עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ראיתי את הדגם הזה רק בחנות אחת: logicpc בשום חנות אחרת זה לא מוזכר. גם בחו"ל.. עולה רק 710 לסטיק. נראה זול יחסית לCAS 2.5. נגיד הCorsair VS1GB400C3 1024Mb 3200 CAS3 ValueMemory היה באותו מחיר ושניהם היו נניח CAS 2.5. הייתם ממליצים על הCorsair?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  2. שאלה:האם הלוח Asus P4GD1 Intel 915P Socket 478 Motherboard יתאים למעבד העובד על 400MHZ פס צדדי והאם הוא יתאים למארז מידי ATX?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  3. אני מתכוון ללוחות n-force 4 ultra. נכון לעכשיו אני יודע שיש רק שניים - של ג'יגהבייט K8N-9 ULTRA ושל Abit AN8 Ultra. אני צריך לבחור מבין השניים, אז איזה מביניהם עדיף??

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  4. Started by compman112,

AMD Athlon 64 Venice Docket 939 E6 BOX LANPARTY UT nF4 Ultra-D 939 Sunbream Transfomer BLACK Big Typhoon TT CPU Cooler Sapphire X800GTO2 256MB WD 250GB 16MB SATA II KS x2 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan הזכרונות לא יעברו OC, צריך שני סטיקים 512X2 המחשב למשחקים, רק המעבד והכרטיס מסך יעברו OC הבנתי שזכרונות נורמלים זה לא ב600 ש''ח אז שיהיו במחיר קרוב ל700+- או שיש זכרונות טובים בפחות כסף תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by tamir.fri,

הבנתי שהוא נקרא vrm_conn

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Yellow,

שלום לכולם (כבוד ). אני רוצה לקנות את המעבד AMD Athlon 64 3200+venice ושמעתי שהוא חיה רעה. המעבד שיש לי עכשיו הוא 3.0GHZ והמעבד הזה רק 2.2GHZ,האם המעבד הזה יהיה יותר איטי?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ychamp,

השאלה בכותרת

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by compman112,

האם כל אלה שיש להם מעבד 64BIT משתמשים בוינדוס XP 64? כי אני עומד לקנות מעבד AMD 64 ורציתי לדעת אם כדאי WIN XP 64 או להשאר עם WIN XP PRO אני עומד לשחק במשחקים כבדים אז הם יפעלו? ומשחקים חדשים שיצאו תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  9. טוב הסתכלתי בKSP וראיתי מעבד כפול ליבה של אינטל 2.8x2 ב1560 שקל..ו3.0x2 ב1950 הכפול ליבה של AMD 3800+X2 עולה 2250 מה כדאי מבין כל אלה בהתחשב בהפרש המחירים ? האם האינטל שיחסית זול 2.8 כפול ליבה עולה בהרבה על הAMD 3200+ וניס ?

• 12 תגובות
    • 807 צפיות
  10. טוב אז קיבלתי מתנה (שמן הסתם אני לא יכול להחזיר או לשנות למשהו אחר) שני גיגה זיכרון ב-4 שבבי 512מגה. הדגם הוא Corsair Value Select 184-Pin PC3200 (DDR400) Non-ECC 2.5CAS זה עדיין סגור באריזה (עודף זיכרון מאיזשהו פרוייקט של מישהו שעזרתי לו לאחרונה). חשבתי למכור אבל אין לי --- להתעסק עם זה. אמרתי לעצמי "טוב! הגיע הזמן לשדרג" (משהו שאני דוחה כבר שנים) והתחלתי לחפש לוח-אם ומעבד. לאחר קריאת כמה מאמרים מרתקים ב-anandtech החלטתי שבא לי על ה-dual core הסקסיים של AMD. אוקיי כמעט וקניתי את ההמלצה שם ל-DFI LANParty UT nF4 Ultra-D ואז אני רואה שלוח-האם הזה לא אוהב זיכרון "זול" במיוחד של Corsair! ממה שראיתי יש שתי דרכים לעקוף ת'בעייה: לעשות underclock לזיכרון (בעסה) או להגביר voltag…

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by omrit,

שלום אני נמצא בתהליך של הזמנה של מחשב חדש, אני קונה את הזכרונות - Twinmos- speed premium 3500 אני יודע שהזכרונות האלו הם BH5, אך בלוגיק פיסי אמרו לי (כששאלתי) שהם לא מתחייבים "שהזכרונות הם BH5 למרות שהצ'יפים של twinmos מגיעים איתם רוב הפעמים". קראתי פה- http://www.techpowerup.com/memdb/ שהצ'יפ הוא רק BH5. האם בטוח להזמין את הזכרונות? (מתוכנן OC) איזה עוד צ'יפים אני יכול לקבל? המון תודה!

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by k_700,

בקרוב יש לי יום הולדת ואני מתכוון לקנות מעבד חזק מאוד וטוב לoc מארה"ב. הלוח אם של המחשב יהיה DFI Infinity NF4 Ultra או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אל תתקמצנו במחיר תביאו משהו טוב, ואם צריך עוד נתונים על המפרט תגידו ואני אביא.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by alextomin,

בהרבה מקומות כותבים ששני סטיקים של זיכרון 512MB יותר טובים מ1024 יחיד. איך זה יתכן? הרי אותו סוג וכמות של זיכרון!?!?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by alextomin,

אהלן חברים תעזרו לי בבקשה לעשות סדר בבלדן לגבי הנתונים של הזכרונות. מה זה CL2 CL2.5 CL4? תזמונים: איך התזמונים משפיעים על הביצועים? איך לפרש את : 2-2-2-5 למשל? (מה כל אחד מן המספרים אומר?) תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by sagi_gan,

שלום אני חשבתי על a-data vistsa 500 mhtz 512x2 ב-800שח(אבל אין אותם במלאי וגם לא יהיה אז ירדתי מהם) והחלטתי ללכת על זכרונות אחרים(לא משנה לי יד שנייה או חדש) אז חשבתי על כמה דברים כמו Corsair Twin X Dual Channel 1GB 512MB X 2 DDR cl 2,3,3,6 (חדש עולה 1500 שח ואני יכול להשיג אותם ב-750 שח שווה או לא??) האם הזיכרונות האלו צורכים הרבה חשמ בישביל להגיע למהירויות גבוהות??(אני מקסימום יכול לספק לזיכרונות 2.9v-3.0v מקס!) כמובן אפשר עוד הצעות לזיכרונות שמגיעים ל- 500-600 מגה הרץ התקציב הוא 800 שח מקסימום! (אם מישהו מוכר זכרונות יד שנייה שיכנס ללינק שלי=) http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4300

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  16. איזה מעבד יותר טוב לגרפיקה ותלת מימד AMD64 3000 S939 או מעבד אינטל 2.8 S775 והאם משנה מבחינת ניצולת המעבד אם אני שם זכרונות פשוטים של

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  17. היי.. המפרט הוא כזה : ? amd athlon 64b 3000+ s-939 זכרון 512DDR 400MHZ, ומארז של HEC ... אני לא יודע מה לעשות עם הלוח אם! המליצו לי על GIGABITE , אני לא יודע אם לקנות NFORCE3 או NFORCE 4 ! המחשב לא נועד למשחקים בכלליות, אבל אני לא רוצה להתקע בעתיד בשדרוג. מצד שני אם אני קונה לוח עם PCI-E אני חייב שיהיה עליו כרטיס מסך ברמה טובה (מובנה) וכרטיס קול טוב מובנה ! ואין לי מושג אם זה קיים (לוח PCI עם כרטיס מסך טוב מובנה). אז תעזרו לי...בבקשה..אני רוצה להזמין עוד היום . המליצו לי על GIGABITE . תודה .

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by Yellow,

שלום לכולם,יש לי כמה שאלות,במידה ויש לי כעת מעבד INTEL במארז אז אני אוכל לשים בו גם מעבד AMD,ואיזה מעבד? Tray או BOX? ומה ההבדל ביניהם?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by anorex,

בגלל דווקא המלצות וחוסר כסף להשקיע ממש בלוח חזק יותר קניתי את הלוח הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm עכשיו עשיתי חיפוש כאן...קראתי המון תגובות חלק אומרים ממש בעייתי חלק אומרים דווקא בסדר ושווה את הכסף ושהביצועים בסדר גמור. אפשר דיעה אחרונה בנושא....כי עוד יומיים אני הולך להפעיל את הלוח הזה..קניתי אותו כבר... מה עושים? חלק מהתגובות היו מפחידות שהלוח ממש חרא.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by k_700,

אתמול מישהו פה אמר לי שAMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX וAMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY הם אותם מעבדים. עכשיו קראתי בכל מיני אתרים וגיליתי שגירסת הbox מגיע עם מאוורר למעבד ואילו הTRAY לא מגיע עם מאוור למעבד, האם זה נכון? ובכל מקרה על מה שווה להשקיע?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. Started by miki26,

מעבד P4 M 1800 של מחשב נייד ,האם יש לוח אם שתואם למעבד כזה??

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  22. Started by finish,

כשאני מפעיל את אווראסט אני לא רואה את החום של הלוח אם רק את של המעבד ואת של שני ההארדיסקים למישהו יש את הלוח או מידע אליו ויכול להגיד לי תודה פיניש

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  23. http://www.tomshardware.com/cpu/20051007/index.html כמו שאפשר לראות בתמונה המצורפת, המעבד צורך פחות חשמל משמעותית, עקב המעבר ל65 ננומטר. כנראה שאינטל התגברה על הבעהי עם דליפת הזרם שהייתה לה עם המעבר ל90 ננומטר. הביצועים לא השתנו, כמובן.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by the kooks,

שלום יש למחשב שלי כבר 3 שנים בערך המפרט בחתימה ורציתי לדעת האם עידכון ביוס יתן משהו עוד אפשריות שאני יכול להשתמש בהם משהו רצוי שאין בביוס מלפני 3 שנים וכדומה..

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by squeezo,

ברשותי הלוח המצוין בכותרת. רציתי לדעת, נכון להיום, מהו המעבד ברמה הכי עליונה שמתאים לי ללוח ועדיין נמכר? תודה מראש. יועד.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים