מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עוד גיגה זיכרון למחשב, מבחינתי רק קינגסטון. ראיתי 2 דגמים שנראים דומים: Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory - שעולה 339 שקל Kingston KVR400X64C25-512MB DDR 3200 Memory - שעולה 419 שקל. מה ההבדל בין "C25" ל "C3A" ? (נתקלתי גם ב -CL3 , CL2.5). למה הוא יקר יותר? אשמח להסבר ופירוט בהקדם, תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב ואני צריך להחליף לוח אם, עכשיו... אני חשבתי ללכת על לוח ה sis745 של חברת msi. הסיבה שאני בוחר בו היא מפני שיש לו מחיר נמוך (יחסית) וצריכת חשמל נמוכה, וגם העובדה שלא שמעתי שום דבר רע עליו (ביצוע מקסימלי משחק עדיפות משנית אצלי) עכשיו... מישהו ממכם שמע משהו רע על השבב (בעיות תאימות,נפילות וכו...) היתי שמח עם תעזרו לי.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב לפני קצט יותר משנה (ב-6.7.01 ליתר דיוק) קניתי מחשב שאמור היה להיות P4 1.4 GHZ אבל המוכר נתן לי P41300 MHZ וגם מעבד של 423 פינים! אז מה אתם מציעים לי לעשות ללכת למוכר ולבקש להחליף או שההבדל כל כך קטן של כדאי? וגם האם באותו תאריך היה מעבד בעל 473 פינים והוא נתן לי את הפחות טוב בעל 423 פינים?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה יותר טוב? core 2 quad q6600 2.4 או core 2 quad q8200 2.33 ראיתי ש-q8200 עולה יותר יקר מהשני שהזכרתי אבל השני יותר טוב??? למה הוא עולה יקר??
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ההפרש ביניהם לא כזה ענק אבל לא מבוטל. הבנתי שההבדל ביניהם זה שהK מסמל את העובדה שהמכפלה של המעבד פתוחה. אז יש שתי שאלות - לאיזה OC אפשר להגיע עם כל אחד ? מה ההבדל בביצועים ביניהם עם OC ? *מדובר בP67 כמובן ובקירור Noctua NH-D14
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב בן כ5-4 שנים ומסתבר שהגיע הזמן להתחיל לשדרג אותו, הדבר הכי דורש התייחסות כרגע הוא הראם. כרגע מותקן במחשב 2*2 1600HMZ 9-9-9-27 של קינגסטון, אני רוצה להוסיף עוד 8 גיגה. מצאתי את הקוד דגם באתר של KSP: http://ksp.co.il/?uin=15283 ואז שמתי לב שיש משהו מאוד דומה אבל יותר זול: http://ksp.co.il/?uin=13485 לפי המידע שיש באתר של קינגסטון נראה שאין שום הבדל בין המוצרים, אבל הקוד דגם שונה. אני יכול לקנות את הדגם הזול יותר בשקט? אולי בכלל עדיף להשקיע 750 שקלים, לקנות סט 16GB של G.SKILL ולשכוח מהעניין לעוד 10 שנים? מפרט מלא של המחשב למקרה שרלוונטי: מעבד AMD phenom II 965 black edition לוח אם gigabyte 790xt-usb3 כ.מסך sapphire hd5850 1GB לא זוכר דגם מדויק של הספק כח אבל מדוב…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לי שאלה אני צריך לקנות עכשיו זכרונות למחשב שלי עכשיו יש לי שתי אפשרויות: Patriot 2GB DDR3 1066MHz (פעמיים, סה"כ 4GB) במחיר של 219 או Transcend 2GB DDR 1333MHz (פעמיים, סה"כ 4GB) במחיר של 288 (סה"כ 70 ש"ח הפרש) יש לי באמת צורך לקחת את ה1333? המעבד שיהיה לי הוא i5 760 לוח אם GigaByte GA-H55M-S2 כרטיס מסך LeadTek GTX460
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע עם המעבד הנ"ל ומתכוון לקנות מחשב חדש. המעבד שלי כרגע על 3GHZ, סתם עניין אותי מאוד לדעת, מדוע מעבד כמו E8400 שעל אותה המהירות יתן ביצועים בהרבה יותר חזקים מהמעבד שיש לי כרגע? אני מודע לארכיטקטורה חדשה וכו' ועל כך שיש לו 6MB זכרון מטמון ולשלי רק 2. אבל מה באמת משפיע כאן? עד כמה הביצועים של ה E8400 יהיו טובים יותר? לקחתי לדוגמא את המעבדים האלו סתם ככה כי עניין אותי עד כמה יהיו הפרשי הביצועים גדולים. למשל במשחקים, מה זה אומר שאני אקבל יותר FPS במעבד החדש אל מול הישן, אבל בכמה, והאם בצורה קריטית וגדולה? או שזה בא לידי ביטוי בדברים הקטנים, כמו פתיחת קבצי אקסל וכדומה?
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אשמח לדעת כי לי יש מעבד icore 5 650 ואמרו לי שזה מעבד 4 ליבות אז אני שואל מה ההבדל בין המעבד שלי לבין מעבד של 4 ליבות רגיל ומה המשמעות של המילה icore 7 ו icore 7 תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאחר ואני לא עוקב בזמן האחרון אחר שוק לוחות האם רציתי לדעת מי מהלוחות הנ"ל טוב יותר מהבחינות הבאות : 1.אוברקלוק. 2. מהירות עבודה רגילה (ללא אוברקלוק). 3. פיצ'רים . בהנחה שעל הלוח יורכב מעבד Athlon xp1700+ jiuhb 0303 dut3c וזיכרון SAMSUNG 512 400MHZ.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם מחברת אסוס עם זיכרון rdram(לפנטיום 4) איזה לוח הכי טוב מבחינת ביצועים ? איזה הכי טוב למשחקים? תקציב עד 2000 ושאין עליו שום דבר (כרטיסי o/b) איזה דגם אתם ממליצים לי ? תודה מראש גיא
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם זה היה רעיון חכם לקחת מעבד של AMD? זה מה שהומלץ לי כאן לקחת (וגם מה שלבסוף הזמנתי) אבל אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם לבין אינטל ואם הם נחשבים לטובים יותר בתחומים מסוימים וכדו'.... תוכלו להסביר לי את ההבדלים? ניר.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה ללוח טוב למעבד intel Pentium D 920 הלוח צריך להיות טוב לאובר קלוק (שהמעב יוכל לעשות 4000 מגה הרץ בערך) שיהיה לו כרטיס קול מובנה טוב ככל שאפשר ושיהיה בסביבות ה800 שקל
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצטער על ההצפה קצת התבלבלתי בגלל ששינו פה את הפורומים.סליחה. התקציב הוא עד 3000 שקל - ייעוד המחשב הוא לא עריכת וידאו כמו שכמה חשבו אלא קידוד וידאו (אתם יודעים גיבוי סרטים מה שנקרא). גם משחקים אינטרנט ויישומים משרדיים וורד אקסל וכו'. אני מעוניין בלוח אם טוב שיהיה בו גם USB2 כמה שיותר יציאות יותר טוב, אני מעוניין בבקר RAID, ואני לא מעוניין בכרטיס רשת מובנה או כרטיס קול מובנה אבל אם יהיו כאלו זה לא ישנה לי בבחירת הלוח - ז"א אני לא אקח לוח מסויים בגלל שיש בו משהוא מובנה שאני לא רוצה אלא אני לא אקח לוח כי אין בו משהוא שאני רוצה.אני לא מעוניין ב\גם בלוח עם CNR\AMR.אין לי שום צרוך ביכולות המהרה. אני מתלבט בין האסוס A7V333EA - האם יש לו בקר RAID מובנה ? והאם יש לו USB2 ומה בנושגע…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם מבחינת ה OC מכיוון שהבדל המחירם הוא פחות ממאה שקל?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי guys ידידה שלי, עורכת גרפית (דו-מימד) במקצועה צריכה לקנות מחשב חדש בקרוב. מדובר על פוטושופ כמובן. לא הולכת להשקיע סכומים מטורפים אבל בהחלט משהו סביר, ואני תוהה בקשר לשילוש המומלץ לאפליקציה שלה. מבחינת עיבוד אני יודע שהתוכנה תומכת ב-multithreading, והשאלה אם יש מקום להשקיע ב-Q6600 על פני ה-E4500 או אפילו ה-E2180. אני אולי לא עורך מקצועי אבל מהעבודה שלי על התוכנה הזו לא נתקלתי במשימה שלוקח כמה דקות לבצע אותה, והשאלה אם מרובע ליבות באמת שווה את התוספת הנכבדת לתקציב, או שעדיף להסתפק בכפול ליבה מהיר מספיק, ולהשקיע את הכסף במסך איכותי יותר למשל. אם אינני טועה גודל ה-CACHE של המעבד לא ממש משפיע בצורה דרסטית על הביצועים בתוכנה זו, כמו שניתן לראות פה את ה-E2200 vs E4500 …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה אולי לשדרג לQUAD , הלוח שלי מגביל אותי והכי טוב שאני יכול לשדרג אליו זה QUAD. השאלה היא אם זה משתלם.. או שפשוט עדיף לקנות לוח חדש וI5? מבחינת ביצועים QUAD יכול לתת לי ביצועים דומים לI5? הסיבה לשדרוג היא שאני חושב שאני מתחיל לראות סימנים של צוואר בקבוק (בין המעבד לכ.מ 5770). תודה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
https://wccftech.com/amd-ryzen-3000-specs-prices-leaked-upto-16-cores-5-1ghz-on-am4/ בדיוק מה ששמענו כבר מזמן, הדור הבא יגיע עד 16 ליבות (32 threads). אלא שהוא יקרא ryzen 9 (בדומה ל- i9 של אינטל). בואו נשים לב לתדרי boost - זה הרבה מעל ל- 4.5ghz ששמענו עליהם ברבעון הקודם. למעשה בליבות הכי איכותיות אנחנו עוברים 5ghz. ואם אלו אכן הנתונים, ומה שיהיה לאינטל להתמודד מולו זה עדיין 9900k, יווצר מצב שהסדרה החדשה של AMD זה בהחלט game changer ולא סתם, אלא דרמטי:
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את הזיכרון הזה בבקשה ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
האם אפשרי לשים שני מעבדים על לוח אחד? (כמובן לוח שתומך בזה...) אני צריך אותם ליצירת מוזיקה דיי מקצועית, וכל הדברים הרגילים כמו גלישה, סרטים וכו... האם יש דבר כזה?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
1) בניגוד ללוחות אחרים ברמת מחיר שלו אין לו כניסות של פורט טורי ומקבילי, האם זה חסרון? או הכניסות האלו לא יהיו שימושיות בעתיד? 2) שמתי לב שיש לו כניסות eSATA אבל לא ברור לי למה צריך אותן, לא מכיר ציוד שמשתמש בכניסה הזו. מישהו יכול להסביר? 3) הלוח הזה נמכר בנעה ב 750ש"ח וגם ה GIGABYTE GA-965P-DS3 נמכר ב750 ש"ח והוא לא REV3.3 במצב הזה כדאי להשאר עם הABIT? לא מתוכנן o.c (אולי בעתיד הרחוק..) ולא משחקים, אבל אני קונה מחשב להרבה זמן ולכן אני רוצה לוח טוב ואמין. תודה לעונים
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי הורדת המחירים שהייתה לאינטל מה מחיר המעבד של הE6600 ושל המעבד בעל 4 MB זיכרון המוך ביותר במחיר למה אני מחפש אם אפשר ליד המחיר הנוכחי תוסיפו גם את המחיר שהיה
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 531 800 MHZ לוח P5LD2-VM כרטיס מסך 7800GT זיכרון 1G אצלי חלק מהמשחקים יחסית כבדים כמו לדוגמא NEED FOR SPEED CARBON (ראיתי את אותו המשחק אצל חבר שיש לו מעבד E6300 עם כרטיס מסך 800XL והמשחק רץ אצלו פשוט מדהים) מה שרציתי לדעת אם אני מחליף את המעבד ל- E6400 זה ישפר משמעותית את המשחקים אצלי???? תודה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזו, או אולי צרכנות. אם לא מתאים אשמח אם אחד המנהלים יעביר. רציתי לדעת אם אני רוכש מעבד i7-4790K מארה"ב, האם בארץ יש לי אחריות עליו? האם בכלל יש אחריות עליו? כלומר האם לשלוח אותו לארה"ב לאינטל או שאני חייב לשלוח למוכר שממנו רכשתי את המעבד? ובנוסף, האם אפשר בכל זאת לעשות ביטוח OC למעבד? ממה שמצאתי אצל אינטל, אפשר לבדוק לגבי אחריות רק בהקלדת מספר זיהוי של המעבד שרשום עליו, אבל אם הקופסה סגורה אין לי אפשרות לדעת האם יש עליו ביטוח או לא. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-