עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם , אני מחפש כרטיס זיכרון 2GB ללוח אם מסוג Gigabyte GA-8VM800PMD-775 , חשבתי לקנות 2 יחידות כאלה (1GB*2): http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4904 או זה: http://zap.co.il/fs.aspx?pid=320436865&sog=C-Memory האם שניהם מתאימים ללוח אם שלי ? ואם כן איזה כדי לקנות ? אגב , התקציב שלי עוד עד 200 ש"ח . תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  2. הרכבתי מחשב : לוח אסוס P5QL-E ,זיכרונ ות 2 ג'יגה ( 2X1 ) של OCZ מהירות 1066 מגההרץ ,מעבד E8400 והיה לי משהו מוזר ביצעתי ללוח SETUP בבררת מחדל וראיתי שבזמן הPOST שהמחשב עולה הוא מזהה את הזיכרונות 667 מגהרץ וגם אחרי שה WIN עלה בתוכנה הוא מזהה את אותו מהירות זיכרונות (667) בדקתי בביוס הכל על אוטומט,ראיתי שיש עידכון ביוס כבר כמה גירסאות על התאמת הזיכרונות,ביצעתי עידכון ביוס לגירסה האחרונה חשבתי שזה יפתר=לא עזר בסוף מה שעזר כך: צריך להיכנס לביוס להיכנס לזיכרונות לבחור את המגה הרץ ידני . ..... 1066 מה אוטומט לא מזהה לבד ,,,,בנוסף המתח של הזיכרונות באוטומט הוא על 1.8 V ,וגם פה צריך לבחור 2.1V מקורי של הזיכרון . ...לוח כזה מתקדם לאוברקלוק חדש לא מזהה זיכרונות לא מובן ? שאלה לגב…

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  3. עריכה: לא משנה, ניתן למחוק אשכול זה שלום לכולם, לאחר לימוד והתסכלות על מעבדים החלטתי לקנות מעבד מסוג: Intel® Core™ i5-4570T Processor Tray זה חייב להיות ספציפי 4570T בגלל שיש את הHyper-Threading. חיפשתי ברשת ולא מצאתי את הדגם הזה ספציפי באף חנות. משהו יודע מאיפה אני יכול לקנות את הדגם הזה בארץ? אם לא בארץ איפה הכי בטוח לקנות את זה?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת האם על לוח אם של אביט דגם nf7-m הסמפרון יכול לעבוד וגם האם הוא יכול לעבוד על כל הלוחות של שהאטלון עבד עליהם או שהוא צריך לוחות חדשים, זה חשוב לי לדעת כי אני צריך לייעץ לידידה ובכלל לאנשים תודה מראש על התשובה המהירה :-)

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  5. Started by RayZ,

המעבד שלי הוציא 44 שניות ב Super PI על 1MB. זה בסדר? (מפרט אפשר לראות בצד. חשוב לציין שכרגע יש 512MB בלבד ויש להתייחס לזה)

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  6. שלום, קניתי חלקים ואני מרכיב לבד, בגלל שאני קמצן קניתי מאיבורי/ksp באילת... 1.את המעבד קניתי מKSP שהו 4790 בגירסת tray והוא נראה ככה: http://up414.siz.co.il/up3/2hyfdgkmzuyh.jpg למה לעזאזל יש עליו מדבקה בצד "החשוב" ??! להוריד את זה ? מי שם את זה שם אינטל או קיאספי ? עדיף לי לא לגעת בזה וללכת לחנות לצעוק עליהם שיחליפו לי את זה?? (אני עכשיו גם מפחד שהמוכר נגע בעצבעותי במעבד עצמו איפה שאסור לגעת, או שאפשר לגעת אבל לא ממומלץ? לא סגור על זה ... \= ) 2.קניתי לוח אם gigabyte z97x-sli עכשיו באתר של gigabyte יש שלוש גירסאות Rev 1.0 1.1 1.2 ככה זה כתוב באתר שלהם, בפועל על האריזה שקיבלתי לא כתוב שום אזכור לזה... אבל בmanual רשום Rev.1001 (כן אלף לא נלחץ לי פעמיים) זה אומר שקיבלתי א…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-P35-DS3 אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש ( אולי את ה - 9600GT ) האם כדי להחליף ללוח עם מערך SLI או להשאר עם הקיים. - מתאר לעצמי שאצטרך לקנות גם ספק חדש ( היום יש לי ENERMAX LIBERTY 400W ) תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 414 צפיות
  8. משום מה דיברו איתי אנשים מפורומים אחרים ואמרו לי שאפשר לעשות את זה, משהו מוכן להסביר קצת איך עושים את זה? אבל לא סתם הסבר, יענו להסביר ולמה אנשים לא הופכים את ה AXP שלהם ל AMP? זה שווהההה................... (לא?) :smoke: בתודה ג'י,

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by kfirsh23,

אהלן, אני רוצה לקנות את לוח האם הזה למחשב מדיה סנטר ורציתי לדעת אם יהיה אפשר להתחבר לאינטרנט ברשת אלחוטית

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by LiranT,

איזה זכרון עדיף יותר dual channel או ddr2? ומה זה בכלל Dual channel???

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by x-dude,

האם גל המעבדים של פנטיום שהם 800Mhz FSB תומכים ב HT? או שיש כאלו שהם 800Mhz FSB ללא HT? תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by poopa,

חיפשתי חיפשתי ושוב חיפשתי נכנסתי בראש בקיר ולא מצאתי. הקיצר אני צריך ככה: לוח אם הכולל את התכונות הבאות: 865PE ULTRA ATA RIAD SPDIF OUT optical AND coaxial היחיד שמצאתי הוא של MSI ה- 865PE Neo2-FIS2R אבל לא נראה לי שמוכרים אותו בארץ. יש משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  13. מה אתם אומרים על הלוח מבחינת ביצועים (לא OC) מבחינת פיצרים, בכללי. והאם יש משהו שעדיף עליו עם תוספות מקסימלית של 150 שקל. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  14. לשימושים מגוונים. יש לי g.skill 2x1024 800 mhz cl 4 וכ. מסך 9600gso אבל הזכרונות שוכבים כרגע בארון כי הם לא מתאימים ללוח אם. תודה

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  15. לא מצליח למצוא בשום מקום :\ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  16. כותרת

17. קניתי זיכרון חדש למחשב, עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להגדיר את הזיכרון החדש בביוס או שזה מתעדכן אוטומטית בווינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  18. Started by COLIO,

יש לוח אם לסלרון 1200 אם כרטיס קול עד 500 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by ng1200,

היי, אני מתכנן לקנות זכרון AData חדש, מKSP, הייתי אצלהם היום. הם אמרו לי שיכול להיות שהזכרון לא יעבוד טוב או משהו, ושייקח להם 10 שעות לבדוק את זה, הטכנאי מפגר או שזה אני?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  20. תראו, אני גיימר, ואני חורש משחקים אבל אני מיחליף מחשב כל -4 שנים. אז אני חושב להביא 98GTX + E84\Q93 . מה יותן ביצועים עדיפים? E84 ---- 4 Q93 ------ 3.5

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. ראיתי את הקטע הזה: "on the nForce 4, the HTT (called the LDT in the DFI BIOS) speed is set to 5x with a default FSB of 200 to make 1000mhz. As a very general rule of thumb you want to keep the HTT speed around 1000mhz (some boards have problems going higher, having it below 1000 will not hurt your performance too much). So an example would be raising your FSB to 250. It would be a good idea to drop the HTT bus to 4x as that makes it an even 1000 again" האם כוונת המשורר שכלל האצבע לאי חציית ה-1000 היא מסיבות של תמיכת הלוח בלבד? כלומר אם הלוח יעבוד ב-HTT גבוה יותר אין מניעה לנסות או שיש סיבה חשובה להישאר בסביבות ה-1000? כרגע למשל כנסיון OC ראשוני ביותר הקפצתי FSB ל-210 כך …

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by veredaniel,

לפי כל הכתבות אינטל תוריד מחירי מעבדי שרתים למה כולם באתר חושבים שגם המחיר של הQ6600 ירד בעיקר בהתחשב בזה שאינטל כבר הורידה משמעותית את המחיר שלו באפריל האם יש איזה כתבה בעניין?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  23. שלום לכולם האם לדעתכם ניתן להשתמש בלוח האם הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1868 שעליו מותקן כרטיס מסך GT9600 שאינו מכיל יציאת HDMI ולקבל אות HDMI דרך היציאה שבלוח האם אבל עם היכולות הגרפיות של הכרטיס החיצוני? כמו כן, האם ה GT9600 יכול לעבוד במקביל לזה המובנה בלוח ולקבל עיבוד גרפי חזק יותר וכן יותר יציאות? האם כאשר הכרטיס החיצוני מותקן, אני יכול להשתמש רק בחיבורים שלו ואלו שבלוח המובנה הופכים מיותרים? מיועד בעיקר לשימושי HTPC אשמח לשמוע אם יש למישהו קומבינציה דומה. תודה ח'ברה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by PayneBack3251,

שלום, הגיע לידי מעבד I5 ממחשב נייד שנשפך עליו קפה, אני רואה סימן בגב המעבד של הקפה (דביק), מה הסיכויים שהוא עדיין עובד ? אין לי דרך לבדוק.. ???

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by yuri1987,

יש צפי מתי יגיעו לארץ? או שכבר יש חנויות שמוכרות? ראיתי שבארה"ב כבר מוכרים אותו בחלק מהחנויות כמו ncix.com

• 2 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.