מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
שלום, מצאתי כמה דגמים של מעבדי ה-CONROE ויש לי עליהם כמה שאלות: 1-מה טווח המחירים הממוצע לכל דגם? 2-איזה מעבד מכל קטגוריה הוא הכי טוב (לא לכלול את סדרת ה-E4000 )? 3-איזה דגם מבין הדגמים הבאים הוא "ספינת הדגל" של אינטל? 4-תוך כמה זמן דגמים אלו יהו נגישים בישראל.? 5-אילו מעבדים כאן מיועדים לשוק הביינים? 6-האם ההבדל היחידי שיש בין דגמי ה-CONROE הוא בתדר השעון? או שיש עוד נתונים שלא מצויינים כאן? 7-האם סדרת ה-Extreme Edition מיועדת לשוק הגבוה? E6000 Series Core E6300 - 1.86GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP <65W Core E6700 - 2.67GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP 65W Core E6600 - 2.40GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP…
-
- 45 תגובות
- 2k צפיות
-
-
EETimes המוצר, שנקרא CoreUpGrade, מאפשר למעבדים (כלשהם) בעלי ליבה אחת לתפקד כאילו יש להם כמה ליבות, עם עלייה בביצועים עד פי 4 וללא תלות בארכיטקרטורה! לדעתי זהו פיתוח מאוד מעניין, עם אפשרות לתת למשתמשים שיש להם עדיין מעבדים עם ליבה יחידה אפשרות להישאר תחרותיים אפילו אם אין להם התקציב המתאים (למרות שעדיין לא ידוע מחיר התוכנה...). עוד, עם חוסר תלות בארכיטקטורה, אני מאמין שניתן ליישם פתרון זה לכל שבב עיבוד שהוא במגוון מכשירים (גם טלפונים ניידים!). אפשרות מעניינת נוספת (שאני בכלל לא בטוח לגבי ישימותה) היא "הוספת ליבות" למעבדים שכבר יש להם יותר מליבה אחת. אתר החברה
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש, הייתי רוצה דעה מקיפה יותר על ההבדלים המהותיים בין שני הלוחות האלה GA-Z77-D3H GA-H77-D3H וגם על ההבדל בין המעבדים האלה של I5 , מה שראיתי משמעותי זה המשהו שקשור לגרפיקה , 4000HD מול 2500HD לא מצאתי תשובה לגבי ההבדלים ואיך הם באים לידי ביטוי. תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הGigabyte GA-7VA, חשוב לי מאוד יכולות האובר קלוקינג. למישהו יש את הלוח הזה? ראיתי באתר של גיגהבייט שיש לו את הפיטשרם החשובים האלה: CPU VCore Settings CPU Clock Settings Memory Voltage Settings AGP Voltage Settings תודה לכל מי שעוזר.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם למחשב חדש ולא יודע אם לקחת דגם עם כרטיס מסך מובנה ויציאת HDMI בלוח ( אני מתכוון בעתיד לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD 32 בחדר השינה) . האם הכרחי חיבור כזה או שאפשר גם לקחת לוח עם יציאת VGA או DVI ולחבר אותו לטלוויזה כזאת וכל העניין של ה-HDMI זה רק לאיכות טובה יותר מחיבור רגיל ? והאם קיים לוח שאינו כולל כרטיס OB אך עם יציאת HDMI ?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתאים למעבד i7 8700k לוח אם ואני לא יודע מה טוב ומה פחות טוב. אני קראתי על הלוחות באינטרנט אבל הם פשוט זורקים עלי מידע שאני לא כזה מבין בו. אני מחפש לוח אם שאיתו אני אוכל להתחיל לעשות אוברקלוק(משהו שהוא חדש בשבילי) בצורה נוחה ויעילה ועם כמה שפחות סיבוכים. חשוב לי האפשרות לsli שכנראה אני אעשה בהמשך. עכשיו אני אפילו לא יודע מה חשוב באמת ומה לא ובלי להשים לב התחלתי להיסחף במחירים והגעתי ללוחות אם ששוים 1300 שקל(maximus x hero). השאלה שלי היא האם ה-z370 ultra gaming יעשה את העבודה או שאם אוסיף עוד טיפה אוכל להשיג לוח אם יותר טוב? אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל ללוח אם עם חריגה של עד מאה שקלים. …
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, במפרט הלוח אם שאני קונה כתוב: • 3 PCI Express gen2 x1 slots • 3 32-bit v2.3 master PCI bus slots - Support 3.3v/5v PCI bus interface איזו אפשרויות הסלוטים האלה נותנים לי? איזה כרטיסי הרחבה אני יכול להוסיף?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי חברה יש ברשותי מעבד2.8GHZ מרובע ליבות של אינטל Q9550, על המעבד יושב לו זלמן נחמד ובנוסף יש 4 מאווררים במארז.(2*12 סמ ועוד 2*9סמ) כאשר אני מריץ מספר אפליקציות אני נותן להם לעבוד "רק" על שני ליבות וזאת על מנת שיהיה לי עוד כח עיבוד לצרכים בסיסיים רגילים (אינטרנט הורדות צפיה בסרטים וורד אקסל וכו') רצתי לשאול מס' שאלות: 1.האם שימוש תדיר 24\7 ללא כיבוי כמעט בכלל במשך נניח שנה שלמה יכול להזיק למעבד? יש לציין כי שני הליבות שפועלות נמצאות כל הזמן ב100% והסך הכללי של שימוש המעבד הוא בערך 60%. האם זה שוחק\הורס? האין כל תפקידו של המעבד לתת עבודה ומערך המאוורים לתת תמיכה על מנת לשמור עליו? אני יודע שהיצרן מוציא לשוק את המעבד אחרי שעבר בדיקות מחמירות ועם אוברקלוקינג אני יכול להגיע א…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! לקחתי מחשב ישן פנטיום 4. שמתי לו ווינדוס XP.\ כשאני מנסה לראות סרטים באינטרנט או עושה פעולות למיניהם המחשב עובד לעט, בדקתי וה CPU USAGE על 100%. במחשב יש 768 RAM של DDR1. אם אני ישים יותר זכרון RAM האם זה ישפר את הביצועים והמחשב יפסיק להתקע בזמן צפייה בסרטים באינטרנט או פעולות למיניהם ? תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום בבוקר נתקלתי בכתבה שלפיה ב P4 2.4B יש כבר את אופציית הHyper Threading ... הנה הכתבה : Just one day before launch of Intel fastest 3.06Ghz Pentium 4, RiStaR has managed to turn on the Hyper-Threading function by chance on the older Pentium 4 2.4B using the IWILL P4HT-S 845PE board. This has proven that Hyper-Threading was already present in the Northwood just that it has been disabled by the BIOS. There should be some ways to enable HT in the BIOS even it is not a 3.06Ghz P4. הכתבה נלקחה מהאתר VR-ZONE : VIRTUAL ZONE הנה כמה תמונות : תמונות המראות שבפנטיום 2.4 כבר קיימת אופציית ההייפר טרדינג וניתן להפעילה דרך הביוס ...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן על לשדרג את המחשב ורציתי לדעת עם עדיף 7600k או 1500x/1600 אני בעיקר אשחק משחקי מחשב כמו ארמא 3 ואשתמש בסוני וגאס אני גם נכנס לתחום של יצירת משחקי מחשב (unity /unreal) למי שמכיר
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם מחברת אסוס עם זיכרון rdram(לפנטיום 4) איזה לוח הכי טוב מבחינת ביצועים ? איזה הכי טוב למשחקים? תקציב עד 2000 ושאין עליו שום דבר (כרטיסי o/b) איזה דגם אתם ממליצים לי ? תודה מראש גיא
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר ש AMD אחת החברות הענק ליצור מעבדי מחשב הודיעה על יצור מעבד חדש לסידרת המעבדים הניידיים שלה.. היא סוף סוף משחררת אותם... המעבדים יקראו בשמות האלה ML-37, ML-34, ML-32, ML-30, MT-34, MT-32 and MT-30 המחירים ינוע בין 184$ למעבד החלש בסידרה ועד ל 254 למעבד החזק בסידרה מיבחינת ביצועים יש לנו את זה ככה המעבד ML-37 יעבוד על 35 וואט עם מהירות של 2 GHZ ו מגה קאש ב L2 הML-34 יעבוד על מהירות 1.8 GHZ עם אותה כמות זיכרון לאומת זאת למי שאין תקציב יוכל להיסתפק ב ML-28 שהוא יש לו 512 קילובייט קאש ומהירות של 1.6GHZ סידרת ה MT תיהיה עם תמיכה ב SSE3 והמעבדים שיהיהיו מהסוג הזה הם MT-40 שיצא בחלק השני של השנה וה MT-42 שיצא בחלק בשלישי בשנה אוקצור זה הכל..... נקלח מי פה http://www.theinq…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הם השתגעו או משהו?! ;D ;D מעבד עזרא ומעבד נחמיה :o ;D ;D מה עם מעבד לימור ומעבד שימעון? במהירות 1.4 ו1.5 בהתאם :D ומעבד שוקי 1.8 מבוסס ליבת אדוני ;D ;D ;D
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לירכוש מחשב חדש ויש לי שאלה לגבי זיכרונות: אני ישתמש במחשב לOC חזק ולמשחקים כבדים,אז קראתי קצת וראיתי שהתיזמונים צריכים להיות נמוכים כאלה: CL4-4-4-12 אם אני לא טועה תתקנו אותי. ולא הבנתי משהו לגבי הMHZ שיש שם בכללי כמה שיותר יותר טוב או כמה שפחות?. כי אני רואה פה מלא אנשים שממליצים לקחת 800MHZ אז ככל שזה יותר נמוך ככה= **** (: ואם תוכלו בבקשה להביא לי זיכרונות במחיר טוב ושיתנו את הצרכים שלי לגבי OC ומשחקים כבדים. תודה רבה על העזרה..
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה דעתכם עדיף ? אני מחפש שילוש (לוח אם מעבד זיכרון וכרטיס מסך) במחיר דיי נמוך, מה העדיפות ל 2120 או ל 955 של AMD? (ד"א - איזה כ"מ אני יוכל לקנות שלא יהיה צוואר בקבוק ועם ספק 450W?) תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא משחק משחקים במחשב והוא משמש בעיקר לעיבוד גרפי ,וידאו ושימושים כלליים. יש לי אפשרות לקנות זכרונות DDR400 של חברה כמו A DADA 512 ב260 ש"ח וב1000 ש"ח לשים 2 ג'יגה או שמבחינת ביצועים עדיף לקנות 1 ג'יגה של חברה איכותית יותר? חשוב לי שהפעילות הכללית של המחשב תהיה מהירה מאד וכן פריסת וידאו וקבצים בזיפ או בראר.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/6808 - AMD Athlon X4 620 2.6Ghz http://tms.co.il/product/6807 - AMD Athlon X3 435 2.9Ghz ההבדל במחיר זניח לגמרי. השאלה היא מה עדיף מבחינת ביצועים בעבודה שוטפת עם תוכנות ממוצעות (אופיס, אינטרנט מייל פוטושופ) מול משחקים בינונים (SIMS3 NFS וכו) השיקול הוא לטובת העבודה השוטפת אם ההבדל במשחקים הוא זניח. אגב, ה425 יותר משתלם מה435?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
האם זה נורמאלי שכל כך כוח מנוצל מהמעבד שלי (ראה מפרט) בעת הפעלת DIVX?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט שישמש למחקר ועבודה. תוכנות דומיננטיות שאעבוד איתן הן Fluent (לכאורה תומכת בריבוי ליבות) ו-Matlab ובנוסף - Solidworks. לא מתוכנן לעשות OC אלא אם זה "ממש מתבקש" בהתחשב בבחירת המעבד. קירור: SCYTHE KATANA III, ספק: Seasonic 620W. אני מניח שבכל מקרה אני אקח 3 סטיקים של 2GB @16000MHz (למשל זה, פשוט כי ההפרש מול 1333MHz שולי). זה משאיר 2450 ש"ח למעבד ולוח אם. חשבתי על כמה אפשרויות עם המחירים של IQPC, אני אשמח לשמוע את עצתכם: 1. אינטל i7 930 2.8GHz (מחיר 1453 ש"ח)+ לוח GIGABYTE GA-EX58-UD3R (מחיר: 1017 ש"ח). סה"כ: 2470 ש"ח. יתרון - מעבד חזק עם פוטנציאל OC מטורף. לוח מעולה. חסרון - מעבד ולוח יקרים, אולי לא הניצול הכי טוב של הכסף. 2. אינטל i7 870 2.9GHz (מחיר:…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב: Intel Pentium 4 2.8GHz 512K Northwood 800MHz לוח אם :asus p4s800d זכרון:giga (512*2) ocz כרטיס מסך: leadtek geforce 6600gt 128 mb לצערי המעבד נהרס ואיני יודע מה לעשות?? האם עדיף לקנות מעבד חדש (אותו דגם) לדוגמא: מעבד או לקנות לוח אם ומעבד חדש?? לדוגמא: מעבד לוח אם נ.ב אני מעדיף שייצא כמה שיותר זול אבל שהיה יעיל
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה אולי לשדרג לQUAD , הלוח שלי מגביל אותי והכי טוב שאני יכול לשדרג אליו זה QUAD. השאלה היא אם זה משתלם.. או שפשוט עדיף לקנות לוח חדש וI5? מבחינת ביצועים QUAD יכול לתת לי ביצועים דומים לI5? הסיבה לשדרוג היא שאני חושב שאני מתחיל לראות סימנים של צוואר בקבוק (בין המעבד לכ.מ 5770). תודה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי P1 אני מעוניין לרצוח אותו... אני הולך לעשות לסינק שלו חיבור של המזגן אני רק רוצה לדעת אם המכפלה פתוחה ועד כמה אפשר להעלות אותו?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-