מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מנסה לשדרג את המחשב שלי והלכתי על הלוח אם המומלץ שלכם: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 הבעיה היא שבחנות שאני רוצה לקנות אין את הלוח הזה אלא את הלוח המקביל של MSI: MSI 760GM-P33 ראיתי שלשניהם אכן יש את אותו 760G+SB710 :CHIPSET השאלה היא האם יכול ללכת על MSI בלב שלם?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
https://wccftech.com/amd-ryzen-3000-specs-prices-leaked-upto-16-cores-5-1ghz-on-am4/ בדיוק מה ששמענו כבר מזמן, הדור הבא יגיע עד 16 ליבות (32 threads). אלא שהוא יקרא ryzen 9 (בדומה ל- i9 של אינטל). בואו נשים לב לתדרי boost - זה הרבה מעל ל- 4.5ghz ששמענו עליהם ברבעון הקודם. למעשה בליבות הכי איכותיות אנחנו עוברים 5ghz. ואם אלו אכן הנתונים, ומה שיהיה לאינטל להתמודד מולו זה עדיין 9900k, יווצר מצב שהסדרה החדשה של AMD זה בהחלט game changer ולא סתם, אלא דרמטי:
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעט פרטים Intel(R) Pentium(R) CPU B970 @ 2.30GHz 4GB RAM המחשב כעיקרון סבבה, אני צריך טיפה יותר מהירות האם שידרוג ה RAM ל 6/8 יעזור לי?להזמין מ EBAY לדוגמא? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ומה זה משנה אם זה CL PRO או לא?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הזיכרונות מהסידרה החדשה של מאשקין מבוססי bh5 החדשים : מערכת בדיקה : amd athlon fx-55 dfi sli-dr bios 5/10-2 tul x850xt phase-charged זיכרון מקורר על ידי 2 מאווררי 120mm טמפרטורת החדר - 25.5c מתחילים להתחמם : 230mhz 1.5-2-2-0 מגיעים למהירות סטוק של 250mhz ב 1.5-2-2-5, ה tras שונה ל 5 שם הוא נותן ביצועים מקסימלים : ממשיכים לעלות : 270mzh 2-2-2-5 זה היה מקסימום ה mhz היציב, במתחים גבוהים יותר הזיכרון כמעט ולא הראה שינויים משמעותים ואפילו להפך, מקסימום mhz הגיע ל 278 -2-2-2-5. סוף שבוע שקט [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע דעה לפני קנייה, הציעו לי 2GB זיכרון שלהם...
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון החלטתי על שדרוג המחשב שלי כדי שאני יוכל לשחק במשחקים כמו בנאדם. כרגע יש לי: לוח אם-msi h55m-e33 מעבד:intel core i3-530 זיכרון: ceon 2GB @1333mhz 2 דיסקים קשיחים, כרטיס רשת... וזהו אני רוצה להוסיף עוד סטיק של זיכרון זהה לזה שיש לי וכ.מסך עם זיכרון של 1-2 ג'יגה. השאלות שלי הן: 1.סטיק יחיד של זיכרון עולה 180 שקל. זה שווה את המחיר או שעדיף לקנות kingstone 4GB dual channel @1333mhz בתוספת של כ20 שקל? 2.(נובע משאלה 1)-הזיכרון הזה טוב? 3.יש לי כרגע מערכת הפעלה win7 32bit, ולפי מה שהבנתי בחישוב הזיכרון של 32bit נכנס גם הזיכרון של הכ.מסך-כלומר שהגעתי ליותר מ4GB זיכרון סה"כ, והמערכת פשוט לא תקלוט את זה. האם זה נכון? אני צריך לשדרג ל64bit בהוספת הרכיבים הנ"ל?…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מצאתי כמה דגמים של מעבדי ה-CONROE ויש לי עליהם כמה שאלות: 1-מה טווח המחירים הממוצע לכל דגם? 2-איזה מעבד מכל קטגוריה הוא הכי טוב (לא לכלול את סדרת ה-E4000 )? 3-איזה דגם מבין הדגמים הבאים הוא "ספינת הדגל" של אינטל? 4-תוך כמה זמן דגמים אלו יהו נגישים בישראל.? 5-אילו מעבדים כאן מיועדים לשוק הביינים? 6-האם ההבדל היחידי שיש בין דגמי ה-CONROE הוא בתדר השעון? או שיש עוד נתונים שלא מצויינים כאן? 7-האם סדרת ה-Extreme Edition מיועדת לשוק הגבוה? E6000 Series Core E6300 - 1.86GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP <65W Core E6700 - 2.67GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP 65W Core E6600 - 2.40GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP…
-
- 45 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
EETimes המוצר, שנקרא CoreUpGrade, מאפשר למעבדים (כלשהם) בעלי ליבה אחת לתפקד כאילו יש להם כמה ליבות, עם עלייה בביצועים עד פי 4 וללא תלות בארכיטקרטורה! לדעתי זהו פיתוח מאוד מעניין, עם אפשרות לתת למשתמשים שיש להם עדיין מעבדים עם ליבה יחידה אפשרות להישאר תחרותיים אפילו אם אין להם התקציב המתאים (למרות שעדיין לא ידוע מחיר התוכנה...). עוד, עם חוסר תלות בארכיטקטורה, אני מאמין שניתן ליישם פתרון זה לכל שבב עיבוד שהוא במגוון מכשירים (גם טלפונים ניידים!). אפשרות מעניינת נוספת (שאני בכלל לא בטוח לגבי ישימותה) היא "הוספת ליבות" למעבדים שכבר יש להם יותר מליבה אחת. אתר החברה
-
- 39 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי - כאשר רב השימוש בו הוא לצורכי עריכת וידאו, ופחות למשחקים. מאוד חשובה לי יכולת עיבוד טובה ואני לא מתכוון לבצע OC למחשב שאותו אקנה. שאלתי היא - מהו "השילוש הקדוש" המומלץ למחשב מסוג זה? הבנתי שאינטל עדיף על AMD לשימושים של עיבוד וידאו. האם נכון הדבר? איזה לוח הכי מומלץ? התקציב שלי לשילוש הקדוש הוא 3500 ש"ח. מה המלצתכם?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק ללוח שיעבוד עם Q9450 או E8400, יעבור OC רציני כמה שאפשר... שמתי לב של-DFI אין eSATA, מישהו יודע למה? הבנתי שזה הולך להיות כמו USB בשנים הבאות..וזה חסרון רציני. המתמודדים: Gigabyte: EX38-DS4 - 900 X48-DS4 - 950 DFI: Lanparty DK X48 T2RS - 850 תודה רבה, תומר.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הדרישות שלי צנועות - מחשב לאינטרנט ולא יותר האם כרטיס מסך מובנה מספיק לי או שעדיף בכל מקרה כרטיס מסך נפרד?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, רגעים אחרונים לפני קניית מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לגיימינג וכמחשב בייתי. לא מתוכנן OC (אולי משהו בקטנה בשלב מאוחר יותר - לא לקחת כשיקול). ההתלבטות היא כזאת: מפרט א' - AM3: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪544 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.c…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
בעיה חמורה! :s05: הזמנתי מחשב מKSP עם זכרונות kingston CL2.5 512*2 (תחסכו ממני את ההערות על המחיר) ולוח אם Abit AN8 ULTRA היום התקשרו אלי בעת הרכבת המחשב ואמרו שהמחשב לא עלה עם הזכרונות האלו אבל כן עלה עם kingston CL3. בקשתי מהם לבדוק עם הTwinMos שמסתבר שהם ג"כ CL2.5 (אגב,בניגוד למה שאמרו לי בחנות בהתחלה) ואמרו לי שג"כ לא עבד. מה הבעיה?? הלוח הזה לא תומך בזכרונות עם CL2.5??? מה אכפת ללוח תזמונים שכאלו,הרי הם נורמלים לגמרי !! מה קרה? אפשרויות: 1.עבדו עלי? למרות שזה לא סביר כי הרי הזכרונות שהזמנתי בהתחלה היו יקרים יותר מהCL3 לכן אין היגיון בלא למכור לי אותם. 2.יש בעיה בלוח? הלוח לא תומך בתזמונים מתחת לCL3? -אני לא ראיתי כזה דבר וזה יהיה מאוד מאכזב! (האם יהיה ניתן לבקש לה…
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לשדרג את המחשב ויש לי שלוש אפשרויות: - להחליף מעבד - להחליף כרטיס גרפי - להוסיף/להחליף זיכרון אני חושב שהדבר הכי טוב לעשות כרגע יהיה להיפרד מה- pagefile אז אני רוצה לקנות 4GB זיכרון (כי יש שמועה שמחירי הכרטיסים הגרפיים ירדו בקרוב והמעבד בסדר - Athlon 64 x2 5200). אם מישהו חושב שעדיף לשדרג בכיוון אחר שיגיד.... כרגע יש לי: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 אני רוצה לשדרג ל- 4GB CL-4 ו 800MHz. במה תומך הלוח אם: עד 800MHz עד 1.8 סה"כ RAM עד 16GB (אבל יש לי XP ואין לי כוונה לשדרג אז זה לא משנה) זה מה שמצאתי עד כה ונראה לי טוב: http://tms.co.il/product/5259 הצעות נוספות יתקבלו בברכה. תודה
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי אתר שבו יש מדריך וידאו על איך להרכיב מעבד AMD? (או סתם אתר עם מדריכי וידאו)
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר בעיות תאמיות בלוחKD 7 abit ו3200 512 C2 של CORSAIR ? אתמול הכרגתי את המחשב החדש שלי שכולל את שניהם וכל פעם שאני מתחיל להתקין את הווינדוס הוא רושם שאיזה קובץ חסר\עושה שגיאה וכל מיני הודעות כאלה ... (זה לא הארדיסק או כבל IDE )
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
על איזה לוח הייתם ממליצים ל AMD 1.9 אני מתלבט בין אסוס לג'יגבייט על מה אתם ממליצים?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יצרנית השבבים הגדולה תלך בדרכה של AMD ותציע מעבדים שולחניים גם ללא יחידות עיבוד גראפי מובנות - אם כי המחיר נותר בגדר תעלומה בשלב זה לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבד P4 531 800 MHZ לוח P5LD2-VM כרטיס מסך 7800GT זיכרון 1G אצלי חלק מהמשחקים יחסית כבדים כמו לדוגמא NEED FOR SPEED CARBON (ראיתי את אותו המשחק אצל חבר שיש לו מעבד E6300 עם כרטיס מסך 800XL והמשחק רץ אצלו פשוט מדהים) מה שרציתי לדעת אם אני מחליף את המעבד ל- E6400 זה ישפר משמעותית את המשחקים אצלי???? תודה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב, עלה הרבה מאוד כסף, נקנה באפריל השנה ועדיין באחריות. נקנה מרשת מוכרת בארץ (לא KSP). אזכיר את שמה במידה וזה יהיה רלוונטי. מפרט : 13900K | gigabyte Auros master זכרון : VENGEANCE® RGB 48GB (2x24GB) DDR5 DRAM 7000MT/s CL40 Memory Kit — Black כרטיס מסך 4090 ספק כוח חברת Corsair דגם HX1200 HX Series Platinum 1200W Active PFC כולל מאוורר 135MM בכל אופן, סימפטומים - מחשב קורס במאמץ - מסכים כחולים או נכבה. לטענת הטכנאי: מחשב רץ חלק עם XMP מושבת, קורס עם XMP פועל. הוחלף מעבד ולטענת החנות - נוסו עשרות קיטים עם אותה תוצאה (השיחות מוקלטות). (קניתי מכספי גם קיט זכרון של…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. רכשתי את לוח האם DG965OT של אינטל ומעבד Core 2 Quad Q6600. מה דעתכם על השילוב? שאלה נוספת, האם ספק כוח יחסית ישן (400W - אם כך מודדים זאת) יתאים לזה? תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע עם המעבד הנ"ל ומתכוון לקנות מחשב חדש. המעבד שלי כרגע על 3GHZ, סתם עניין אותי מאוד לדעת, מדוע מעבד כמו E8400 שעל אותה המהירות יתן ביצועים בהרבה יותר חזקים מהמעבד שיש לי כרגע? אני מודע לארכיטקטורה חדשה וכו' ועל כך שיש לו 6MB זכרון מטמון ולשלי רק 2. אבל מה באמת משפיע כאן? עד כמה הביצועים של ה E8400 יהיו טובים יותר? לקחתי לדוגמא את המעבדים האלו סתם ככה כי עניין אותי עד כמה יהיו הפרשי הביצועים גדולים. למשל במשחקים, מה זה אומר שאני אקבל יותר FPS במעבד החדש אל מול הישן, אבל בכמה, והאם בצורה קריטית וגדולה? או שזה בא לידי ביטוי בדברים הקטנים, כמו פתיחת קבצי אקסל וכדומה?
-
- 39 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבנתי את זה שהפעלתי Quake Champions שלקח לי 5GB RAM וכרום שהיה ברקע עם משהו כמו 15 כרטיסיות שצרך 2GB RAM תהליכי מערכת ברקע וכל מיני תכנות (סקייפ, סטים, ספוטיפי) והמחשב פשוט קרס..
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-