עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by LooseCannon,

מה ניינים? אני רוצה לקנות מעבד חדש ולוח אם ונראה לי שאני אלך על ה64 החדש. השאלה שלי היא האם יש דגמים שונים של אותו מעבד ומה ההבדלים ביניהם? ואיזה לוח אם אתם ממליצים לקנות איתו? קחו בחשבון שהידע שלי בנושא לא נרחב ממש.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Lirux,

אני רוצה המלצה ללוח טוב למעבד intel Pentium D 920 הלוח צריך להיות טוב לאובר קלוק (שהמעב יוכל לעשות 4000 מגה הרץ בערך) שיהיה לו כרטיס קול מובנה טוב ככל שאפשר ושיהיה בסביבות ה800 שקל

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by SUPER300,

במפרט הלוח אם שאני קונה כתוב: Supports Dual channel mode מה זה אומר על הזכרון RAM?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. הם השתגעו או משהו?! ;D ;D מעבד עזרא ומעבד נחמיה :o ;D ;D מה עם מעבד לימור ומעבד שימעון? במהירות 1.4 ו1.5 בהתאם :D ומעבד שוקי 1.8 מבוסס ליבת אדוני ;D ;D ;D

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by shai265,

יש לי מחשב: Intel Pentium 4 2.8GHz 512K Northwood 800MHz לוח אם :asus p4s800d זכרון:giga (512*2) ocz כרטיס מסך: leadtek geforce 6600gt 128 mb לצערי המעבד נהרס ואיני יודע מה לעשות?? האם עדיף לקנות מעבד חדש (אותו דגם) לדוגמא: מעבד או לקנות לוח אם ומעבד חדש?? לדוגמא: מעבד לוח אם נ.ב אני מעדיף שייצא כמה שיותר זול אבל שהיה יעיל

6. Started by yosi_st,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב מתנה לאחותי שהיא כרגע לומדת אדריכלות ומשתמשת בתוכנות שרטוט שונות. אני מתלבט בין שני המעבדים שציינתי בנושא האם היא צריכה את ה 750 I5 שהוא תותח בפני עצמו או שהיא תוכל להסתפק ב I3 הפער הוא בסביבות ה-850 ש"ח. מצד שני אני לא רוצה שכשהיא תתחיל לעבוד וכשהיא תרצה לעשות הדמיות של תלת מימד בתוכנה הוא יתקע לה! אשמח לעזרתכם המהירה!! אגב, אני נהנה כל פעם מהתשובות המושקעות שנותנים פה לחבר'ה!!! :yelclap:

7. Started by Wheel,

http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=29&threadid=1915956 E6300@3.29GHz FSB470@7X Multiplier אם סטיק 1 של ראם A-data 667 1:1

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום!! אני מחפשת לשדרג את המחשב שלי וסוף סוף יש קצת כסף לבזבז אני רוצה להחליף את הזכרונות שיש לי. אני מחפשת 4 ג'יגה ב-2 סטיקים כעיקרון לא משנה לי החברה, רק שתהיה אמינה עם אחריות טובה. ראיתי את אלה: האם הם מתאימים למערכת הנוכחית שלי? (המפרט בצד ימין) (אני יודעת שXP לא מנצל את כל ה-4 ג'יגה אבל בקרוב אני עוברת לווינדוס 7) 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel - מKSP, הם עולים 380 שקל, והם של 1066Mhz http://gskill.com/products.php?index=170 לפי מה שרשום באתר הזה הם מתאימים ללוח אם שלי) אני אקנה כנראה או מ-KSP או מ-FOXPC (מערב ראשון) שיש לי ליד הבית אז אודה לכם אם תמליצו על זכרונות מהחנויות האלה תודה!!!! מורן

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by cyberX,

אני עומד לרכוש מחשב חדש, הייתי רוצה דעה מקיפה יותר על ההבדלים המהותיים בין שני הלוחות האלה GA-Z77-D3H GA-H77-D3H וגם על ההבדל בין המעבדים האלה של I5 , מה שראיתי משמעותי זה המשהו שקשור לגרפיקה , 4000HD מול 2500HD לא מצאתי תשובה לגבי ההבדלים ואיך הם באים לידי ביטוי. תודה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם, מחפש מעבד חזק בעיקר בשביל עריכת וידאו+קצת משחקים. זה קישור למעבדים הנתמכים - https://www.asus.com/supportonly/H81M-K/HelpDesk_CPU/ מפרט קיים- כרטיס מסך(אולי ישודרג בהמשך) GT 630 ווינדווס 10 תודה..

• אהבתי!
      • תודה!
    • 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by yanayliroz,

אני מתכנן על לשדרג את המחשב ורציתי לדעת עם עדיף 7600k או 1500x/1600 אני בעיקר אשחק משחקי מחשב כמו ארמא 3 ואשתמש בסוני וגאס אני גם נכנס לתחום של יצירת משחקי מחשב (unity /unreal) למי שמכיר

12. Started by omrit,

שלום, קיבלתי לא מזמן את הזכרונות שלי- Twinmos Speed Premium 3500. נחרדתי לגלות שאני לא מוצא את הכיתוב BH5 על הצ'יפים... הוספתי תמונה של הצ'יפ, מישהו יוכל להגיד לי איזה צ'יפ זה? כמו כן גם הוספתי תמונה של הצ'יפ עם הכיתוב BH5 שמצאתי פה בפורום (לצורך השוואה????). תודה מראש. עמרי. [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Moo^Moo,

יש לי סוגיה מעניינת יש בחזקתי מעבד 266 MMX שנשרף לי באוברקלוקינג (478 זה יותר מידי? ), וגם 133 שהפסיק לעבוד בצורה מסתורית. אינטל נותנת בניגוד לAMD אחריות לכל החיים. טוב מעבד מלפני 7 שנים נשרף לי תנו לי חדש? מה הם יעשו? שאני יתקשר ויבקש להחליף? סוגיה מעניינת. MOOMOO

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  14. כתבו כאן שמעבדי אינטל דור 12 מיוצרים בישראל , אז מדוע מחייבים אותנו בחנויות על עלויות מיסוי מוצר מחו"ל הרי המוצר מיוצר בישראל ובכך צריך להעלות זול יותר מחו"ל למרות זאת שוב המחיר יקר מחו"ל "ש ישה מעבדים ראשונים, בהם ה-Core i9-12900K שיגיע עם 16 ליבות ו-24 נימים ובתדר עבודה מירבי של 5.2GHz. מעבדי ה-Alder Lake החדשים מגיעים כמוצר “ישראלי” שפותח במעבדות אינטל בישראל " https://www.gadgety.co.il/281805/alder-lake-desktop-launched/ לא רק שאינטל מקבלת מימון במיליארדים מישראל שפותחת מפעל בישראל ישראלים צריכים לשלם את המחיר הגבוה בעולם בשביל אותו מעבד ? https://www.themarker.com/news/macro/1.2195929 דוגמא לתשלום לאינטל על ידי ישראל במחיר ה…

15. Started by dudu26,

הי! זה המפרט שאקח ככל הנראה: קירור למעבד: SCYTHE NINJA PLUS - 6 HEAT PIPES CPU COOLER כונן קשיח: SEAGATE 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250824AS מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1900XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מארז: ANTEC P180 ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W + PFC + SATA + CABLE MANAGEMENT סך הכל למפרט : ¤ 6689 ---- רציתי להתייעץ לגבי לוח האם. אני לא יודע איך ולא מתכוון לעשות OC. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט כמו הופעה של אבי טולדנו בבית אבות. מה לבחו…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Str4ng3r,

הבנתי את זה שהפעלתי Quake Champions שלקח לי 5GB RAM וכרום שהיה ברקע עם משהו כמו 15 כרטיסיות שצרך 2GB RAM תהליכי מערכת ברקע וכל מיני תכנות (סקייפ, סטים, ספוטיפי) והמחשב פשוט קרס..

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. כרגע ראיתי שזכרונות SUPER TALENT של ג'יגה 667MHZ עולים בסה"כ 357 ש"ח... מה זה אומר? שאנחנו נכנסים לתוך סערה של הנחות? אולי לא כדאי בכלל לקנות מחשב עכשיו? מה שזה לא יהיה, אני נהנה מזה

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by nik55,

יש בכלל מעבד ברמה הזו לAMD ??

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני לא משחק משחקים במחשב והוא משמש בעיקר לעיבוד גרפי ,וידאו ושימושים כלליים. יש לי אפשרות לקנות זכרונות DDR400 של חברה כמו A DADA 512 ב260 ש"ח וב1000 ש"ח לשים 2 ג'יגה או שמבחינת ביצועים עדיף לקנות 1 ג'יגה של חברה איכותית יותר? חשוב לי שהפעילות הכללית של המחשב תהיה מהירה מאד וכן פריסת וידאו וקבצים בזיפ או בראר.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  20. בגדול,אין לשוק המעבדים עוד לאן להתקדם נכון? ההתקדמות לא משמעותית.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. דרוש כרטיס גרפי מובנה אפשרות לשדרוג למרובע ליבות. אפשרות עתידית לOC. (לא מאוד חשוב). אני מתלבטת בין הלוחות הבאים GA-965G-DS3 ל- P5B-VM תודה רבה !! (בעתיד הקרוב אני הולכת להוסיף כרטיס גרפי מסדרת ה-8600 של נוידיה שתצא.)

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אני מתלבט נורא אם לקנות מחשב נייד או מחשב רגיל אני נורא רוצה נייד ואני רוצה המלצה על מפרט הכי פ33תי שיש למחשב נייד , המחיר לא משנה , אני רק רוצה שיפעל פ33ה ויפעיל כול משחק חדש ובבקשה תכתבו לי כאן מפרט מדוייק לחלקים הכי טובים בעולם כיום , כי עם זה אני הולך למוכר בארץ , או שבוע הבא בארה"ב ואני רוצה לדעת איזה חלקים שהיו במחשב, אהה ועוד משהו קטן , אחרי שתכתבו לי את המפרט תכתבו שם גם את סוג המעבד וכרטיס מסך קול...... ויש לי שאלה גם לגבי חברות , איזה חברה הכי מובילה במחשבים ניידים : המון אומרים : DELL ויש אומרים IBM וגם THOSHIBA אני לא יודע כבר מה לקנות *ותגידו בי קשר למה שכתבתי לכם עכשיו , מה אתם מציעים יותר מחשב נייד או מחשב רגיל??

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. יצרנית השבבים הגדולה תלך בדרכה של AMD ותציע מעבדים שולחניים גם ללא יחידות עיבוד גראפי מובנות - אם כי המחיר נותר בגדר תעלומה בשלב זה לכתבה

24. אני צריך זיכרון שיגיע לבאס של 300-275 עם תיזמונים הכי הדוקים שאפשר....עם תקציב של 1800..... כומבן אני צריך 1GB... חשבתי על G.Skill LE....אבל TCCD לא צריך כל כך הרבה מתח כמו שהלוח נותן... אז איזה זיכרון אתם ממליצים??

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  25. הי חברה יש ברשותי מעבד2.8GHZ מרובע ליבות של אינטל Q9550, על המעבד יושב לו זלמן נחמד ובנוסף יש 4 מאווררים במארז.(2*12 סמ ועוד 2*9סמ) כאשר אני מריץ מספר אפליקציות אני נותן להם לעבוד "רק" על שני ליבות וזאת על מנת שיהיה לי עוד כח עיבוד לצרכים בסיסיים רגילים (אינטרנט הורדות צפיה בסרטים וורד אקסל וכו') רצתי לשאול מס' שאלות: 1.האם שימוש תדיר 24\7 ללא כיבוי כמעט בכלל במשך נניח שנה שלמה יכול להזיק למעבד? יש לציין כי שני הליבות שפועלות נמצאות כל הזמן ב100% והסך הכללי של שימוש המעבד הוא בערך 60%. האם זה שוחק\הורס? האין כל תפקידו של המעבד לתת עבודה ומערך המאוורים לתת תמיכה על מנת לשמור עליו? אני יודע שהיצרן מוציא לשוק את המעבד אחרי שעבר בדיקות מחמירות ועם אוברקלוקינג אני יכול להגיע א…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים