הקודם שלי הלך לעולמו.. הלוח היה של Gigabyte דגם 7VTXE+ ומה שקרה זה שהקבלים שלו התנפחו... וכבר שמעתי הרבה שמועות וסיפורים על כך שהלוחות של חברה הזו לא אמינים במיוחד.. אפילו אמרו לי שהם בכוונה מייצרים לוחות שהקבלים שלהם יתנפחו אחרי זמן מסויים.. אבל זו רק שמועה. אני באופן אישי לא יתקרב יותר לחברה הזו, לא בלוחות ולא בכרטיסי מסך. רק רציתי להביע את דעתי, תודה. נ.ב. כמה הייתם לוקחים על מעבד Athlon XP 1600+ 1.4Ghz ? (יש לי אחד כזה למכירה אם מישהו רוצה, שישלח הודעה)
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה לוח הכי מתאים לו? האם ה- GA-8I915P-G של Giagbyte,תומך 64bit ן- HT?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עיינתי בביקרות "DDR2 - יקר מול זול" אני אומנם אני לא מבין גדול אבל תחוו דעה על מה שחשבתי בביקרות נרשם ש כיום מציעה למשל LG ניידים מסדרות LS55 Express וכן מסוג LS70 Express ראה פרטים בלינק http://www.lge.com/catalog/prodlist?categoryId=CTG1000651&modelCategoryId=CTG1000667&parentId=CTG1000439 חשבתי על זה ועלתה לי שאלה הבאה: (ממספר את שאלות שיש קל יותר לענות ולעקוב) 1. האם הסדרה של LS55 מגיעה עם DDR1 333 האם קיום chipset מסוג 915 מאפשר בעצם שדרוג עתידי ל DDR2, או שזה תלוי בעוד דברים? (הסוקט זהה?) בנוסף בביקורת הופיע גם ש: בעקבות זאת עלתה לי השאלה: 2. האם בעקבות קיום chipset מסוג 915 בסדרת LS70 זכרונות ה DDR2 שמגיעים איתה לא יתפקדו במהירות מקסימילית כלומר כ- 300…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
תקציב עד 300 דולר בערך רצוי 2GB כי זה הולך להיות מחשב של משחקים
-
- 13 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי זכרונות Spectek (עד שגיליתי מה יש לי..) מי הם? ואני רוצה לדעת איך הם? איזה איכות? כי ראיתי בזאפ שהם יקרים יחסית... אני מתכוון למכור אותם (2 של 256) ב300 ואחרי שראיתי שזאפ שאחד כזה עולה 300 דעתי השתנתה או אולי זה פסדר?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
תנסו לפרט כמה שיותר ומה יותר מומלץ לעבודה מסרדית?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P3 533 היה עליו כרטיס זכרון 64M לגבי זהות זכרון זה אני לא סגור לחלוטין כנראה SDRAM במהירות של 100Mhz. (בקובץ ה-1) השגתי זכרון נוסף למחשב כי הוא גם ככה לא זז בנפח של כנראה 128MB (מתנה מחבר) אבל אני לא יודע את זהות שלו (חפשתי לפי הציפים וקודים השונים עליו אך ללא הצלחה) אך אני מזהה אותו ואחר כך האם הוא מתאים לשימוש בנוסף לזכרון הקיים (תמונות מצורפות בקבצים 2-5) אגב בעבר נסיתי לשים אותו לבד או בנפרד לזכרון הקיים אבל המחשב נתן צפצופים על התחלת ה- boot, כבר התייאשתי לאחרי חודשים (שלשום) נסיתי שוב והוא עבר boot כבר הזכרון הישן 64MB בסוקט 1 , ו 128MB החדש בסוקט 2. בטח אתם שואלים על זיהות הלוח האם , לצערי נדמה לי שזה משהו של pcpartner אבל זיהוי מדוייק אני ידע רק בע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש ובו מורכב לוח GA-K8NS ומעבד SEMPRON 3000 64 BIT על הלוח רשום שהוא תומך במעבדי SEMPRON ו ATHLON 64 אבל כשאני נכנס לסיסטם של המחשב אני רואה שהוא מזהה את המעבד כ 3000+ אבל לא כתוב 64. בביקור באתר של GIGABYTE ראיתי שהלוח הזה לא תומך בSEMPRON 64. העניין הוא שברשימת המעבדים שלהם אין בכלל את המעבד הזה, מעבדי 64 יש להם רק ATHLON. אז האם זה בסדר שזה ככה והוא עובד על 3000, או שהלוח הזה לא מתאים למעבד שלי וצריך להחליף אותו? מה בכלל ההבדל בין סמפרון רגיל לסמפרון 64 ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי אתמול לוח אם של GIGABYTE: GAK8NS-939 עם מעבד AMD 64 3000+ ו-2 זכרונות של GIEL 2X512MB. שום דבר לא השתנה, שום דבר לא נפל... כאשר חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב, הBIOS לוקח מלא זמן, אומר שהDDR DUAL תקין, הוא מזהה את ההארד דיסק שלי בצורה תקינה ואז הוא עובר ל-VERiFYING DMI POOL - עוברות 15 שניות ואז הוא רושם BOOT DISK FAILURE... שום דבר לא השתנה בהארד דיסק, למה הוא לא מאתחל את חלונות?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
בחנות שאני קונה ממנה את החלקים למחשב שלי אמרו לי שהDDR2 לא היה מוצלח במיוחד כמו הRDRAM ושלא כדאי להשקיע בזיכרון כזה... רציתי לדעת אם זה נכון?? כי לפי מה שאני יודע עוד לא שמעתי משהו כזה בינתיים או שאני לא מעודכן
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המפרט הבא : AMD 64 Venice 3000+ MSI K8N Neo4 Platinum SAMSUNG 512MB PC3200 256x2 TCCC Chips 500MHZ @ 6-3-3-3 1T ועוד ועוד ועוד עכשיו, הוא קיבל Hyundai 256x2 512MB PC2700 333MHZ והשאלה היא מה יהיה עדיף, הTCCC על 500MHZ או גיגה של מעורב(עדיין DUAL CHANNEL יש להזכיר) על 333MHZ כאשר המעבד על 296...
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רואה את זה המון אבל אף פעם לא מבין מה זה באמת אומר
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
צריך עצה בקשר לולחאם מולטי פורסס תביאו לי דגמים תומך amd 64 bit כמה שיותר וזל יותר טוב תודה לעוזירם מראש
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם של Gigabyte 7n400 pro2 וכרגע יש לי 512 מגהבייט בסטיק אחד של Infenion, DDR400, הבאס מותאם כמובן ל200. (Infineon AED660UD00-500B98X , 512 MB (1 rows, 4 banks) אני שוקל לקנות עוד סטיק של 512 ולהשתמש בתצורת DUAL CHANNEL, יש לי אפשרות לקנות סטיק של KINGSTONE CL3, או GEIL CL2.5 עם קירור (שניהם מאוד זולים בסביבות ה 55$) אני כמובן מעדיף את ה GEIL למרות שבכל מקרה הInfenion לא יוכל לעמוד ב CL2.5 (כנראה). נאמר לי שבזכרונות מ2 יצרנים שונים, עלולה להיווצר בעיה והלוח עשוי לא לקבל אותם בתצורת DUAL CHANNEL, יש לכם הצעות / המלצות מה לעשות ? אני לא רוצה לקנות 2 סטיקים חדשים של 512... ואני מעדיף לעבוד ב SIGNLE CHANNEL אם לא תהיה ברירה, אבל מבין 2 היצרנים האלו מי לדעתם יה…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
Intel pentium 4 3.0 64bit על 60 מעלות זה בסדר?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל תדעו שהרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אז סליחה מראש השאלה שלי היא האם מהירות השעון שרשום בהם היא מהירות לכל ליבה או המהירות הכוללת של שניהם ביחד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם FIREWALL של לוחות M כמו של NFORCE שווה משהו?או נגיד עדיף להידבק לFIREWALL של ROUTER או אפילו של תוכנה(ZONEALARM) עכשיו כרגע יש לי MODEM USB(אני יודע שזה זבל והוא ילך לעולמו אחרי החלפת מחשב) אז האם FIREWALL של לוח M יעבוד איתו? ושאלה כללית:האם לכל לוחות M של NFORCE 4 יש FIREWALL?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני רואה מחירי מבצע למעבד הזה אבל לא מצאתי מעבד פנטיום כזה אלא סלרון. האם לדעתכם הכוונה היא באמת לסלרון ? האם הוא טוב ? (אני יודע שהסדרות האחרונות של הסלרון דווקא לא רעות). ועוד שאלה בבקשה: האם כל מעבדי ה-775 של אינטל הם בהכרח 64 ביט והאם לכל לוחות האם עבורם יש PCI-E? תודה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים, שמשמשים לעריכה. שניהם חזקים ויש להם את הלוחות האלה- 1. P5GDC DELUX 2. P4C800 E DELUX לאחרונה עשיתי החלפה ושדרוג בין המחשבים. הלוח ה P4C800 לא היה מחובר כלל לאינטרנט, והיה מחובר לזוג רמקולים בלבד מעצם קנייתו ועד היום (שנתיים). עכשיו שהלוח הזה על המחשב השני שלי, שיש בו גם אינטרנט, עושה בעיות רציניות: 1. כרטיס רשת- הכל עובד פיקס, ופתאום אין תגובה. בהתחלה חשבתי משהו בראוטר או מודם, אך הכל עובד טוב. אני נכנס להגדרות שכרטיס, משנה אותו ל 10MBPS או משהו אחר,לא משנה, מחזיר ל AUTO ואז זה מסתדר, לפחות ליום אחד. ככה אני עושה תמיד, אבל זה לא אמור להיות ככה.... הכרטיס בלוח הזה שייך לאינטל. ניסיתי עדכון אך הדרייבר היה מעודכן. הסרתי, התקנתי שוב אך לא עזר. 2. כרטיס קול- ב…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-