מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מעבד כמו שרשמתי בכותרת. אני מחפש לוח אם של חברת גיגהבייט השמח לקבל הצעות כרגע אני חושב על GA-P55-UD3 יש למישהו עוד הצעות טובות?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האחריות הניתנת היא מטעם החנות... אני לא יכול לפנות ליבואן בגין בעיות אחריות למינהן..
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הלוח מיועד למעבד amd x2 5000 וכרטיס מסך 8800gt ראיתי ש m2a-vm מומלץ פה, יש לו כרטיס מסך משולב ויציאת firewire. האם עדיין עדיף לקחת את ה m2a-vm (ביצועים ופיצ'רים) למרות שאני שם כרטיס מסך חיצוני?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בוקר טוב אני חדש פה.ואבקש חוות דעת על לוח אם ראדון 1550 האם הוא טוב?לעומת גיגהבייט GA-P31-DS3L.ואם אפשר כמה שיותר מהר.תודה.
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
היי, לא מזמן הרכבתי מחשב עם הלוח Gigabyte P55-UD2M במארז Antec P180 Mini, הסתדרתי עם כל הקונקטורים בין הלוח למארז, חוץ מחיבורי הUSB.. שמשום מה לא מתאימים... יהיה לי קצת קשה להסביר את הבעיה במילים, אז צילמתי תמונה שכוללת את הקונקטורים שיוצאים מן המארז, לעומת דף מתוך המדריך למשתמש של הלוח ובו יש שרטוט של הקונקטור מהצד של הלוח... איך ייתכן שאין התאמה? יכול להיות שהלוח מאפשר חיבורי USB נוספים אך ורק באמצעות הוספת bracket? יכול להיות שאפשר פשוט לחבר את כל אחד מהקונקטורים האלה באחת מ"שורות" הפינים (בחוברת כתוב שכל חיבור כזה על הלוח מאפשר 2 חיבורי USB)? התמונה: http://img.i7m.de/images/9m682-ln2j0-yvgj1-wpw4o7.jpeg המון תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://arstechnica.com/news.ars/post/20070424-amd-feels-cash-crunch-will-take-on-2-billion-in-debt.html
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח ASROCK K8Upgrade-VM800 - 2 x DDR DIMM slots - Supports DDR400 / 333 / 266 non-ECC, un-buffered memory - Max. capacity of system memory: 2GB כרגע יש לי בו ג'יגה, 99 אחוז שיש לי שניים של 512, עוד לא פתחתי את המחשב כדי לוודא סופית. כדי לשדרג ל 2 ג'יגה, אין לי ברירה אלא לרכוש פשוט שניים של ג'יגה. הבעיה היא שזה לא הכי זול בזכרון ישן כזה. האם יש אופציה אחרת? האם אני יכול לשים זכרון חדש/מהיר יותר וזה יעבוד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
רכשתי מעבד חדש Q6600 וברצוני להחליף את המעבד הקיים E6420 האם נדרש להתקין מחדש את מערכת ההפעלה (VISTA) או שניתן פשוט רק להחליף את המעבד תודה מראש לעוזרים לוח: GA-965P-DS3 3.3 כ. מסך: EVGA 8800 GTS 320 ספק: ENERMAX 400 זיכרון : G.skill 4GB 800M CL-4
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא הצלחתי למצוא טבלה למשל, שמציינת הקבלה של מעבדים. כלומר איזה מעבד של Intel מקביל לאיזה מעבד של AMD. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p5b http://www.hardwaresecrets.com/article/408 ורציתי לדעת אם הכרטיס מסך HD4350 יתמוך בלוח אם? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה הטמפ' הכי גבוהה ולא מסוכנת שלוח אם יכול להגיע אליה? לפי התוכנה (אם היא לא מזייפת) Everest יש לי תמיד בלוח אם בסביבות ה40 ואז כשאני נכנס למשחק זה עולה ל46 האם זה בסדר?,ואם אני נשאר במשחק לכל הלילה למשל זה יגרום לטמפ' לעלות? ואם לכל לוח אם יש מקסימום טמפ' מותרת אחרת אז הלוח אם שלי הוא D865GLC
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם שמבוסס על הציפסט החדש של אינטל בשביל מערכת HTPC רצוי שיהיה לוח MICROATX
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
כיום יש (אפשר לראות במפרט ) דיול של 512 (256*2) של גייל 3200 (400) ותהיתי אם אני יכול להוסיף עוד דיול של אותו זכרון רק 1024 (512*2) באותה מהירות???
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
הלן חברה : ) אני צריך ליקנות לוח מעבד וזיכרונות המטרה העיקרית של המחשב היא אולפנית לעבודה עם מוסיקה קיו באס ונואנדו למי שמכיר..... אני מתכנן לעשות oc בפעם הראשונה לא לא לימצוץ ממנו את כול מה שאפשר שיהיה יציב בסבבה (אין לי ניסיון בזה אז אני קצת חושש) אני חשבתי על : asus comando intel q6600 DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400 800Mhz CL5 2x1Gb DUAL PACK (אפשר 1066 ??) זה יוצא בערך התקציב שהוא +-3500 שח מה אתם אומרים ? או שאולי כדי לעבור לציפסט 680i כי אני יוכל לעשות oc יותר חזק ?? חשוב לי להגיד שאני לא משחק בכלל אז אני לא ידע אם אני צריך sli ו-crossfire אבל אולי-תגידו אתם : )?? אני יכול להשקיע נגיד 4000 שח למעבר (עוד 500שח) אם זה שווה את זה בקיצור מה הכי כדאי בסכום כ…
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה ואני ממש לא מבין במעבדים ולוחות אם ובכלל בחומרה. באתי לפה אחרי ששמעתי זה הפורום הכי אמין שיש.. אוקי אז לנושא, המפרט שלי זה q6600 כרטיס מסך 260 gtx 4 g ram win7 64 bit ספק 500 וואט לוח אם לא יודע אבל הוא ישן כמו המעבד(משו כמו שלוש שנים) אני צריך שתמליצו על שידרוג של מעבד ולוח אם שהכול ''יתאים'' אחד לשני. התקציב הוא 1000 . דרך אגב בכמה אני יכול למכור את המעבד שלי?(4 ליבות) תודה :]
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, ברשותנו מחשב עם זכרון Twinmos 512MB DDR400 CL 2.5 ואני מעוניין להרחיב אותו בעוד חצי ג'יגה. הבעיה היא שההבדל במחירים (עבור זכרונות של טווינמוס) הוא 200 שקל יותר עבור זכרון CL2.5 לעומת CL3. האם חובה לקנות זכרון עם CL2.5? או שאולי אפשר לקנות CL3? האם חשוב יותר לשמור על רכיב של אותו היצרן או שעדיף לקנות זכרון CL2.5 של יצרן אחר (Corsair, Kingston, OCZ)?
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד E8400 של אינטל. המחירים של המעבדים של סוקט 775 לפי מה ששמתי לב כמעט לא השתנו בזמן האחרון, גם אחרי שיצאו כל המעבדים החדשים. בהנחה שמתישהו המחירים של המעבדים מהדור של E8400 ירדו, האם יהיה משתלם מבחינת ביצועים לשדרג למרובע ליבות? מדובר במחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא הרצת סימולציות ב-MATLAB.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשדרג סופסוף את הזכרון שיש ברשותי ולהוסיף לו עוד 2GB הנה הפרטים של הזכרון שיש אצלי כרגע: http://www.upf.co.il/preview/619439/56d2c0e2db8c0990551414567f38a708.html אני רוצה להוסיף לו את הזכרונות האלה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=9440 האם הם יתאימו ביחד? לא יהיו בעיות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד AMD2000 האמת היא ששמעתי על המעבד הזה הרבה ביקורות חיוביות אבל גם שמעתי שהם מתחממים מהר,האם זה נכון? למה זה עלול לגרום ומה עושים נגד זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
UD5P עלה כ-200 ש"ח יותר מ-UD4P, האם יש סיבה מיוחדת לכך ?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GA965PS3 Gigabyte רציתי לדעת אם הוא תומך במעבד הנ"ל: intel pentium dual-core e5200 box ורציתי לדעת אם הוא תומך גם במעבדים מהסדרה הזו היותר מתקדמת: כמו למשל: intel core 2 duo e7300 box תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל אני חושב לבחור בלוח מכיוון שמכר מסויים מאוד שלי מארגן לי אותו בתוספת של 100 ש"ח למחיר של :xyxthumbs:GA-K8NF-9, מחיר זניח יחסית. אז מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן Hp Presario 700 מעבד AMD athlon 4 1.20 MHZ זיכרון 496 MB אחרי שנהיה איטי בטירוף, פרמטתי ושמתי win XP PRO SP2 + office 2007 והוא עדיין איטי. לפעמים פתאום קופא. האם זה קשור לגיל של המחשב? למערכת ההפעלה או לגרסא של האופיס שברסאות חדשות לוקחות יותר משאבי מערכת? זיכרון וכו'? אם יש למישהו המלצה מה לעשות ( חוץ מאשר לקנות מחשב חדש... אשמח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האפשריות הן: לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2 (nForce 630a) - mATX http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2640 או GA-MA69G-S3H http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2554 כאשר בכל מקרה המחשב אינו מיועד למשחקים כבדים וכמו כן אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב כרטיס מסך "נחמד עד סביר" (עד 500 שקלים) מהם היתרונות/חסרונות של כל לוח אם? אגב, האם כל היציאות USB הינם יציאות USB2?
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא 990XA-UD3 ויש בו בעיה די מעצבנת. הכרטיס קול המובנה שלו דפוקק... כבר קרה לי שחצי שנה לא שיחקתי BF3 וBFBC2 בגלל הבעיה עם הכרטיס קול, 30 שניות אחרי שאני נכנס למשחק הסאונד פשוט נעלם ולא חוזר(וזה סיוט לשחק ככה...) זה בעיה בדריברים, ואז פעם אחת עדכנתי אותם והייתה בעיה אחרת, אחרי 30 שניות נעלם הסאונד רק ברמקול אחד, ככה שזה היה מוזר אבל יכולתי לשחק די בלי בעיה. קניתי איזה משחק לא מזמן והוא לא עבד אז בתמיכה אמרו לי לנסות לעדכן את הדריברים של הכל כולל הכרטיס קול, ותנחשו מה? חזר החרא הזה... כבר החזרתי את הלוח אם לTMS פעמיים שיבדקו אותו, והם אמרו שאין בו משהו שמצריך החלפה של הלוח אם. אז הלוח אם שלי דפוק... איך אני יכול לפתור את הבעיה של זה? לקנות כרטיס קול?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-