עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן, אני כרגע עם המעבד הנ"ל ומתכוון לקנות מחשב חדש. המעבד שלי כרגע על 3GHZ, סתם עניין אותי מאוד לדעת, מדוע מעבד כמו E8400 שעל אותה המהירות יתן ביצועים בהרבה יותר חזקים מהמעבד שיש לי כרגע? אני מודע לארכיטקטורה חדשה וכו' ועל כך שיש לו 6MB זכרון מטמון ולשלי רק 2. אבל מה באמת משפיע כאן? עד כמה הביצועים של ה E8400 יהיו טובים יותר? לקחתי לדוגמא את המעבדים האלו סתם ככה כי עניין אותי עד כמה יהיו הפרשי הביצועים גדולים. למשל במשחקים, מה זה אומר שאני אקבל יותר FPS במעבד החדש אל מול הישן, אבל בכמה, והאם בצורה קריטית וגדולה? או שזה בא לידי ביטוי בדברים הקטנים, כמו פתיחת קבצי אקסל וכדומה?

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח אם intel DH67CL וכעת אני לא יכול להטעין את הטלפון שלי דרך USB כשהמחשב כבוי בעוד שבמחשב הישן שלי יכלתי להטעין. האם יש דרך לפתוח את האפשרות הזאת (דרך ה-BIOS אולי)? אם כן אני אשמח אם אני אוכל לקבל הסבר איך לעשות זאת. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by cha_had,

ערב טוב, שמתי לב שמעבדי אינטל I5 ו- I7 (כל הדורות) נמכרים בחלקם עם סיומות K וחלקם לא. למשל I7 3770K ו- I7 3770 בלי K. בנוסף שמתי לב שאלה עם ה-K עולים יותר כסף, ולכן רציתי לשאול מה ההיבדל? בנוסף רציתי לשאול האם יש היבדל רציני בביצועים בין דור 3 לדור 4 של מעבדי I5? למשל מעבד I5 3470 או 3570 נגד I5 4440 או 4570? הדגש הוא על משחקים. חיים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by omrit,

שלום, קיבלתי לא מזמן את הזכרונות שלי- Twinmos Speed Premium 3500. נחרדתי לגלות שאני לא מוצא את הכיתוב BH5 על הצ'יפים... הוספתי תמונה של הצ'יפ, מישהו יוכל להגיד לי איזה צ'יפ זה? כמו כן גם הוספתי תמונה של הצ'יפ עם הכיתוב BH5 שמצאתי פה בפורום (לצורך השוואה????). תודה מראש. עמרי. [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by gazit12,

הזמנתי זכרונות G.Skil אבל לא היו במלאי הציעו לי KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. האם עדיף יש אפשרות להחליף ל G. Skill בתודה מראש..... ???

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by SuperStyle,

אז ככה עכשיו הגעתי להחללטה סופית שאין טעם ב CF ועדיף לוח אם רגיל.אני צריך לוח אם טוב אפילו מצויין ל OC זה הדבר הכי חשוב בשבילי(כמובן שהיה כמה שיותר קר וביצועים טובים יותר)אני מתכוון לקנות גם E7300 ולעשות לו OC לעזור ה 3.6-4 תקציב עד 600 שקל.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. דרוש כרטיס גרפי מובנה אפשרות לשדרוג למרובע ליבות. אפשרות עתידית לOC. (לא מאוד חשוב). אני מתלבטת בין הלוחות הבאים GA-965G-DS3 ל- P5B-VM תודה רבה !! (בעתיד הקרוב אני הולכת להוסיף כרטיס גרפי מסדרת ה-8600 של נוידיה שתצא.)

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by TalG,

היי, מה דעתכם? האם שווה את המחיר?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. האם מעבד ליבה כפולה של Intel יכול להגיע ל3.0Ghz או יותר בטווח מחירים 1500 ומטה או לא יודע... אני צריך את זה מאוד ... אם יש דבר כזה אשמח לקבל לינק . כי אני מתכנן על הE6750 שיש לו רק 2.66 והנדסאי מומחה שיודע להרכיב מחשבים אמר שיש לו את זה והוא לא ממש מרוצה ממנו... אם אין של אינטל אז תגידו לי... אם זה של AMD אז בזה תנסו לשכנע את אח שלי , הוא אומר שיש המון דברים שלא עובדים בAMD... תודה

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. האם זה נורמאלי שכל כך כוח מנוצל מהמעבד שלי (ראה מפרט) בעת הפעלת DIVX?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. יצרנית השבבים הגדולה תלך בדרכה של AMD ותציע מעבדים שולחניים גם ללא יחידות עיבוד גראפי מובנות - אם כי המחיר נותר בגדר תעלומה בשלב זה לכתבה

12. Started by Sepsis,

אהלן, רגעים אחרונים לפני קניית מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לגיימינג וכמחשב בייתי. לא מתוכנן OC (אולי משהו בקטנה בשלב מאוחר יותר - לא לקחת כשיקול). ההתלבטות היא כזאת: מפרט א' - AM3: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪544 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.c…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום לכולם רציתי לדעת תהבדלים בין המעבדים לגבי גימנייג משחקים בלבד i5 2500 or i7 2600 תודה מראש חג שמח וכשר

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by iziko,

שלום, סבא ביקש מחשב חדש. המחשב מיועד לאופיס גלישה וכו' ולא למשחקים. חלק מהאביזרים נכנסו בעקבות שיקולים של איורור מסיבי וכו' ומערכת שתעמוד לאורך זמן ולא נלקחה בחשבון כמערכת תקציבית. לכן לא להיבהל אם רואים ציוד ברמה מעבר לנדרש בחלק מהמפרט. מרכיבי הליבה: מעבד: I3 540 אינטל כמובן. לוח אם: ASUS P7 H55 -M pro זכרונות: OCZ GOLD edition 2X2GB 1333Mhz שאר המפרט למי שמתעניין: דיסק קשיח: WD 500G 32MB מהסידרה הירוקה. מארז: Antec 900 II ספק: HEC Cougar 550W שאלות: 1. על הנייר נראה כי רכיבי הליבה יעבדו ויש תאימות בניהם, מה דעתכם? 2. אני שונא את גופי הקירור שבאים הם המעבדים, האם יש המלצה לגוף קירור טוב למעבדי i3? 3. במידה ואתם מליצים לוח אם אחר - אני פריק של ASUS וקצת קשה לעזוב אות…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by n_aviv1,

אני פשוט רואה שאתם כותבים את זה הרבה ואני לא יודע מה זה...

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום כולם.. אני טס לאמריקה ואני מתכנן לקנות שם כמה חלקים למחשב החדש.. בין היתר זכרונות (DDR2 כמובן..) רציתי לשאול.. האם יש הבדל קריטי בין DDR 2 6400.. 8000.. 10000... וכו'? האם ה800MHZ יספק לי הבדל משמעותי ביחס לחלשים יותר? (אני לא מתכנן OC) עוד שאלה, בנוגע ל 1.5GB או 2GB או אפילו 4GB זיכרון.. מה עליי לבחור? אני לא מתכוון לעשות OC.. האם ההפרש בביצועים כזה משמעותי? אני מתכנן לשחק משחקים כמו Flight simulator X שהבנתי שדורשים זיכרונות טובים.. ומשחקים עתידיים על ההגדרות הכי טובות או בין הכי טובות.. אני צריך לדעת על איזה זכרונות להתכוונן.. אפילו עד הרמה של השם מוצר אם צריך.. אני קונה אותם רק עוד חודש וקצת לקראת סוף הטיול והמחירים ירדו עד אז באמריקה.. תעזרו לי אני לא…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. לאחר נבירה ברשת מצאתי זיכרון ddr3 בתדר 2400. הלוח שאני מתכנן עליו הוא Asus A88XM-E. בפירוט רשום שהוא תומך בזיכרון בתדר 2133 ובתדר 2400 רשום oc בסוגריים. אם אני אתקין זיכרון בתדר 2400 הוא יתמוך בו? אני מתכנן לקנות a10 7850k ועשות oc לליבה הגרפית ל 1028 (סטוק 720). נראה לכם שקירור סטוק יספיק? העדויות ברשת מתחלקות לכאן ולכאן.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by iib,

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by guy 12,

אני מעוניין לקנות לוח אם מחברת אסוס עם זיכרון rdram(לפנטיום 4) איזה לוח הכי טוב מבחינת ביצועים ? איזה הכי טוב למשחקים? תקציב עד 2000 ושאין עליו שום דבר (כרטיסי o/b) איזה דגם אתם ממליצים לי ? תודה מראש גיא

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by smootskin,

הי חברו'ס, אני משחק בעיקר ב Arma 3 ונתקל לפעמים בתקיעות קטנות שהורסות לי את החוויה. (ואת ההקלטה) אני חושב שזה בגלל המעבד ואולי הגיע הזמן לשדרג אותו, המפרט שלי: לוח אם: MSI Haswell 1150 H81ME34 H81 מעבד: Intel 3.2GHz 6MB Core I5 1150 QUAD 4460 כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING 6GB GDDR5 ספק: A.PFC Thunder 450W CoolerMaster זיכרון פנימי:ADATA CL9 XPGV1.0 4GB DDR3 1600MHZ זיכון פנימי 2: Crucial DDR3 4GB 1600 CL9 Balistix Sport XT 1.5V Crucial Retail יכול להיות שדברים אחרים ישפרו (זיכרון, ספק, כרטיס), אם כן, מה? ואם לא לאיזה מעבד עדיף לשדרג אם זה שווה בכלל? תודה

21. יש לי לוח אסוס P5Q PRO TURBO. זכרונות 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד, OCZ עם קירור זהב, 1066. זיכרונות חשודים כתקולים, לקחתי לחנות, ונתנו לי החלפה במקום - סמסונג מהירים 1333 חדשים עם אחריות חדשהל 3 שנים,, אבל הם DDR3 ומסתבר שהם לא מתאימים. בלי קשר הם נראים "רע" ופשוטים וזולים יותר ממה שיש לי. מה החלופה של DDR2 שטובה לי,ולא משהו "נחות" יותר, בהנחה שאין OCZ? תודה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. יש לסלרונים האלה מטמון של 128K. האם לפנטיום 3 הישן הזה יש איזה ייתרון (זיכרון מטמון או משהו) על פני הסלרונים החדשים (יחסית) במהירויות 2.4 ומעלה?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by יוספי,

מעט פרטים Intel(R) Pentium(R) CPU B970 @ 2.30GHz 4GB RAM המחשב כעיקרון סבבה, אני צריך טיפה יותר מהירות האם שידרוג ה RAM ל 6/8 יעזור לי?להזמין מ EBAY לדוגמא? תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Moo^Moo,

יש לי סוגיה מעניינת יש בחזקתי מעבד 266 MMX שנשרף לי באוברקלוקינג (478 זה יותר מידי? ), וגם 133 שהפסיק לעבוד בצורה מסתורית. אינטל נותנת בניגוד לAMD אחריות לכל החיים. טוב מעבד מלפני 7 שנים נשרף לי תנו לי חדש? מה הם יעשו? שאני יתקשר ויבקש להחליף? סוגיה מעניינת. MOOMOO

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by bhaim,

הי, יש לי מעבד אינטל engineering sample עם קוד QQ5P 4.00 GHZ אשמח לעזרתכם בזיהוי המעבד הנ"ל תודה, חיים

דיונים חדשים בפורומים