מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
ראיתי אצל חבר שהמתח הוא 1.81V זה הרבה?! כי הוא מתלונן על ריסטים ואני חושב שהמעבד שלו מתחמם יותר מידי
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ראיתי באתר אייבורי על המארז של Thermaltake Spedo Advance Package VI90001W2Z שרשום שזה מתאים ללוחות אם Motherboards Micro ATX , Standard ATX , האם הלוח אם שלי מתאים למארז?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב Intel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz או Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3M תודה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם למפרט הבא: core i5 2500 2X2GB HD6870 לא מתוכנן OC והמחשב ישמש בעיקר למשחקים ועריכה גראפית ווידאו (לא יודע איזה תוכנות) אני מתלבט בין שני דגמים של לוחות אם - GIGABAYTE P67A-UD3-B3 GIGABAYTE Z68MA-D2H-B3 ה-Z משלב משהו עם הליבה הגראפית של המעבד והבנתי שזה יכול לעזור בכל מה שקשור לעריכה גראפית, אך יש לו מעט פיצ'רים ובנוסף אני לא יודע אם הוא יתמודד טוב עם הדרישות. ה-P מלא בפיצ'רים אך אין לו את היכולת לשלב את הליבה הגראפית. אשמח לעצות, הסברים, חוות דעת והמלצות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם אני תיכננתי לקנות זיכרונות 2X512 של twinmos bh5 בכל אופן היבואן שאני קונה ממנו שונה ועכשיו אין לי twinmos ברשימה יותר הזיכרונות שיושבים לי ברשימה כעת הם ocz ו gail בכל אופן ראיתי את הזכרונות של gail one ה bh5 אני יכול להשיג אותם במחיר של 1240 ש"ח מחיר לדילר בכל אופן את ה twinmos מנועה אפשר להשיג ב 780 שח וזה מחיר רגיל הפער הזה משתלם ? הצ'יפים שיש ב gail יותר טובים?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני לא בטוח עם משתלם לקנות אותם לעומת זכרונות זולים יותר עם אותו cl זה נועד למערכת מבוססת amd phenom עם לוח מתאים וכ. מסך 8800gt antec 182p psu antec trio 650w
-
- 2 תגובות
- 433 צפיות
-
-
אלו הזכרונות ש-KSP מוכרים במחשבי המבצע שלהם (במהירות 667), לפי מה שאמרו לי בטלפון. מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני בונה מחשב לסלון שיחובר לטלויזיה, מחלקים ישנים שיש לי. מה שחסר לי כרגע זה הזיכרונות, ורציתי לקנות זיכרונות מ EBAY. מצאתי זיכרונות DDR2 מאוד זולים אך כתוב שם במפורש שהזיכרונות הם לשרתים בלבד, עם ECC מופעל. האם הזיכרונות האלו יפעלו בלוח אם רגיל, לא של שרתים? יש שם זיכרונות רגילים במחיר קצת יותר גבוה אבל עדיין מחיר מצוין, פשוט חשבתי אולי אם הזיכרונות לשרתים יפעלו הם יעבדו בצורה יותר חלקה בגלל ה ECC? לוח האם של המחשב בסלון הוא Gigabyte GA-945GCM-S2L
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי נקנה לפני כשלוש שנים, יש לי AMD64 Athlon3200 עם לוח של Gigabyte GA-K8NF-9. זה מ ה שיש ללוח: http://www.ocinside.de/go_e.html?http://www.ocinside.de/html/results/mainboard_gigabyte_ga_k8nf9.html הלוח לא תומך בDDR2,ובDDR הכי גבוה שהוא מקבל זה 400HZ,נכון? יש לי היום 1GB(בשני סטיקים של Kingston),אני רוצה להוסיף זיכרון,האם יש אפשרות להוסיף משהו אחר חוץ מ DDR400? האם יהיה יעיל? או שרק DDR400,עוד שני סטיקים של 512MB? איך הDUAL יעבוד הכי טוב? 4 של 512,או 2 של 512 ועוד נגיד 2 של 1GB? מה האפשרויות שלי,ומה הכי נכון יהיה לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
כפי שאתפ רואים במפרט יש לי לוח P4S533 - אני מאוד (אבל מאוד) לא מרוצה ממנו (אגב מי שמתכוון לקנות אותו - לברוח כאילו יורים עליך). אני חושב להחליף אותו - השאלה שלי בעצם האם לקנות רק לוח ולשדרג את המעבד אחר כך - הכוונה לקנות IS7 של ABIT או האם לעבור ל AMD ולקנות ישר מעבד ולוח טוב. האם זה הזמן או שלא (לAMD או לINTEL) ? אגב בנוגע לזיכרון יש לי סידור של זיכוי 600 על זיכרון כך שזו לא בעיה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום,יש לי לוח אם כמצויין למעלה ויש עליו כרטיס זיכרון של קינגסטון 1024 מהירות 667 יחיד רציתי להרחיב את הזיכרון בעוד כרטיס של גיגה להלן : http://www.dmii.co.il/products/76203?ref=zap השאלה שלי האם יש משהו שלא לקחתי בחשבון לפני שאני מזמין את ההרחבה???
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
ראיתי כאן באתר שהם מוכרים לוח Gigabyte GA-Z170M-D3H DDR3 ב250 ש"ח. לא האמנתי שהוא יכול להיות כזה זול ומיהרתי לקנות. כשהלוח הגיע (תוך יום עם UPS) שמתי לב שהוא DDR3. לא שמתי לב לפני כן. השאלה יש הבדל משמעותי בין הלוח הזה ללוח כזה בעל זכרונות DDR4 ? האם זה מצדיק "לגלגל" את הלוח הלאה ולקנות אחד חדש עם DDR4? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , לא מזמן קיבלתי את המעבד הנ"ל ואני רוצה לקנות לוח אם וזכרונות מתאימים התקציב שלי הוא בערך עד 1000 שקל ללוח אם ועד 800 שקל לזכרונות אשמח מאוד אם תמליצו לי על דגמים טובים הדברים החשובים שאני רוצה מהולח והזכרונות זה יציבות בעיקר ביצועים טובים ויכולות אוברקלוק סבירות תודה לכל מי שיעזור תומר
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי, הרכבתי מחשב עם מעבד AMD Athlon II x3 445 על לוח Gigabyte GA-880GM-UD2H ולספק כוח יש חיבור 4 פין בלבד למעבד כשעל הלוח החיבור הוא 8 פין.. האם אפשר לחבר את ה-4 או שצריך להחליף ספק? או לקנות מתאם? לא מתוכנן OC אגב.. לא מצאתי הבהרה לכך בחוברת של הלוח.. http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#manual אשמח לעזרה :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם TWINMOS DDR 256MB 400mhz ULTRA COATED COPPER HEAT SPREADER זה זיכרון טוב?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא יודע למה זה כל כך קשה אבל אני לא מצליח למצוא מאיפה להוריד דרייברים ל: לוח אם intel blkdh67clb3 cold lake מעבד intel core i5-2500 tray אני רוצה לפרמט את המחשב ושהדרייברים יהיו בהיכון על אחסון נייד, כי פעם שעברה בלי דרייברים לא היה לי אינטרנט. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש אבל הלוח אם לא מזהה את הכרטיס מסך לא מצליח להתקין דרייברים ... לפי דעתי הלוח לא תומך בכרטיס מסך שיש לי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה נכון אבל רצה שמועה לפחות ככה חבר שלי טוען AMD הולכת להוריד את האופטרון 939 מהשוק.כאחד שרוצה להכנס לתחום עריכת וידאו כלומר להמיר מקלטות לדי וי די וקצת ללמוד תוכנות עריכה האם יש טעם לרכוש את המעבד הנ"ל לפני צאתו מהשוק??.יש לי אתלון 64 2 גיגה עם זיכרון 512. הבדל בינו לאופטרון זה זיכרון מוגדל ועוד 200 מגצ.שווה להשקיע על המעבד כאשר יש לי את האתלון או שזו הוצאה מיותרת?? אשמח לתשובות וייעוץ. הרבה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
יצא לי לשוטט ברחבי Ebay ונתקלתי במישהו שטוען שהוא מוכר מעבד Core i9 שעשו לו אוברקלוקינג ל4.8 ג'יגה הרץ... בדקתי באתר של אינטל ואין שום איזכור לשום מעבדי core i9... מה הולך פה??? http://cgi.ebay.com/SC-i9-Gulftown-Westmere-ES-Intel-Core-i7-975-Extreme_W0QQitemZ200441255416QQcmdZViewItemQQptZCPUs?hash=item2eab3ad5f8
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אז ככה יש כמה מעבדים בעלי מחיר מאוד דומה (50 ש"ח לכאן או לכאן) איזה מהם עדיף ומהם ההבדלים? Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 940 ש"ח Core i5 661, 3.33GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 995 ש"ח Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray 935 ש"ח המחשב הינו רב תכליתי אבל בעיקר למשחקים. באיזה מהם אפשר להגיע לביצועים טובים יותר גם בOC (זאת אומרת איזה מהם יתפקד הכי טוב בסטוק ואת איזה מהם אפשר לדחוף הכי רחוק מבחינת OC כדי לקבל ביצועים טובים יותר)
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
איך לחבר את החוטים של הפעלה \ כיבוי \ ריסט בלום אם GA-K8NSC-939 עזרה מישהו?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום רב!!! מה דעתכם על הזכרון הבא: DDR512MB 400MHZ CL2.5 DDR16-512-VT יצרן- Kreton קישור: http://www.plonter.com אשמח לדעת אם הוא טוב כזכרון ל מחשב AMDלמשחקיםובכלל אך איני מעוניין ב אוברקלוקינג עליו.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מתי יגיעו לחנויות לוחות האם הראשונים מבוססי צ'יפסט P35?
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף/להחליף זכרון. לוח האם הוא GA-7ZMMMH וראיתי שרשום שהוא תומך רק ב: pc100/pc133 sdram or vcm sdram 3.3v only. האם זה זכרון מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אהלן, צריך מעבד לוח וזכרונות, בעדיפות לI7 סקיילייק ו32GB רם. השימושים שלי הם עריכות פוטושופ כבדות, וגיימינג פה ושם. תקציב עד 2200 ש"ח. ישודכו לSSD, 780GTX, ומסך דל 24' FHD. תודה עריכה: האם כדאי להמתין לדור חדש של מעבדים שיוצא בקרוב? כרגע יש לי I5 760 שמקרטע מאוד, עם 8GB רם. עריכה 2: זה הזכרונות שיש לי כרגע
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-