עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני מעוניין במחשב נייד ואני לא מבין מה כל ההבדלים שיש במעבדים שלהם.. כאילו אני רגיל שיש רק פנטיום 4 או סלרון היותר חלש... התוכלו לעשות לי סדר במעבדים האלו..? מה זה אומר?: Intel® centrino Pentium-M וזה: Intel ® Celeron-M וזה: Pentium M 1500Mhz DOTHAN ואם תוכלו לפרש לי על עוד מעבדים ועל הסדרות שלהם (775??) וכמובן מה ההבדלים ומה הכי משתווה לרמה של פנטיום 4 במחשב האישי.. תודה רבה מראש

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by idan1836,

שלום! קניתי היום מחשב חדש ובחרתי לחבר ולהתקין אותו בעצמי! יש לי בעיה בחוטים של המארז (ON,OFF,RESET...) ואת חלקם חיברתי ועכשיו נשארו לי 8 חוטים. 4 עם מספר 1 ליד כל חוט. 4 עם מספר 2 ליד כל חוט. בכל אחד מהסטים האלו של הארבעה חוטים רשום מינוס D פלוס D .. גראונד (אדמה) והאחרון פלוס 5 V. זת'ומרת שיש פעמיים מכל חוט שאמרתי כאן! **אני רוצה להזכיר שלא חיברתי את החוטים האלו עדיין ללוח כי אני לא יודע לאיפה לחבר. חיברתי את המחשב לחשמל והוא נדלק אוטומטית איך שמחברים לחשמל אבל הנורה הירוקה שאומרת שהמחשב דולק לא פועלת וגם בספר של הלוח רשום שצריך לחבר את הכבל של הנורה הזו אבל אני לא מוצא את הכבל הזה, מלבד אותם חוטים שהזכרתי שנותרו לא מחוברים, ואם לוחצים על כיבוי המחשב (דרך הלחצן ש…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. טוב המפרט בחתימה... הנה התזמונים לפני הורדתם...: (לא להתייחס לעיגול האדום בתמונה!) והנה אחרי הורדת התזמונים : יווו איזה בעסה אני מדליק את המחשב ... ואחרי שעה +- המחשב נתקע והמסך נכבה ללא שום הודעה!! ו95 אחוז שזה מההורדת תיזמונים! אז החזרתי את התזמונים לסטוק .. 3.4.4.8 ובנתיים אין שום בעיה... למה זה קורה? שאני מפעיל ממטסט אני נותן לו לרוץ שעה ככה והוא לא מראה לי שום שגיאה מה הולך פה??!!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Gritzman,

טוב אז לפני כשבועיים המחשב נתקע לי אחרי עבודה של כמה דקות , פתחתי את המארז וראיתי שהמאורר מסתובב לאט מאוד וכל נגיעה קלה בו עוצרת אותו התקנתי תוכנה למדידת טמפרטורה וראיתי שהטמפרטורה היא 65 מעלות לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי ובמעבדה הוא הוציא את המאורר ניקה אותו שימן אותו והחזיר אותו למקומו ,הכל עבד טוב המעבד והמעבד עבד בטמפרטורה של 40 עד שלשום שהמחשב נתקע שוב וראיתי שהחום הוא 75 מעלות ושהמאורר בכלל לא עובד. לקחתי אותו שוב לחנות ושם הטכנאי ניסה להחליף כל מיני דברים בהתחלה הוא אמר שהכרטיס רשת עושה את כל הבעיות ואחרי זה הכרטיס מסך, זכרון... לבסוף הוא הגיע למסקנה שזה המעבד. יביאו לי עוד פעם PIII 1000 mhz ? או שבגלל שהפסיקו ליצר אותו יביאו לי אחד טוב יותר?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by eitany245,

שלום,מה ההבדל בין QUAD לבין QUATTRO? ידוע לי שלשניהם יש 4 ליבות אך גם ידוע לי שבמהלך יישום ה-QUATTRO משתמש ב-2 ליבות וה-QUAD משתמש בכל 4 הליבות שלו בשביל היישום,משהו כזה... ה-QUAD זה בכללי,זה יכול להיות I5 וזה יכול להיות I7 או כל מעבד אחר בעל 4 ליבות,ה-QUATTRO זה הסוג עצמו של המעבד שהוא מהמעבדים הישנים בעלי 4 ליבות. אני לא בטוח אם זה נכון ולכן אני צריך שתפרטו לי יותר על המעבדים בשביל לדעת בוודאות את ההבדל ביניהם ובשביל לדעת יותר לעומק,אני צריך יותר פרטים,יותר הסבר על ההבדלים ביניהם. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני הבנתי שתרומת הביצועים של ה DUAL DDR היא בערך ארבעה אחוזים, במקרה הטוב. למה לא ללכת ולקנות לוח KT400? האם הוא מנצל טוב יותר את משאבי המעבד למשל (NFORCE)?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Klod,

איזה בסה העלו את המחירים לזיכרונות G.SKILL F2-8500CL5D-2GBHK אייך זה יכול להיות בחודש עלה מחירם ב כ 300 שקל ??? תאריך 3.06.2007 : מחיר: ₪739 G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-2GBHK ₪739 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=264007.0 היום כעבור חודש בדיוק עולים אותם זיכרונות 1023 ש"ח ???? חבל שלא קניתי אותם לפני לא ציפיתי לעליית מחירים מה קרה לעזעזל למה העלו את המחירים ?? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3210 יש מצב להשיג אותם יותר זול במחירים של החודש הקודם ??

• 19 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. היי, השאלה בכותרת+האם מהירות ביצוע הפעולות והרכיבים במחשב (כמו ההארד דיסק לדוגמא) במחשב תגבר?+עבודה במשימות רבות,באותו זמן ביחד תגבר? תודה רבה מאוד מראש .

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אני יודע שאני לא יודע לנסח אבל השאלה שלי היא האם אפשר בלוח של am2 לעשות ככה סלוט 1)512mb ddr2 667mhz סלוט 2)512mb ddr2 667mhz סלוט 3)1024mb ddr2 800 mhz סלוט 4)1024mb ddr2 800 mhz שימו לב שזה לא אותם מהירויות והאם אפשר גם את השילוב הזה: סלוט 1)512mb ddr2 667mhz סלוט 2)512mb ddr2 667mhz סלוט 3)1024mb ddr2 800 mhz סלוט 4)2048mb ddr2 800 mhz תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, מקווה שהכותרת מספיק מפרטת את הבעיה יש לי כרגע במחשב שלושה סטיקים של 256 מגה כול אחד ורציתי לשאול האם ניתן להחליף אחד מהם לסטיק של 1 ג'יגה או 512 מגה לדוגמא? האם המחשב יקבל את זה ויפעל בלי בעיה? ??? (יש לציין שבכול מקרה אני מתכון מאותו סוג, במקרה שלי DDR 433 ) בתודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היי ניסתי להוסיף עוד 2 זיכרונות של 2 GB על הלוח, ברגע שאני מפעיל את המחשב זה מצפצץ ללא הפסקה ואין תגובה על המסך, הם אותם הזיכרונות בדיוק כמו הראשונים , האם הם תקולים?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by doreiny,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את המעבד שלי השבוע 3200+ אני מעוניין להחליף אותו או ב 3800+ או ב opteron 165 הקטע הוא שאת ה 165 אני יכול להביא ב 1700 שקל ואת ה 3800+ אני יכול להביא ב2000 השאלה הנשאלת היא מה שווה יותר להביא? ואיזה מהם יתן ביצועים עדיפים (המעבד הולך לעבור oc כשמעליו zalman 7700cu) עוד בקשה קטנה: במידה וציינתם אחד מהשניים, ציינו בבקשה סטפינג מומלץ תודה רבה לכל העונים והעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by י א,

אני מעונין להחליף לוח אם. השימוש שלי במחשב הוא של power user, כלומר משתמש בהרבה מאד אפליקציות כבדות במקביל, כולל גרפיקה, ערכות פיתוח תוכנה, הרבה אקספלוררים במקביל וכו'. אני משתמש ב RAID, גם 0 וגם 1. יש לי היום לוח של גיגהבייט דגם G1975X ואני די הייתי מאוכזב ממנו. בנוסף הוא גם לא תומך במעבדי הקור 2. אני גם רוצה שהלוח+מעבד שאקנה יאפשרו להריץ פתיחת קידודי H264 בקלות. תודה לממליצים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by אמיר_ה,

היי, אני קונה מחשב חדש לאינטרנט ומשחקים. במסגרת התקציב אני מתלבט בין האפשרויות הבאות: 2 ג'יגה DDR2-800 וכרטיס מסך X1950XT, או בפחות או יותר אותו מחיר: 2 ג'יגה DDR2-667 וכרטיס 8800GTS עם 320 מגה. מעולם לא התעסקתי בOC ולא נראה לי שאני אתחיל עכשיו. ראיתי בפורום שאנשים כותבים שבלי OC אין כזה הבדל בין הזכרונות. לדעתכם האפשרות השניה עדיפה? (שאר הרכיבים שאני קונה הם מעבד Intel E6600, לוח אם Asus P5B, והשאר לא באמת חשוב)

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום אני כבר משתגע ולא מבין..איזה זכרונות יש לי 800MHZ או 1000MHZ בדקתי באבסט וCPUZ בכל מיני מקומות וזה נורא מבלבל כל מה שעקפתי באדום מראה 1000 כל מה שבכחול מראה 800 מישו יכול לתת לי הסבר?? מצורפת תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=ldmowyy4m0yn.jpg

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם! ראיתי שהרבה משחקים רוצים 1G ולי יש 959 מגה RAM, רציתי לשאול אם זה באמת משמעותי. שאלה נוספת: איך אני יודע איזה סוג ראם יש לי? האם יש כזאת אופציה בeverest או תוכנה אחרת?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Prophecy,

סמסונג מפסיקה לייצר את שבבי הזכרונות המצליחים שלה, הTCCD לאחר זמן מועט מאוד בשוק. לא ייוצרו יותר זכרונות עם TCCD והזכרונות היחידים שיהיה אפשר להשיג זה מה שנשאר בסטוקים של החנויות כך שאם אתם רוצים עוד להשיג TCCD כדאי לכם למהר. סמסונג מקווה בצעד הזה לגרום ליצרני זכרונות לדחוף את הDDR2 יותר מאשר לייצר זכרונות DDR נוספים. מקור: http://theinquirer.net/?article=21168 ממש חבל, עד שסוף סוף יצא שבב טוב סמסונג מפסיקה לייצר אותו, זה פותח פה חור גדול לחברה חדשה שתייצר שבבים דומים, הinquirer ציין כמה תסריטים של אפשרויות של חברות שינסו לעשות את זה.

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by bilbo,

שלום לכולם. כדי לגרום ל 6300 לעבור את ה 3GHZ (אם אני מעוניין לבצע OC פשוט ... ורק לשחק עם מכפלות המעבד.) מה אני צריך ? 667 CL4 800 CL5

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. הגיע הזמן להחליף את המעבד הישן והאיטי שלי. לצערי מכיוון שיש לי לוח אם ישן אני אצטרך להחליף גם אותו. עד לא מזמן המעבדים של אינטל I5 I7 היו מומלצים מאוד, אבל הבנתי שלאחרונה המעבדים של AMD יותר משתלמים בקטגוריית המחירים שלי. זה המפרט שיש לי כרגע: Intel Core 2 Duo E4400 ASUS P5L-VM 1394 Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 XFX GEFORCE 9800GT 512MB ASUS XONAR D2 Antec Solo HEC 400TRT 400W _____ בתקציב שלי חשבתי ללכת על האפשרות הזאת: מעבד AMD Phenom II x2 555 black edition - מחיר 527 שח http://skypc.co.il/pl_product~HDZ555WFGMBOX~3~0.htm לוח אם Gigabyte gam68 s2p - מחיר 237 שח http://skypc.co.il/pl_product~38487~10~0.htm ______ התקציב קצת גמיש, אני יכול להוסיף עוד קצת אם …

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by ZXY1,

אני רוצה לבנות HTPC לחדר שינה שיש קיר משותף בין החדר שלי חדר הילדים כך שאני יוכל להשתמש במחשב פעם אני, ופעם הילדים מארז אני בונה לבד ממארזים ישנים "מודינג" ספק יש לי ממחשב ישן + זכרון 4GB 1600MHZ ודיסק קשיח 160GB ממחשב ישן מה שחסר לי זה לוח-אם+מעבד+מאוורר חשבתי על מעבד I3 3220/3240 לוח-אם GA-H77N-WIFI וקירור סטדרטי של אינטל SLIM (הלוח חייב להיות אם 2 יציאות HDMI) ביציאות HDMI יש סאונד בשתי היציאות? (זה מעוד חשוב שהיו בשניהם) וגם WIFI כי אין לי כבל אינטרנט בחדר מה אתם אומרים על הבחירה? תודה

• 19 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by מוסון,

שלום כולם אני בונה מחשב לאולפן הקלטות ומתלבט בין שני לוחות האם הנ"ל. לא OC ולא בלאגן , רק צלילים. צריך עצה דחוף, מה עדיף ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Markis,

אני מתנצל מראש על הבורות, ובגלל הדחיפות לא חיפשתי לעומק בפורום: אם אקנה זיכרונות ddr2 667mh כאשר הלוח בעל צ'יפסט 965 והמעבד הוא e6300: מה יכולות האוברקלוק של זיכרון כזה ? בתודה.

• 19 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by hwforcer,

מזה זכרונות CORSAIR DEMINATOR 8500 2X1GB כ 6400 בלוח שלי ASUS P5N32-E ושזכרון מוגדר בכח 1066 אז חלונות או מביא מסך כחול או בכניסה מביא שגיאה הזאת של חלונות עם 0X101010 שאפשר ללחוץ OK קיצר הלכתי לביוס העלתי מתח לזכרון ל 1.9 ו XP עלה בלי שגיאות אבל למה? זכרון חדש רק היום קבלתי. למה אני צריך להוסיף מתח שהזכרון יעבוד במהירות המקורית שלו זה לא אבסורד?

• 19 תגובות
    • 917 צפיות
  24. המעבד שלי (intel e6550( מתחיל לעשות לי בעיות והגיע הזמן להחליף אותו יש לי תקציב של עד 1020 אם אפשרות לחריגה קטנה (1120-1350) הלוח אם שלי תומך בסדרת המעבדים E וQ (הוא די ישן) אז אם יש לכם המלצה למעבד שהוא 4 ליבות לפחות אז תגידו אם יש אפשרות להכניס אם החריגה ועדיף שלא מעבד I כל שהוא ולוח אם שתומך בו אז אני מעדיף יש עדיפות למשהוא כזה תודה לעוזרים ושבוע טוב

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by shirNoshe,

אני רואה מדי פעם לוחות שיש להם שלושה סלוטים.כשאני מוריד קובץ וחופר להבין רשום שזה גם DC. אז אני מבקש להבין משהו,אם יש לי שני סטיקים אז עובד כדואל.את זה הבנתי.אבל מה קורה שמוסיפים עוד סטיק?מה קורה לדואל? האם סה"כ הזיכרון יהיה כל שלושת הסטיקים והדואל לא יעבוד?

• 19 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.