מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מספר שאלות: 1) האם יצא מעבד 2.4C עם 800 מגה"צ FSB ו HT? 2) אם כן, מתי יגיע לארץ וכמה יעלה? 3) כמו כן, אלו ערכות שבבים יתאימו לצ'יפ? 4) ה"קנטרווד" יקר מידי; האם ה"ספרינגדייל" יספיק? 5) מה ההבדל ביניהם? (פיצ'רים, יכולות המהרה, תמיכה עתידית ב"פרסקוט") TIA
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מחשב למשחקים כבדים, אולי קצת OC , מחשב ל-3 שנים הבאות לפחות. מתלבט בין ה-Q6600 ל-E8400 לפי מה שהבנתי, 8400 יותר טוב למשחקים ואם אני רוצה אותו אז לחכות טיפה שהמחירים ירדו, למרות שהרבה עדיין ממליצים על ה6600... קיצר אני חייב את עזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי P-D 925. התדירות המוצהרת של המעבד היא 3000 mhz, אבל הוא פועל רק ב- 2400. ( על פי PC Wizard 2007). א. האם ייתכן שעבדו עלי ומכרו לי מעבד אחר? על המעבד עצמו היה כתוב 925. ב. האם ייתכן שזה בגלל התחממות יתר? התדירות נשארת יציבה 2400, והטמפרטורה לא גבוהה מדי. ג. אם לא, האם יש דרך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום יש לי את המעבד I5 4690K, עם מאורר STOCK שהגיע ביחד עם המעבד הגיע הזמן להחליף אותו כי הוא כבר יותר מדי זמן אצלי ואני חושש מהקיץ שיבוא בקרוב השאלה איזה מאורר לקחת? אני חשבתי לקחת אחד שעל הדרך ייאפשר לי לעשות OC בעתיד אני רוצה שיהיה מאורר יחסית שקט, ויתאים למארז שלי מאחר והוא דיי קטן (S340) בנתים חשבתי על 212X, מה דעתכם? והאם שווה להשקיע ב D15? המחיר אמנם גבוהה אבל הבנתי שזה המאורר הכי טוב שקיים בשוק, השאלה שהאם יהיה הבדל משמעותי בינו לבין ה 212X?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
n force 3 לא תומך ב SLI ובטח שלא ב PCI EXPRESS אני פוחד שעוד שנתיים בערך יפסיקו לייצר AGP כפול8 האם זה בסדר אין לי מה לדאוג הלוח אם הוא של ג'יגה בייט AGP כפול 8 זה כם טוב ויישאר טוב??
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע איזה לוח לקנות צריך קצת עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני צריך אותו בשביל משחקים ואוברקלוקינג. אני יודע שהמעבד הזה לא הכי טוב למשחקים אבל זה מה שהתקציב מאפשר.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אחת מחלוצות תחום המחשבים האישיים הקומפקטיים עושה קאמבק עם שלל דגמים עדכניים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ASUS P5B DELUXE + Twin 2x2048-6400c4 Crosier 2X1GB DDR2 800MHZ cl4 + intel C2D E6400 , המעבד והלוח אם מצויינים אני יודע אבל לגביי הזיכרון אני לא בטוח , אני מקווה אגב שאתם מבינים באיזה דגם מדובר ושהשם מסודר נכון
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
עד 400 שקל. אם יש מעבד ממש משתלם, שווה לכתוב .
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אם משהוא יכול להסבי לי בבקשה מה זה CAS אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מספר תהיות בדרך למחשב חדש. חיכיתי חיכיתי והם הגיעו... ואז רוב הבקורות פסחו על ה860... אלו שלא מראות OC לא מרשים. וה920 לא ירד במחיר. אז... א. כללית, יכול להיות שסתם חיכיתי? מה היתרונות והחסרונות של כל פלטפורמה לשימושי תלת ואפטר? ריבוי כרטיסי מסך רלוונטי לשימושים שלי? ב. המהרה, ייתכן וארצה לעשות OC כל עוד המערכת יציבה במאמץ לאורך זמן. מה ההשלכות של הTDP השונה? באיזה תדר אצטרך לעצור כדי לקבל מערכת יציבה וקרירה (עם קירור איכותי. אויר בשלב זה) לגבי כל אחד מהמעבדים? איזה מעבד יהיה יותר חזק בתדרים האלו? תודה למשיבים
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה לוח יותר טוב ולמה, האם אפשר לקבל הסבר? בין ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI ASUS שהיא חברה אמינה שהרבה שנים וסוסה בלוחות אם. לבין ?965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? GIGABYTE למה כולם אומרים לי אותו? למה הוא יותר טוב? במה? תודה מראש, מירוז.
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אי אפשר שלא לראות שזה אחד הלוחות היותר מומלצים... רציתי לדעת אם זה בקטע של "אפשר להסתפק" או שאם למשל זכיתי אתמול בטוטו ואני רוצה לקנות את הדבר הכי יקר אז לוח כמו GIGABYTE GA-X48-DS4 יכול לתת לי איזה יתרונות או שבכל מקרה גם אם היה בחינם אין מה לקנות משהו אחר..
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
Gigabyte GA-7VT600P-RZ אפשר לקבל עליו עוד קצתל מידע? תודה
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
הי מצעים לי P4 עם לוח של jtway אני אוהב את אסוס וא בדיוק יודע עם יש אסוס שתומח ב DDR
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1622&p=9 משווים שם את הפנטיום 4 החדש מסוג A או את הישן ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מעבד חזק יותר, כרגע אני עושה סטרימינג על 720p והמעבד נמצא בשימוש של 100% כל הזמן והמחשב מקרטע, זיכרונות הראם עומדים על 90%. התקציב שלי ממש נמוך , בסביבות ה 300 ש"ח. אני מניח שזה יהיה מעבד יד שנייה, אם בכלל. מה האפשרויות שלי? -אם אין משהו במחיר הזה אז מה ההמלצות בכללי? מעבד: Intel 3.2GHz 6MB Core I5 1150 QUAD 4460 כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING 6GB GDDR5 לוח אם: MSI Haswell 1150 H81ME34 H81 זיכרון פנימי:ADATA CL9 XPGV1.0 4GB DDR3 1600MHZ זיכרון פנימי 2: Crucial DDR3 4GB 1600 CL9 Balistix Sport XT 1.5V Crucial Retail ספק: A.PFC Thunder 450W CoolerMaster דיסק קשיח: C…
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הורדתי את העדכון לביוס שלי ax63pro ועדכנתי אותו (תודות ל6kwar לפני שעדכנתי את הביוס היה לי סטיק של זיכרון שלא הסתדר עם סטיק אחד , החלטתי להשאיר את הסטיק עם הכמת היותר גדולה (128) ואת הסטיק עם ה64 מגה נתתי לחבר שלי . בנתיים החבר שלי עבר דירה ועכשיו הוא גר בתל אביב , והזיכרון אצלו , האם עידכון הביוס יכול לפתור את בעיית חוסר התאימות? אם כן , אני רואה את החבר הזה עוד כמה ימים , האם עלי לבקש ממנו להביא לי את הסטיק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מה היתרון בעבודה עם שני מעבדים (בסביבת SMP) , לעומת עבודה עם מעבד DUAL CORE?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני לוקח מעבד dual core e6300 ומתלבט בין שני לוחות אם - א. gigabyte ga-73pvm-s2h ב. gigabyte ga-eg41mf-s2h אני מתלבט כי ללוח הראשון אין צ'יפסט של אינטל וכמעט לכל הלוחות יש, מה זה אומר? ומישהו אמר לי שללוח השני יש ערכת שבבים ישנה (intel p41) וגם בגלל שהוא dual channel הוא יותר "בררן" לגבי זכרונות. המחשב אמור לשמש לשימוש ביתי. כלומר, בעיקר אופיס ואינטרנט וקצת סרטים וממש קצת משחקים (לא כבדים!). איזה מהם עדיף? (אנא להתייחס לשאלה לגבי הצ'יפסט של 73pvm שהוא לא אינטל) הבנתי שאין הבדל במחירים אבל גם אם יש אני ילך על הטוב יותר. תודה רבה לכולכם!
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
תמונה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום לכם אחרי משחק מרובה קצת במחשב, הוא מקבל לו פריז רציני שאי אפשר לגעת בכלום, אלא רק לכבות דרך הכפתור של המחשב.. וברגע שמדליקים הוא נותן הודעת אזהרה ב-BIOS על טמפרטורה גובהה ב-CPU. למה זה קורה פתאום? ומה צריך לעשות על מנת לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום. האם ASUS P5B DELUXE מגיע עם כרטיס רשת וכרטיס קול והאם הוא מגיע עם עוד דברים. תודה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-