עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הרכבתי את המחשב ואז כשאני בוא לחבר את הקונטקטור חשמל אני רואה שהחיבור ב DFI NF4 ULTRA LANPARTY הוא 24 פין והספק כוח שלי שהוא קנוי רק לפני 3 חודשים (THERMAL TAKE 480W SILENT 2 FANS PFS) בעל חיבור 20 פין, לא ידעתי שיש לוחות לAMD בעלי חיבור 24 פין אני יודע שאינטל 775 כולם באים עם חיבור כזה אבל אפשר פשוט לחבר את ה20 לצד וזהו הכל עובד. רציתי לשאול אם אפשר לעשות את אותו הדבר עם הלוח הזה כי אני יודע שזה לוח שמספק המון מתח ובנוי במיוחד לזה. או שעדיף לקנות מתאם?

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by K_D,

אני עוד מעט מחליף את המחשב(תחכו לבקשת מפרט ) ואני יודע ש100% מהמפרטים פה מכילים את AMD כי הוא טוב במשחקים,אבל INTEL תומכים בDDR2 אז השאלה שלי האם זה כל כך משנה איזה סוג זכרונות אני בוחר?האם אניאיראה את השינוי במשחקים ובPHOTOSHOP(בו אני מבלה את רוב הזמן) ושמעתי שAMD הולכים לתמוך בDDR2 מ2006

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by borg,

התכוונתי לקנות את הזכרונות האלה עבור מחשב עם מעבד AMD כפול-ליבות: OCZ 1GB (512X2) DDR PC3200 Premier Dual Channel CL2.5. זכרונות מסוג PC3200 עובדים במהירות של 400MHz. אם אני לא טועה, אז תצורת Dual Channel מדמה מהירות של 800MHz. האם יש זכרונות DDR (לא DDR2) מהירים יותר (500MHz אולי)? במידה וכן, אז באיזה דגם מדובר (PCxxxx), ומה המהירות שלהם? אשמח לקבל קישור לזכרונות איכותיים של OCZ עם תזמונים טובים ומפזרי חום. דרך אגב, הזכרונות מיועדים ללוח-אם הזה: EPoX EP-9NPA+ ULTRA. תודה מראש!

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by omrit,

שלום, למישהו יש ניסיון אם השילוב של הזכרונות של A-DATA- vitesta 500mhz בשילוב לוח-אם של DFI NF4U. (למטרות OC) בחור בפורום כתב שהם לא עובדים לו טוב עם הלוח (יש לו גם זכרונות אחרים). תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שמהו אני קונה ביום ראישון כרטיס מסך,כרטיס זיקרון ודיסק קשיח אז לפני שאני קונה אני רוצה שתגידו לי עם הלוח אם שלי תומח בכל החלקים כדי לא לקנות סתם הלו הדגמים של החלקים: כרטיס מסך: ALBATRON AGP6600 128MB או GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 6600 AGP 128MB כרטיס זיקרון: KINGSTON DDR 512MB 400MHZ CL3 ודיסק קשיח: WD800JB WESTERN DIGITAL התפריט של הלוח אם: תמונה: http://img246.imageshack.us/img246/8302/sdsdd9wk.jpg מיפרט: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=648_Max-L

• 8 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by Xane,

ראיתי באיזו חנות שני לוחות של SLI-DR, יש SLI-DR UT ויש בלי UT, יש הבדל ביניהם? כי ה-UT זה 1300 ובלי UT זה 1450.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by OmerDude,

Hi Everybody, I wanna upgrade my computer's memory. I currently have 512RAM and i thoguht about upgrading it. I have two questions, first of all should i invest in 1GB or 2GB i understand there is a 100$ difference between the two. and the second, i understand that i can use PC3200 on this board that will run at 2700. are there any other things that i should know in terms of buffered/unbuffered or ECC/non ECC and so on. The computer is not for OC. thanks, Omer two memories i thought about: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820144321 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145440 i buy the memory in the US so if you have suggestions, p…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  8. Started by arik89,

שלום אני באתי לנקות את ההיטסינק ולמרוח גריז טרמי חדש ושמתי לב שבין המעבד להיטסינק יש חתיכה מרובעת של משהוא שנראה כמו אלומניום זה צריך להיות שם??

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  9. the bios is not installed בעבר מצאתי בגוגל דרך להוריד את זה וכיום אני לא מוצא אם תוכלו לעזור אשמח מאוד ואם לא אז שנה טובה ותודה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by mr.Man,

מעבדי AMD 3000 מקבילים לINTEL 3G? האם מעבדי HT של INTEL עדיפים על AMD?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. האם ביחד עם ה DFI NF4 ULTRA D מגיעים גם הכבלים העגולים שמופיעיים באתר החברה עם הקופסא? האם כשיתקינו לי את הלוח במחשב יצרפו אותם ? תודה רבה :xyxthumbs: כתובת האתר http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by computer_freak,

שלום יש לי זיכרונות טוינמוס טויסטר עם תזמונים של 2-2-2-5 ורציתי לדעת איך להגדיר אותם בביוס כי בביוס יש הרבה הגדרות שקשורות לזה ופעמיים הייתי צריך לאפס את הביוס

13. Started by kobibo,

אני רואה המון הצעות למפרטים ( ביחוד למשחקים ) בתקציב שבין 4000-6000 ש"ח המלצה למעבד AMD3000 64bit . רציתי לשאול כמה זמן יהיה ניתן לנצל מעבד זה ? האם הוא לא יהווה בעתיד ,אפילו הקרוב צוואר בקבוק לכל המערכת ? האם לא כדאי כבר עכשיו להשקיע במעבד חזק יותר ?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by AVI.S.T,

אפשר מדריך איך לחבר חלקים ללוח אם כמו : זיקרון דיסק קשיח וכרטיס מסך...

• 11 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by gorzany,

עברתי על רוב ההודעות האחרונות בפורום, ויצאתי יותר מבולבל אני מתלבט איזה זיכרון כדאי להוסיף למעבד ולוח אם: amd64 3200 venice ו-abit an8 ultra - הזיכרונות בערך באותו המחיר (בהפרש של 100 ש"ח) - OCZ 1GB (2x512MB) DDR PC3200 Dual Channel Value Cas 2.5 TwinMos speed premium 512MB 400MHz cl2.5 *2 TwinMos 512MB 400MHz Twister bh5 *2 הבנתי שהזיכרון האחרון מצריך מתח גבוה עבורו, ואין לי מושג כמה יש לי בלוח אם ואם הוא בכלל מתאים... בקיצר, צריך עזרה דחוף, תודה מראש.

16. Started by Cowerd,

שלום, אני מתלבט בין ה-DFI Lanparty SLI-DR לבין DFI Lanparty SLI-D או MSI NEO4 Platinium SLI עכשיו האם שווה להוסיף עוד 250 שקל בשביל SLI-DR ? והאם כדאי בכלל לקנות את ה-MSI הנה המפרט שהזמנתי: Amd dual core 4400+ eVGA 7800GTX KO 2gbx1 ocz platinium 2-3-2-5 ocz 520w powerstream antec P160 DFI Lanparty SLI-D (הזמנתי כבר אבל אני לא בטוח) WD 250gb sata2 16mb עכשיו בקשר למפרט אני חייב שתעזרו לי עם זה זה ממש חשוב SLI-D SLI-DR מה ההבדל והאם כדאי? או בכלל ה-MSI המפרט מיועד לרוב לגיימינג יש מצב ל-OC בעתיד.

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by mor_shalev,

?512Mb 400MHz Kingston CL3? או ?512Mb 400MHz AData /VT? או ?512Mb 400MHz Twinmos? איזה מהם הכי טוב?

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  18. Started by udi,

שלום אני בונה לי מחשב משרדי \ לסטודנט המטרה העיקרית שלו היא אינטנט ועבודות OFFICE לא יותר אבל עדיין אני רוצה מהירות ומחשב איכותי אני רוצה זכרון של 512 אני כל הזמן עובד עם קינגסטון דבר ראשון מה דעתכם על החברה ועל הזכרונות שלה של 512 MB עם CL 2.5 סטוק אחד והאם כדי לקנות זכרונות של חברה אחרת כמו למשל GILL , A- DATA ... אם אותה קריטריונים העלות עצמה של הזכרונות הנ"ל היא 400-450 ש"ח מה היא המלצתכם

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  19. Started by bsphere,

יש לי מעבד ATHLON XP 2600+ BARTON שמוחלף תחת אחריות. הוצע לי בהתחלה מעבד ATHLON XP-M 2600 עם נתונים זהים (FSB 333 ו 512KB L2) עכשיו נאמר לי שניתן להשיג רק את ה ATHLON XP-M 2500 שעליו אני לא מוצא נתונים, כמו כן נאמר לי שהמפרט שלו זהה... האם באמת יש לו FSB 333 והמפרט זהה ? האם המעבד הנ"ל משמעותית גרוע יותר מהמעבד שקניתי ולא שווה לי להחליף אליו ? נאמר לי שההבדל היחיד בין המעבדים XP ו XP-M הוא שה MOBILE עובד בטמ"פ יותר נמוכות ולכן טוב יותר ל OVERCLOCK, שאני לא מתכוון בכלל לעשות.. מה עוד אני יכול לעשות במקרה זה? אין לי ממש ברירה בגלל שהמעבדים היחידים שיש להשיג ללוח כמו שלי זה סמפרונים..

• 2 תגובות
    • 411 צפיות
  20. Started by Xane,

אני כבר לא יודע, מצד אחד אפשר לקחת כפול ליבה שאני אהנה ממנו בעתיד כשמשחקים יתחילו לנצל את שני הליבות או חד ליבה שאני אהנה ממנו עכשיו. בקרוב יוצא ה-Forceware 80 שייתן בוסט רציני (ככה אמרו) למעבדים כפולי ליבה שישפר את ביצועי כרטיס המסך, אבל השאלה היא האם זה יצא בקרוב? מצד שני אפשר לקנות Athlon 64 3700 San Diego, לעשות לו אוברקלוק ל-FX57 ולהנות ממנו עכשיו. השאלה היא האם זה שווה לקנות כפול ליבה עכשיו? כי אז צריכים להתאים את כל החומרה ל-OC, וכרגע החומרה שלי מתאימה לגיימינג בלבד.

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by DJPOWER,

אני צריך סטיק 1 של 512 לאוברקלוק שמגיע ל500-520 מגה הרץ 500-600 שקל איך הקינגסטון היפר אקס? לכמה הם מגיעים בערך?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום. לחבר שלי יש לוח של MSI עם מעבד 2.0 נורטווד בסוקט 478 השאלה היא אם אפשר לשים לו מעבד סלרון 2.8 סוקט478 ב 450 שקל והאם זה מתאים .. או משתלם (ביצועים) תודה לעונים לוח : MSI i845e <=== (עריכה)

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי כמה שאלות בקשר ללוח אם שלי 1.אני רוצה לדעת עם הלוח אם שלי תומך בדיסק קשיח SATA? 2.אני רוצה לדעת עם אני יכול לחבר שתי זכרונות (אם אפשר אז איזה סוג של זכרונות אני יכול כמה מהירות אני יכול ואיזה טכנולוגיה למשל :DDR,DDR2 וכו')? וזהו הנה התפריט של הלוח אם שלי (EVEREST):

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by nir567,

שלום אחי ואחיותי, המחשב שלי זז נורא לאט אני לא יכול גם לדבר במסנג'ר ,באיי סיי קיו ולגלוש ביחד מרוב שהוא איטי. אם למישהו יש פיתרון אחר מלהוסיף זכרונות שיכתוב, פירמטתי מחקתי והוא נשאר איטי. פרטים על המערכת: -יש לי ווינדוס אקס פי -פנטיום 4 2.66 ג'יגה הרץ -192 מ"ב ram. אם אתם צריכים פרטים נוספים תבקשו. איזה זיכרון כדאי להוסיף,חברה,סוג,כמות, וכו..??? תודה, ניר.

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  25. Started by trxman,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לשניי לוחות האם הנ"ל. מי משניהם יותר טוב? (במשחקים בעיקר). תודה רבה :}!

• 8 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים