מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,804 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת מה ההבדל בין Gigabyte GA-EP43-DS3L לבין ה-S3L? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב P3 733MHZ שמשום מה רץ על 66FSB*5.5MULTIPLIER=333MHZ. הלוח הוא עם צ'יפסט VIA PRO133A, וגשר דרומי VT82C686A (מופיע בלינק של הצ'יפסט). חיפשתי בביוס, ובמקום שניתן לשנות FSB, אפשר לשנות את זה ל 66, 68, 71 בלבד. למישהו יש עצות?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר? תסבירו בבקשה גם מה זה בכלל. עשיתי חיפוש ולא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
איזה חוצפה יש לאינטל להכריז על הסט כIA-32e (ד"א למה הידעיה בא כל כך מאוחר) כאשר זה x86-64 של amd עם עוד 2 ~3 פקודות באסמלר ויתנו באופטימציות כמעט כלום,אני יודע שיש להם חוזה שמאפשר לקחת טכנולוגיות אחד מהשני אבל לשנות את השם ו לגרום ליזכור של אינטל (IA למי שלא ידע) מילא לקחו את הטכנולוגיה בגלל שראו אפילו אם לא מודים שב32 ביט מוד עם ה64 ביט בזכרון ניהול וכו` משפר בהרבה את המעבד שלא לדבר על 64 ביט על מערכת הפעלה 64 ביט(ד"א הווינדוס החדש נתן הרבה שיפור והוא באלפא של האלפא) ותוכנות 32 ביט וכלל לא לדבר על 64 ביט מלא אבל המנווליים אלא "לקחו" את הטכנולוגיה כאילו היתה שלהם זה חוסר כבוד ולא הודו (בטח יש לי פה שגית כתיב ) שמערכת 64 ביט בסוף 2004 יהיה בערך בשוק ובמקום אמרו "מערכות 64…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה ההבד בין AMD64 FX55 CLAWHAMMER לבין AMD64 FX55 SAN DIEGO מה יותר טוב? הם עולים אותו דבר בדיוק אז מה ההבדל בינהם? שיפורים קטנים (כמו ההבדלים בין WINCHESTER ל VENICE) חוץ מההבדל הטכנולוגית המזעור מה עוד שונה בינהם?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני מתבלט בבחירה בין 2 מעבדי AMD, ולא ממש ברור לי האם פרט להבדלים בצריכת חשמל, קיים הבדל בין שניהם בביצועים. המעבדים הם: AMD Athlon 64 X2 4850e (ADH4850DOBOX) AMD Athlon 64 X2 4800 (ADO4800DDBOX) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני לא מבין תקטע בעצם כיום אנחנו מנצלים רק מעבד אחד בכפולי ליבה ? כאילו אני לא מבין שמשהו יסביר לי את הקטע עם הניצול של כפולי הליבה ... כרגע ווינדווס אקס פי לא מנצל את זה שהמעבד הוא כפול ליבה ? והאם זה תלוי בעוד דברים אחרים ? בקיצור הא כפולי הליבה מנוצלים כרגע או שבעצם אין להם עדיין תמיכה והיא תבוא עם ויסטה ?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
עכשיו זה רשמי - אינטל משיקה מעבד במהדורה מוגבלת לחגיגות 40 שנה לאחד המוצרים הכי מפורסמים מהעבר שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
abit kv8 pro http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=176 או GA-K8NS של גיגהבייט http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NS.htm והשאלה הגדולה האם הם תומכים בזכרון מסוג : geil golden dragon pc3200 ddr 400 512 mb?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב על פלטפורמת ASUS M2A-VM עם מעבד AMD ATHLON 64X2 3800+. התקנתי תכנת ניטור של ASUS בשם PC PROBE II והתוצאה שקיבלתי זה אזהרה חמורה של VCORE- 1.26V. מה הבעייה ??? וכיצד פותרים אותה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 512MB של RAM במחשב והחלטתי לשדרג אותו. רק שאני לא כ"כ יודע איזה סוג של זיכרון לקנות. 1.האם יש לי שתי סלוטים ואני אשים באחד 512 ובשני 1024 זה יצא 1536? או שהמחשב ישתמש רק באחד מהם? 2. איך אני אדע אם זה DDR1 או 2? ומה המהירות שאני צריך?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אני לומד בקורס A+ ביקשו ממנו לכתוב כמה מילים על SLOT 1 ואיניי מוצא שום דבר באיטרנט וגם אל בספר שקניתי.. אם אפשר עזרה קטנה אשמח מאוד תודה.. אינני בטוח שזהו המקום לפתיחת הנושא אם זה לא מבקש את סליחתכם..
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חשבתי על Q6700 ועבר כבר המון זמן יש מעבד יותר טוב ממנו באותו מחיר בערך ? שמתי לב שיצאו כל מיני מעבדים חדשים אני צריך מעבד למשחקים כבדים עם פוטנציאל אוברקלוק טוב כי אני שם קירור כנראה קירור נוזלי
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, בעקבות תקלה במחשב נאלצתי להחליף לוח אם. באותה הזדמנות שידרגתי את הזיכרון ל 8GB 1333 (במקום 2GB שהיו לי לפני). המעבד הישן שלי הוא E630, האם כדאי לי לקנות מעבד חדש ? ואיזה ? האם לדעתכם אני אראה שיפור משמעותי בתוכנות פוטושופ \ לייטרום בעקבות החלפת מעבד. תודה מראש על התשובות, אלון.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
או יהיה כזה בחצי שנה הקרובה?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני בונה מחשב HTPC, ועמדתי לרכוש מעבד G620 עם לוח תומך SATA3 (יש לי כבר דיסק) וזכרון. במקום, הציעו לי שילוש עם מעבד A4-3400, בערך באותו מחיר. השימוש במחשב יהיה לצפיה בסרטים HD (לא BLURAY), אינטרנט ומשחקים לא גרפיים (HOYLE וכו'). האם המעבד הזה שווה ל-G620? בנוסף, הזכרון שהציעו לי הוא ללא HEATSINK. האם זה משפיע על הזכרון לאורך זמן? לא מתוכנן שום OC או שינוי במפרט הראשוני. תודה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מס' שאלות: 1. במחשב שקניתי (ועוד לא קבלתי)יש לוח אם מהדגם ASUS P5PL2 ,מפורסם בכמה אתרי קניות (KSP וגם באתרים בחו"ל- עשיתי חיפוש בגוגל) שהלוח תומך בSATA2 . 2. אבל באתר של ASUS בדף של הלוח מופיע רק SATA ולא SATA2. 3. האם משהו יודע האם הלוח תומך או לא בSATA2 (אני יודע שהארדיסק SATA2 עובד על SATA1 כי יש תאימות לאחור אבל אז אני מפסיד את הייתרון של ההארדיסק המהיר). 4. כמו כן איזה מהירות של העברת מידע נחשבת לSATA2. אודה לעזרתכם הדחופה אני אמור לקבל את המחשב מחר ביום שישי או ראשון...
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב לוח חדש לקונרו שלי שמגיע לאוברקלוק יציב של לפחות 400 והאפשרויות הם : 1.גיגהביט 965p-s3 2.abit ab9 3.abit ib9 אני הייתי מעדיף לקנות את האביט בגלל שיש לי הערכה אליה אבל ביקרתי באתר של newegg ושמה יש ביקורות על הלוחות מצד לקוחות כמו זאפ וראיתי שהרבה מתלוננים על אביט כמו למשל בעיית תמיכה בזכרונות (אני אישית ראיתי אחד בטרייד זון שרצה למכור את הלוח בגלל זה ) או תלונה אחרת נשמעה היא - שכאשר עושים אוברקלוק אז אפיק ה pci שבמקור 33 mhz גם הוא עולה עם הבאס אז נוצר מצב שאם יש כרטיסי pci מותקנים אז המחשב לא עולה בגלל זה . יש פתרון לבעיות האלה ?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש זכרון M.2 וראיתי בין היתר זכרון של samsung 990 pro וראיתי שיש סוגי מודלים שונים - MZ-V9P1T0B/AM MZ-V9P1T0BW וכו' השאלה האם יש הבדל בדגמים הללו? מה משמעות האותיות? אני מחפש משהו שיכול להתאים ללוח אם של גיגהבייט Z790 AERO G שאני שוקל לקנות ובאתר שלהם, בתאימות, לא מופיעים כל המודלים , האם יש לזה משמעות ? בנוסף, האם הייתם קונים זכרון מאלי אקפסרס או אמזון (בתקווה שזה מקורי וכו') תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
the K8N Pro SLI is more expensive, but what are the differences between the motherboards? It's suppost to work with amd 64x2 3800
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני זוכר שיש כזו תוכנה כי השתמשתי בה פעם הרבה אבל מחקתי ואין לי מושג מה השם שלה עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
DDR II 667 של 1GB X2 מה כדאי? Kingston Geil Twinmos לא מתכנן OC
-
- 2 תגובות
- 401 צפיות
-
-
ניתקתי בטעות את החוטים של של ההדלקה,הריסט,H.D.D lED באודיו איך בדיוק מחברים אותם? זה לוח האם שלי. http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/ תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח ואני רוצה ליקנות אחר בבקשה אל מה אתם ממליצים משהו לא יקר למעבד של INTEL 3.00 בתודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין למה זיכרונות sdram שפחות טובים מddr ויותר ישנים מהם עולים יותר. מישהו יודע איפה אפשר להשיג sdram בזול? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-