מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
חבר של אבא של הביא לי את המחשב שלו לסדר לו, וכל פעם שניסיתי להתקין ווינדווס המחשב קרס. חשבתי בהתחלה שהדיסק דפוק, אבל גם כשהבאתי אחר זה קרה. אז התחלתי לחשוד בזיכרון(3X64 SDRAM133), ולכן הרצתי ממטסט לכל סטיק בנפרד, ושלושתם זרקו מאות ארורים. כמובן שהמחשב לא עבר אוברקלוק. הגיוני ששלושת הסטיקים דפוקים? או שיש לזה הסבר אחר? לוח אם או משהו? ??? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד שלי הוא אינטל 2.53 אני קונה לוח אם אני רוצה לוח טוב חזק לאברקלוק תקציב 600 700 לאינטל הלוח הקודם הצלחתי להגיע לה 3.06 אני רוצה לוח אם טוב לאינטל שיכל להחזיק מעמד גם בעתיד שאני ילחליף מעבד .
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לזיכרונות << שאפשר להשיג אותם בארץ..!!!>> PC4000 1G 1700 ש"ח +- להזכירכם עד 2.8V :-\
-
- 19 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קיבלתי בארקט עם 2 חיבורי USB אחד FIREWARE ועוד חיבור מרובע ממש ממש קטן, מה זה?
-
- 19 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לפני בערך 10 דקות נשבר הפלסטיק של תושבת ההיטסינק כשחיברתי אותו (zalman 6500alcu) - האם אפשר לתקן איכשהו? או לקנות חדש ? מאיפה? (אני מעדיף לקנות כמובן) *מצורפת תמונה. (תשמרו ותפתחו כי לא רואים כאן את הכל) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה קנתי לא מזמן מחשב שני לבית. AMD 1800 GIGABYTE NF7 256 MB DDR RADEON 9200 WIN XP המחשב נועד ל אופיס גלישה ואנטרנט. וכאן מתחילה הבעייה: אחרי עבודה של מס' דקות, שעות, ימים (מאקסימום שהוא עבד יומיים) המחשב פשוט עושה RESTART ומתחיל להרעיש בצורה מוזרה צליל מוזר של סירנה בשני צלילים, אני חייב לציין שזה לא צליל זל זכרון, כ.מסך או צליל מונוטוני אחר אלה צליל של מעין סרנה. החלפתי את הזכרון מקום והכל הסתדר ליומיים. דבר נוסף שחשוב לציין שאחרי כיבו והפעלה מחדש יש הודע שיש בעייה עם המקלדת. המקלדת היא מקלדת ישנה עם מתאם PS2 לא יודע אם זה קשור איכשהו למה שקרה. האם זה בעיית תוכנה את חומרה? מה זה הצליל הזה ואיפה אני יכול להבין את משמעותו (לא מצאתי בחוברת)? תודה מראש L.A
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב לא מיועד לאוברקלוק אני רוצה את השילוש הכי טוב עד 1600 ש"ח ושיהיה בו 512 מגה זכרון תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הממ, טוב, כבר הרבה זמן שלא ביקרתי באתר... אז ככה, יש לי כל מיני בעיות במחשב, למשל שאם אני שומע מוסיקה, או רואה סרט, ובאותו זמן (ניקח לדוגמה) אני מתקין משהו, אז הסרט/מוסיקה מתחיל לעשות קולות מוזרים או שהסרט קצת נתקע עד שההתקנה מסתיימת. וגם במשחקים, בהרבה סירטונים הקול קצת משתבש, או שאם יש cutscene במשחק ויש מישהו שמדבר באותו זמן, אז הקול משתמש וכו'. וזו לא בעייה ברמקולים, כי אם אין משהו שמכביד על המחשב, אז אין שום בעיות, ושומעים בסדר גמור. אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני מנחש שאולי אין מספיק זיכרון. כרגע יש לי 256 זיכרון, ופרח לי מהראש של איזו חברה הוא, אבל הוא צריך להיות דיי טוב, כי בזמנו המליצו לי עליו כאן. בכל מקרה, חשבתי על לקנות עוד כרטיס של 256 זיכרון, אבל למען ה…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בן AMD ל אינטל ???? מישהו יכול להסביר לי ?????
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שני הלוחות? כי ראיתי שכתוב בSL שהוא REV2 וברגיל לא אז זה אומר שהרגיל הוא לא REV2? יש גם הבדל של איזה 80 שקל משהו כזה...
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מוכן להמליץ לי על לוח אם של גיגהבייט למעבד הנ"ל?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה זכרונות יציגו לי ביצועים טובים יותר למערכת מבוססת אינטל, בלי OC: הסדרה השחורה של Mushkin PC3200 black, או הסדרה של GeIL PC3200 400MHz DDR Ultra?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הבנתי שתרומת הביצועים של ה DUAL DDR היא בערך ארבעה אחוזים, במקרה הטוב. למה לא ללכת ולקנות לוח KT400? האם הוא מנצל טוב יותר את משאבי המעבד למשל (NFORCE)?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2500 שקלים ואני רוצה להשקיע אותם במעבד, לוח אם, זכרונות והכל ל OC חזק כמה שאפשר. יש לי כל-כך הרבה התלבטויות ואני כבר משתגע! אני יכול לקחת AMD BARTON 2500 512K שהוא ממש זול וממש חזק באוברקלוק ב 620 שח' ואז אני גם יקנה לוח שבטוח לא יעלה על ה 650 שקל ואז יהיה לי הרבה כסף גם לזכרונות על רמה כמו ה קרוסאיר LL 512 MB אבל מצד שני אני יודע שה P4C 800FSB הוא מעבד חזק מאד ונותן ביצועים מדהימים ב OC וגם יש לוחות לפנטיום שהם מאד חזקים ומלאים בכל טוב (אני לא מחפש פיצ'רים), אבל גם פה יש לי התלבטות בין אם לקחת 2.4 או 2.6 או אפילו 2.8 ! וגם הזכרונות מאד חשובים, אני לא רוצה פחות מ 512 ואני רוצה את זה בסטיק אחד כי אנחנו מדברים פה על מערכת ל OC בקיצור חבר'ה אני ממש מבולבל ואני לא יוד…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה, קניתי מPCH מחשב לפני שבוע וחצי והוא אמור להגיע מחר ומחרתיים גג. כשביצעתי את הקניה באתר היה דגם אחד של TWINMOS PC3200 ושבוע אחרי הקנייה, אני רואה פתאום את זה : http://www.pchardware.co.il/docs/pi1788087601.htm אם תשימו לב, שני זכרונות, אותו דגם אבל... אחד זה עם צ'יפ MTEK שלפי מה שהבנתי עד עכשיו הוא על הפנים ולא עושה OC בגרוש, וסטיק שני עם TMD7608F8E50D צ'יפ TWINMOS מקורי שאמור להיות טוב, אין את זה באף חנות אחרת רק פה. יש לי כמה שאלות, אם לא היה מפורט איזה דגם לפני הקנייה אלא היה רק סטיק אחד ויחיד (אכן היה), ובסוף אני מקבל MTEK, האם יש לי זכות לדרוש סטיק אחר ? האם זה חוקי למכור בעוד כסף אותו סטיק עם צ'יפים שונים ? ושאלה אחרונה, כמה צ'יפים יש לTWINMOS מבוססי ה …
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתי באמצע עדכון ביוס ללוח אם של ג'גהבייט 7ZM ואז---- הפסקת חשמל ----והלוח פשוט מסרב לעלות [נ ו טוב לא פלא ] יש ללוח אני חושב דואל ביוס בקיצור האם משהו יכול לעלות רעיון איך להציל את הלוח או שמה שנשאר זה לזרוק לפח :'(
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח הנ"ל עם המעבד AMD AXP 2500+Barton... כנסו לקישור ותראו...... האם זה אומר שהלוח הזה לא תומך ב AMD AXP 2500+ (כי הוא לא מופיע ברשימה) וגם עם תיכנסו לקישור הזה: ותראו................... האם הלוח הזה לא תומך גם בזיכרונות (של TWINMOS (DDR 400\3200 כי כתוב שם רק WINBOND... מה זה אומר? הקישור למעבד: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/01.jsp הקישור לזיכרון: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/02.jsp כנסו לשניהם בקשה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או שיחידה אחת יכולה לפעול לבד?
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אוקי אני קונה מחשב חדש ויש לי כמה בעיות בבחירת החלקים: מעבד- בחרתי את ה INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache 292$ (1,691ש"ח) ויש לי עליו הנחה של 10-5 אחוז. רציתי בהתחלה לקנות מערכת מבוססת Amd אבל המעבד הזה של אינטל הוא אחלה מעבד הוא מהיר וה Fsb שלו הוא 533 והשאלה שלי היא כזאת? אם אני יבצע לו O/C אז לאיזו מהירות אתם חושבים שאני יגיע איתו אגב אני שם עליו Hsf רצחני זה מהסדרה של זלמן ועד לכמה אני יוכל לעלות לו את הFsb? לוח אם-בעבר רציתי לקנות מערכת מבוססת Amd והחלטתי לקנות את GigaByte-Ga7vrxp אבל מכיוון שאני קונה מערכת מבוססת אינטל עוד לא החלטתי על לוח כי עוד לא בחרתי את הציפסט קראתי כמה ביקורות על כמה ציספטים ונתקלתי בבעיות אני מעוניין לקנות ציספט שתומך ב Agp 8x A…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חבר רוצה לקנות מחשב אני לא חושב שהמחיר הוא בעיה אבל כדאי להיתחשב בו ושלא יהיה גבוהה מידי הוא רוצה מחשב בעיקר למישחקים כלומר שתיהיה לו יכולת עיבוד גרפי טובה ניסיתי במיפרטים שהאתר מציעה אבל הוא רוצה פנטיום לא AMD וגם GFORCE אני צריך מפרט להכל לוח אם מעבד כרטיס גרפי הארדיסק\ים זיכרון (ואם שכחתי משהו אז אפשר להוסיף ללא מארז ומסך (הם ישנם) והכרטיס קול הוא מוכן להיסתפק באון בורד אבל חוץ מזה אני צריך הכל ! והבנתי שהGFORCE 4 לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן אפשר לקבל מידע בנושא ובלי הפניות בבקשה..
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני רואה הרבה מאוד סוגים לציפסטים של אינטל , כמו 845 ועוד כל מיני מספרים דומים מה ההבדלים בניהם?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
יש ברשותי P1 אני מעוניין לרצוח אותו... אני הולך לעשות לסינק שלו חיבור של המזגן אני רק רוצה לדעת אם המכפלה פתוחה ועד כמה אפשר להעלות אותו?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם מחברת אסוס עם זיכרון rdram(לפנטיום 4) איזה לוח הכי טוב מבחינת ביצועים ? איזה הכי טוב למשחקים? תקציב עד 2000 ושאין עליו שום דבר (כרטיסי o/b) איזה דגם אתם ממליצים לי ? תודה מראש גיא
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-