עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הנה משהו שמצאתי ברשת שיכול לעזור להמון אנשים שמעוניינים לקנות את "ה"מעבד בישבילם....(הקובץ מצורף בסוף העמוד) ישנם המוני סטפינגים לאינטל, אני לא מדבר על הSLB9K וכל אלה למינהם , משום שישנם תחת זה המון סוגי סטפינג. בקובץ הבא אתם תראו את המעבדים E7200,E8200,E8300,E8400,E8500,E8600 ואת כל סוגי החבילות הקיימים ומהו התדר שאליו הוא הגיע עם המינימום מתח. ככה תוכלו לדעת עם איזה סטפינג תגיעו יותר רחוק. אני בדיוק לפני קנייה אני יודע שזה ממש עוזר לי אז אני מאמין שגם לאחרים זה יעזור. רק כאלה שרוצים להגיע לOC טוב עם כמה שפחות מעלות ומתח. את בטח שואלים היכן אתם יכולים למצוא את המידע על כך? ת: על גב הקופסא או על המעבד עצמו. דוגמא לכך בתמונות שמצורפות. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  2. הלוח הוא: ?939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E? הוא באמת יותר כדי מ?AMD GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)? תודה,

• 19 תגובות
    • 951 צפיות
  3. אבא שלי טוען שהוא קרא איפשהו על זה,מישהו שמע גם על הוזלה קרבה במחירי הזכרונות?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  4. Started by wooda,

מישהו שמע על הזיכרונות של DIGMA? ואם כן, אז הם טובים?

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by Gil28,

איך הוא ב-OC ואיך הוא בכלל?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  6. וזה המפרט שלו: Features Form Factor ATX Compatibility PC Chipset NVIDIA nForce4 Compatible Processors AMD Athlon 64, AMD Opteron Front Side Bus Speed 1000 MHz Technical Features Integrated Input/Output Ports USB 2.0 x 6 RJ45 Lan Port x 2 FireWire (IEEE1394a) x 2 Serial Port x 1 PS/2 Mouse x 1 PS/2 Keyboard x 1 Parallel Port (ECP/EPP/SPP) x 1 Floppy Port x 1 Expansion Slots PCI Express x16 x 1 PCI x 4 PCI Express x1 x 2 RAID Support JBOD Support SATA RAID 0 SATA RAID 1 SATA RAID 0+1 Storage Controller Type(s) Serial ATA II x 4 Processor Socket Type Socket 939 Max supported CPUs qty 1 Memory Memory Type DDR SDRAM Number of Memory Slots 4 x DIMMs …

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by liorY1989,

לוח אם INTEL PearlCreek DG31PR http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=508 יכול להמליץ לטוב/לרע? ומה עדיף, זה או Gygabyte GA-P31-ES3G? מה ההבדלים העיקריים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  8. לא ברור לי אם זה טעות או שיש מעבד כזה, כי אני לא נתקלתי בדבר כזה. אני יודע שיש צ'יפסט כזה, אבל יש גם מעבד כזה? מישהו מכיר?

9. קניתי מהיבואן שלי לוח ABIT + מעבד OB ב 500 ש"ח באתר היבואן היה רשום לוח K7 462 ומעבד 2800 XP 462 עשיתי הזמנה וביום שקיבלתי את הלוח והמעבד דיפדפתי בחוברת של היצרן MB והיה רשום על הקופסא ובחוברת תושבת 563 ! CPU OB ועל המעבד היה רשום " 2800 CPU MOBILE " מישהו שמע על הלוח הזה ? (תושבת 563 ) הקטע שהמעבד בכלל של נייד בקיצור סלט. < טוב 499 ש"ח :'( > *אולי הלוחות הישנים עם המעבדים שבאים OB הם 563 ? ה "XP" או ה "SEMPRON" הם בעצם MOBILE ובגלל זה הדיל נורא זול *AMD לא השתבחה אף פעם בייצור של ניידים ובטח ובטח ב CPU שלהם לעומת אינטל סנטרינו וכו'. **אה שכחתי לספר על כל רכישה של לוח ומעבד נתנו לי מערכת הפעלה ME חינם מי שרוצה WIN ME חינם אני מוכן לתת לו לא עובד עם זה (…

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by Joe Blow,

האם הזיכרון שווה משהו (DDR400) או שללכת על samsung וזהו? תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  11. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DDR2-1GB-KR&cart=1142309402720720〈=heb מחיר טוב אבל אין לי מושג על החברה ועל הסדרה מישהו יכול לעזור ?

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by DOR_2911,

??

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by Vortex,

LCTP? או LTPC? או משהו בסגנון? תודה!

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  14. אני מתכוון לקנות מחשב מבוסס Q6600 בימים הקרובים. האם כדאי לחכות עוד כמה ימים בעקבות כניסת הפנרין והפנום ? יש איזה שמועות בנושא ירידות מחירים צפויות ?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by stingeR-,

טוב , הלכתי אתמול לקנות לוח+זיכרון+מארז+מעבד מKSP ולקחתי לוח 8rda3 ועכשיו שאני מסתכל על הקופסא וגם בדגם הוא רושם של שהדגם של הלוח הוא EPoX 8rda3I ההבדלים היחידים ששמתי לב אליהם זה שללוח הזה יש DUAL DDR וNFORCE 2 ULTRA 400 ולא SPP מה יותר טוב בלוח הזה חוץ מהCHIPSET ? הוא עלה לי 470שקל

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  16. אני מחפש את זה בנרות! אני מעוניין להרכיב מערכת SFF/BAREBONE מבוססת Ci7 אבל אני פשוט לא מוצא לוחות אם כאלה. תודה מראש, אוהד.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Princeton www.princetonusa.com SpecTek http://www.spectek.com/ מישהו יודע איזה צ'יפים יש על הזכרונות האלה, או פרטים אחרים עליהם... כי אני חיפשתי ולא מצאתי... כעקרון אני מתעניין בסטיקים של 512MB אני יודע שהזכרונות האלה מאוד זולים יחסית... וכנראה בהתאם הם גם לא ממש מוצלחים...

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by galala,

אם כן ואם לא(???) אז הינה לכם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. http://www.tomshardware.com/2007/05/04/which_is_the_best_mainstream_cpu/page11.html רואים בהבדל משמעותי שמעבדי AMD עדיפים במחיר ובביצועים על מעבדי INTEL למשתמש הממוצע וההפתעה הכי גדולה היא שהתכנולוגיה המיושנת של AMD מבזבזת םחות חשמל וצורכת פחות WATS דבר שהייה נראה לא הגיוני ... תיתווכחו עם תום ;D

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  20. לא קבלתי חוברת על הלוח של המחשב שלי משהוא יכול לעזור? יש לי לוח של אינטל Intel gribaldi 845g

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  21. ........... תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. מישהוא יכול להסביר לי אחד ולתמיד איך אני מחבר את המיקרופון והרמקולים דרך ה F_AUDIO אין לי את החיבור המיוחד אבל אני רוצה שתגידו לי איך מחברים את החוטים ללוח כך שזה יפעל יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP1.1

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  23. טוב אני רואה פה המון דיבורים על סוקט כזה ועל סוקט אחר. אז אני אשמח אם תבהירו לי את התמונה . . . אם יש לי נגיד סוקט 478 אז זה אומר שהמעבד שלי לא יתאים ללו אם בעל סוקט אחר? איפה ההבדל בלוח או במעבד (או בשתיהם ..) ? ככל שהמיספר יותר גבוהה זה יותר טוב? ? על מה זה משפיע ביכלל?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by snik,

אם משהוא מכיר או יכול לחוות את דעתו אני מעוניין בלוח טוב ל AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/index.php?S_ID=10 אשמח לקבל חוות דעת עבור הלוחות של BIOSTAR (פשוט הם זולים) תודה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.