עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ~Zeus~,

האם קיים מעבד בעל ביצועים טובים יותר (במשחקים וגרפיקה) מFX-57? אם קיים מעבד כזה, אשמח לקבל עליו ביקורות ונתונים!

• 152 תגובות
    • 14.5k צפיות
  2. מה יותר טוב Intel® Celeron® CPU 2.0 Ghz או Intel P4 1.6\7 Ghz? אממ אני יודע ששתיהם חלשים אבל זה משהו שאני רוצה לדעת כבר מלא זמן אבל לא היה לי איפה לשאול. ועד כמה המעבדים האלה יהיהו צוואר בקבוק ל6600GT? ומה עדיף לשדרג כדי שהמשחקים יעבדו יותר טוב מעבד או כ.מסך(לא בהגדרות הכי גבוהות)? [move]מה לעשות אין כסף לשתיהם חח תודה לעוזרים :][/move]

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by GREATTHUNDER,

אם אני מחבר כרטיס מסך של AGP 4ל AGP 2 בכמה זה ישפיע עליו ? יש לי את שני הכרטיסים האלה: הראשון: Display Video Adapter NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (32 MB) 3D Accelerator nVIDIA RIVA TNT2 M64 השני: Video Adapter NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (64 MB) הראשון של AGP X 2 והשני של AGP X 4. לוח אם: Motherboard Chipset VIA VT82C693A Apollo Pro133 תומך ב X2 עדיף לי לחבר את הראשון או השני? או שזה בכלל לא משמעותי? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  4. טוב, אז ככה, אחרי שפרמטתי את המחשב והתקנתי לינוקס גיליתי שהבוטכונטרולר הוא חלק מהביוס ויש לי זיבורד usb, עד עכשיו חיברתי ps/2 כשהייתי ממש ממש חייב אבל יהיה טירוף ללכת כל פעם מחדש לחפש את אותה מקלדת שחצי מהמקשים בה לא עובדים כל פעם שאני מדליק את המחשב, אז שוב פרמטתי, ושוב התקנתי ווינדוס (תאמינו או לא - חוקי) (גם ככה אין משו יותר טוב לעשות ביום כיפור ), דיברתי שעה וחצי עם התמיכה של ברק רק כדי לגלות שחיברתי את המודם לפורט דפוק וחיברתי לפורט השני, ועכשיו אני כאן ושואל אותכם אנשים - האם יש סיכוי, אפילו קלוש שקיים ביוס עם תמיכה במקלדות usb, או שכבר נגזר גורלי להשתמש רק במערכת הפעלה אחת? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  5. Started by דרומי,

אהלן, PDP PSD512400 512MB DDR 400MHz Liberty CL2.5 Memory או Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory שניהם אותו מחיר,660 ש"ח ל ג'יגה. תודה.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by skywalker13,

איזה מעבדים נחשבים ליותר טובים, amd או intel?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by god_of_zits,

שלום לכולם, אני יודע שזו שאלה די בסיסית אבל אני חייב להיות בטוח, לגבי צ'יפסט של אינטל 945 אם הוא תומך בזכרונות של DDR או שרק DDR2? דבר שני הוא עד כמה הוא יותר טוב מ915, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  8. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם. למרות שהעליתי כבר את הנושא בעבר, אני עדיין בלבטים: ברשותי כרגע: לוח אם ASUS P4P 800 DELUXE, מעבד P4 2.8 HT, זכרון DDR 2 GB , כרטיס מסך AGP E-VGA 6800GT 256MB. לשאלתי הראשונה: מבחינת ביצועים במשחקים, האם כדאי לעבור PCI-E , ורכוש לוח אם DFI NF4 U , מעבד AMD 3200+ VENICE וכ.מסך 7800 GT ? שאלתי השנייה היא: האם כבר כדאי לרכוש מעבד בעל ליבה כפולה של AMD? אני שוב מציין שענייני העיקרי במחשב הוא משחקים ולא מעבר ( אם יש בכלל מעבר). תודה מראש על הייעוץ המקצועי.

9. Started by shlomibandit,

איך הלוח הזה חבר שלי שואל אותי איך הוא הוא מחשב עם הלוח הזה לפני שבוע והוא רוצה לדעת אם הוא עשה את הקנייה הנכונה MSI 775 INTEL915P COMBO-F ATX מי שיודע שיגיב תודה חברה

10. לא מובן לי..

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by KYSG,

שמעתי שלכל כפול ליבה יש חד ליבה ששווה לו אז איזה חד ליבה שווה למעבד שבכותרת?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 vs. Corsair VS512MB400 3200 CAS 2.5 כרגע אני נוטה לכיוון Corsair. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by sroolik,

GIGABYTE 8S655FX ULTRA/L 1. האם ניתן להרכיב על הלוח הזה את הסוניק טאוור ? 2. עד איזה מתחים ניתן להעלות בו את הזיכרון ? 3. הגיוני שאפשר להעלות בו את תדר הזיכרון ללא כל קשר ל- FSB ? 4. הצ'יפסט שלו מקורר פאסיבית, האם כדאי להוסיף קירור אקטיבי ? תודה ! ! !

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  14. יש זכרונות עם תזמונים יותר מהירים מ 2-2-2?? אם כן אז אפשר להגיע אליהם רק ב OC? אם לא אז כבר עדיף להעלות את המתח?

15. מה נמצא בסל הקניות הסר כמות מוצר\ים כולל Intel Pentium 4 #630J -Bit 3.0GHz Socket 775 FSB800 2Mb 64-bit Box ¤ GEIL DDR 2 533 1Gb 3 Year Warranty ¤ Western Digital Caviar® SE WD800JD 80 GB 7200 RPM Serial ATA 8 MB Buffer, 3 Years Warranty ¤ אם יש לך המלצה לזיכרון אחר של ג'יגה אז תגידו זה יכול לעזור תודה...

• 14 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by iib,

ההודעה נכתבה על ידי באתר אחר, קצת יותר מבוגר, באנגלית ומפה השפה הגבוהה (יחסית) חשבתי לשכפל אותה גם לפה, אולי יש אנשים שימצאו בה עניין. We've all known for years that the 1:4 CPU ratio between AMD and Intel is being maintained not so much by any significant quality differences between both company's products. But more by AMD's poor public recognition and valuation compared to Intel's. However evidence is mounting to a general feeling that the tide is turning: http://www.axcessnews.com/modules/wfsection/article.php?articleid=6095 And the most important part of it all that I've never seen AMD's CPU prices this high and very close to Intel's and yet obviously this doesn't d…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by skywalker13,

שלום. לפי אילו ערכים נקבע אכות לוח האם? תודה מראש לעוזרים.

18. Started by Hydra,

יש לי את האפשרות לקחת זכרונות CL2.5 שאני לא ממש אוהב, מתחממים מאוד (Rambo) או זכרונות CL3 Samsung, Kingston וכו'. מה עדיף לי ? והאם ההבדל יורגש ?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  19. Started by Magen,

שלום אני משדרג את המחשב שלי,אני מחליף לו מעבד ולוח אם ורציתי גם להוסיף לו זיכרון RAM עכשיו יש לי 1 GB ובבית שלי יש עוד סטיק של 512 השאלה שלי היה עם כדי להוסיף את הסטיק כי לי יש סטיק 1 של GB ואמרו לי שאם אני יוסיף סטיק של גודל אחר אז הזיכרונות לא היו מתואמים וזה לא היה טוב וזה אפילו יכול לשרוף אותם זה נכון?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by adizarko,

אני צריך הצעה לזכרונות למפרט הבא: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE מעבד ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE לוח אם בעיקרון זה מחשב למשחקים כבדים. אני לא יודע אם יתבצע בהם OC אבל עדיין זקוק לזכרונות שיתנו ביצועים טובים במיוחד למשחקים. בנוסף אם ניתן שהם יהיו מKSP אך לט חובה. שכחתי לציין 2 סלוטים של 512 במחיר סביר . תודה

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by oitb,

ניסיתי לעדכן את ביוס בגרסא חדשה יותר בעזרת התוכנה winflash ואחרי שאני עושה ריסט הוא אומר לי לקבוע מחדש את התדירות של המעבד, אין לי שמץ מה לעשות? אם אפשר למחוק את הדיון הצלחתי בסוף לתקן את הבעיה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  22. Started by Hitman_47,

איך זה יכול להיות בתוכנה אחד הוא אומר שמעבד טולוד ובשני הוא מנצסטר משהו פה לא בסדר?!?!?! :s05: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  23. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=11053 לאיזה מעבד של אינטל המעבד הנ"ל מקביל מבחינת ביצועים בכלל וביצועים במשחקים בפרט?

24. שלום לכולם, המחשב שלי פנטיום 4 2400 זיכרון רק 256 במהירות 333 DDR. לדברי אוורסט, הדברים הבאים נכונים בקשר לזיכרון : 2.5-3-3-7 refresh rate 7.8ns אני מניח ש refresh rate זה התיזמון.. לפי המצגת באתר של corsair, התיזמון הוא 1/BUS והבאס אצלי הוא 166 כלומר אמור להיות בערך 6 נאנו-שניות ולא קרוב ל-8 מה דעתכם?

25. Started by KYSG,

בין המעבדים האלו?: AMD Athlon 64 4000+ Processor with HyperTransport Technology ל AMD Athlon 64 3800+ Processor with HyperTransport Technology ל AMD Athlon 64 3500+ Processor with HyperTransport Technology ובמעבד אני יעשה OC זה למשחקים,זה שווה להשקיע יותר במעבד חדש יותר או שאני לא ירגשי את הביצועים(המעבד לכשנתיים)

• 35 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים