עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zx12rr,

UNIFOSA,EUDAR,Princeton קישורים לחברות 1. www.princetonusa.com 2. www.eudar.com.tw 3.www.unifosa.com.tw סורי על הבורות אבל נתקלתי בחברות האלה רק היום. וסתם רציתי לדעת לידע כללי איך החברות האלה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by alia,

האם כל כרטיס מסך pci-e יעבוד על הלוח? הלוח מיועד למחשב ביתי שימושים פשוטים-לא משחקים כבדים-ומעבד p d-805 תודה http://www.asrock.com/product/775i945GZ.htm

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  3. קניתי לפני כמה חודשים לוח אם של אסוס P4P800SE הבעיה כאן שהחנות שקניתי מימנה ניסגרה אחד שמוכר גם לוחות אם של אסוס אמר לי "אתה צריך לחפש את המספר של ספק של אסוס ואז יחלפו לך את הלוח" מישהו יכול לעזור לי בכך יש לי 3 שנים אחריות בסך הכל עבר 3 חודשים אני מחליף אותו בגלל שהקול שלי לא טוב. תודה ענקית מראש.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by epiknx,

שלום רציתי לשאול עם למישהו מחברי הפורם יש מושג איפו אפשר לקנות את הדבר הזה בארץ. אני פשוט חייב להשיג אותו . אתר:http://www.via.com.tw/en/products/mainboards/motherboards.jsp?motherboard_id=470

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  5. לצד חשיפת ארכיטקטורת ה-Zen 2 קיבלנו טיזר עבור Rome - הדור החדש של מפתחת השבבים האדומה לשרתים שיכפיל את מספר הליבות הזמינות בלוח אם ויוכל לספק שיפור של עד פי 4 בביצועים במקרים מסויימים לכתבה

6. יש לי כרגע את ה2GB DBT של GEIL במהירות 800MHZ השאלה היא האם להוסיף עוד 2GB? זה ישפר משמעותית את הביצועים? והאם שווה לשדרג את הוינדווס שלי מאקספי לויסטה בשביל זה? הלוח אם שלי עצמו לא תומך ביותר מ4GB ככה שאני כולה מרויח ג'יגה על השדרוג.חוץ מאלה המחשב שלי די בסדר: msi 8800gt oc וquad 8200.שוב השאלה היא כמה שדרוג הזיכרון יעזור לי עם משחקים?וכנל לשדרוג המערכת?אם אין הבדל משמעותי אולי עדיף לי להוסיף רק ג'יגה ומקסימום אחר כך להוסיף עוד אחד.(יש לי 4 סלוטים בלוח אם ורק כרטיס אחד של 2GB)

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by johny,

אני מתקשה להבין את נושא מהירות אפיק BUS הזיכרון מול מהירות אפיק הלוח FSB. אני רואה על לוחות שרשום שהם עובדים ב 800MHZ FSB. גם המעבד עובד במהירות דומה. אז למה על הזיכרונות התואמים רשום הם עובדים במהירות 400MHZ? מה זה עוזר שהמעבד עובד במהירות כפולה מהזיכרון... הרי הזיכרון יאט את כל התהליך. אשמח להסברים. תודה.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  8. צריך להוציא אותו כשמחברים את המעבד או לא?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  9. Started by yamamoto,

יש לי מחשב ישן עם תושבת 775 ועליה מעבד E6600 לאחרונה אני צריך הרבה יותר כח מהמחשב וגיליתי שלמעבדים בתושבת הזו יש שוק חזק בסביבות 200-250שקל אפשר להשיג את המעבדים הבאים: Q6600 8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz Q8200 4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz Q8300 4M Cache, 2.50 GHz, 1333 MHz איזה מהם הכי חזק?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by a-gold,

יש לי פנטיום 4 3 ג'יגה פרסקוט (775) 512 מגה זיכרון DDR2 ולוח של אינטל עם צ'יפסט 915. השימושים שלי במחשב הם רק אינטרנט מוסיקה דברים רגילים,לא משהו מיוחד וכבד. ואני מתלבט אם להוסיף עוד 512 מגה זיכרון או לחכות חצי שנה ולשדרג לוח+מעבד+זיכרונות???? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by Joe_s,

מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין סוגי הזכרונות השונים? (SDRAM, RDRAM, DDR) וכו'? תודה עריכה של athlon: Joe_s, היות ואתה משתמש חדש הנושא שלך לא ננעל(אלא נערך), אך להבא תשתדל לבחור כותרת שתורמת להבנת השאלה שלך, והשתדל להמנע מכותרות מסוג זה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי : amd aTHLON xp 2000 DDR 256 333 MHZ GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA GIGABYTE-7VRXP REV 2.0 וכל הדרייברים אצלי מעודכנים וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500! וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm! המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר! ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz ! ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!! וגם ב- 3dm…

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  13. שלום רב, רציתי להוסיף למחשב HTPC שלי דיסק קשיח ומסתבר שהלוח אם שלי לא תומך יותר מ - 2 דיסקים קשיחים ולכן נאלצתי לוותר על הכונן דיסקים. הלוח אם שלי הוא: GA-73PVM-S2H אני מחפש לוח אם עם תמיכה בכמה שיותר דיסקים קשיחים. מה שכן, הבנתי שבלוח אם שלי יש מעין כרטיס מסך מובנה שמאפשר לי לצפות בתכני HD והחשש שלי הוא שלוח אם חדש לא יאפשר לי. התקציב הוא עד 500 שקל בשאיפה לפחות. תודה מראש

14. Started by Y.R,

שלום זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה... קוראים לי יהודה ואני בן 17 (שואף יותר לכיוון ה18) מירושלים, רמת ההבנה שלי במחשבים מסתכמת בערך באיפה הכפתור שמדליק אותו ושאם עולה עשן כדי לקחת אותו לטכני... אני מקווה להבין יותר בעזרת הפורום הזה מאחר שהמליצו לי עליו בתור מקדם רציני ומקצועי בידע ולנושא עצמו (אני לא בטוח אם זה מתאים דווקא לפורום הזה אבל לא מצאתי אחד שנראה יותר נכון), אם הבנתי נכון בעצם כול הרעש שאני שומע מהמחשב בא מהמאווררים. יש לי שתים עד כמה שאני יודע (זה לפחות מה שאני רואה כשאני פותח אותו... חחח) המחשב שלי לא מרעיש במיוחד, אבל רציתי לדעת אם יש למשהו עצות איך לגרום לפעולה שקטה יותר שלו, בנתיים אני טיפה נושף על המאווררים מדי פעם כדי שלא יצטבר עליהם אבק תודה מ…

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  15. הרצתי חיפוש כי משום מה זכרתי שהיה כאן ת'רד בנושא, אבל לא מצאתי אותו. השאלה היא: יש לי לוח אם Gigabyte GA-965P-S3. עד כמה שידוע לי, יש לו שני revים - 1 ו-3.3. איך אני יודע איזה מהם יש לי? רק פתיחה פיסית של המארז, או שיש תוכנה שיכולה להציג את זה?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

אז המעבד הוא SEMPRON 3000 בסוקט 939 והלוח אם GA-K8NF-9 הבעיה היא שהוא מזהה את המעבד כ200 מגהרץ....משמע...בלי המכפלה שלו... מה קרה?...איך מסדרים את זה?...CRL COMS לא עבד... ובאותה נשימה....המחשב לא מזהה את הHDD של WD 40BB... שהוא עובד לי במחשב השני...

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  17. Started by Moo,

אני רוצה להוסיף עוד 256MB זיכרון למחשב יש לי כרגע TRANSCEND 256MB 333 אם אני יוסיף 256MB 400MHZ זה יוסיף משהו לביצועים?? או שזיכרונות חייבים להיות תואמים 333MHZ? יש לכם המלצה לזיכרון איכותי לא יקר? תודה!

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by sxs,

אני קצת לא מעודכן מבחינת לוחות אם לAMD, רציתי לדעת מה הצ'יפסט הכי מהיר כיום, ואיזה לוח שמבוסס עליו הכי טוב ושניתן לקנות אותו בארץ ?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by no nick,

1. המעבדים צורכים לוח שונה או שכל לוח שמתאים לרגיל יפעל גם על סלרון? 2. מה עדיף מעבד 266mhz פנטיום או 450mhz סלרון, ואל תגידו לי ללכת על משהו חזק כי זה מעבדים שיש לי ואין לי כסף להשקיע.. תודה!

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  20. לכל סוג? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מתכנן על מחשב חדש עכשיו, שהולך להיות עם P4 2.4C, אני מתכנן OC ל-3 או 3.2.. תלוי ביציבות\חום.. לצערי אין לי מושג בזכרונות.. אני יודע אבל שכדי לקבל שיפור בביצועים של DUAL DDR, עדיף להשתמש בשני סטיקים של זיכרון במהירות שמותאמת ל-FSB של המעבד.. השאלה שלי היא אם אני מתכנן את האוברקלוק, נניח ל-3 כי אני בספק שאני יגיע ל-3.2 ביציבות טובה וחום סביר.. איזה זיכרון יתאים לי? 3200, 3500 או 3700? האמת היא שהמחשב שאני מתכנן כבר יוצא לי קצת יקר, אז אני מחפש זיכרונות במחירים סבירים. אני לא רוצה להתקמצן על משהו חשוב כמו זיכרון, אלא לקנות משהו באיכות גבוהה שלא עולה יותר מדי.. מה שנקרא BANG FOR THE BUCK..

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by netanel38121,

האם זה המחירים של מרובעי הליבה? מחיר כולל מע"מ: 5565 ¤ INTEL CORE 2 EXTREME PROCESSOR S775 2.66GHz(QX6700) - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX מחיר כולל מע"מ: 3107 ¤

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by snird,

ממה שראיתי פה בביקורת הם ממש חזקים.... אבל גם המחירים ביחד איתם בשמים ועל זה יוסיפו גם המחירים של לוחות האם התואמים בטח. השאלה שלי היא האם AMD מתכוונת להתחרות במעבדים האלו? האם יש לה כבר איזו תוכנית נגד? אני אשמח מאוד לתשובה (: תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by zsela7,

שלום, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי וחשבתי על לוח אם של חברת GIGABYTE GA-965P-DQ6 עם מעבד Intel Core 2 Duo E6600. רציתי לקבל תגובות על הלוח אם הזה מימשהו שקנה אותו או מכיר אותו וגם לגבי המעבד. האם השילוב של שניהם הוא מוצלח וטוב ובנוסף אשמח לדעת אם בעבר נכתבה ביקורת ללוח האם הזה באתרכם (אם אפשר קישור לכתבה). תודה.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by munkon,

שלום לכולם. אני חייב עזרה. אני מתכוון לקנות את החלקים הבאים למחשב חדש. פשוט צריך אישור מכם - האם החלקים תואמים אחד את השני או שיש להחליף משהו.. אני די בלחץ מזה, אז אשמח לכמה שיותר תגובות וכמה שיותר מפורטות.. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ¤574 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤358 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1706 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 461 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.