עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by iib,

2. Started by ToR,

מה ההבדל ביניהם מבחינת ה OC מכיוון שהבדל המחירם הוא פחות ממאה שקל?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Kiwovo,

שלום, אני רוצה אולי לשדרג לQUAD , הלוח שלי מגביל אותי והכי טוב שאני יכול לשדרג אליו זה QUAD. השאלה היא אם זה משתלם.. או שפשוט עדיף לקנות לוח חדש וI5? מבחינת ביצועים QUAD יכול לתת לי ביצועים דומים לI5? הסיבה לשדרוג היא שאני חושב שאני מתחיל לראות סימנים של צוואר בקבוק (בין המעבד לכ.מ 5770). תודה

4. Started by InFecT[0]r,

השאלה מופנת לשתי הגדמים DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D היבנתי שמתי ששמים שתי כרטיסי מסך אחד מהם עובד על 100% ושני עובד על 40% זה נכון? (ביגלל שזה 16X והשני 8X) והיבנתי שיצא 16X 16X אז הכרטיסים יעבדו על 100% שתיהם? ואם כן מתי?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  5. לאחר נבירה ברשת מצאתי זיכרון ddr3 בתדר 2400. הלוח שאני מתכנן עליו הוא Asus A88XM-E. בפירוט רשום שהוא תומך בזיכרון בתדר 2133 ובתדר 2400 רשום oc בסוגריים. אם אני אתקין זיכרון בתדר 2400 הוא יתמוך בו? אני מתכנן לקנות a10 7850k ועשות oc לליבה הגרפית ל 1028 (סטוק 720). נראה לכם שקירור סטוק יספיק? העדויות ברשת מתחלקות לכאן ולכאן.

6. http://www.guru3d.com/news_story/amd_working_on_16_core_processor_with_integrated_pci_express_3_controller.html אולי עדיף לקנות מעבד במחיר 1000$ AMD כך שאני יוכל תמיד להוסיף עוד מעבד ללוח תמיד שארצה .( תמיד רציתי מחשב עם 32 ליבות ) במקום לקנות אינטל כל שנה +לוח חדש וזכרונות לאינטל יש הרבה סיפורים ויחצנים ובפועל לא רואה הבדל כל שנה . אינטל מומחים בלהוציא כסף מאנשים בלי תמורה הולמת.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by shai265,

יש לי מחשב: Intel Pentium 4 2.8GHz 512K Northwood 800MHz לוח אם :asus p4s800d זכרון:giga (512*2) ocz כרטיס מסך: leadtek geforce 6600gt 128 mb לצערי המעבד נהרס ואיני יודע מה לעשות?? האם עדיף לקנות מעבד חדש (אותו דגם) לדוגמא: מעבד או לקנות לוח אם ומעבד חדש?? לדוגמא: מעבד לוח אם נ.ב אני מעדיף שייצא כמה שיותר זול אבל שהיה יעיל

8. האם זה נורמאלי שכל כך כוח מנוצל מהמעבד שלי (ראה מפרט) בעת הפעלת DIVX?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Richardsmith,

שלום רב, יש ברשותי את ה-4670 וההתעניינות שלי היא עניין של סקרנות בשלב זה. לפי אינטל: http://ark.intel.com/compare/80817,80810 יש הבדלים קלים במהירות ובטכנולוגיות ומבחינת המחיר, הבדל של בערך 100 ש"ח. האם ה-4690 יוצר הבדל של פריימים בודדים במשחקים ובשאר החישובים, או האם ההשקעה בו מתורגמת לתפוקה משמעותית בעבודת המחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by lmlm,

http://www.techwarelabs.com/articles/hardware/dcOAB/index_4.shtml

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  11. היתה כתבה כאן, במדור חדשות, שדיווחה על עיכוב במועד ההשקה של מעבדי בולדוזר, הכותב הוסיף עוד מעבר לאייטם החדשותי את הפסקה הבאה: להלן תגובתו של מנהל שיווק של מעבדי השרתים ב-AMD (לקוחה מהודעה בפורום אחר) ע"פ מילותיו "client" הכוונה למעבדי דסקטופ.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by dt100,

שלום חברים, יש לי מחשב שעבר כמה שנים טובות עם dual boot של ווינדוס והאקינטוש. הווינדוס רץ בסדר אבל הגרסאות החדשות של מק מקשות עליו. המחשב: לוח אם GA-H55M-D2H עם מעבד Core i3-560. אני רוצה לשדרג לו את הזיכרון ל8GB, אך די מתקשה: קניתי בKSP את הזיכרון הזה - ולא התאים - המחשב עולה, מראה לוגו של ווינדוס ונכבה. הלכתי לIvory וביקשתי שיתאימו לו זיכרון, הבחור ניסה להכניס עוד סוג (2x4GB 1333Mhz) ואותו דבר - נכבה (למרות שבמסך פתיחה מראה 8GB זיכרון). הבחור אמר שאין מה לעשות והלוח לא תומך ביותר זיכרון. למרות זאת - רואים במפרט של לוח האם באתר של Gigabyte שהוא אמור לתמוך ב8GB. האם יש לכם עצות? איזה זיכרון יכול להתאים ללוח אם? תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם עבור שרת קבצים ביתי. לצורך כך - עדיף שיהיו לו כמה שיותר פורטי SATA, עשר או אפילו 12. מצאתי 2 לוחות בלבד עם 12 פורטים - אחד הוא של X58 ועולה 1500 ש"ח, והשני הוא של שרתים ולא נמכר בארץ. גם לוחות של 10 לא קל למצוא... נ.ב כן, אני צריך שרת של 12 טרה. אם אתם חושבים שאני משוגע, תסתכלו על הבחור הזה: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1045086

14. Started by LooseCannon,

מה ניינים? אני רוצה לקנות מעבד חדש ולוח אם ונראה לי שאני אלך על ה64 החדש. השאלה שלי היא האם יש דגמים שונים של אותו מעבד ומה ההבדלים ביניהם? ואיזה לוח אם אתם ממליצים לקנות איתו? קחו בחשבון שהידע שלי בנושא לא נרחב ממש.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  15. מצטער על ההצפה קצת התבלבלתי בגלל ששינו פה את הפורומים.סליחה. התקציב הוא עד 3000 שקל - ייעוד המחשב הוא לא עריכת וידאו כמו שכמה חשבו אלא קידוד וידאו (אתם יודעים גיבוי סרטים מה שנקרא). גם משחקים אינטרנט ויישומים משרדיים וורד אקסל וכו'. אני מעוניין בלוח אם טוב שיהיה בו גם USB2 כמה שיותר יציאות יותר טוב, אני מעוניין בבקר RAID, ואני לא מעוניין בכרטיס רשת מובנה או כרטיס קול מובנה אבל אם יהיו כאלו זה לא ישנה לי בבחירת הלוח - ז"א אני לא אקח לוח מסויים בגלל שיש בו משהוא מובנה שאני לא רוצה אלא אני לא אקח לוח כי אין בו משהוא שאני רוצה.אני לא מעוניין ב\גם בלוח עם CNR\AMR.אין לי שום צרוך ביכולות המהרה. אני מתלבט בין האסוס A7V333EA - האם יש לו בקר RAID מובנה ? והאם יש לו USB2 ומה בנושגע…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אני מתלבט נורא אם לקנות מחשב נייד או מחשב רגיל אני נורא רוצה נייד ואני רוצה המלצה על מפרט הכי פ33תי שיש למחשב נייד , המחיר לא משנה , אני רק רוצה שיפעל פ33ה ויפעיל כול משחק חדש ובבקשה תכתבו לי כאן מפרט מדוייק לחלקים הכי טובים בעולם כיום , כי עם זה אני הולך למוכר בארץ , או שבוע הבא בארה"ב ואני רוצה לדעת איזה חלקים שהיו במחשב, אהה ועוד משהו קטן , אחרי שתכתבו לי את המפרט תכתבו שם גם את סוג המעבד וכרטיס מסך קול...... ויש לי שאלה גם לגבי חברות , איזה חברה הכי מובילה במחשבים ניידים : המון אומרים : DELL ויש אומרים IBM וגם THOSHIBA אני לא יודע כבר מה לקנות *ותגידו בי קשר למה שכתבתי לכם עכשיו , מה אתם מציעים יותר מחשב נייד או מחשב רגיל??

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by בניה,

אני מתלבט אם שווה לקחת c2d מהדגמים החלשים, או D או שכבר עדיף AMD?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני צריך עוד גיגה זיכרון למחשב, מבחינתי רק קינגסטון. ראיתי 2 דגמים שנראים דומים: Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory - שעולה 339 שקל Kingston KVR400X64C25-512MB DDR 3200 Memory - שעולה 419 שקל. מה ההבדל בין "C25" ל "C3A" ? (נתקלתי גם ב -CL3 , CL2.5). למה הוא יקר יותר? אשמח להסבר ופירוט בהקדם, תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  19. האם כדאי לא לקנות את האסוס סטריקר? התקלות שכל הזמן מדברים עליהם יפתרו בעזרת עידכון ביוס או שזה בעיית חומרה ורק הלוח החדש יותר יהיה מתוקן? ואם לא כדאי לקנות אז איזה לוח אם כן כדאי לקנות שיגיע לרמה של הסטריקר? והאם עדיף את ה ASUS P5N32-E SLI LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard - Retail או בכלל את ASUS P5W DH DELUXE/WIFI-AP LGA 775 Intel 975X ATX Intel Motherboard - Retail במקום (הבעיה שאני קונה כרטיס מסך 8800GTS) ואז זה לא תומך בSLI

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. הם השתגעו או משהו?! ;D ;D מעבד עזרא ומעבד נחמיה :o ;D ;D מה עם מעבד לימור ומעבד שימעון? במהירות 1.4 ו1.5 בהתאם :D ומעבד שוקי 1.8 מבוסס ליבת אדוני ;D ;D ;D

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Str4ng3r,

הבנתי את זה שהפעלתי Quake Champions שלקח לי 5GB RAM וכרום שהיה ברקע עם משהו כמו 15 כרטיסיות שצרך 2GB RAM תהליכי מערכת ברקע וכל מיני תכנות (סקייפ, סטים, ספוטיפי) והמחשב פשוט קרס..

22. Started by Aviad6,

אחרי הורדת המחירים שהייתה לאינטל מה מחיר המעבד של הE6600 ושל המעבד בעל 4 MB זיכרון המוך ביותר במחיר למה אני מחפש אם אפשר ליד המחיר הנוכחי תוסיפו גם את המחיר שהיה

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Moo^Moo,

יש לי סוגיה מעניינת יש בחזקתי מעבד 266 MMX שנשרף לי באוברקלוקינג (478 זה יותר מידי? ), וגם 133 שהפסיק לעבוד בצורה מסתורית. אינטל נותנת בניגוד לAMD אחריות לכל החיים. טוב מעבד מלפני 7 שנים נשרף לי תנו לי חדש? מה הם יעשו? שאני יתקשר ויבקש להחליף? סוגיה מעניינת. MOOMOO

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by bhaim,

הי, יש לי מעבד אינטל engineering sample עם קוד QQ5P 4.00 GHZ אשמח לעזרתכם בזיהוי המעבד הנ"ל תודה, חיים

25. Started by nik55,

יש בכלל מעבד ברמה הזו לAMD ??

• 32 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.