מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום. ההחלטתי לקנות לוח אם חדש למטרת האוברקלוק שלי, בשל הלוח הגרוע שלי.. 8) עכשיו, חלק אמרו לי שIC7 נחשב לטוב וחלק אמרו לי שAI7 נחשב לטוב, אז מי מבין השנים יותר טוב לאוברקלוק חזק שאני רוצה לעשות, ונגיד עם הIC7 יותר טוב, האם הוא שווה את ההשקעה של עוד כ100 שקל בשבילו, האם הביצועים שהוא נותן גבוהיים יותר מהAI7 ברמה ששוה את הכסף? ובקיצור, איזה לוח יתר עדיף לי לקנות? תודה, רן! עריכה: ------- אני אחסוך לעצמי פתחית תארד חדש, ואנצל את האתרד הזה לשאלה אחרת, לחבר שלי יש זכרונות ddr 400mhz 256MB והוא רוצה לקנות עוד 512MB, אז חבר אחר שלי אמר לו שלא תיהיה בעיה לשים rd ram, בלי קשר שזה יקר רצח, האם זה שהוא מוסיף rd-ram לddr שלו, אז האם המהירות של הכרטיסים תעבוד לפי מהירו…
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מצאתי כמה דגמים של מעבדי ה-CONROE ויש לי עליהם כמה שאלות: 1-מה טווח המחירים הממוצע לכל דגם? 2-איזה מעבד מכל קטגוריה הוא הכי טוב (לא לכלול את סדרת ה-E4000 )? 3-איזה דגם מבין הדגמים הבאים הוא "ספינת הדגל" של אינטל? 4-תוך כמה זמן דגמים אלו יהו נגישים בישראל.? 5-אילו מעבדים כאן מיועדים לשוק הביינים? 6-האם ההבדל היחידי שיש בין דגמי ה-CONROE הוא בתדר השעון? או שיש עוד נתונים שלא מצויינים כאן? 7-האם סדרת ה-Extreme Edition מיועדת לשוק הגבוה? E6000 Series Core E6300 - 1.86GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP <65W Core E6700 - 2.67GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP 65W Core E6600 - 2.40GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP…
-
- 45 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אז ככה, עברתי לווינדוס 10 לפני חודשיים ומאז שעברתי היו המון קריסות למערכת המחשב או קופא או מסך כחול עם שגיאה בכל פעם שגיאה אחרת. כרגע אני עם הגרסה המלאה של ווינדוס 10 בינתיים זה בסדר. כשזה קרה החלטתי לבדוק את העניין שאולי זה לא הווינדוס והיום בדקתי בביוס ומסתבר שאחד הסלוטים של הזיכרון לא מזהה את הכרטיס זיכרון. יש לי 16GB והוא מזהה 12GB. נכנסתי בביוס של הלוח אם (ASROK EXTEME 4) יש שם אופציה לראות תמונה של מה שמחובר ומזוהה, ואכן סלוט אחד לא מזוהה. אז התחלתי בבסיס שזה להוציא הכל ולחבר אחד אחד הוא מזהה את כולם מלבד סלוט אחד. אז הוצאתי הכל וחיברתי כל פעם כרטיס זיכרון אחר לאותו סלוט שלא עובד ואף אחד מהם לא זוהה כך שאני מגיע להבנה שיש בעיה בלוח אולי נשרף הסלוט? כמובן ניסית…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לשדרג את המחשב ויש לי שלוש אפשרויות: - להחליף מעבד - להחליף כרטיס גרפי - להוסיף/להחליף זיכרון אני חושב שהדבר הכי טוב לעשות כרגע יהיה להיפרד מה- pagefile אז אני רוצה לקנות 4GB זיכרון (כי יש שמועה שמחירי הכרטיסים הגרפיים ירדו בקרוב והמעבד בסדר - Athlon 64 x2 5200). אם מישהו חושב שעדיף לשדרג בכיוון אחר שיגיד.... כרגע יש לי: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 אני רוצה לשדרג ל- 4GB CL-4 ו 800MHz. במה תומך הלוח אם: עד 800MHz עד 1.8 סה"כ RAM עד 16GB (אבל יש לי XP ואין לי כוונה לשדרג אז זה לא משנה) זה מה שמצאתי עד כה ונראה לי טוב: http://tms.co.il/product/5259 הצעות נוספות יתקבלו בברכה. תודה
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק Intel Core i3 דגם מעבד: 540 מהירות מעבד: 3.06 GHz זכרון מטמון cache: 4 MB או Intel Core 2 Duo דגם מעבד: E7500 מהירות מעבד: 2.93 GHz מהירות FSB: 1066 MHz זכרון מטמון cache: 3
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מפלצת לא קטנה (i7 מואץ) שמשמש לאיחסון ולהורדות בשעת הצורך, המחשב פועל 24/7 ואני שם לב כי צריכת החשמל שלו היא כ 130 וואט. הייתי מעוניין לבנות יחידה יותר חסכונית בחשמל משאריות, יש לי מארז, ספק כח ודיסקים (לא אצטרך מסך/עכבר/לוח מקשים כי אתחבר מרחוק) כך שמה שאני צריך לוח אם+מעבד+זיכרון. השימוש במחשב יהיה בעיקר לאיחסון וחיבור לרשת כך שאני מאמין שלא יהיו דרישות מיוחדות מהמעבד. מצד שני, אני משתמש בהמון טאבים בגלישה (באדג'). כמובן ששאלת המחיר חשובה לי ולא אכפת לי לוותר קצת עבור הוזלה. -מה מומלץ לרכוש? -מה שאוכל לי את רוב הזיכרון הוא הדפדפן, יש אחד חסכוני יותר? -הייתי רוצה לחבר אותו למחשב שלי באמצעות כבל רשת ישירות, האם עדיף לוח עם שתי יציאות L…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מה יותר שווה ראיתי שה i5 יותר זול אבל הלוחות שלו יקרים יש אולי כבר השוואות מבחינת ביצועים במשחקים ותוכנות? מה יותר טוב לOC ה-965 יש מצב ? כי הוא מתחיל מ 3.6 שזה תדר מדהים. תודה לעוזרים (ד"א עשיתי כבר הזמנה ל AMD אבל אם אני יראה פה שה I5 לוקח אני יבטל).
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המעבד והלוח אם שלי. במעבדים שראיתי שנמכרים כרגע האפשרויות שלי הן: 1. Intel® Core™ i5-6600K Skylake Tray 2. Intel Core i7-6700K Skylake Tray 3. Intel Core i7 5820K השימושים שלי הם בעיקר גיימניג ותכנות קל (לא משחקים) ואני משתמש הרבה מאוד במחשב לכל אורך היום (המון חלונות פתוחים בו זמנית). חשוב לי מאוד מאוד המהירות של המחשב שיעבוד במהירות רבה ככל האפשר. השאלה מה הכי מומלץ מהרשימה והאם מומלץ לחכות עם שדרוג למעבדים שאמורים לצאת בחצי השנה הקרובה (לא יותר). והלוח אם שאני יקנה ובעיקרון גם הזיכרונות אני ירכוש בהתאם ל- Socket של המעבד הנבחר. ודבר חשוב לי מאוד שיהיה בלוח אם הוא האפשרות שהכונ…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני ממש על סף קנייה של שדרוג למחשב למטרות OC כבד וגיימינג כבד ובניתי "מפרט" מ-IQPC ואני רוצה לוודא שאני הוצאתי את המיטב מהתקציב. (אני מעוניין בשילוש בלבד בגלל שהתקציב לא מאפשר הוספת כרטיס ל-SLI..: מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1068 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 : CMZ8GX3M2A1600C9R ₪403 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2237 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה! עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה הלוח מפתה בגלל שהוא ב…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם מבחינת ה OC מכיוון שהבדל המחירם הוא פחות ממאה שקל?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בלוח אם ASUS חבורי CHA FAN, PWR FAN אני יודע שאליהם אני יוכל לחבר מאווררים. אבל לא ברור לי בדיוק מה זה חיבור CHA וחיבור PWR הסבר בבקשה ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר בעיות תאמיות בלוחKD 7 abit ו3200 512 C2 של CORSAIR ? אתמול הכרגתי את המחשב החדש שלי שכולל את שניהם וכל פעם שאני מתחיל להתקין את הווינדוס הוא רושם שאיזה קובץ חסר\עושה שגיאה וכל מיני הודעות כאלה ... (זה לא הארדיסק או כבל IDE )
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב תעזרה שלכם. המוכר של המחשב היתקשר אליי ואומר לי עם אתה רוצה יש את זה באותו כסף z68 pro 3 gen והלוח שאני הזמנתי זה Fatal1ty P67 Professional את מה כדאי לקחת? הZ68 גם של אשרוק ואני לא יודע עם של fatal1ty הוא אמר לי ככה בטלפון שומע תרוצה לחכות עוד יומים או שאני יביא לך דגם יותר חדש באותו כסף ואני צריך להיתקשר להחזיר לו תשובה היום עם אני רוצה אותו מחר. זה המפרט.: מעבד: [..] INTEL 2500K - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1055 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
חוץ מעניין הPCIe lanes 28 ל40 שיעני אפשר לעשות SLI 16/8 עם ה5820K ועם ה5930K אפשר 16/16? והמקסימלי זה 8/8/8/4 ב5820K ו16/8/8/8 ב5930K נכון? יש הבדל מהותי בין 16/16 ל16/8? והאם כשמדובר במערך 16/8 ואני ארצה לשים קשיח SSD בחיבר M.2 עכשיו יש את זה בכל הלוחות X99, הבנתי שזה מתחבר עם PCI X4 כביכול - אז זה אפשרי עם מערך SLI 16/8 עם מעבד 5820K כלומר, ואז שאר ה4 לSSD נכון? תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה לוח יתן ביצועים טובים יותר: Msi KT3 Ultra-ARU או abit at7 (אני מדבר על ביצועים נטו ללא קשר למחיר)
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ידיד שלי פירק מערכת ישנה שלו,והביא לי את המעבד שהיה בה בגלל שהוא יודע שאני אוסף כל מעבד שבא ליד(בחינם)... הוא לא זכר איזה מהירות הוא,אז הדלקנו את המערכת שלו(לפני שפירקנו אותה)בשביל לבדוק... לתדהמתי היה מדובר במעבד שלא אמור להיות קיים... זה היה מעבד את'לון בתצורת סוקט בתדר של 650Mhz ,עכשיו ככל שאני יודע מעבדי AMD הם סוקט רק ממהירות של 700Mhz ומעלה. עוד פרטים קטנים על המעבד: יוצר בליתוגרפיה של 0.25 ( ) מיקרון ובעל באס של 100Mhz... איך זה יכול להיות? די מדהים...
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשעה טובה!! :yelclap: http://computers.walla.co.il/?w=/4/622856
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כידוע יש לחלק מלוחות האם חיבור של 8 פינים למעבד . אבל לפעמים יש ספקי כח שיש להם רק את חיבור ה 4 פין . האם ניתן לחבר ככה וזה יעבוד בסדר ? או שחייבים לקנות איזה מתאם 4 פין >>8 פין . ?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחשב של חבר טוב שלי, במשחקים קלים כמו fifa הכל עובד חלק, כשהוא שיחק cod av הוא קיבל הודעה שה cpu עובר 90 מעלות... לקחתי אותו לטיפול בtms שעשו עליו עבודה מדהימה, השקיעו בבדיקות... שמתי עליו קירור פריזר 7, ואולג הטנכאי שם אמר שיש ליבה אחת שעובדת קבוע על 2%... שורה תחתונה, במאמץ המעבד הגיע לחום גבולי במעבדה, ואולג אמר שהבעיה במעבד עצמו, ושכנראה הוא עשה את שלו. כשחיברנו בבית והפעלנו משחק קיבלנו את ההודעה הזאת ואני שואל אם יש מה לעשות חוץ מלהחליף מעבד? התושבת הזאת בעייתית, אין הרבה מעבדים תואמים.. ואותו מעבד כמו שיש לו יקר, כבר הייתי לוקח סקיילייק, אבל אני לא יכול להחליף שילוש.. ממש לא בתקציב. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת אם אני יכול לדעת עם המעבד פרסקוט שלי 3GHZ הוא 64 או 32 ביט? ואם הוא 64 מזה אומר שאני צריך וינדוס 64 ביט וכול שאר הדרייברים של המחשב חייבים להיות תואמים גם ל 64 ביט??? בתודה אמיר
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי מעבד P4 531 800 MHZ לוח P5LD2-VM כרטיס מסך 7800GT זיכרון 1G אצלי חלק מהמשחקים יחסית כבדים כמו לדוגמא NEED FOR SPEED CARBON (ראיתי את אותו המשחק אצל חבר שיש לו מעבד E6300 עם כרטיס מסך 800XL והמשחק רץ אצלו פשוט מדהים) מה שרציתי לדעת אם אני מחליף את המעבד ל- E6400 זה ישפר משמעותית את המשחקים אצלי???? תודה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סתכלו בתמונה לפני שאתם קוראים את ההודעה תגידו לי שזה לא מה שאני חושב המעבדי 2.4 זה פשוט אוברקלוק טהור של מעבד 1.8A אתם רואים את המכפלה של המעבד הלו היא 18 המתח עומד על 1.75 כמו במעבדי וויליאמט למרות שהוא מבוסס NW כדי לתת יציבות למחשב מה שבעצם קורה פה זה מעבד 1.8A שעבר אובר במפעל כאשר העלו את הבאס ל133 ושמו קירור יותר חזק אני לא מבין מרמים את הקונים או מה?!?! הרי ה2.4 עולה לפחות ב50% יותר מה1.8 זה באמת נכון שאם אני יקח פשוט לוח של 533 ויעשה אובר רק למעבד 1.8 שלי וישים את הקירור שבא עם ה2.4 זה יהיה אותו דבר???
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-