עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3025 לא ייאמן אני רוצה לקבור את עצמי כבר הזמנתי מהם מחשב וקניתי 1GB של טווין מוס ב-580 שקל ובמחיר הזה יכלתי לקבל 2GB :'( תנחמו אותי :-[

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי.. בעבר הייתי מאד מעורה בענייני המעבדים והחומרה וכיוצב'.. אבל נראה לי שקצת נשארתי מאחור.. אם אקנה עכשיו מחשב חדש (מה שאני רוצה..) מה המעבד / זכרון / כרטיס מסך / לוח אם הנכון. בשביל איזה מטרות אתם שואלים? 1) הקלטות ברמת אולפן ביתי. 2) משחקים מז'אנר ה FPS 3) פיתוח. אני יודע שבקרוב יוצאים כל מיני מעבדים של אינטל (נכון?) ושאולי מחירים יירדו? יש למישהו כאן איזה משהו מעניין לומר לי? או להמליץ לי? --> אני בגדול צריך רק את הארבעה הנ"ל (לא כל מיני כוננים וכרטיסי קול וכיוצב'..), המחיר לא הכי משנה, אבל אשמח שזה יהיה באיזור ה-3000 מקסימום.. (ואף פחות)

• 20 תגובות
    • 931 צפיות
  3. יש לי 256 זכרון עם מהירות 200.מה עדיף להוסיף 512 עם מהירות 400 או להעיף את ה256? כי אם אני ישאירק את ה256 זה יעבוד לי על מהירות 200 ואם אני ישאיר אני יהנה מ256+512 אז מה כדאי?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מדבר על דור 7

5. אני נמצא כרגע בכנס IDF של אינטל במלון דיויד אינטרקונטיננטל בתל-אביב, והקשבתי להרצאה של נשיא INTEL ישראל (שנמצאת בעיצומה) ורציתי לומר את הרשמים הראשונים שלי (לפני שאני אשכח) אז ככה: קודם כל חובה לומר שINTEL השקיעו בכנס (התרוכה משעממת אבל ההרצאות מאד מעניינות) ועכשיו למה שאמר נשיא אינטל: *דבר ראשון עשו הדגמה וקרב ראש בראש בין מחשבי סנטריו בעלי מעבד אחד למחשבי סנטריו בדור העתיד עם שני מעבדים. הם הריצו את המשחק F.E.A.R ונכר שינוי משמעותי, גם בגראפיקה וגם במהירות הרצת המשחק (ברמת גראפיקה הכי גבוהה הדור הישן ב-6-7FPS והדור החדש ב-70-80 שזה שינוי ממש מדהים.) הם גם הריצו את התוכנה cinebanch03 כאשר על המעבד כפול הליבה רצו גם פאוור פוינט, המשחק, ואווטלוק ועדיין נראה נצחון גדול …

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by tovtov,

שלום, יש לי מחשב AMD3000 עם זיכרון 512MB מסוג DDR400 קיבלתי מחבר שני כרטיסי זיכרון - כל אחד 256MB, רק אחד מהם הוא DDR400 והשני 266 (במקום 400). האם תיהיה לי בעייה להוסיף את שני הזכרונות במחשב (כדי להגדיל את הזיכרון ל 1G) תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by FatherBoard,

פנטיום 4 2.0A 256MB 333 ASUS S533 התוצאה היא קבוע 4872. אחרי שנכנסתי לאתר כדי לעשות השוואה חטפתי שוק - לפחות ב-10 עמודים הראשונים אנשים מקבלים מעל 5000. התוצאה אצלי פשוט לא משתפרת!!! ההרדיסק שלי לא עמוס (אם זה קשור), הא לא פגום והוא מאוחה. למה התוצאה כזו נמוכה ומה אפשר לעשות כדי לשפר אותה? נ.ב. אל תתחילו להגיד לי ש"מה חשובה לי התוצאה - העיקר שזה עובד" - התוצאה חשובה לי מאד כי אם אני מקבל תוצאה כזו נמוכה ואנשים עם אותה מערכת +- לא רואים אותי ממטר, אז משהו פה מסריח!

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by gggilad13,

איזה לוח NFORCE 4 יותר טוב? ASUS A8N-SLI Deluxe / ASUS A8N-SLI 939 או GIGABTE GA-K8NXP SLI 939 כמו כן, עוד לוח אם של GIGABYTE שהוא NF4 אבל לא תומך בSLI: GIGABTE GA-K8NXP 939 רוב הסיכויים זה שאני לא הולך לעשות SLI (אולי עוד שנה +-) אני לא צריך ממש את כל הפונקציות היקרות האלה שמציעים הלוחות היקרים של GIGABYTE וASUS אז יש אולי לוחות NF4 אחרים טובים שהם לא כאלה יקרים? זה הדגמים היחידים שנמכרים בארץ? (לקחתי את הדגמים מנועה מחשבים)

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מה אתם אומרים על הGigabyte GA-7VA, חשוב לי מאוד יכולות האובר קלוקינג. למישהו יש את הלוח הזה? ראיתי באתר של גיגהבייט שיש לו את הפיטשרם החשובים האלה: CPU VCore Settings CPU Clock Settings Memory Voltage Settings AGP Voltage Settings תודה לכל מי שעוזר.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by sh9696,

אשמח לשמוע דעה לפני קנייה, הציעו לי 2GB זיכרון שלהם...

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. הבעיה היא שיש תקיעות ב win בזמן שאני מעלה את הבאס... וזה לא המעבד כי הורדתי לו את המכפלה שישאר על אותו התדר. יכול להיות שזה קשר לתיזמונים? ועוד שאלה.. יש תוכנה שבודקת יציבות של זכרונות? תודה מראש לכל העונים...

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. הערוץ הבא די ידוע בכתבות החשיפה שלו, בהדלפות הקבועות והדי מדויקות שהוא מקבל ואנליזות המצב המעניינות שלו. הפעם הוא מתמקד באינטל - חברה שבשנים האחרונות פשוט קפאה על השמרים ושהצליחה לתת למתחרה שקטנה ממנה בעשרות מונים להוציא מוצרים מתחרים (אם זה מעבדי הרייזן לשוק השולחני, או לאחרונה הרייזן לנייד) טובים משמעותית, ללא יכולת להתחרות לפחות כמה שנים קדימה כפי שזה נראה היום (לפי הערכות רק ב 2023 החברה תגיע ל 7NM, טכנולוגיית מזעור שהמתחרה שלה כבר נמצאת בו כמעט שנה). אז אם אתם באמת רוצים להבין למה זה כך ומה עומד מאחורי זה, אני אישית למדתי די הרבה מהכתבה הנ"ל:

13. Started by YOU123,

זוכרים שקנתי מחשב המכור מציע לקחת מעבדי אינטל במקום AMD 3500 הוא אמור שיש פגם ביצור או משהן הוא הראה לי בזה אתר אחד אצלו AMD 3500 היא סדרתה דפוקה יש משהו בדבריו להחליף? ותעשו לי טובה שלחו לי מבחני ביצועים של AMD מול אינטל תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by mkx,

חברה אני אני מתלבט איזה לוח אם לקנות שילך טוב עם E6320. לוח אם עם צ'יפסט 945P או לוח אם עם צ'יפסט 965P? דרך אגב אני רוצה ללכת על לוח אם של ג'יגהבייט, מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, לפני הכל, טיפה פרטים על המחשב: Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name Asus P5N32-E SLI Plus (2 PCI, 1 PCI-E x1, 3 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA nForce 680i SLI Hybrid System Memory 3328 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) DIMM1: Kingston 9905316-025.A02LF 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) DIMM2: Kingston 9905316-025.A02LF 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) D…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by FlameThrow,

מה אתם אומרים על הזכרונות הבאים שווים קנייה למרות ש ה CL שלהם הוא 6 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231112

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by bluemail,

עקב ירידת מחירים ב22 אני חושב להחליף מעבד והייתי רוצה לדעת עם לוח שיש לי 8i945pl-g תומך ואיזה לוח אתם ממליצים לקחת ממקומו

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by חיקיים1,

AMD FX 9590 'Centurion' Benchmarks surface http://www.guru3d.com/news_story/amd_fx_9590_benchmarks_surface.html תמונות והשוואות ביצועים בקישור לא הבנתי אם ניתן עוד לעשות OC ל- 5GH מעבד ? לא הבנתי מה ההבדל בין 8350 שמגיע עם OC ל- 4850 GH לבין 9590 ?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by amitaihasnes7,

אני צריך חוות דעת של הרבה אנשים לגבי מה שכתוב כאן. אני צריך לדעת אם זה באמת נכון ומדויק, ואם אפשר לסמוך על זה. המעבר ל-65 ננומטר, עדיף מתהליך הייצור של-90 ננומטר מהסיבות הבאות: הקטנת רוחב המעגל מקטינה את ההתנגדות לזרם החשמלי. כתוצאה מכך, מתאפשרת הולכה באמצעות מתח נמוך יותר, וצריכת החשמל של המעבד מצטמצמת, כמו גם החום שהוא פולט. לחילופין, ניתן להזרים יותר חשמל ולהאיץ את מהירות השעון, בלי פריצה של מעטפת הטמפרטורה וההספק המקורית. במילים אחרות: מזעור הליתוגרפיה מאפשר להאיץ את המעבד בלי שיתחמם יותר מדי או יצרוך יותר חשמל.הקטנת רוחב המעגל גם מקטינה בהכרח את פרוסת הסיליקון עליה המעבד מודפס. במעבר לטכנולוגיית ייצור חדשה, קטנה פרוסת הסיליקון בריבוע היחס בין רוחב המעגל הקודם לרוחב ה…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by eliil1,

יש לי כרגע 4 גיגה בדואל צ'אנל , אם אני אוסיף עוד 4 , יעני שני דואל צ'אנלים, זה לא יוריד לי את המהירות או את האוברקלוק למעבד? וכשאני קונה זיכרון אני פשוט צריך לשים אותו בסלוטים הנותרים שם וזהו? בלי שום התקנה או משהו? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by roei88,

טמפרטורה במנוחה - 34 מעלות, במאמץ - 52 כרטיס מסך Geforce 6600GT ו512 RAM אם זה משנה גבוה מדי או טמפרטורות נורמליות? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. משיטוטים קצרים בחנויות נראה שלאינטל יש כמה הצעות לא רעות כלל כרגע וחשבתי שאולי כדאי לחלוק אותן ולשמוע מה יש לחלקכם להגיד. קודם כל מכיוון וAMD נטשה לחלוטין את מעבדי הכניסה(לגיימינג, לפחות לדעתי) ה10400F מהדור הקודם וה11400F מהדור הנוכחי מהווים אופציה מצוינת לתקציב נמוך. ה10600KF מביא גם הוא ביצועים מצוינים ביחס לעלות(עולה בערך כמו ה3600 של AMD רק משמעותית טוב יותר) אפילו אם מתחשבים בעלות הלוח היקרה מעט יותר. ה10700K אולי לא נראה הכי רלוונטי, כאשר הוא עולה משמעותית יותר מה5600X שעובר אותו בהרבה דברים וגם מצריך ספק רציני יותר ולוח יקר יותר, אבל במידה ומישהו צריך עוד ליבות(לסטרימינג או רינדור לדוגמה) הוא אופציה סבירה ביותר בייחוד ביחס למחליף שלו שאין לו שום זכות קיום…

23. הכי משתלם

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. זאת בעיקר הבקשה ... תודה לעונים נ.ב. חשבתי על 975X של DFI לוח טוב לא?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אינטל פרסמה PDF שמתאר באגים (או Errata) ב-E6600 וב-X6800. באגים שכאלה נפוצים במעבדים חדשים ובדרך כלל מתוקנים בייצור חדש. שימו לב שלבעיה AI 39 יכולות להיות השלכות שיגרמו להשחתה של מידע או של המערכת, אינטל מזהירה. מקור: The Inquirer.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.