עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rut,

לאחרונה המחשב הפסיחק לעבוד (אני לוחצת על הכפתור ושום דבר לא קורא) לאחר החלפת ספק כח והתיעצות עם חבר נאמר לי שכנראה אך לא בטוח שזה הלוח אם 1 אם זה לא הלוח אם מה כן יכול להיות הבעיה? איך בודקת מה צריכה להחליף 2. יש ברשותי מעבד מסוג אינטל 2 ג'גה הרץ שנקנה לפני כ- 6 שנים. כתוב עליו פוקסון . תחתית המעבד היא פלטה שטוחה בצבע זהב. עליה מרוחה מעין משחה שחורה. לא רשום כלום מעבר לזה. איזה לוח מתאים למעבד הזה? [br]פורסם בתאריך: 22.08.2009 בשעה 19:53:27 נ.ב אחרי שפירקתי את הלוח אם הישן. הבחנתי בכבל ירוק לבן שיוצא מכפתור ההפעלה של המחשב לכוון הלוח אם. עליו כתוב POWER LED והוא שבור. המגעים בסדר אבל הוא שבור

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by bodomist,

שלום, בפורום למפרטי מחשב נתנו לי הצעות לגבי מעבדים... האחד של אינטל: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B והאחר של AMD: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB רציתי לשאול עד כמה ההפרש בביצועים ביניהם הוא גבוה... והאם הוא שווה את הכסף (הכל בהנחה לזה שהמחשב המתוכנן נועד למשחקים)... אם תוכלו קצת לפרט לגבי הביצועים, החסרונות, הייתרונות והכדאיות שלהם אני אודה לכם מאוד... תודה מראש...

3. כותרת (בזכרונות) הבדלי מחירים של בערך 100 ש"ח ואין לי מושג מה המספרים האלה בכלל אומרים. כמו למשל G.SKILL 1600MHZ 9-9-9-24 שעולה 480 ש"ח לעומת אותו דבר בדיוק עם המספרים 7-8-7-24 שעולה 600 ש"ח... ראיתי שההבדל הוא CL, מזה? מישהו יכול לתת לי הסבר קצר?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  4. שלום אני מחפש עכשיו לקנות מחשב חדש, כל המפרט שלי פחות או יותר סגור חוץ משאלת הזיכרונות,בפורום מפרטים אני רואה שכמעט בכל המפרטים שממליצים שם שמים 800MHZ ולי הציעו חברים לקחת 1066 האם יש צורך בזה (אם זה משנה אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג בכלל) תקציב הוא לא בהכרח שיקול בעניין אלא פשוט שאלה האם זה לא יהיה סתם בזבוז

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  5. יש לי מחשב I7 מהדור הראשון עם הלוח GA-EX58-UD3R ואני רוצה להוסיף עוד זכרון (כרגע יש לי רק 4GB) הבעיה היא שאני לא מוצא זכרון שתואם לצ'יפסט שלי X58 בארץ בכלל באינטרנט. הלוח אם תומך ב TRIPLE CHANNEL ו DUEL CHANNEL הייתי רוצה לפחות 12 ג'יגה ראם (3x4 או 8X2) תודה רבה עדכון: בסוף קניתי את סט הזכרונון הכי זול שהיה בKSP וזה עובד מצויין, אפילו לא הייתי צריך להגדיר דבר בביוס והWindows ישר זיהה 16GB RAM, עזרתם לי מאוד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בגדול כמו עם הB560 יש הרבה בעיות עם power delivery וכדאי להתרחק מasrock וגיגהבייט. לעומתם MSI ואסוס נראה שעובדים טוב.

7. Started by aragon,

איך אפשר לנתק כרטיס קול ON-BOARD

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  8. להרד דיסק שלי יש לי 7vrxp ver 1 ודיסק מסוג maxtor 7200 ata 133 40 giga אבל הווידוס מזהה לי אותו רק כu dma 5 ata 100 אבל שהמחשב עולה הוא מזהה לי אותו כu dma 6 מה עושים למה האקס פי לא מזהה אותו כ133

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  9. אורח vidoe
    Started by אורח vidoe,

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BLT8G3D1608ET3LX0 מצאתי ראם ממש מהיר יש משהו דומה רק CAS7 ?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by eran131,

שלום לכם, יש לי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 32 BIT ו4 ג'יגבייט ראם . עכשיו אני לא יודע איזה נתונים צריך להזין כאן כי כל פעם המחשב מגיע ל50%-60% בזיכרון הפיזי. תמונה: איזה נתונים צריך להזין בתמונה למה נראה לי שזה לא כ"כ הגיוני מה שמופיע (תביאו לי נתונים שמתאמים למערכת ההפעלה שלי ולזיכרון הראם,מכיוון שכל המדריך הם של 512-1 ג'יגבייט ראם)

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. שלום! במסגרת שדרוג המחשב שלי קניתי מעבד I5 3450, לוח Gigabyte GA-Z77X-D3H, וזוג סטיקים נוסף של DDR3 2GBx2 1333 9-9-9-24 (דאגתי שהזכרונות החדשים יהיו באותם התזמונים בדיוק כמו הזכרון הקודם שלי). יחד עם זאת, שמתי לב שהזכרונות החדשים (Rendition) הם בתצורת Single Sided, והזכרונות הקיימים שלי (Kingston) הם Double Sided. האם הם בכלל יוכלו לעבוד יחדיו כרביעיה, על הלוח שלי, ואם כן, האם יהיה לי Dual Channel? אני יודע שבעבר לוחות אם לא תמכו בערבוב של שני הסוגים, אבל במדריך הלוח כתוב לי שבתצורת רביעיה הלוח יכול לעבוד: Four Modules: DD/SS | DD/SS | DD/SS | DD/SS ואני לא מבין איך לקרוא את זה (האם כל הרביעיה צריכה להיות זהה או שאפשר לערבב). אני מודע שהדרך הכי קלה לדעת היא פשוט לנסות, אב…

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  12. אמרתי לטכנאי שלי שישים לי 800. יש איזה יחס הכפלה שאני לא מודע אליו? גם עוד משהו, פתחתי את המארז כדי לראות מה כתוב על הסטיק[לא כתוב את הMHZ מסתבר] ושמתי לב שהמאוורר שעל הלוח[אני משער שאמור לאוורר את המעבד] לא פועל. ממש. הוא לא מאוורר.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  13. שלום רב, בלוח אם שלי (ABIT NF7) עבדתי עד היום עם 2 ספקים ישנים משורשרים שאין להם את החיבור המיוחד שיש לי על הלוח, לפני מספר ימים קניתי ספק חדש ואני רואה שיש לו חיבור שמתאים לחיבור המוזר הזה שעל הלוח (מוקף בעיגול צהוב בתמונה), הסכלתי בחוברת ורשום שם שזה 12V משהו, אין לי מושג מה זה ואשמח לדעת אם לחבר או לא לחבר לשם את החיבור, זה במקום החיבור הגדול שמתחת ?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  14. שלום לכם. אני מעוניין לקנות צורב DVD ולחברו ללוח האם הנ"ל באופן עצמאי. קישור לנתוני הלוח: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=183&l4=0&model=494&modelmenu=2 כרגע מחוברים ללוח החלקים הבאים: כונן CD רגיל WD 80GB (חיבור SATA) כונן 1.44 השאלה היא - האם אני יכול לקנות צורב עם חיבור SATA, בהתחשב בעובדה שאני מתכנן בעתיד לקנות HD נוסף (גם כן עם חיבור SATA), או שהלוח לא מאפשר זאת בשל מגבלת חיבורי SATA?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by ScreameR,

למפרט חדש שאני מרכיב.. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל, יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות היום מחשב, ואני מתלבט בין שני מעבדים, כמובן אינטל או AMD מה עדיף AMD Athlon 64 X2 6000+ AM2 או Intel Core 2 Duo E6600 לגבי לוח עדיין לא החלטתי.. אאם יש המלצה לאחד מהם אני ישמח. אנא עזרו לי, אני לא קונה עד שאחכה לתגובות, חשובה לי הדיעה פה בפורום. בתודה..

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by stingeR-,

אוקיי , חבר שלי מזמין מעבד 64BIT סוקט 754 , להתקין את המעבד לא תהיה בעיה(בסך הכל להרים את הצ'ופצ'יק ולהנחית עליו את המעבד... , עכשיו יש לי כמה שאלות , מריחת משחה טרמית , על מה אני מורח אותה (אין שם באמצע ליבה , הכל מתכת למעלה...) התקנת ההיטסינק , איך אני מתקין אותו , מכוון שלא היה לאף אחד ניסיון עם הרכבה של 64BIT(או שכן היה ואני לא יודע , אני יודע רק על אבנר שהרכיב) אנא פתחו את עיניי , תודה לכל התגובות.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  18. איך אני יכל לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיסי זכרון? יש דרך לבדוק את הטמפרטורה של הזכרונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  19. מדובר בגירסאות הקרות של המעבד לכן לא ניראה לי שתיהיה בעית קירור ואפילו עם תיהיה מקסימום אני יקנה קירור טוב. ועוד פעם המעבד מיועד לצורך גיימינג ויהיה נהדר עם יענו אנשים שיש להם תמעבדים האלה. איך המעבדים בשעות עומס רב,מי מבין ה2 יותר אפקטיבי מבחינת עלות תועלת מחיר ?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  20. המחשב שלי בסטוק ללא OC ולא נגעתי בשום מתחים.. פשוט ראיתי כמה אשכולות שאומרים שעדיף לא להגיע ל 1.75 V ואצלי הוא על 1.8. והטמפ כ35 במנוחה ו40 במאמץ.. האם זה בסדר..? תודה! ועוד משו .. איך זה הגיוני שיש לזכרונות שלי (ג'נרי) תזמונים של 2-2-2-5? הזכרון: SDRAM PC3200

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  21. Started by o.k,

שלום לכולם!!! במחשב שברשותי יש זכרון של 256MB אבל כאשר אני נכנס לתוך הנתוני מערכת או.... לתוכנת אוורסט רשום לי שיש לי רק 191MB מישהו יכול להסביר לי למה ???? תודה...

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  22. Started by haimiko84,

שלום חברה, כתבתי לא מזמן על אפשרות של נפילה במהירות של הזכרון, אם יש 4 סטיקים. אני חפשתי את הנושא ולא מצאתי, ולכן אני פותח אחד חדש. ובכן, קבלתי את הזכרונות החדשים. היו לי 2 סטיקים של 512 וקניתי עוד 2 של 512. כל ה-4 הם אותו דגם, אותה חברה. ממש אותו הדבר. בנושא הקודם הייתה אפשרות שהלוח אם אכן ישמור על 400MHZ מהירות, אבל לאחר ששמתי את ה-2 סטיקים הנוספים, זה ירד ל-158MHZ זאת אומרת, 316MHZ. יש לי כרגע 2 ג'יגה על 316MHZ ו-CL2.5, האם זה בסדר? לא אמורה להיות בעיה? קצת פרטים טכניים- AMD 4200+ X2 Toledo GigaByte GA-K8A Pro-SLI SuperTalent 512X4 400MHZ DDR Dual Channel תודה רבה, חיים.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  23. איזה לוח יותר טוב............ga-7vrxp או ga-7zxr או ga-8irx???????

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Ameralis Zaiir,

המעבדים של אינטל עובדים בסוקט 423 478 וכד' אבל לסוקט A יש מספר גם לא? מישהו יודע מהו?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by XqGEX,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת לוח אם חדש יש לי מעבד Q6600 כרטיס מסך 8800GT המחשב משמש בעיקר למשחקים.... הלוח הקודם שלי (STRIKER EXTREME) שבק חיים... יש לי מערכת קירור מים למעבד כרטיס מסך (וגשרים/מוספטים ללוחות מסדרה ASUS 1) אני מעונין לעשות למחשב OC לסביבות ה 3.2 -3.4 אני מוכן להשקיע עד 1,600 שקל אבל רצוי שזה יהיה פחות... אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח אם... יוגב

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.