עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Wood-Elf,

אני מניח שראיתם את החדשה על הזכרונות החדשים... מה אתם חושבים עליהם? יהיה שווה את הכסף? ובכלל, כמה הם יעלו נראה לכם? אני שוקל לקנות זכרונות חדשים, ואני לא יודע כמה כדאי להשקיע בזכרונות... כרגע יש לי של GeiL 512 PC3200, מהסדרה הרגילה שלהם (לא הדראגון או מה שזה לא יהיה, לא זוכר כבר... אני רק זוכר שבסוף החלטתי לקחת תרגילים).

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. עד 2000 שקל - ברור שעדיף פחות - איזה יצרן ודגם נחשב טוב ? יש כל כך הרבה אפשרויות....... PDP PDC2G3200LLK 2GB (2*1024MB) DDR 400MHz Patriot Dual Memory ? Corsair TWINX2048-3200 2048MB (2x1024 ? CORSAIR XMS 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) ? Twinmos 1024Mb DDR 3200 *2 ? זול בהרבה מהאחרים..... ועוד הרבה אופציות..... GEIL PQI OCZ וכו' וכו' OC מתוכנן - כן אבל לא רציני. אשמח לשמוע.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by go_go,

אמנם זה ביפנית,אבל אפשר להתרשם ולהבין(מהתמונות) AMD FX-60 DC http://www.pcpop.com/doc/0/115/115909.shtml

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  4. אני לא אזכיר חברות כי חשוב לי שההודעה הזו לא תימחק. כל המידע שמצוין פה מגיע מפירסום של היצרן עצמו. קרוב משפחה שלי קנה פנטיום 4 במהירות 3.6 במחיר מאוד טוב (יותר מדי טוב) אבל חלונות מתעקשת שזה סלרון 7.1. יצרן לוחות סיני מפרסם למכירה לוחות "משופצים" מדגם KINGJET, לוחות עם מעבדי סלרון שעברו "שיפוץ" לפנטיום 3.6. הלוחות והמעבדים שונו כך (לפי הודעת היצרן עצמו) שעל המעבד הוחלף הכיתוב וכאשר המחשב עולה (BOOT) מופיעה הודעה כי זהו פנטיום 3.6. ישנה רק בעיה אחת עם "השיפוץ", חלונות רואה שזה סלרון והיצרן מספק CD ובו טלאי מיוחד שמשנה את שהמערכת מציגה למשתמש. תוכנת זיהוי המעבדים של אינטל ושאר תוכנות זיהוי המעבדים מדווחות כי זהו סלרון. אז אם חברה מסוימת בארץ מציעה לכם מעבד 3.6 במחיר מא…

• 70 תגובות
    • 7.3k צפיות
  5. אני רוצה לשפר קצת אתה המחשב המפרט: P4 2800 MOBO: P4P800 Deluxe תומך ב Dual DDR G.card: R9600Pro 256mb 256x2 Dual ddr אני חושב שזה על dual :-\ איך בודקים? חיפשתי ב aida מידע על הזיכרון: Memory Module Properties Serial Number None Module Size 256 MB (1 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency 3.0 (5.0 ns @ 200 MHz) 2nd Highest CAS Latency 2.5 (6.0 ns @ 166 MHz) Memory Device Properties Form Factor DIMM Type SDRAM Type Detail Synchronous Size 256 MB Total Width 64-bit Data Width 64-bit …

• 12 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by dark_b0y,

שלום האם יש למישהו נסיון עם זכרונות KINGSTON VALUE CAS3 על הלוח DFI ULTRA D ? האם יש להם בעיה עם תאימות בעבודה בDUAL CHANNEL? האם הלוח באמת "שונא" זכרונות VALUE ובמיוחד זכרונות של KINGSTON ? למי ששואל הדגם שיש לי הוא KVR400X64C3A/512 תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by comablack,

האם לוח של ddr2 תומך אחורה בddr רגיל? תעשו לי טובה רק מבינים שיענו

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  8. הסיבה שאני שואל היא שקיבלתי לאחרונה תגובות קוטלות עליו. שהצי'פסט שלו גרוע ושבכלל הוא ממש לא מצדיק את המחיר שלו. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 506 צפיות
  9. Started by Bartleby,

מה הזכרנות המהירים ביותר שהלוח הזה יכול לשאת? אני יודע ש-DDR 2 לא נתמך כי זה AMD. אבל מה ה-DDR 1 הכי מהיר שהלוח הזה תומך בו? ומה ה-DDR 1 הכי מהיר שקיים בכלל? תודה.

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  10. האם יש דרך לשנות את זה? אני ראיתי בדף של הלוח אם שלי שכאשר יש שני זכרונות אז הם עובדים על 300MHZ אז למה אצלי עובד על 200? ואיפה בלוח אם אני משנה את זה(חיפשתי ולא מצאתי מקום לשינוי של זה) דרך אגב הלוח שלי הוא DFI NF3 250GB תודה

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  11. Started by redbull52,

היי, איך אני בודק כמה סלוטים של זיכרון יש לי במחשב? ומאיזה חברה הזיכרונות שיש לי כרגע במחשב? אבל בלי לפתוח את המחשב. אני יכול לבדוק את זה מהתוכנה everest? תודה!

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  12. יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4 1.7 ג'גיה הרץ...היא יחסית ישן סוקט:775 עכשיו השאלה שלי היא אם הוא תומך בזיכרון SDRAM והאם הוא תומך במעבד של ASUS 133 ויש לי עוד שאלה...יש כזה דבר סוקט: 622?? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  13. האם ASUS PLD 945 DELUX הוא המקביל של 6594 Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Motherboard with firewire ו-MSI945P מה הכי טוב ל-AVID

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  14. Started by kinggil,

תודה ח'ברה.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  15. Started by Bartleby,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=11053 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=9511 מה ההבדל ומי מהם יותר חזק? שאלה נוספת: ראיתי שבמפרט שלהם (שכתוב בעמודים שצירפתי) כתוב: "טמפ' מקסימלית: 65" למה הכוונה? לטמפ' המקסימלית המומלצת?

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  16. Started by DeeKay,

נגיד ומדובר במשחקים, עדיף 64bit או dual core? סתם להשוואה, מה יותר טוב: P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE או P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit ?

• 13 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by icebreak,

בעקבות העמסת המחשב עם יותר מדי תוכנות לאחרונה לצרכים שונים, וגם כי יש לי איזה משחק או שתיים כמו BF2 הרעב למשאבים, אני שוקל קניית זכרונות חדשים למחשב שלי. כפי שתוכלו לראות במפרט שלי, יש לי לוח DFI NF4 ULTRA-D שכיום מריץ עליו 2*256MB זכרונות של OCZ PREMIER (שאני מגיע איתם ל OC של 222). אני מניח שאני אמכור את הזכרונות הנ"ל. השאלה שלי היא די כללית (עקב חוסר מידע, למרות שקראתי קצת לפני כן). אני מעוניין כעת לרכוש זכרון או של 1GB או 2GB (כשאר לפי המחיר הסופי אני יחליט), כאשר אני מקווה שאוכל לעשות איתם OC של 222 או 244 אם יהיה אפשר (שוב תלוי במחיר), בלי הוספת קירור / מאורר עליהם. אני מבין שה CHIP שמגיעים בחלקים של 512 (כמו ה TCCD/5 ו BH5 וכו') הם לא אלו שמגיעים בדגמים של 1024 (שה…

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  18. אני סטודנט לקולנוע שמעוניין לקנות מחשב שיתמוך בAVID , השאלה אם D820 יהיה משמעותי או שאפשר להסתפק ב פנטיום 4 3.0 ?, ואיזה קירור איכותי למעבד אתם ממליצים? ולוח אם טוב? התקציב של לוח אם בסביבות 1000 ש"ח . תודה מראש

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by baruch28,

מישהו מכיר זיכרון בשם פרינסטון? א"כ איך הוא? והאם כדאי ללכת עליו או לחפש משהו מוכר יותר כמו קינגסטון/סמסונג יש באמת הבדל משמעותי בין הזכרונות? ואני מדבר על זיכרון DDRAM 512

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  20. Started by ychamp,

מה דעתכם על הלוח אם הבא BIOSTAR TForce4U http://www.biostar-usa.com/mbdetails.asp?model=tforce4+u

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by justblack,

אהלן אנשים. רציתי לדעת איזה לוח מומלץ מהלוחות הבאים ואם יש הבדל משמעותי בינהם DFI NF4 ULTRA INFINITY Gigabyte GA-K8N Ultra-9 939 ASUS A8N-E MSI K8N Neo4-FI ABIT AN8 ULTRA GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI תודה מראש!!!

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  22. כי יש איזו שהיא בעיה עם זה? האם זה אמיתי

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ofird,

אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש, והוא בקונספט שאומר כשקונים צריך לקנות מבין המתקדמים ביותר! אני חושב שזה ממש מיותר לרכוש מחשב חזק כאשר כל מה שאתה עושה זה INTERNET וOFFICE, בקיצר מחשב לעבודה ביתית סטנדרטית. חשבתי לקנות לו2800 Semaphron על SOCKET 754 האם יש לכם המלצה ספיציפית על שילוב טוב של מעבד+לוח בסדר גודל הזה? או שאולי בכל זאת אכנע לרצונו ונלך על 939 (רק בשביל הקידמה) אבל הכי פשוט שיש ! זקוק לעצתכם תודה.

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by AVL,

מסתובבות ברשת שמועות וגם תמונות של הלוגואים העתידיים של אינטל לסדרות המעבדים שלה לא יודע עד כמה זה אמין אבל זה בהחלט מעניין: כתבה בנושא: http://www.techbulletin.net/technology/intel-to-adopt-new-logos.html

25. Started by ofird,

אחרי סקר נרחב ועזרה אדיבה שלכם אני החלטתי שזה הMB שלי : ASUS A8N-VM CSM Socket 939 NVIDIA GeForce 6150 Micro ATX AMD Motherboard השאלה איפה אני משיג בארץ? ואם לא בארץ איך אני שולח לי מחו"ל, רוב האתרים שראיתי לא עושים international shipping לדוגמא - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813131570 תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.