מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, יש לי כרגע במארז מעבד E8400 ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל-HD6950. שאר החלקים - לוח אם: Gigabyte x48, זיכרון -G.Skill 4gb, ספק - Corsair 450W. מסך - 24 אינץ', רזולוצית 1920X1200 (בכל המשחקים שאני משחק). האם הכרטיס החדש עלול ליצור צוואר בקבוק? ואם כן הוא יהיה מאד מורגש או שולי שאפשר להתעלם ממנו? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תראו על התמונה שהעליתי רשום על המעבד 2001 זה אומר שהוא יוצר ב 2001 ?? אם כן אז.....................................
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
ראיתי שהלוח שלי GB-K8NXP/SLI מתאים למעבדים כפולי ליבה ולמעבדי FX. אבל חיפשתי ולא מצאתי מעבד ATHLON/64/FX בתדר של פחות מ-2.2GHZ.אז איך אפשר להרכיב מעבד כזב שהלוח לא תומך בתדר גבוהה מ-2GHZ? האם הכוונה שצריך בביוס להעלות את ה-HTT ולהוריד את המכפלה?אשמח להסבר על אופן התאימות. אגב,למה הם כותבים 2000MT/S ולא פשוט 2GHZ?
-
- 16 תגובות
- 988 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2587 אין אותו פה בכלל אז יהיה רק FX62 שזה מספר זוגי אז בגלל זה הוא מספר זוגי שמסמל שהוא כפול ליבה...
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שסוף סוף הצלחתי להפעיל את הגיטיאי למחשב התחלתי לשחק עם ההגדרות שלו וכשאני שם הכול על הכי גבוה הוא לא מתמודד עם זה טוב ואי אפשר לשחק אז אני חייב להנמיך את ההגדרות( בעיקר MSAA וMSAA של צללים ו ADVANCE SHADOWS כול שאר הדברים פחות משפיעים והם כולם על הכי גבוה) עכשיו השאלה שלי היא כזאת יכול להיות שבגלל שהמעבד מתחמם יותר מידי הוא מוריד ביצועים וזה גורר לזה שצריך להוריד את הגדרות או שפשוט 2 כרטיסי R9 290 באמת לא יכולים להיתמודד ואין שום בעיה מבחינת המעבד? אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים המפרט שלי הוא: fx 8350 16gb ram 2 r9 290 ספק 850W SEASONIC
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן, בקרוב אני משדרג את המחשב בתקציב לא ככ גבוהה. חשבתי ללכת על ה 2120, למשחקים בעיקר. עכשיו ראיתי שבעוד 200 250 שח אפשר לקחת את ה 2320, השאלה היא אם התוספת שווה את המחיר? מה ההבדל בין ה2320? לבין ה 2400 / 2500? וההבדלים זה רק המהירות? יהיה כרטיס מסך 6850 ויתחבר למסך דל 23 וטלוויזיה 32״. תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מתי המעבד מעבד I3 3225 HD 4000 היה זמין בכול החנויות? וזול? (750 מינימום לא הייתי אומר שזה זול)
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב "ישן " עם מעבד I3 7100 עם לוח H110 המעבד עם 2 ליבות ו 4 וירטואליות , השאלה אם הוא ברמה של I3 3220 , I5 750 או טיפה יותר חזק ? זה נחשב שידרוג ? אני עובד עם ה I5 750 (מעבד סבבה) בדקתי באתר היצרן אפשר לשדרג את המעבד עד I7 7700 יש ללוח זיכרון DDR4 https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-7100-vs-Intel-Core-i3-3220/3891vsm272 לפי הבדיקה שלי ה 7100 מקביל ל G5420 , אני מתלבט אם לחזור ל I5 750 יש לו 4 ליבות אמיתיות ועובד סבבה ב 7100 יש רק 2 ליבות אמיתיות
-
- 26 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחכה למעבד החדש I3 עם כרטיס גרפי 4000 ששמעתי שזה מספיק ל - HTPC וגם קצת משחקים בינוניים מתי תכלס היה אותו בחנויות? ומה המחיר שלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד כולל GPU. האם הוא יכול להחזיק הזרמת סרטי 1080P בHDMI ללא כרטיס מסך נוסף?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! חיפשתי מעבד i3 עם תדירות גבוהה מבין חבריו לסדרה ועם INTEL GRAPHICS HD3000 שלפי מה שהבתי יותר חדש. לאחר השוואה של כמה מעבדי i3 באתר אינטל, החלטתי ללכת על i3-2125, אך לצערי לא מצאתי מקום בארץ שמוכר אותו. האם המעבד הזה מתאים לשימושי משרד, מולטימדיה HD ואולי גם מעט משחקים בעתיד? מה ההבדל בין HD Graphics 3000 ל- HD Graphics 2000?? והאם מישהו יודע אם אפשר להשיג את ה-i3-2125 בארץ ואיפה מוכרים אותו? תודה רבה!
-
- 37 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
לוח אם מסדרת b יחזיק אותו ? או שחייב Z ? , הוא תומך 65 וואט נכון ?
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שני המעבדים עולים 1170 שקל ה 12700 יש לו 8 ליבות ביצועים ו 14600 יש 6 ליבות ביצועים ויותר ליבות חסכוניות , אני מחפש מעבד סביב 1000-1200 שקל . ה 12700 חזק מ 14600 או חלש ממנו ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. רכשתי חלקים כדי לבנות מחשב חדש רכשתי מעבד I5 4460 ולוח אם H81I - Plus תושבת 1150 כשהרכבתי את המחשב בפעם הראשונה הפעלתי את המחשב ולא נדלק צג. לא הבנתי. לפני כחודש בניתי את אותו מחשב בידיוק רק עם מעבד I5 4440 והכל . העברתי את המעבד ה 4440 למחשב החדש וכן עובד. החזרתי את המעבד. והלכתי לאייבורי איפה שקניתי למעבדה. אמרו לי שלמעבדים החדשים האלה חייב לעשות עידכון ביוס ורצו לקחת תמחשב ולעשות. אמרתי שלא צריך אני יעשה . אחרי שעשיתי והורדתי מאסוס את העדכון האחרון שנקרא 2001 עדיין המחשב לא מראה צג עם מעבד ה I5 4460 חשוב לציין שהמחשב מראה אור על הלוח אם . אבל לא נדלק צג. מה עושים?? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה האוברקלוק האידיאלי אם קירור AC FREEZER EXTREME למעבד וללוח אם הנ"ל ספק - קורסאייר 550 אם אתם צריכים מפרט מלא תרשמו בהודעה ואני יוסיף כי כרגע זה בגדר שאלה בלבד ?
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אני קונה בשבוע הבא מחשב חדש למטרות גיימינג. השאלה הקשה היא האם להשקיע עוד כסף בi7 או להשאר עם i5. נכון שעכשיו כמעט ואין משחקים שמשתמשים ביתרון של i7, אבל אנחנו לפני דור חדש (ps4, Xbox one) שישתמשו ביותר מארבע ליבות ואני מניח שזה יגיע בקרוב מאוד גם למחשב האישי - אני טועה? בקיצור, תנו את דעתכם בעניין.. כרגע אני נוטה כן לשים כסף על i7, אני לא רוצה שייקרה מצב שבעוד שנתיים יתחילו לצאת משחקים שתומכים בi7 ואני אהיה תקוע עם i5.
-
- 110 תגובות
- 26.4k צפיות
-
-
שלום, הגיע לידי מעבד I5 ממחשב נייד שנשפך עליו קפה, אני רואה סימן בגב המעבד של הקפה (דביק), מה הסיכויים שהוא עדיין עובד ? אין לי דרך לבדוק.. ???
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני חושב להחליף מחשב (הגיע הזמן אחרי 6 שנים בערך), מעבר לאינטרנט וכו עיקר המשחקים שאני משחק זה call of duty, האם כדאי לי לקחת מעבד I3 - 2120 או ששווה להשקיע במעבד I5, כמובן שאני רוצה מעבד שימשיך להריץ משחקים ברמה של COD במשך הכמה שנים הבאות ושלא אצטרך להחליפו בעוד שנתיים. כרגע יש לי Core 2 Due E6550 עם כרטיס מסך nvidia GT8800, והמשחק האחרון של COD - MW3 עובד עליו אחלה, אומנם לא ברמה הגרפית הכי גבוהה (אחת מתחת) ועובד מצויין. אני לא מתכוון כרגע להחליף את כרטיס המסך עקב בעיות תקציב ואמשוך איתו עד כמה שאוכל - לא רוצה שכל העסק יעלה מעל 2000 ש"ח אם אפשר. ממתין לתשובתכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניים במעבד I5 שיש לו GPU אני מעוניין בלוח אם די זול שתואם את המעבד ואני רואה שלרובם יש כרטיס מסך מובנה האם אני צריך אתזה?האם להימנע מלוח אם שיש בו כרטיס מסך משולב כי גםככה יש לי GPU במעבד עוד שאלה..אם יש לי מעבד עם GPU אני ממש לא צריך כרטיס מסך נפרד? אם אקנה כרטיס מסך נפרד ויש לי GPU במעבד זה יעזור לי? המחשב אמור לשמש בעיקר לפוטושופ ועריכה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש. אשמח לפרט על השימושים ושאר הפרטים אך רציתי לשאול שאלה נקודתית - התחלתי לקרוא קצת בפורום של הצעות למפרטים וקראתי שם ב FAQ שההמלצות עם למעבדי I5 ולא I7 בגלל שכמעט אין הבדל בינהם (או אולי יותר נכון כי אין היום תוכנות/מע"ה בשוק שיודעות לנצל את ה"חידושים" ב I7). רציתי לברר עד כמה המצב הזה נכון והאם לא כדאי לרכוש I7 כדי שבשנים הקרובות הוא כן ייתמך על ידי הטכנולוגיות החדשות? באופן כללי, הייתי שמח לדעת אם הביצועים של ה I7 באמת עולים על אלה של ה I5, ואם כן אז האם זה שינוי ניכר או לא? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק Metro 2033 Redux על גרפיקה LOW. אני משתמש בתוכנת Core Temp לניטור טמפ' התקנתי 4 מאווררים חדשים ובדקתי את כיווני האוויר (3 מכניסים אוויר ואחד מוציא + עוד אחד שמכניס אוויר לצלעות קירור של המעבד) ניקיתי את המעבד והחלפתי משחה טרמית, גודל אפונה. טבעי שהמעבד מגיע לטמפ' כאלה? אולי צריך להחליף? לשדרג?
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים? יכול להיות שמעבד 4790 יקרטע בהרצת סרטים ב-4K? ניסיתי VLC וניסיתי MPCHC. יש סרטים שהוא מציג 20FPS ויש שהוא יורד אפילו ל-14. ובהפעלת TASK MANAGER אני רואה שה-CPU על 20% מקסימום וה-GPU המובנה גם על אחוזים דומים. גם לדיסק הקשיח זה לא מזיז יותר מידי. למה המחשב לא מנצל את כל מה שיש לו בשביל להציג את הסרט בקצב הרצוי?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
מי יותר חזק לשימושים גרפים הראשון בעל 4 ליבות ב 4 גיגה השני בעל 6 ליבות בתדר 3.4 גיגה משום מה ה5820 מקבל ביקורות נמוכות יותר למרות היתרון של שתי ליבות נוספות דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב חברי הפורום. בהמשך להתפתחויות בנושא הרצת מעבדי Coffe Lake על לוחות Z170/Z270, הערב אני מביא לכם ידיעה על כך שמשתמש בשם Splave באתר HWBOT הצליח להריץ את מעבד הI7 8700K על לוח הZ170 שברשותו באמצעות צריבת ביוס שעבר שינוי על ידו (מישהו אמר LGA 771>LGA 775? )וחיבור 2 פינים על המעבד ביחד (אין צורך לכסות פינים מעבר לכך). התוצאות מוצגות לפניכם: https://community.hwbot.org/topic/175489-asrock-z170-mocf-lives-on-coffee-lake-mods/ יש לציין שמדובר בלוח אסרוק (כאשר ידוע שלוחות אסרוק ידידותיים למודים כאלה) ובעתיד מתכננים להריץ מעבד זה גם על לוחות אחרים (כפי שעשו כבר עם הI3 8100) כשימאס לי מה6700K, בכיף אחליף ל8700K (או אולי ל9700K? מי יודע? …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-