עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם. בזמן האחרון החלטתי על שדרוג המחשב שלי כדי שאני יוכל לשחק במשחקים כמו בנאדם. כרגע יש לי: לוח אם-msi h55m-e33 מעבד:intel core i3-530 זיכרון: ceon 2GB @1333mhz 2 דיסקים קשיחים, כרטיס רשת... וזהו אני רוצה להוסיף עוד סטיק של זיכרון זהה לזה שיש לי וכ.מסך עם זיכרון של 1-2 ג'יגה. השאלות שלי הן: 1.סטיק יחיד של זיכרון עולה 180 שקל. זה שווה את המחיר או שעדיף לקנות kingstone 4GB dual channel @1333mhz בתוספת של כ20 שקל? 2.(נובע משאלה 1)-הזיכרון הזה טוב? 3.יש לי כרגע מערכת הפעלה win7 32bit, ולפי מה שהבנתי בחישוב הזיכרון של 32bit נכנס גם הזיכרון של הכ.מסך-כלומר שהגעתי ליותר מ4GB זיכרון סה"כ, והמערכת פשוט לא תקלוט את זה. האם זה נכון? אני צריך לשדרג ל64bit בהוספת הרכיבים הנ"ל?…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Fungus Funk,

זכרונות 2GB 800MHZ הכי טובים ומשתלמים מבחינת עלות/תועלת עד 1600 ש"ח + OC מתוכנן אפשרות לחריגה קטנה אם יותר משתלם ..

3. Started by Wheel,

http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=29&threadid=1915956 E6300@3.29GHz FSB470@7X Multiplier אם סטיק 1 של ראם A-data 667 1:1

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by iziko,

שלום, סבא ביקש מחשב חדש. המחשב מיועד לאופיס גלישה וכו' ולא למשחקים. חלק מהאביזרים נכנסו בעקבות שיקולים של איורור מסיבי וכו' ומערכת שתעמוד לאורך זמן ולא נלקחה בחשבון כמערכת תקציבית. לכן לא להיבהל אם רואים ציוד ברמה מעבר לנדרש בחלק מהמפרט. מרכיבי הליבה: מעבד: I3 540 אינטל כמובן. לוח אם: ASUS P7 H55 -M pro זכרונות: OCZ GOLD edition 2X2GB 1333Mhz שאר המפרט למי שמתעניין: דיסק קשיח: WD 500G 32MB מהסידרה הירוקה. מארז: Antec 900 II ספק: HEC Cougar 550W שאלות: 1. על הנייר נראה כי רכיבי הליבה יעבדו ויש תאימות בניהם, מה דעתכם? 2. אני שונא את גופי הקירור שבאים הם המעבדים, האם יש המלצה לגוף קירור טוב למעבדי i3? 3. במידה ואתם מליצים לוח אם אחר - אני פריק של ASUS וקצת קשה לעזוב אות…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. מה אתם אומרים על הGigabyte GA-7VA, חשוב לי מאוד יכולות האובר קלוקינג. למישהו יש את הלוח הזה? ראיתי באתר של גיגהבייט שיש לו את הפיטשרם החשובים האלה: CPU VCore Settings CPU Clock Settings Memory Voltage Settings AGP Voltage Settings תודה לכל מי שעוזר.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by zag_zag,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף לי מבחינת הצרכים שלי - משחקים ואינטרנט (לא עריכת / קידוד וידאו). נכון לעכשיו אני נוטה לכיוון של AMD עם Abit NF7. קראתי את הת'רד על השנאה לאינטל ועדיין נשארתי מבולבל... :-\

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by bhaim,

הי, יש לי מעבד אינטל engineering sample עם קוד QQ5P 4.00 GHZ אשמח לעזרתכם בזיהוי המעבד הנ"ל תודה, חיים

8. Started by GMTK,

שלום לכולם אני חייב תעזרה שלכם. המוכר של המחשב היתקשר אליי ואומר לי עם אתה רוצה יש את זה באותו כסף z68 pro 3 gen והלוח שאני הזמנתי זה Fatal1ty P67 Professional את מה כדאי לקחת? הZ68 גם של אשרוק ואני לא יודע עם של fatal1ty הוא אמר לי ככה בטלפון שומע תרוצה לחכות עוד יומים או שאני יביא לך דגם יותר חדש באותו כסף ואני צריך להיתקשר להחזיר לו תשובה היום עם אני רוצה אותו מחר. זה המפרט.: מעבד: [..] INTEL 2500K - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1055 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב חדש, תקציב 3000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי. מטרה: עבודות יוםיומיות, כמו אינטרנט ומסנג'ר, ובנוסף גם תוכנות סאונד וגרפיקה כמו פיינטשופ. אני עובד הרבה עם כמות גדולה של תוכניות בו זמנית.. משחקים וסרטים רק לעיתים רחוקות.. מערכת הפעלה: Windows vista .. לא יודע עדיין כמה ביט.. המחשב הזה עומד להישאר לאיזה 4 - 5 שנים ככה.. אז אני חושב גם על מה שיהיה בעתיד.. המעבד מיועד גם לאוברקלוק [רק בשביל לסחוט עוד ביצועים בתמורה למחיר, לא בשביל הישגים] כדאי לקנות 4 ליבות או 2 ליבות? [מבין המעבדים שהזכרתי]

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. ההבדלים הולכים להיות כמו ההבדלים שעכשיו בין C2D לבין PENTIUM D? אני כבר מחכה המון זמן... עכשיו זה הדבר היחיד שמונע ממני לקנות יהיו הבדלים משמעותיים??

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by woming,

אני רוצה לקנות לוח אם טוב חדש שיספק את הדרישות שלי ושיתאים לשאר המפרט [: היה לי לוח אם EP45 DS3 של GIGABYTE , אבל שניקיתי אותי כנראה ניקיתי חזק מידי , והמחשב פתאום לא קולט 'התקן שמע' חלק מה-USB , מה-LAN , כרטיס מסך. אולי עוד הפתעות. דרישות: כרטיס קול HD כמו הקודם לא חייב בול אותו הדבר) , אולי CROSSFIRE למרות שלא נראה לי שאצטרך , משחקים[? , קשור?..] , סרטים HD. מפרט: E8400 3GHZ HD4870 512MB 320GB AAKS NZXT ALPAH SWASONIC 500W 2X2GB G.SKILL AC FREEZER 7 PRO זהו ,נכון?חח תודה(:

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום!! אני מחפשת לשדרג את המחשב שלי וסוף סוף יש קצת כסף לבזבז אני רוצה להחליף את הזכרונות שיש לי. אני מחפשת 4 ג'יגה ב-2 סטיקים כעיקרון לא משנה לי החברה, רק שתהיה אמינה עם אחריות טובה. ראיתי את אלה: האם הם מתאימים למערכת הנוכחית שלי? (המפרט בצד ימין) (אני יודעת שXP לא מנצל את כל ה-4 ג'יגה אבל בקרוב אני עוברת לווינדוס 7) 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel - מKSP, הם עולים 380 שקל, והם של 1066Mhz http://gskill.com/products.php?index=170 לפי מה שרשום באתר הזה הם מתאימים ללוח אם שלי) אני אקנה כנראה או מ-KSP או מ-FOXPC (מערב ראשון) שיש לי ליד הבית אז אודה לכם אם תמליצו על זכרונות מהחנויות האלה תודה!!!! מורן

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by nik55,

יש בכלל מעבד ברמה הזו לAMD ??

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by or,

איזה לוח יתן ביצועים טובים יותר: Msi KT3 Ultra-ARU או abit at7 (אני מדבר על ביצועים נטו ללא קשר למחיר)

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. דרוש כרטיס גרפי מובנה אפשרות לשדרוג למרובע ליבות. אפשרות עתידית לOC. (לא מאוד חשוב). אני מתלבטת בין הלוחות הבאים GA-965G-DS3 ל- P5B-VM תודה רבה !! (בעתיד הקרוב אני הולכת להוסיף כרטיס גרפי מסדרת ה-8600 של נוידיה שתצא.)

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by guy 12,

אני מעוניין לקנות לוח אם מחברת אסוס עם זיכרון rdram(לפנטיום 4) איזה לוח הכי טוב מבחינת ביצועים ? איזה הכי טוב למשחקים? תקציב עד 2000 ושאין עליו שום דבר (כרטיסי o/b) איזה דגם אתם ממליצים לי ? תודה מראש גיא

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Sepsis,

אהלן, אני מתלבט בין שני לוחות אם עבור המחשב החדש שירוץ על E6300. אני לא מתכנן OC, אבל מעוניין בלוח יציב וטוב. ההתלבטות היא בין ה- ASROCK ConRoeXFire לבין Gigabyte GA-945GM-S2. האם קיים יתרון כלשהו ללוח אחד על האחר?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by aofer,

היי, אשמח להסבר קצת (או קישור) שמסביר מה ההבדלים ואיפה באים לידי ביטוי היתרונות של הI7 תודה מראש, עמית

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by אמנון,

יש לי בלוח אם ASUS חבורי CHA FAN, PWR FAN אני יודע שאליהם אני יוכל לחבר מאווררים. אבל לא ברור לי בדיוק מה זה חיבור CHA וחיבור PWR הסבר בבקשה ?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. את הזיכרון הבא מצאתי אצל חבר שלי, אין לי מושג איזה סוג הוא (ככל הנראה DDR ), אבל רציתי לוודא. גם רציתי לדעת האם מדובר בחברה איכותית, ובכלל מה אתם יכולים להגיד לי על הזיכרון הזה. תודה [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. כמה זיכרון כדאי שיהיה לי למחשב למשחקים-2G\4G האם החברה הזאת טובה לזכרונות Supertalent

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by gyora25,

היי ברשותי המפרט הבא AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK WD 250X2 7200PM DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Thermaltake 430W XP550 NP SONY DVD RW DW-D23A 1024MB ram DELL 2407WFP אני רוצה לשים מעבד כפול ליבה שיתאים ללוח וכרטיס מסך שיאיץ את הX264. ושיפעיל לי משחקים ברמה בסיסית +. לא צריך גרפיקה של פריקים, אבל שיתאים את עצמו מבחינת רוזולוציה למסך הענק שלי ושיפעיל משחקים בצורה חלקה לעין. תודה מראש לכולם.

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by shay82,

איזה מעבד יותר חזק Intel Core i3 דגם מעבד: 540 מהירות מעבד: 3.06 GHz זכרון מטמון cache: 4 MB או Intel Core 2 Duo דגם מעבד: E7500 מהירות מעבד: 2.93 GHz מהירות FSB: 1066 MHz זכרון מטמון cache: 3

24. שלום. אז ככה, עברתי לווינדוס 10 לפני חודשיים ומאז שעברתי היו המון קריסות למערכת המחשב או קופא או מסך כחול עם שגיאה בכל פעם שגיאה אחרת. כרגע אני עם הגרסה המלאה של ווינדוס 10 בינתיים זה בסדר. כשזה קרה החלטתי לבדוק את העניין שאולי זה לא הווינדוס והיום בדקתי בביוס ומסתבר שאחד הסלוטים של הזיכרון לא מזהה את הכרטיס זיכרון. יש לי 16GB והוא מזהה 12GB. נכנסתי בביוס של הלוח אם (ASROK EXTEME 4) יש שם אופציה לראות תמונה של מה שמחובר ומזוהה, ואכן סלוט אחד לא מזוהה. אז התחלתי בבסיס שזה להוציא הכל ולחבר אחד אחד הוא מזהה את כולם מלבד סלוט אחד. אז הוצאתי הכל וחיברתי כל פעם כרטיס זיכרון אחר לאותו סלוט שלא עובד ואף אחד מהם לא זוהה כך שאני מגיע להבנה שיש בעיה בלוח אולי נשרף הסלוט? כמובן ניסית…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by zahi122,

מה יותר שווה ראיתי שה i5 יותר זול אבל הלוחות שלו יקרים יש אולי כבר השוואות מבחינת ביצועים במשחקים ותוכנות? מה יותר טוב לOC ה-965 יש מצב ? כי הוא מתחיל מ 3.6 שזה תדר מדהים. תודה לעוזרים (ד"א עשיתי כבר הזמנה ל AMD אבל אם אני יראה פה שה I5 לוקח אני יבטל).

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים