עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני לא ממש יודע לאן זה קשור ואיפה הייתי צריך לכתוב את ההודעה אז תעבירו אם זה לא קשור לפה!!! שמעו אני לא יודע למה רוצה לנסות להרוס את המעבד אבל לא לשבור אותו או משהו כאילו שהוא יראה כמו שנראה עכשיו רק שיהרס לא יעבוד אתמול ניסיתי לשרוף אותו אם מצית לא הלך הכל פועל טוב עדיין ??? אני יודע שזאת שאלה דפוקה אבל תענו בבקשה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום אני רוצה לעדכן את הביוס כי אולי יפתחו לי אופציות חדשות עכישו אני רוצה לעדכן הורדתי את התוכנה אני בא לעדכן וזה רושם לי ככה unble to detect asus bios מה אני אמור לעשות תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  3. Started by xXDevil4Xx,

שמעו אני רציתי לקנות את הלוח אם A8N-SLI Deluxe אבל לפי מה שהבנתי מהרבה אנשים ומהפורום שיש בו באגים ולכן רציתי לשאול אם בלוח A8N-SLI Premium תוקנו הבעיות שהיו ב-deluxe???? ואם הוא יותר טוב....ושאלה בקשר לקירור שלו תגיד איך עובד בקירור הנוזלי ואם אני צריך להחליף את הנוזל או משהו בבקשה זה חשוב....

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by tomerbd,

אני מחליף עכשיו את הלוח אם, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך, ספק כח. אני צריך להתקין את הווינדוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by MrDoop,

היי חברים, אני חדש פה ככה שאני לא יודע לאן בדיוק להכניס את השאלה אז החלטתי לרשום אותה בשני תתי פורומים (עימכם הסליחה). אני צריך לדעת מנסיונם של אחרים איזה לוח עובד הכי מהר ב I/O ב REAL TIME. אני פשוט רוצה להתחיל להלחין מוסיקה במחשב ומאוד חשוב לי המחשב יוכל לעבוד מהר עם התקנים חיצוניים ובכלל תגובה מהירה. אציין שברשותי P4 2.4 800MHZ (478) ושני זיכרונות 512 400 שאני מתכוון לשים ב DUAL. יש המלצות מהחכמים ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  6. בגיירו' מוכרים רק פי.סי צי'פס ועלית ברוזטק מוכרים רק אלברטון :'( :'( :'( איזה חברה טובה יותר ? כי הבנתי שהיו בעיות גם עם הלוחות של ALBATRON עם הקבלים וכו' ...

7. Started by Refaelo,

שלום לכולם יש לי כיום מעבד amd athlon 64 3500 ואני יכול לקנות intel pentium d 830 במחיר של 800 ש"ח (חדש) השאלה שלי האם אני ירגיש שיפור בביצועים או אולי ירידה בביצועים תודה

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by Refaelo,

שלום לכולם כאשר אני עושה במשחקים קביעת הגדרות מערכת אוטומטית,תמיד אני מקבל הגדרות מאד נמוכות. נראה לי שיש לי מחשב די חזק ,מישהו יודע מדוע זה כך והאם זה באמת משקף (דרך אגב אני מעלה תמיד ידנית את ההגדרות להגדרות גבוהות וזה עובד מצויין,אין תקיעות וכאלה ) תודה

• 1 תגובה
    • 403 צפיות
  9. האם יכול להיות שיש כזה כבר בארץ שבוע 40 ? ונ.ב אני רוצה להודות לכל האנשים בפורום הגדול והמכובד הזה שעזרו לי לקנות את המחשב החדש למרות כל השאלות ששיגעתי אותכם זה השתלם לי וכבר קניתי את המחשב והוא צריך להגיע עוד שבוע וחצי (ראה מפרט) ובמיוחד להודות ל- Liorp23 שעזר לי הרבה אז תודה לכולכם !!!

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by asichen,

שוב שלום, יש לי כרגע תקציב של 3000 ש"ח למעבד ומומלץ גם לוח אם בסביבות התקציב. יש לי עכשיו מחשב עם מעבד Pentium4 - 2.66MHz Socket 478 וחשבתי אולי לקנות מעבד חדש ולוח אם. מה אתם אומרים על Athlon 64 3800 Socket 939/2000 Dual Core ? הוא טוב? הוא יתן לי ביצועים טובים יותר מהמעבד שיש לי כרגע? ובכלל איך הולכים המהירויות של ה AMD ביחס לפנטיום? איזה מעבד AMD מקביל ל 2.66MHz?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת עם יש זכרון בשוק שיותר טוב מהOCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel בטווח מחירים דומה. המחשב הוא למטרות OC וכולל AMD64 +3200 DFI Ultra -D.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מדובר בלוח אם של אינטל. אני חושב P3 או P2 .

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by idani1983,

קניתי מחשב חדש שאמור להגיע עם זיכרון CACHE של 2*1 מ"ב וכשאני בודק עם תוכנת PCMARK04 זה מראה לי שיש לי 16 KB ו 1 MB האם זה בסדר או שדפקו אותי ?

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  14. אני מחפש מעבד, לוח וזכרונות בתקציב שנע בין 4500 ל - 5000 ש"ח לא יותר! המחשב מיועד למשחקים חזקים ביותר שיש היום! מעבד: מעדיף Intel - אבל אין לי בעיה לקנות AMD זיכרונת: שיהיו גדולים ומהירים ככל האפשר בתקציב! לוח: מעדיף של ASUS חשוב שהיו בו לפחות שני יציאות IDE (כדי לחבר 4 כוננים) חשוב שהיו בו הרבה מהטכנולוגיות החדשות חשוב מאוד שהיו בו חיבור לפחות לשלושה יו אס בי פנימיים (לא החיבורים החיצוניים) חשוב מאוד שהיה בו אפשרות חיבור של כניסה ויציאה של סאונד הקידמיים במארז ויעבדו בו זמנית עם החיבורים הרגילים שיש בלוח! שיתאים לאוברקלוק (שאני מקווה ללמוד ולעשות) קיצר תנו לי שילובים מעניינים בתקציב שלי... תודה

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  15. Started by BHXHO2,

מחפש לוח אם שיתמוך בפנטיום 4 64 ביט 3000 גיגה הרץ עם תמיכה בUSB 1+2 + DDR2 667 כרטיס קול מובנה יציאה לכרטיס רשת SATA2 ו PCI EXPRESS בתודה ניסים עד 1000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  16. אממ זה המעבד שיש לי עכשיו: כרגע רצות לי התוכנות: Mozilla Firefox, Skype, explorer (2 תיקיות), icq (pro), windows media player, mIRC ו Photoshop אוקיי אז ככה הפוטושופ בקושי זז לי, זאת אומרת אפשר לעבוד איתו אבל הוא די איטי מה שאני רוצה לדעת זה האם AMD 3800 DUAL CORE יריץ את כל התוכנות האלה יותר טוב ואף תוכנה לא תהיה איטית אבל לא רק עם פוטושופ אלא גם עם משחקים כבדים שבזמן שאני ישחק בהם ירוצו ברקע עוד תוכנות כמו חלק מהתוכנות שציינתי וגם ברור שאני לא רוצה שזה יהיה המקסימום.. מקווה שהייתי ברור ותודה למגיבים

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by MOFRA,

האם לזכרונות יש מכפלה כמו לכרטיס מסך כי ראיתי במקומות מסוימים שכתוב שלוח אם מסוים תומך בזכרונות X8 וX16 ואם כן אז איך אני יכול לגלות איזה מכפלה יש לזכרונות שלי

• 3 תגובות
    • 412 צפיות
  18. יש לי מעבד של amd (ראה מפרט) יש לי את המעבד ביד עכשיו וכתוב עליו הרבה דברים ...באיזה שורה כתוב הסטיפינג?? השלב הבא אחרי שאני אדע מה הסטיפינג שלי אתם תגידו לי עם הוא טוב לאובר קלוק בתודה שגיא

• 11 תגובות
    • 655 צפיות
  19. שלום, פתחתי לפני כשבוע אשכול בו שאלתי מה עדיף ללא סקר וקיבלתי עזרה רבה מליאור אחראי הפורום ואני מודה לו על כך אך עדיין לא קיבלתי תשובה של מה עדיף, לכן חשבתי אולי שסקר יעזור. אשמח אם תוכלו לענות על הסקר - אם יש לך לוח אם אחר להציע גם אשמח מאוד. בגדול במחשב הזה אני עובד בעיקר עם תוכנות גראפיקה כגון פוטושופ ו 3D Studio Max לכן אני צריך לוח שיתאים לשימושים האלה. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 24 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כמה שאלות שלא מצאתי תשובה: 1. לא מצאתי אפשרות לחבר את הקונקטור של ה Audio בקידמת המארז ללוח האם אין בלוח אפשרות כזו ? 2. ברוך השם יש הרבה קונקטורים למאווררים בלוח הזה רציתי לדעת מה זה OTESFAN והאם ניתן לחבר אליו את המאוורר שנמצא מאחורי המארז ? 3. לגבי אפשרות לחבר זיכרונות ב Dual Channel ישנם 4 DIMM כל שניים בצבע שונה ,האם יהיה ניתן להשיג Dual Channel עם אתקין כל זיכרון על צבע אחר ? בדקתי בחוברת של הלוח ולא כל כך הבנתי מה זה Single rank ומה זה Double rank ,אודה לעזרתם. במידה וכדי להשיג Dual Channel אני אצטרך לחבר את שתי הזיכרונות על אותו צבע אם אני אוכל לחבר אותם יחד גם אם ארצה לחבר לזיכרונות שלי Heat Sink ?

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם חדש שקיבלתי של גיגה בייט GA-8IG1000G חיפשתי ביקורות אבל לא מצאתי! מישהו מכיא איזו ביקורת על הלוח ! אשמח אם ישאיר לינק! בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  22. Started by Royz,

שלום. אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 1 גיג כל אחד. http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6290 מה התיזמונים של הזכרון הזה? האם הוא טוב? הבנתי גם שבשביל משחקים לא חשוב תיזמונים נמוכים? זה נכון? אני גיימר כבד ועיקר הפעילות שלי במחשב היא משחקים. יש אולי זכרון יותר טוב מהסאמסונג בשביל הצרכים שלי? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by xXDevil4Xx,

רציתי לדעת איך הלוח אם הזה: A8N-SLI Deluxe אם הוא טוב או שווה לקניה (אל תגידו לי תקנה DFI רק תגידו מה דעתכם?) תנו לי ציון שלו..... וגם תתנו לי ציון על זה: A8N-SLI Premium ומה ההבדל ביניהם....

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  24. Started by DJackir,

חריץ AGP למעבדיי אינטל תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  25. יש לי את הרכיבים הבאים ddr 400, r9800pro. אני מחפש לוח שיתאים לרכיבי האלו, בנוסף שיתאים למעבד amd 64 socket 939. קיים כזה דבר? ואם כן על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים