מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . הסתכלתי על זה ככה , וראיתי שיש לי תקציב לקנות את ה PHENOM II 940 . עכשיו חפשיכל מיני ביקורת פה ושם .. וראיתי שהולך ליהיות בקרוב תושבת חדשה AM3. אז לאחר שתצא התושבת החדשה AM3 , יפסיקו לייצר את המעבדים לתושבת AM2+ ? ואם אני ירצה לשדרג אני יצטרך להחליף גם לוח אם ? תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מספר שאלות שיעשו לי קצת סדר בכל בלבול שנוצר לאחרונה.. ברצוני לקנות כרטיס מסך X1800GTO...הכרטיס תומך בCROSSIFRE...והוא של הATI כרגע וגם בעתיד הקרוב לא מתוכנן לקנות עוד כרטיס מסך!! אם כן זה רק אולי עוד שנתיים.. לכן: 1. קודם כל, אני חייב לקנות לוח של ATI? 2. אני חייב לקנות לוח שתומך CROSSFIRE כדי להתקין עליו את הכרטיס מסך הנ"ל? (רק כרטיס אחד!) 3. אני חייב לקנות לוח שתומך CROSSFIRE כדי להתקין עליו כוד כרטיס מסך למקרה שאני ארצה בעתיד? (מערך של שני כרטיסים!) אני שואל מכיון שכמו בסיקור שרשמתם פשוט אין היום מספיק לוחות אם כאלה..ולא רק זה..אלה שיש דיי גרועים 4. לכן אולי כדאי לקנות לוח אם "רגיל" (כלומר ללא SLI כי גם בלי זה אי אפשר ;D) ואז הכרטיס יפעל על…
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת החיפושים שלי אחר חלקים למחשב חדש נתקלתי במושגים שעוד לא יצא לי להכיר (עבר זמן מאז השרוג הקודם...) המעבד שאני אקנה הוא Intel Core 2 Duo 6750 וזכרון 2gb 800mhz cl5 ואני מחפש לוח אם עבורו הבנתי שאני צריך P35 ולא 775 או 995 שהם מיושנים. ראיתי שיש P31 וP35 וגם Q35 - מה היתרון של P35 על פני P31 למי שלא עושה שום אוברקלוק ? מה ההבדל בין Q35 לP35? באחת מהצעות המחיר שקיבלתי היה רשום intel q-35/33 775 c2d 1333 אין לי אפשרות לברר בקרוב למה התכוונו שם - מה זה c2d ? זה נראה כמו סתם שורה שאומרת "בוא ניתן לו משהו גנרי שמתאים לאינטל"... אשמח להמלצות והכוונות לאן לכוון כשהרעיון הוא "כללי" + סרטים + עיבוד תצלומים ביתי (לא מקצועי) ללא משחקים (ולכן גם ללא אוברקלוק) תוד…
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום,אני בונה מפרט בשבועיים האחרונים וזה השילוב הסופי(אני מקווה) מעבד Q9450 לוח אם ASUS P5KR כ.מסך BFG 9800GTX זיכרון G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 מארז CoolerMaster CM690 צורב לא רלוונטי כרגע דגם קשיח 320AAKS WD ספק: Corsair VX 450 1. לפי מה שאני מבין GSKILL הם שוים ברמה לחברות הגדולות יותר,אך מתומחרים יותר טוב. אני מתכנן OC קטן ל3.2 עם המעבד,כך שהבאס אמור להיות 400 לא לגמרי הבנתי את היחס בין הזכרון לOC עצמו,איך זה עובד,מה עדיך לOC כזה CL4 או CL5,והאם בכלל הקיט הזה כדאי. 2.ראיתי את המארז והתלהבתי,הוא מגיע עם 3 מאווררים של 120,למשהו יש חוות דעת עליהם? דחיפת אוויר טובה? רעש? אני מתכוון להוסיף עוד 2 מאווררים של 140 על הגג של המארז ועוד 120 על הצד…
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שמתי לב בפירוט של צ'יפסט Nvidia 680i SLi שרשום: PCI Express 46 lanes 9 links Configuration 16, 16, 8, 1, 1, 1, 1, 1, 1 אבל בלוח האם של EVGA (היחיד עדיין נדמה לי) יש רק 5 חיבורי PCIE (שלושה של x16 ושניים של x1) תמונה בעצם זה אומר שהצ'יפסט תומך עד ל-9 חיבורים אבל בלוח אם המסוים החליטו לשים רק 5 והשאר לא פעילים? (ובאמת למה שמישהו יצטרך 9?)
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מי שהוא יכול להביא לי מספרי טלפון של מפעלים שמייצרים רכיבים למחשב אני חייב ליצור איתם קשר! תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי היום זיכרון 512MB של GEIL שבא עם גוף קירור... כבר היה לי אחד כזה במחשב, ובגלל שיש לי לוח ABIT NF7 , אמרתי שנחבר אותו כ-DUAL... השאלות שלי: 1. שמתי לב שעל הזיכרון החדש יש מספרים גבוהים יותר, למרות שאמרו לי שזה אותו זיכרון בדיוק כמו שלקחתי בפעם שעברה... ולמרות שבאתר שלהם כתוב את המספרים של הזיכרון הישן שלי (!!!) (תמונה #1) א. האם זה זיכרון יותר טוב? ב. האם זה יפגע לי באופצית ה-DUAL ולא יממש אותה? 2. על הזיכרון החדש אין תופסנים כמו על הזיכרון הישן, זה פוגע בקירור? (תמונה #2) 3. שימו לב לתמונה #3, חיברתי את הזכרונות איפה שמוקף בירוק, זה אמור לעבוד ב-DUAL? 4. איך בודקים אם הזכרונות עובדים ב-DUAL באמת? תודה רבה, מצטער על השאלות ה"n00bיות"... [attachment del…
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
http://firingsquad.com/hardware/fear_cpu_performance/page4.asp מסתבר שלא כל המשחקים פועלים פחות פחות טוב ממעבדים רגילים על מעבדים כפולי ליבה. מסתבר שבמנוע החדש של MONOLITH, העיקר הוא כרטיס המסך וכמעט כל המעבדים מציגים תוצאות זהות, בלי קשר לסוג (למרות ש AMD קצת יותר טובים)...
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
תוצאות מבחני ביצועים חדשות שדולפות אל הרשת רומזות כי אינטל עומדת להיענות לאתגר שניצב בפניה - עם תוספת יכולות חשובה עבור דגמי הביניים שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מאוד מרוצה מהיכולות של לוח האם שלי. מה שאני לא מרוצה ממנו זה באג ספציפי לדגם הזה - ולכן ייתכן ואחליף את לוח האם בקרוב. מה שאני זקוק לו הוא בדיוק מה שיש לי - חריץ PCI-E 1 ולא יותר, לא יותר מ-4 ערוצי SATA, תמיכה במודולי זיכרון של 1066, יכולות אוברקלוקינג נרחבות ותמיכה ב-FSB של עד 1333. אני צריך מכם המלצות על דגמים מקבילים של חברות אחרות. אחד הדגמים שעניינו אותי (מלכתחילה, יש לומר) הוא הGIGABYTE P35-DS3L. האם ערכת השבבים שלו היא מה שמכונה BEARLAKE, כלומר אותה ערכת שבבים שיש לי עכשיו? ואם לא - איך ערכת השבבים P35 בהשוואה למה שיש לי עכשיו? אשמח לקבל גם הכוונה וחוו"ד על הדגם המקביל של ABIT (ובעיקר מי היבואן שלהם בארץ....), ואם יש דגמים מומלצים אחרים בעלי ספסיפיקציות דומ…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש הכולל בתוכו את הלוח הנ"ל GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 (לא יודע אם זה משנה אך אפרט את כל המפרט.) מעבד Intel Core i7-920 Box לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD4 זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-21 PI כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 285 1024MB DDR3 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כח Seasonic S12 Energy Plus 650W בחנות מסויימת המליצו לי על לוח מחברת BIOSTAR הדגם המדוייק הוא TPower X58 5.x והביאו לי סיקור מבדיקות שנעשו. פער המחירים גדול מאוד. מה דעתכם? קישור לאתר היצר של BIOSTAR http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-power/introduction.php?S_ID=390 [attachment deleted by…
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
http://www.viewscore.com/category_page.php?categoryID=59 תסתכלו על המערכת הזאת. זה נסיון ליצור דירוג יחסי (לא אמפירי) למעבדים שבשוק ע"י שקלול ביקורות של אתרים עם Benchmarks, ביקורות של משתמשים וחוות דעת של משתמשים על הביקורות של האתרים. תסתכלו על הביקורות ששם, תכתבו משלכם, תנו לינקים לביקורות של אתרי חומרה והצעות וספאם לפרטי. הדבר הראשון שבולט כשנכנסים הוא הדירוגים הגבוהים של סדרת ה600 יחסית לאת'לון 64 - זה בגלל החישוב של ההתיישנות: הציון של המוצר של כל ביקורות מחולק במספר כלשהו כדי לבטא את ההתיישנות. זה היה עובד טוב מאוד לפני שנתיים כשכל כמה חודשים הייתה יוצאת סדרת מעבדים מהירה בהרבה מהקודמת. מה שקורה היום זה שיצאה רק בפברואר הסדרה של ה600 ולמרות שהיא לא יותר טובה מהאת…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה עדיף: מה עדיף, שמעתי שאינטל הוזילו את המעבדים ב-50%. PENTIUM 4 או AMD ATHLON XP, זכרונות DDR PC-2700, שמעתי גם וזה הוכח שזה המעבד (פנטיום 4) שעבר אופטימיזציה לווינדווס XP. לכן אני מתלבט... לא מתכנן אוברקלוקינג, וחשבתי שעם ז\ציוד הקירור לAMD זה יעלה לי כבר כמו מעבד אינטל בלי קירור כלל.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה יש לי מעבד e6750 של אינטל 2 ליבות 2 גיגה זיכרון מהירת 800 לוח של אסוס p5k p35 וספק כוח של enemarx 500 w ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך של 9800 gtx 512 האם המחשב שלי מספיק טוב האם יכול להיות לי צוואר בקבוק ןמה זה צוואר בקבוק בכלל אשמח לקבל תשובות
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
-
-
שמעו יש לי מעבד AMD 2500 עכשיו אני רוצה להחליף מעבד בלי להחליף לוח ...... משהו קצת יותר נורמלי ...... אני לא יוכל להחליף לINTEL כי אז אני צריך להחליף את כול המחשב ......... כרטיס מסך לוח מעבד זיכרון כבד אליי להחליף את כול אלו ... אז רק מעבד קיים היום מעבד נורמלי יותר מי הAMD2500 שיתאים לאותו סקוט בלוח ......... יום טוב
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
-
-
שלום, הרכבתי את המחשב שלי לפני חצי שנה בערך ולא שמתי משחה תרמית על המעבד, המעבד לא עובר את ה55 מעלות ולא נראה שקורה לו כלום האם אני צריך לשים משחה תרמית או שאין צורך? כמובן שיש קירור נוזלי.
-
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
XFX nForce 680i LT SLI Motherboard CPU Bundle - Intel Core 2 Quad Q6600 Processor 2.40GHz OEM, Corsair TWINX 2048MB PC6400 DDR2 Memory (2 x 1024MB) חבר מציע לישלוח לי ב- 1500 ש"ח את כל השלושה מעבד, זיכרון, ולוח אם, האם הלוח מתאים ?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-