עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by A-L-o-n,

מה יותר טוב? core 2 quad q6600 2.4 או core 2 quad q8200 2.33 ראיתי ש-q8200 עולה יותר יקר מהשני שהזכרתי אבל השני יותר טוב??? למה הוא עולה יקר??

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ScreameR,

יש ברשותי P1 אני מעוניין לרצוח אותו... אני הולך לעשות לסינק שלו חיבור של המזגן אני רק רוצה לדעת אם המכפלה פתוחה ועד כמה אפשר להעלות אותו?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by iveco,

המחירים של המעבדים התחילו באופן כללי לרדת ( ברוך השם ) קצת לא הרבה אבל התחילו לרדת , מעבד שהיה סביב ה 1000 שקל צפונה היום אפשר לקנות אותו ב 600 שקל , אני לא גיימר כבד אני יודע שבמולטיטסקינג טהור וקידוד אינטל שמים את AMD בכיס הקטן אני יותר אוהב מולטיטקסינג אני לא גיימר מושבע אבל משחק חשבתי אולי דווקא בסכום 600 שקל שבדקתי מהצד של AMD אין ממש תחרות חוץ ממשחקים זה שווה לקנות נכון ? רק דבר אחד מפחיד אותי אחד פה מהפורומים אמר לי שהיה לו 14600 והוא היה חלש למשחקים שדרשו כח עיבוד אז אני מפחד שה 13400F יהיה חלש מדי

4. שלום!! אני מחפשת לשדרג את המחשב שלי וסוף סוף יש קצת כסף לבזבז אני רוצה להחליף את הזכרונות שיש לי. אני מחפשת 4 ג'יגה ב-2 סטיקים כעיקרון לא משנה לי החברה, רק שתהיה אמינה עם אחריות טובה. ראיתי את אלה: האם הם מתאימים למערכת הנוכחית שלי? (המפרט בצד ימין) (אני יודעת שXP לא מנצל את כל ה-4 ג'יגה אבל בקרוב אני עוברת לווינדוס 7) 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel - מKSP, הם עולים 380 שקל, והם של 1066Mhz http://gskill.com/products.php?index=170 לפי מה שרשום באתר הזה הם מתאימים ללוח אם שלי) אני אקנה כנראה או מ-KSP או מ-FOXPC (מערב ראשון) שיש לי ליד הבית אז אודה לכם אם תמליצו על זכרונות מהחנויות האלה תודה!!!! מורן

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני עומד לירכוש מחשב חדש ויש לי שאלה לגבי זיכרונות: אני ישתמש במחשב לOC חזק ולמשחקים כבדים,אז קראתי קצת וראיתי שהתיזמונים צריכים להיות נמוכים כאלה: CL4-4-4-12 אם אני לא טועה תתקנו אותי. ולא הבנתי משהו לגבי הMHZ שיש שם בכללי כמה שיותר יותר טוב או כמה שפחות?. כי אני רואה פה מלא אנשים שממליצים לקחת 800MHZ אז ככל שזה יותר נמוך ככה= **** (: ואם תוכלו בבקשה להביא לי זיכרונות במחיר טוב ושיתנו את הצרכים שלי לגבי OC ומשחקים כבדים. תודה רבה על העזרה..

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by dids22,

אפשר קצת פרטטים על זה ?? למה זה עוזר וכד'

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by d30DK,

מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזו, או אולי צרכנות. אם לא מתאים אשמח אם אחד המנהלים יעביר. רציתי לדעת אם אני רוכש מעבד i7-4790K מארה"ב, האם בארץ יש לי אחריות עליו? האם בכלל יש אחריות עליו? כלומר האם לשלוח אותו לארה"ב לאינטל או שאני חייב לשלוח למוכר שממנו רכשתי את המעבד? ובנוסף, האם אפשר בכל זאת לעשות ביטוח OC למעבד? ממה שמצאתי אצל אינטל, אפשר לבדוק לגבי אחריות רק בהקלדת מספר זיהוי של המעבד שרשום עליו, אבל אם הקופסה סגורה אין לי אפשרות לדעת האם יש עליו ביטוח או לא. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, אני משדרג את השילוש העתיק שלי (חמש שנים...) למשהו חדש יותר. שימוש עיקרי גיימינג (אבל לא רק). מעוניין במעבד אינטל עם שמונה ליבות. תקציב הוא לא הפקטור החשוב ביותר (אם כי ברור שאעדיף לגלח כמה מאות שקלים אם אפשרי). 10700 11700 10900 11900 על מה ללכת אם אני אשים אותו בלוח Z590?

9. Started by kookoo666,

המחשב בן כ5-4 שנים ומסתבר שהגיע הזמן להתחיל לשדרג אותו, הדבר הכי דורש התייחסות כרגע הוא הראם. כרגע מותקן במחשב 2*2 1600HMZ 9-9-9-27 של קינגסטון, אני רוצה להוסיף עוד 8 גיגה. מצאתי את הקוד דגם באתר של KSP: http://ksp.co.il/?uin=15283 ואז שמתי לב שיש משהו מאוד דומה אבל יותר זול: http://ksp.co.il/?uin=13485 לפי המידע שיש באתר של קינגסטון נראה שאין שום הבדל בין המוצרים, אבל הקוד דגם שונה. אני יכול לקנות את הדגם הזול יותר בשקט? אולי בכלל עדיף להשקיע 750 שקלים, לקנות סט 16GB של G.SKILL ולשכוח מהעניין לעוד 10 שנים? מפרט מלא של המחשב למקרה שרלוונטי: מעבד AMD phenom II 965 black edition לוח אם gigabyte 790xt-usb3 כ.מסך sapphire hd5850 1GB לא זוכר דגם מדויק של הספק כח אבל מדוב…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by shay1231,

מה ההבדל בין AMD SEMPRON ל AMD ATHLON.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  11. ההפרש ביניהם לא כזה ענק אבל לא מבוטל. הבנתי שההבדל ביניהם זה שהK מסמל את העובדה שהמכפלה של המעבד פתוחה. אז יש שתי שאלות - לאיזה OC אפשר להגיע עם כל אחד ? מה ההבדל בביצועים ביניהם עם OC ? *מדובר בP67 כמובן ובקירור ‏Noctua NH-D14

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Offens1ve,

לי שאלה אני צריך לקנות עכשיו זכרונות למחשב שלי עכשיו יש לי שתי אפשרויות: Patriot 2GB DDR3 1066MHz (פעמיים, סה"כ 4GB) במחיר של 219 או Transcend 2GB DDR 1333MHz (פעמיים, סה"כ 4GB) במחיר של 288 (סה"כ 70 ש"ח הפרש) יש לי באמת צורך לקחת את ה1333? המעבד שיהיה לי הוא i5 760 לוח אם GigaByte GA-H55M-S2 כרטיס מסך LeadTek GTX460

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. יצרנית השבבים הגדולה תלך בדרכה של AMD ותציע מעבדים שולחניים גם ללא יחידות עיבוד גראפי מובנות - אם כי המחיר נותר בגדר תעלומה בשלב זה לכתבה

14. Started by Or ei,

ראיתי בזיגז יש את הזכרונות סמסונג 2700 (הם בתכנון שלי) שמעתי פה מישהו אומר שאלה לא הזיכרונות "המפורסמים" שאיתם אפשר לעשות OC רצחני ? אם כן מישהו יכול להסביר לי אולי במה הם שונים מה"מפורסמים"??

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום אתמול המחשב התחיל לעשות דברים מוזרים עד שהוא הפסיק לפעול , החזרתי אותו למעבדת החנות (KSP ) ואמרו לי שזה המעבד, היום החליפו לי את הathlon xp 2500+ בSempron 2600 - המוכר אמר שזה אותם ביצועים , מה אתם אומרים ?

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אשמח לדעת כי לי יש מעבד icore 5 650 ואמרו לי שזה מעבד 4 ליבות אז אני שואל מה ההבדל בין המעבד שלי לבין מעבד של 4 ליבות רגיל ומה המשמעות של המילה icore 7 ו icore 7 תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני צריך זיכרון שיגיע לבאס של 300-275 עם תיזמונים הכי הדוקים שאפשר....עם תקציב של 1800..... כומבן אני צריך 1GB... חשבתי על G.Skill LE....אבל TCCD לא צריך כל כך הרבה מתח כמו שהלוח נותן... אז איזה זיכרון אתם ממליצים??

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by omrit,

שלום, קיבלתי לא מזמן את הזכרונות שלי- Twinmos Speed Premium 3500. נחרדתי לגלות שאני לא מוצא את הכיתוב BH5 על הצ'יפים... הוספתי תמונה של הצ'יפ, מישהו יוכל להגיד לי איזה צ'יפ זה? כמו כן גם הוספתי תמונה של הצ'יפ עם הכיתוב BH5 שמצאתי פה בפורום (לצורך השוואה????). תודה מראש. עמרי. [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by מוחמד היהודי,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1313 מעבד שלא מזמן (4 חודשים עלה 2200 שקל) עולה אלף שקל פשוט טירוף כפול ליבה ב1000 שקל וזוכרים את הFX62 שעלה 9000 שקל עכשיו הוא ירד גם כן ל 7800 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136&products_id=14038 רק שנעה לא הורידו את המחיר והוא תקוע אצליהם על 9400 שקל http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5421 ללא ספק כיום ה930 הוא המעבד המשתלם ביותר שקיים בשוק והינה גם 805 ב688 שקל מה יהיה לאן נגיע ;D

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  20. בס"ד שלום! אני חדש פה, ומקווה לקבל עזרה. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. אני סטודנט שנה א' להנדסת חשמל ואלקטרוניקה, שנכון להיום משתמש במחשב בעיקר לצרכי אופיס ואינטרנט ובעתיד גם MATLAB (אין לי מושג עד כמה). כמו כן, יתכן ואם יהיה לנו מחשב נורמלי נרצה לצפות באמצעותו בסרטים. אני יודע שנכון להיום הדרישות שלי לא גבוהות, וניתן להסתפק במחשב פשוט (זו גם הציפיה שלי, אני לא גיימר ולא מעוניין לשפוך כסף לפח), אבל אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש בשנתיים-שלוש הקרובות (לפחות) ורוצה להיות משוכנע שהמחשב שלי יהיה סביר גם אז (ולא יעבוד בקצב צב כמו המחשב הנוכחי). מישהו די רציני במייקרוסופט אמר לי שבשביל הצרכים שלי די במעבד ליבה כפולה עם 2.4 ומעלה, אבל חשוב שהוא יתמוך ב-64 ביט כי עוד מעט הכל יהיה מתא…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Armageddon26,

היי, אשמח לקבל המלצה ל-RAM למחשב הותיק שלי. לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 זיכרון נוכחי: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 REVISION 2 - OCZ2P800R22GK אני רוצה לשדרג ל-4GB. מה הדרך הכי טובה? תקציב עד כ-150 שקל. חשבתי ללכת על 2 כאלה (בנוסף ל-2GB הקיים): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717001 מוכן גם ללכת על ציוד יד שנייה / להזמין מחו"ל אם זה שווה את זה. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אני מקווה שההצע יתרחב והמחירים ירדו

23. Started by abarbotel,

מה ההבדל בין מעבד dual core לבין core 2 due ראיתי בעיתון למכירה שני מחשבים כאלה אני יודע שזה כפול ליבה אבל הdual core היה מהירות 3 גיגה הרץ ואילו core2 due היה מהירות 2.2 גיגה הרץ אבל עלה יותר מהראשון.. למה זה ומה ההבדל בינהם

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by mtn9,

1. האם הם יהיו מעבדים מרובעי ליבות אמיתי או 2 מעבדים מודבקים כמו Q6600? 2. הם יהיו 1333MHz או כמו הQ6600 שהוא 1066MHz? תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום, אני מתלבט כבר זמן מה בין רכישת מערכת מבוססת Core i3 או Athlon II x4. השימושים הם בעיקר שימושים משרדיים כלליים ועריכה גראפית קלה (למטרות עבודה), אם כי יש בכל זאת צורך בכוח עיבוד מסוים לתוכנות מסוג מסוים בהן אני משתמש. את הדיון המלא עם כל הפרטים שפתחתי בפורום מפרטי מחשב וההמלצות שקיבלתי בעזרתם האדיבה של Rafi921 ו-hw_joe, אפשר למצוא כאן (קצת ארוך). בקצרה, בהתחלה בניתי מערכת מבוססת AMD, אך בעקבות הדיון הנ"ל הסתבר לי שיש לא מעט תועלת דווקא ברכישת מערכת שמבוססת על מעבד Core i3. אולם, למרות הכל יש נקודה שאני לא שלם איתה. בטווח הקצר עד בינוני ל-Core i3 יש יתרונות עבורי (צריכת הספק נמוכה יותר, תדר שעון גבוה יותר, שבב גראפי שמאפשר לחבר שני מסכים במקביל בחיבור דיגיטאלי, וכל זה…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.