מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
המעבד הזה . ראיתי שיש לו מאפיינים כמו של E7200 '8400 וכו' אבל בטבלאות של אינטל הוא שייך רק לפול ליבה ולא ל C2D לא מבין את הסיבה,,,השאלה איך המעבד הזה ביחס לעלות שלו לעומת הגבוהים ממנו
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם RAMPAGE FORMULA אני רוצה ליקנות מעבד בשבילו CORE 2 DUO E8600 או CORE 2 DUO E8500? האם יש הבדל גדול בין המעבדים הללו למשחקים או ל OC ? כי E8500 =950 שקל וE8600=1450 שקל. מבקש את דעתכם........
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לאחי הקטן מעבד qx9650 במקום[q9300 שהוא למכירה] האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות של לוח האם [אסוס מקסימוס אקסטרים] או שהוא משנה את זה באופן אוטומתי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש לפני שלושה שבועות ורק עכשיו שמתי לב בתעודת אחריות שרשום לי על המעבד Intel P4 - 2.6GHz - 800MHz אחריות 3 שנים. השאלה היא כזו, האחריות שניתנת לי בחברה שקניתי ממנה את המחשב ל3 שנים זה אחריות במסגרת החברה ואחרי 3 שנים אם חס וחלילה אני פונה לאינטל אז יש אחריות על המעבד לכל החיים? או שללכת לחברה לבדוק את זה כמה שיותר מהר?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שאלה לגבי הנושא : אם אני פותח דפדפן עם 20 טאבים רק ליבה אחת עובדת ? ואם למשל אני משחק במקביל אז הליבה השניה עובדת על המשחק ? או שברגע שאני פותח 2 טאבים בדפדפן כל ליבה עובדת על טאב בנפרד ?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שמישהו שאל על כרטיס מסך, אז החלטתי גם לשאול. יש לי מחשב בן שנתיים וחצי שמאז רכישתו לא שמו משחה טרמית. הטמפרטורות לא גבוהות. האם יש טעם לשים משחה טרמית אם הטמפרטורה סבירה / נמוכה? אציין שהמחשב בשימוש מינימלי ולכן לא מתחשב לי לבזבז על זה זמן. מצד שני זה יכול להיות נחמד להתנסות בזה בפעם הראשונה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
כנראה שאני צריך להחליץ את החלקים הנ"ל .. בגלל שהמעבד שלי מתחיל לעשות בעיות ריסטרטים וכאלה .. אז כנראה שהגיע הזמן להחליף .. יש לי מערכת כזאת 1 ג'יגה ראמ 400.. AMD ATHLON XP 2600 כרטיס מסך---GEFORCE 6600GT 128 GDDR3 לאפיק AGP אותו אני יחילף בעזרת טרייד אין לPCI EXPRESS אני רוצה מעבד בסביבות 3500 AMD יעני החדש AM2 לוח אם מתאים אני רוצה סקוט 939 וזיכרון מתאים 2 ג'יגה .. מה אתם ממליצים ? כמה יעלה לי כל הסיפור .. אני רוצה משו בסביבות 2500 שקל גג
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
טוב אז ככה למי שכבר מכיר או למי שלא.. יש לי רדאון 9800 פרו של MSI יש לו ליבה של R360. בכל אופן אני צריך המלצות ללוח אם,מעבד,וזכרונות ואולי מארז אבל לא סגור על זה עדיין. העדיפות היא לאינטל כי אני מקודד סרטים,ומוזיקה. אבל גם משחק...בזמן האחרון המשחקים לא זזים טוב כנראה ביגלל ה 2.2 GHZ שלי אינטל נורתווד. העניין הוא כזה,יש לי את הראדון 9800 PRO על AGP,ואני רוצה לוח שיתמוך לי ב PCIE גם,מה שכן אני רוצה להשתמש ב רדאון לפחות עוד 7 חודש,ואז לשדרג לאיזה PCIE HIGHEND,אז ככה שאני צריך לוח שיתמוך בשניהם. התקציב הוא 4,500 . מארז לא חובה אפשר להסתדר בהמשך. בהמשך אני מוסיף למפרט כנראה 600GB 3 הארד דיסקים של 200+צורב DVDR NEC 3500 ,היום יש לי NEC 2500ND .
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אם יש חריגה אז תרשמו בכל זאת בכמה אוכל לקנות מעבד וזיכרונות במחיר הנמוך ביותר לפי הדרישות שכתבתי למטה . כמו כתבתי הייעוד הוא אוברקלוק . זיכרונות בגלל המחירים היקרים אני אסתפק ב- SC של - 2 GB אחד . מעבד חשוב שיריץ את כל המשחקים החדשים ולא יהווה צוואר בקבוק (לצורך העניין בזמן זה אני עם AMD3800@2.8 וארצה לראות הבדל משמעותי בין המעבדים ). לוח אם MA - 770UD3 ספק כח של - אני לא דואג . כרטיס מסך של 9600GT Calibre = 9800 GT Kפחות . זהו . דרישות ועדיפויות - מעבד חזק למשחקים סרטים וכו .ושיהיה מטכנולוגיית ה- PHENOM || . תודה רבה חבר'ס ושבת שלום !!! בקשר לזכרונות אני חשבתי על אלה : Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 Dominator DDR2-1066 CL7 או אלה 2x1GB Patriot Extreme Performance Viper Dua…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
היי, אחי היום במקרה מצא מין ברזל קטן בתוך חתיכת פלסטיק שקוף. למיטב ידיעתי זה לא יכול להיות מעבד חתיכה כזאת קטנה, ניסתי לחפש את הרישומים עליו בגוגל אבל לא מצאתי תוצאה מדויקת אלו הרישומים שרשומים עליו לפי הסדר: intel (ואז בתוך עיגול יש M ועוד עיגול ובתוכוC) ואז '01 פשוט לא מצאתי את הצורות האלו ואז רשום פנטיום 4 (לפני הארבע עיגול ובתוכו R) 2.40Ghz /512/533/1.525V SL6EF MALAY ומין קוד סידורי כזה שלא נארלי צריך אותו אם אי אפשר לזהות ממש מהזה אני ינסה להתאמץ ולעלות תמונה נקח פלאפון של חבר עם מצלמה.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כל הפוסט הזה קצת מביך אז אני אכתוב אותו זריז. אוקיי, אז שידרגתי את המעבד הפרהיסטורי שלי למעבד מיושן מצאתי את ה-phenom X4 9550 במחיר זול, והחלפתי בו את האתלון 64 3500+ הגריאטרי שלי (בשעה טובה). הפינים נראו ישרים ותקינים, אז ניקיתי אותו יפה, איפסתי ביוס בלוח, הנחתי בתושבת (טיפה התנגד בהתחלה אבל שכנעתי אותו בעדינות), מרחתי משחה תרמית איכותית והדלקתי את המכונה (על הדרך ניקיתי מארז וסידרתי את הכבלים שהיו מבולגנים בצורה מזעזעת). עד כאן שלב ההתקנה הפיזית, עבר בהצלחה רבתי ועכשיו לשלב התוכנתי: יש משהו שאני צריך לעשות בנוסף? מותקן ווינדוס 7 64 ביט. תודה למי שיסייע
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא מעודכן כבר המון זמן... מתעניין להשקיע בחומרה חדשה... מה הכי טוב שאוכל להוציא במקסימום 2000 ש"ח? וממש לא מעניין אותי כמה ליבות וכל הבילבולי ביצים (בציניות,תסלחו לי), אם יש כפול ליבה שרץ יותר טוב מ QUAD אז אני מעדיף... יש לי נטייה לאינטל, אבל אם יש AMD שרץ יותר טוב אני גם אשמח לשמוע! תודה
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לשדרג את המחשב שלי מ2012 כרגע משתמש ב- i5 3470 לוח כלשהו ו-8GB DDR3 משודך ל-1060 GTX משחק בעיקר CSGO ו-MMORPG, ועורך סרטים ב-SONY VEGAS שלאחרונה ממש קשה למחשב לעמוד בזה הבנתי שלאחרונה AMD התעוררו לחיים ועדיין יש לי עדיפות לאינטל מחפש משהו תקציבי ולא יקר, לא מחפש את המילה האחרונה בשוק** לא מכיר את העלויות ממש אבל התקציב הוא 1500~ תודותת
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבחור מעבד ולוח אם עבור מחשב שמיועד להריץ משחקים אך עדיין להישאר דל תקציב . אני מתלבט בין המעבד amd x2 6000 לבין INTEL E5200 (שניהם קצת פחות מ-500 ש"ח): 1. איזה מהמעבדים עדיף עבור הרצה של משחקים? בהנחה שאני לא מבצע OC 2. האם יש מעבדים אחרים מומלצים באותו תקציב שיתנו תמורה טובה יותר לכסף? (AMD 5600 למשל) 3. איזה לוח אם מומלץ עבור המעבד הנבחר, בהנחה שאין צורך בכרטיס מסך on board ושיעלה עד 500 ש"ח 4. האם יש צורך להוסיף מאוורר מיוחד למעבד או שאפשר לסמוך על המאוורר שאיתו הוא מגיע? (שמעתי ש-AMD מתחממים) ניסיתי לחפש השוואות באינטרנט אבל ללא הצלחה, ככה שאני ממש תלוי בתשובות שלכם. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור!
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בהמשך להודעה הזו (שהתחילה ב"מפרטים" ועברה ל"כרטיסי מסך"), אני מרכיב מפרט למחשב שרובו יהיה משרדי אבל מידי פעם עבודות עריכת וידיאו מזדמנות. שום משחקים או OC לא מתוכננים עליו. אין צורך בכרטיס לכידה. למחשב יהיה זכרון 2X2GB של OCZ ואחרי כל היתר נשאר בערך 1300 ש"ח לשילוב מעבד+לוח אם עם כ.גרפי מובנה. בגלל הוידיאו, אני רוצה לקחת מעבד חזק. בגלל שאין צורך בכרטיס גרפי נפרד, אני צריך לוח שיש בו כרטיס built-in. חשבתי על מעבד כמו Q6600 (או E8400) אבל אני לא בטוח אילו תוכנות כיום מנצלות ליבה מרובעת. לגבי chipset אני מאמין ש P31 הוא די והותר. חשבתי אולי ללכת על AMD, (בגלל צ'יפסט 780G והיכולות הגרפיות שלו) וגם אז לא בטוח לגבי מעבד (Phenom X4 9650? אולי 9850BE?) אני די אבוד...אשמח לקבל סיו…
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שילוב מעבד+לוח+זכרון למחשב לשימושים כלליים (אינטרנט, אופיס, youtube וסרטים אונליין). הנ"ל יכנס למארז קיים, מתחבר לדיסק קשיח ולכונן אופטי (שניהם SATA), וכן לספק איכותי של 450W. המחשב יריץ ווינדוס 7. במארז יש שני מאווררים (אחד מכניס, אחד מוציא) כך שאני מניח שהקירור הסטנדרטי יספיק. שקט אינו פקטור עיקרי, אבל כדאי שהמחשב לא ירעיש כמו טרקטור. מעדיף חנות באזור חיפה (לצערי נשארה רק נעה-מחשבים, שם יש לי הנחה של 5%) אולם גם דברים אחרים יתכנו. בשום פנים ואופן לא מתקרב ל-KSP או אייבורי. התקציב הוא כ-1000 ש"ח, עדיף קצת פחות אם אפשר. אני נוטה היסטורית ל-AMD, אולם יתכן מאוד שמעבד ה-Sandybridge החדשים (G8xx) יכולים לספק את הסחורה מבחינת עיבוד גרפי. אני לא בקיא בצ'יפסטים ה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. 3 שנים עברתי עם הפנטיום 1.5 והגיע זמנו.... (וגם זמנו של הRDRAM 256MB היקר..) אני זקוק למחשב חדש - עקב מגבלות תקציב , בתחילה אני מעוניין להחליף רק את המעבד, לוח, זכרונות, מארז (שיתאים ללוח...). התקציב הוא בסביבות 2500 שח (גג 3000 , אם זה ממש ממש טוב). המחשב למטרות אפליקציות (קימפול תוכניות , הרצת תוכניות וכו...) - לא למשחקים יותר מדי, כמו כן לא מעוניין יותר מדי בOC (אולי קצת..) אין לי שמץ של מושג בלוחות אם ומעבדים (ובזכרונות...) , אז מה המלצתכם בתקציב? (גם מארז..) אינטל ? AMD? מאיפה הכי זול לקנות? תודה מראש לעונים.
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה לשדרג מעבד + לוח + זכרונות שיתאימו ל 9800GT .. בקשר ללוח אני רוצה שגם יהיה טוב לOC ולא יגביל אותי .. אפשר לחרוג עד 1000 מה אתם ממליצים??? תודההה
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ב"ה שלום, יש לי אפשרות לקנות מארה"ב ב 120$, אני כרגע צריך מעבד ולוח אם. השימושים שלי הם לא משחקים או עיבוד גרפי, אלא יותר הפעלת שנים או שלושה מכונות וירטואליות במקביל. אני חושב שכ. מסך מובנה יתאים לי, השאלה שלי היא איזה מעבד ולוח לקנות, כי ישנם כ"כ הרבה סוגים. יש לי כבר 4GB זכרונות של DDR3. אני הולך להריץ על המחשב לינוקס, אם זה משנה משהוא מבחינת תאימות. אני מעדיף לקנות מ NEWEGG, כי יש לי נסיון טוב איתם. אם אתם יכולים להמליץ על משהוא טוב, אני אשמח. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לוח אם + מעבד חדשים בתקציב של 1500-2000 ש"ח תודה מראש . ד"א , המליצו לי על אלה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3449 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3097 ורציתי לדעת אם גם אתם ממליצים , תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מה קורה חברה? אני צריך הצעה למעבד + לוח אם עד 900 שקל בערך עדיף עם תמיכה בDDR2 מה עדיף? AMD או INTEL? אשמח למפרטים והצעות תודה רבה דוגמא למפרט שמצאתי, תגידו אם שווה מעבד Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB ב570 + לוח אם למעבדי אינטל ?ASROCK? - ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII ב370 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3483 סה"כ 940 שקל
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אנשים מעוניין לדעת איזה שילוב עדיף למעבד + לוח אם אשר כולל כרטיס מסך OB. השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, אופיס ומשחקים קלים. המסך הוא 22'' הכוונה היא לבנות מפרט סביב רכיבים אלו. תקציב 650 750ש"ח תודה
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חבר שלי עובד באינטל ורוצה לקנות מחשב חדש. הוא מקבל מוצרים של אינטל בחצי מחיר. הוא יכול לקנות את ה Q6600 ב 145$, את ה E6850 ב 144$. ל Q6700 כבר יש קפיצה ל 273$. מה אתם אומרים? את איזה מעבד שווה לקחת? (יעדים: עבודה, סרטים ומשחקים קצת) בנוסף, איזה לוח אם של אינטל כדאי לקנות למעבד הזה? (כרגע לא מתוכן OC) (** יש עוד מעבדים יותר זולים שהוא יכול לקנות, לא ציינתי אותם כי נראה לי שהמחירים של המעבדים האלה זולים מספיק **)
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הלח לי הלוח אם קניתי לוח אם חדש h61m-e (זה מה שהיה במלאי) היה לי מעבד איי5 2320 אחרי בדיקות הלכו לי הזכורונות והמעבד גם , (לגבי הלוחות אם, החדש הנ"ל והישן asus p8z68 vlx לא יודע אם תקינים, לזכורונות יש אחריות לכל החיים אז מקווה שמחר יחליפו לי אותם, 2 סטיקים של 4 גיגה משל גייל מסדרת קורסה). אז אני צריך לוח אם + מעבד למקסימום גיימינג, נשאר לי כרטיס מסך 290X וזכרונות, וספק אין לי יותר מדי תקציב כי כבר ביזבזתי 300 שח על הלוח אם הנ"ל שהוא מיקרו ATX והוא ממש מבאס הצעות ? יד 2 אולי מישהו מוכר ?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לאחר שגיליתי שאני לא יכול לעשות OC למעבד שלי כיוון שהלוח אם של אינטל לא נותן,עדיף לקנות לוח אם אחר של חברה אחרת שכן תתן לי לעשות OC?.. או ששווה להמשיך לחסוך ולקנות מעבד AMD + לוח אם. ברשותי כרגע 200 דולר.. אולי עדיף לחסוך למעבד AMD? ואפשר המלצות למעבד AMD + לוח אם שיתמוך בכל המערכת שלי ( בחתימה),תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-