מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקופת הזמן הקרובה (שבוע הבא כנראה), האם יש טעם לחכות עוד שבוע שבועיים כדי שיגיעו לשוק המעבדים החדשים של אינטל? (כרגע אני מתכנן לקנות I5 4690, אני לא חושב שאני בהכרח ייקח את הדגמים החדשים אבל השאלה אם הם יורידו את המחירים של הדגמים הקיימים?).
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לרכוש מחשב עבוד מתכנת שעובד מהבית. מתעסק הרבה בקומפילציה ועבודה ONLINE מול נתונים מאינטרנט. רציתי לדעת לגבי המעבד מה כדאי לבחור ( אין בעיית תקציב ) E6750 או Q6600 המחשב יהיו 4 ג'יגה זיכרון תודה מראש שלומי
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איזה מעבד הכי טוב ויעיל למחשב נייד? ומה ההבדלים בינהם.. אני יודע יש את הדותן יש את הפנטיום 4 ומה עוד יש
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איזה מומלץ ולמה - AMD או INTEL ? quad - duo - tripel ?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סטודנט בבצלאל, ואני רוצה לקנות מחשב. אני מתלבט אבל בנוגע למעבד. דבר ראשון, אני צריך לדעת שהוא יהיה מספיק חזק ושכל התוכנות שאני מתכוון להריץ על המחשב יעלו. התוכנות הן פלאש ,מאיה, 3D מקס, פריהנד, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואולי קצת פריימייר. אני מתלבט בין 4 המעבדים הבאים, ואני לא בטוח מה ההבדלים בניהם - כולם של אינטל: ה4400, ה4500 ה6650 ה6750 עכשיו, למרות שרשמתי בתקציב 800 שקל, אם אין הבדל משמעותי בביצועים של המעבדים, ואני יכול לחסוך בהפרש כדי להשקיע ברכיב אחר למחשב, הייתי רוצה לדעת , ומצד שני, אם יש מעבד אחר שלא כללתי והוא יותר עדיף לי מבחינת ביצועים אבל עובר בקצת את התקציב, אני גם אשמח אם תמליצו לי עליו. תודה לכל מי שיענה ושנה טובה!
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההדבל בין שני המעבדים ואם זה עדיף בהרבה לקנות את ה Quad (המעבד בשביל משחקים) - הפרש של 380 שקל Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM תודה.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא ASUS M2N-E הוא מקבל את המעבדים החדשים? מה המעבד הכי טוב שאני יכול להביא בתקציב של עד 500? אפשרי לחרוג מה500 אם המעבד טוב משמעותית..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב חדש, לטובת משחקים ועבודה שוטפת. מבוסס X38 או X48 עם 4GB RAM וCF של 4850. אני מחפש מעבד עד 1250 ש"ח שיעבור OC מכובד וישמש למשחקים. האפשרויות הן: Q6600 - 837nis - http://www.skypc.co.il/pl_product~IQ6600ay~3~0.htmQ9450 -1250nis - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1165 E8300 - 740nis - http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2345 E8400 - 805nis - http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=1756 E8500 - 925nis - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2809 מה הייתם לוקחים? תודה.
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מאוורר ARTIC COLING 7 PRO צריך להחליף או אפשר לעבוד איתו
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
הי אני מתכוון לקנות שילוש חדש (הלוח הישן נשרף - 775 עם DDR2). האמת שהרבה זמן לא הייתי בשוק, ואני לא ממש בקיא בהבדלים - וממילא, המחשב מיועד לילד. בכל מקום שהייתי הציעו לי לקנות 8 ג'יגה זכרון. האם זה באמת משמעותי למשחקים לעומת 4? בנוסף, לצרכי סרטים ומשחקים ברמה טובה (חיבור HDMI לטלוויזיה) הציעו לי בכל מקום מעבד שונה. אז מה עדיף (כולם במסגרת התקציב שלי): 1) A10-5800 2) I3-2100 3) I3-3225 4) I5-2310
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, איזה מעבד (חייב להיות של AMD) עד תקציב של 1700 ש"ח הכי מומלץ למשחקים? והאם ניתן בכלל לקנות במחיר הזה מעבד "שלוקח בהליכה" את כל המשחקים הכבדים של היום כמו F.E.A.R למשל? קניתי את הלוח בלינק שלמטה כך שהמעבד יהיה חייב להתאים לו. תודה. http://www.asrock.com/product/product_939Dual-SATA2.htm
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ימים שאני מתלבט בין מעבדי אינטל מרובעי ליבות וכפולי ליבות... ממה שאני יודע, כיום המשחקים לא תוכנתו לעבוד על מעבדים כפולי או מרובעי ליבות, לכן כפולי ליבות כרגע להיום לא מפגרים מאחור. אבל מה לגבי העתיד? בקיצור, אם להסתכל לטווח ארוך, איזה מעבד כדאי לקחת למשחקים? תקציב בסביבות ה-1000 ש"ח. והאם כדאי לקחת BOX או TRAY ולכוד לקנות קירור? עוד דבר שרציתי לשאול... האם OC מקטין את תוחלת החיים של המחשבים ונגיד אם אני לוקח מחשב ל3-5 שנים כדאי לעשות OC למעבד?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אתכם איזה מעבד עדיף וטוב יותר עבור משחקים , ובכלל שימוש במחשב- AMD Athlon 64 3200 או Intel D 2.8GHz אני יודע ששני המעבדים הללו מבוססי סוג טכנולוגיה שונה לחלוטין (המעבד הרגיל של AMD מול המעבד כפול הליבה של אינטל), אבל בכל זאת אשמח לקבל לחוות דעת בנושא. בתודה, עדן 8)
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף הQ6600 או E8400 ? ההבדל בינהם משמעותי בתוכנה ?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי אני רוצה מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בקשר למעבד, רק לעבודה גרפית בפוטושופ, אילוסטרייטור אפטר אפקטס פריימיר ואולי מאייה בעתיד( לא למשחקים), חשבתי לקנות את Q6600 האם בכלל אני צריך כזה או שאני יכול להסתפק במשהו פשוט וזול. תודה נ.ב. אם תוכלו להמליץ לי גם כרטיס מסך זה יהיה מצויין
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן תשמעו אני בדילמה קטנה. בסטוק, ללא שום כוונה ל OC, ועובדה משרדית כגון: הרבה אינטרנט, הצגת גרפים,תמונות,מוזיקה, ההבדל בין המעבד E6570 לבין E2160, יהיה מורגש? ונניח שהכסף לא פקטור. זו שאלה אולי טיפשית, כי ברור שאם הכסף לא משחק פה אז הדעה תיהיה בעד E7, אך יהיו הבדלים ממשיים?
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתלבט בסוגיית בניית מערכת לעיבוד גראפי "קל" - בעיקר המרת קבצי RAW ב-Batch - התוכנות שאני משתמש בהן הן Nikon Capture NX2 ו-DXO Optics, תוכנות ש-"לוקחות" הרבה משאבי מעבד ויודעות להשתמש בריבוי ליבות, בעתיד, אולי אשתמש גם ב-Photoshop Elements. כנראה שהמחשב ישמש גם לצורך ווירטואליזציה לתרגול סביבות שרתים - עדיין לא בטוח אם אשתמש ב-VmWare או בתשתית אחרת. הדילמה היא בבחירת המעבד עליו תתבסס המערכת - בהנחה שאני מוותר על כרטיס גראפי נפרד ומסתפק במעבד הגראפי המובנה במעבד, מה עדיף, מבחינת תמורה לכסף - מעבד Intel Ivy Bridge (מבחינת תקציב, כנראה ממשפחת i5) או APU של AMD (כנראה ממשפחת A8) - ברגע שאחליט באיזו מערכת לבחור, יהיו כמובן דילמות נוספות בבחירת צ'יפסט ולוח אם, …
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני צריך לבנות מחשב לקידוד ועריכת וידיאו, כשהדגש הוא על עריכה, כלומר אם הקידוד עצמו יתארך עוד כמה דקות זה לא קריטי. השאלה היא מה עדיף מבחינת מעבד, מרובע או כפול? אינטל או AMD? Q6600 שהוא4 ליבות במהירות ליבה 2.4G E8400 2 ליבות במהירות ליבה 3.0 PHENOM 9750 שהוא 4 ליבות במהירות ליבה 2.4G כולם פחות או יותר במחיר זהה. למישהו אולי יש גם השוואה ברשת של המעבדים האלה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני עומד לפרמט בקרוב אחרי הפירמוט מה אני אמור להתקין כדי שהמעבד יעבוד טוב איזה תוכנות בכלל צריך להתקין כשיש לך AMD 4000X2
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
תושבת 1156 BOX עולה 470 ש"ח שווה את ההשקעה ? או שעדיף כבר להוסיף ולקנות I3 בעוד 170 שקל ?
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
העבודה תהיה בפוטושופ לא תלת מימד ,האם כדאי ללכת על Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box האם אני ארגיש את ההבדל בעבודה או שזה סתם בזבוז בשבילי ?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כדי שיריץ יותר טוב תוכנות כמו Eclipse, Android Studio וחבריהם. יש לי כונן SSD שאכן האיץ את המחשב אבל עדיין לא כמו שהייתי רוצה. האם אתם חושבים שמה שצריך כאן זה מעבד? זה המעבד שלי כרגע: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz זיכרון RAM 4GB
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב המיועד לשימוש ב 3ds max ו after effects. המחשב מורכב מהמפרט הבא: Scythe Mugen 3 GIGABYTE Z68X-UD3H-B3 Corsair GS 600W DDR3 1333Mhz 2x4GB Kingston CoolerMaster CM 690 II (ללא HD וללא כרטיס מסך, עם OC) האם הוצאה נוספת לרכישת 2600K כדאית במקרה הזה או שכדאי לחסוך ברכישת ה 2500K?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי אנשים, עזרה בבקשה... כרגע יש לי סלרון 566 עם 384 מ"ב זיכרון, לוח אם של VIA MS-6154VA , לוקח לו שעות ארוכות לקודד וידאו... חשבתי לשדרג לסלרון 1.3, יהיה שיפור ניכר? כמה זמן בערך יקח לי להעביר סרט avi לsvcd? (700 מ"ב) אפשרות שניה שאבא שלי אמר שנלך עליה אם זה יתן שיפור גדול יותר הוא מערכת חדשה מבוססת פנטיום 4...שווה להשקיע בזה? הוצאה של 500 ש"ח לעומת כ4000...(לא כולל כרטיס רשת, קול, סידי, הארד דיסק) או שאולי בכלל כדאי לקחת כרטיס לערכית וידאו? (בזה לגמרי אין לי מושג...) אני אשמח להצעות... רוב תודות, חציל
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה מעבד (או משפחה של מעבדים) הוא המתאים ביותר למחשב שכל מה שעושים עליו זה המרות של וידאו ? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-