עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם צריך חוות דעת על הלוח אם הבא: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5G41CM_LX/ האם הוא יהיה יציב באוברקלוק בינוני? של אינטל e5200 תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  2. הי, המשחב שלי משמש בעיקר לקידוד וצפיה של וידאו בFHD, אבל יש איטיות בקידוד, שבין היתר מקשה גם על השימוש הפשוטים יותר של המחשב (גלישה באינטרנט וכאלו). המפרט שלי: e6550 @ 2.33 GHZ 4mb 2GB DDR2 667MHZ gigabyte gap35ds3l והשאר לא משנה לקידוד וידאו... האם הוספה של ראם/ אוברקלוק קל למעבד יפתרו לי את בעיית האיטיות בזמן קידוד כשאני עושה שימושים פשוטים אחרים באותו הזמן? עד כמה צריך לשדרג כדי להמהיר את הקידוד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. האם מעבד OEM הוא פחות טוב או שזהו בדיוק אותו אחד רק בלי קירור ?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היתה כתבה כאן, במדור חדשות, שדיווחה על עיכוב במועד ההשקה של מעבדי בולדוזר, הכותב הוסיף עוד מעבר לאייטם החדשותי את הפסקה הבאה: להלן תגובתו של מנהל שיווק של מעבדי השרתים ב-AMD (לקוחה מהודעה בפורום אחר) ע"פ מילותיו "client" הכוונה למעבדי דסקטופ.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by oded6188,

הזמנתי לפני שבוע מפנדה מחשבים מחשב... הלוח אם: Asus P4C800 Intel 875P זיכרון: Kingston 256MB 400Mhz PC 3200 C2.5 - שני סטיקים... כמה ימים אחרי ההזמנה הם התקשרו אלי והציעו לי להחליף את הזכרונות של Kingston בזכרונות של PQI: PQI 256MB DDR 400MHz PC3200 Black 2.5-3-3-7 - שני סטיקים. - זה מה שהם הציעו לי... הם אמרו שהזיכרון הזה נותן בידיוק את אותם ביצועים כמו ה Kingston, ושבסה"כ אני יחסוך לי 300 שקל. אני דחיתי את ההצעה בגלל שאני לא יודע באמת מה עומד מאחורי הדברים שלהם... יכול להיות שהם מנסים להיפטר מהזכרונות של PQI כמה שיותר מהר... יכול להיות מיליון סיבות... בקיצור - בסוף לקחתי את הזכרונות של קינגסטון כמו שמצויין בהתחלה... עכשיו מה הבעיה? "פתאום" אין להם במלאי את הל…

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  6. בבקשה לא לנעול,לא מצאתי תשובה בת'רד על צ'יפסטים,זה נכון שלוחות עם צ'יפסט 945 יהיה עידכון ביוס והם יתמכו במרובעי ליבה? תודה רבה לעונים!!!

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  7. Started by seladlev,

מחפש לוח אם שיתמוך במעבד פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ עבור המחשב של ההורים שלי תקציב מקסימלי של 230 ש"ח צריך להיות full atx ולא מיקרו חובה כרטיס מסך מובנה חובה אחריות 3 שנים תודה לכל העוזרים[br]פורסם בתאריך: 28.09.2008 בשעה 14:10:40 שכחתי לציין גם שאני צריך חיבור ide בלוח האם

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  8. Started by lox,

hi im buying a new pc and i want to know wich procecor is best for gaming and a good motherboard for this procecor please and thank you ;D

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tom_k85,

איזה ציפ יש לזיכרון הזה?: OCZ EL Platinum Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Memory

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by mosh131,

‏P5P43TD Pro s775 1333Mhz, Intel P43, DDR3 1333, ??? דחוף ועם אפשר לפרט ... תודה מראש משה

11. שלום לכולם קיבלתי הצעה להחליף את המערכת שבחתימה למערכת מבוססת אינטל: מעבד פנטיום 4 B - באס 133 512K נורטווד 512 מ"ב זיכרון הלוח אני עדיין לא יודע איזה אני אקבל (כנראה לוח פשוט יותר ממה שיש לי) כל שאר החלקים ישארו אותו דבר. מה לפי דעתכם עדיף? פנטיום 4 2.4 או AMD אתלון XP 2500+

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by barhanin,

לפני חודש קניתי את המחשב שלי e8400 ASUS P5QL pro gigabyite 9800GT 512 PCI-X 2.0 4G DDR 2 800MHZ (2x2G עכשיו למרות שיש לי 4 G זיכרון במחשב בכל מקום זה מראה כאילו יש לי רק 3.3 או 3.25 מדוע? תודה

13. Started by MATTAN,

היי מה קורה אחים שלי יש לי מעבד p-4 1.6 ואני צריך בשבילו לוח אם טוב וזיכרון טוב לאוברקלוק הסוקט של המעבד הוא 478 תודה לעל העוזרים נ.ב (לא לענות על הסקר יש בעיה באתר שלא מאפשרת לשלוח הודעות בלי סקר )

14. טוב לסכם באמת באופן מלא ונרחב. היום לאחר מספר שיחות לא מבוטל עם כמה וכמה גורמים שאני מכיר בחברות שונות בעולם הגעתי למסכנה אחת שתסכם הכל . אם לפני כמה זמן אנשים שרצו קנו כריס מסך בחנות א ולוח אם בחנות ב היו מרוצים , אין זה המצב היום ! לא ניתן להתיחס בזילזול או בעיורות לבעיית התאימות של חלק\כל כרטיסי G4 MX AND TI לחלק\כל לוחות האם המבוססים KT333 אן KT266A (למרות שזה הרבה יותר נדיר). אני ממליץ בחום לקנות את הרכיבים הנ"ל באותה חנות כך שאם תיוצר בעיה מסוימת יחליפו לכם את הרכיב. אם תקנו בשתי חניות יכול להיוצר מצב שכל חנות "תאשים" את הרכיב של החנות השניה. מצד שני אם תקבלו הבטחה שהחומרה תתאים לכם (לחומרה הקימת ) אז אין חשש. שורה תחתונה - בעית האי תאימות קימת בכל הלוחות ללא אפשרות…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. האמנם?

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by CoolOne,

ללוח P5ND2-SLI Deluxe של ASUS, יש מה שהם קוראים לו "Fanless Design". רציתי לדעת עד כמה הדבר הזה אפקטיבי?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  17. אינטל פירסמה היום את צריכת החשמל של מעבדיה לשנת 2007 במפת הדרכים החדשה שלה. יש דגש על מעבדי ה Conroe L התקציביים שאמורים להחליף את מעבדי ה Celeron D, כאשר המעבדים החדשים יצרכו רק כ-35W -כמעט חצי מצריכת החשמל של ה Celeron D מבוסס ארכיטקטורת ה Net-Brust בעוד שהביצועים גבוההים יותר. לפי מפת הדרכים החדשה מעבדי ה Conroe L יצאו במהלך הרבעון השלישי של השנה בשני הדגמים הראישונים, Intel Celeron 430 ו Intel Celeron 440 כשלשניהם יש 512K של L2 Cache, ה FSB עומד על 800Mhz ומהירות של 1.8Ghz ו 2.0Ghz בהתאמה. מעבדים אלא נשארים בתהליך ייצור של 65Nm אך אודות לארכיטקטורה החדשה צריכת החשמל לא עוברת את קו ה 35W. מה לגבי המעבדים המרובעי ליבה של השנה החדשה? המרובע ליבות Q6600 שאמור …

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by exquisite,

I can`t find where i can change the command rate from 2T to 1T HELP! :\

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  19. שלום לכולם, ברשותי לוח אם מבית INTEL, דגם DG965RY וכן מעבד Intel Core 2 Duo E6300 - נקנו לפני שנתיים וחצי. ברצוני לשאול האם כדאי לי לשדרג את המעבד לE7200/E7300 והאם ארגיש שינויי משמעותי בביצועי המחשב. אשמח לתגובה מהירה, לירון.

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  20. כמו בכותרת תודה .

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by daniel0089,

אהלן אני מחפש זכרונות DDR2 בקיט של 1GB כל סטיק עם 800MHZ וCL4. חשוב שהמחיר לא יהיה יקר (עד 200). עוד שאלה. יש לי צוואר בקבוק כרגע (המפרט בצד)? אם כן מה הרכיב שגורם לזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי 4 סטיקים של RAM, כל שניים מהם זהים (זוג של corsiar וזוג של OCZ, כולם באותן מהירויות וCAS). ממה שקראתי באינטרנט בנוגע לדגם הספציפי של Corsiar שיש בידי, הם עושים בעיות מתחת למתח 2.1V (צריך לשנות ידנית בביוס, רוב הלוחות לא שינו את זה כשההגדרות הVoltage על Auto). מתעוררת השאלה, אם אגדיר בביוס ידנית 2.1V לRAM - אילו השלכות יהיו לגבי הזוג של OCZ, שאינו צריך 2.1V? כלומר, יותר מידי voltage מזיק? אם כן, האם אפשר לגרום רק לזוג של Corsiar לקבל יותר וולט, ואם כן איך? (אולי לפי הסטיק בו הם יושבים) תודה

23. כתבה לא רעה של Tomshardware ! כל מיני טיפים פלוס הרחבה על משחק עם הגדרות זיכרון. http://www.tomshardware.com/2006/01/04/bios_from_a_to_z/ תקראו ותהנו

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  24. נתקלתי בבעיה מוזרה: ניסיתי להוסיף זיכרון 1GB ללוח במחשב ישן (Msi PM8PM-IL). הזיכרון הקיים היה Ceon DDR2 512MB 533Mhz וביקשתי להוסיף Kingston DDR2 1GB 533Mhz. בהתחלה הזיכרון לא זוהה בביוס וגם לא בחלונות (רק דרך CPUZ או EVEREST אפשר היה לראות שקיים סטיק זיכרון נוסף). ניסיתי איתחולי ביוס, הגדרות ידניות ומה לא. To make a long story short המחשב זיהה לפרקים את ה-512 ולפרקים את ה-1 ג"ב אך לא את שניהם, למרות ששניהם היו בפנים, ופעמים רבות המחשב פשוט לא עלה ועשה ציפצופים ארוכים. אחרי מספר ניסיונות לא מבוטלים, רק ה-1 ג"ב מזוהים אך שני הסטיקים בפנים. מה הבעיה פה? האם אפשר לפתור את המצב כדי שיזוהו 1.5 ג"ב מלאים?

• 9 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.