מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני לא ממש טוב בעניין הזה, ואני מעוניין להרחיב זיכרון.. איך אני אמור לדעת איזה אני אמור לקנות [ddr sdram וכל זה] הלוח אם : Asus P4S533-MX והכרטיס זיכרון הנוכחי SpecTek (256 MB PC2700 DDR SDRAM) [מעוניין להחליף] אז איזה סוג אני אמור לקנות ובאיזה מהירות הלוח אם שלי תומך ? וכמובן כל העניין הזה עם הדואל צ'אנל.. אם תצטרכו עוד פרטים רק תגידו תודה על העזרה מראש!
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חשבתי לקנות G6800 + AMD 2500! תסתקלו כאן! אז אני רוצה שתגידו עם יהיה אבדל גדול! בין AMD 2500+R9800P GF 6800 +AMD 2500! יהיה אבדל גדול? מי שמבין באמת שיגיד! תסתקלו כאן אני לא יודע אנגלית טוב אז אני לא מבין כלום http://www.hardocp.com/article.html?art=NjMyLDE= עם באמת יהיה לי בעיה עם המעבד מהווה צוואר בקבוק ..... http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1088773385,83882
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכוון בקרוב לשדרג זיכרון למחשב ולהתקין אותו בכוחות עצמי. יש לי שני כרטיסי זכרון של DDR3, כל אחד 2GB, ואחד מהם אני מחליף בקרוב מאוד ב-8GB. השאלה היא כזו: האם קיים סיכוי שבמגע יד אדם ללא הציוד המתאים, יכול להיווצר חשמל סטטי שעלול לפגוע בלוח האם או אחד מרכיביו? תודה לכל מי שיעזור, חיים
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי בתקציב גבוה ( עד 1700שקל מעבד) איזה מעבד עדיף? C2Q או i5 או i7 ???? (לצורך משחקים עם כרטיס מסך חזק, ספק כוח חזק 750W) תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לוודא, שהביצועים של הזכרונות שלי הן בסדר. זאת המערכת שלי: AMD XP2500 Gygabite Nforce2 DDR333 Hynix 256X2 Dual ddr תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי לוח אם מדגם: Gigabyte GA-EP43-DS3l אני מעוניין לקנות זיכרון ראם: G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 האם יתאים? בנוסף אני מעוניין לקנות לו דיסק קשיח: Westren Digital 1TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD1002FAEX ואין לי מושג אם הלוח אם שלי תומך בSATA3.. אשמח לעזרתכם אנשים יקרים, המשך ערב נעים! חיים.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב 2 ג'יגה זכרון Corsair PC2-6400 DDR2 400mhz (לפי CPU-Z) אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה זכרון ניסיתי לחפש בזאפ את הדגם המדויק שיש לי אבל ללא הצלחה, על כן אני מחפש ייעוץ לגבי איזה סוג זכרון כדאי לי לקנות שיתאים לי עם מה שיש לי עכשיו.. תקציב לא כל כך משנה, הבנתי שזה במילא לא יחרוג מה 200-300 שקל ככה שלא אכפת לי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1. איזה דגם הכי זול מבחינת עלות תועלת של ג'יגבייט שתומך במעבד של אייאםדי 720 ובג'י טי איקס 260?ואים יש יותר טוב מג'יגה בייט בטווח מחירים אז גם טוב ובנוסף שיתאים גם לשדרוג עתידי של המעבד? 2.איזה משחקים שיצאו עד עכשיו וגם בעתיד תומכים יותר משתי ליבות? 3.עד כמה אוברקלוק בצורה בטוחה ומבלי שיפגע בתוחלת חיים של המעבד 720 אפשרית(עד איזה תדר הכי בטוח)? 4.האם \Phenom II x4 Quad-Core 945 Socket AM3 3.0Ghz 45nm Tray עדיף על ה720? 5.האם עדיף ה Phenom II x4 Quad-Core 945 על ה955 יש ל955 תדירות של 3.2 וזיכרון מרמה שלישית ול945 יש 3.0
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אוקי אני מחפש לוח אם שיתמוך ב i5 של אינטל והתקציב שלי הוא פלוס מינוס 550 ש"ח. אני הוא משתמש ממוצע שאיננו צריך חיבורים מיוחדים מאד אבל כן את כל הסט של הדברים הרגילים. מכן שמליצו לי על ה Whitesburg של אינטל משום שהוא זול ויחסית עונה על הדרישות, אבל כפי שראיתי הוא MicroATX מה שאמור לספק כמות חיבורים יחסית מעטה בהשוואה נגיד ל Warrensburg שבמבט חפוץ ראיתי שהוא דומה מאד ל Whitesburg רק שגודלו הוא ATX. בנוסף שמעתי על הלוח אם של gigabyte ה US3L שהוא יחסית יותר יקר משניהם. לשאלתי, אשמח אם משהוא ימליץ לי על לוח אם בתקציב זה ואם יוכל להתייחס להשוואה בין 3 לוחות האם הללו (יתרונות, חסרונות ועל איזה צרכים כל אחד עונה) בנוסף אשמח אם תסבירו לי איפה ה חברה ASUS בכל תחום זה. הרי שלא שמעתי …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי ראיתי שבחנויות יש רק וינצסט'ר תודה
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אז ככה חברה החלטתי לנקות קצת תקירור של המעבד,בזמן שעשיתי את זה גם ניתקתי את המאוורר שיושב עליו ותוך כדי זה שפירקתי תמאוור המברג גלש לי על הלוח והלוח נשרט/קיבל מכה עכשיו שאלתי היא ככה מה הנזק שיכול להיגרם מכך?! תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אם אני לא טועה המעבד הוא SOCKET 478 אני צריך לוח אם שיהיה עליו הכל. כרטיס מסך כרטיס קול וכל מה שרק אפשר במחיר הכי זול שיש. תודה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
תסתכלו בבקשה בלינק הבא: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D&langs=01 זה הלוח אם שיש לי ורציתי לדעת אם אני יכול להתקין עליו כרטיס מסך PCI-E x16, ושהוא יעבוד מן הסתם... תודה.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
בוקר טוב. שאלה| איך הלוח הזה GIGABYTE GA-P31-DS3L ביחס ל GIGABYTE GA-P35-DS3L ? אני מתכוון לעשות O\C ורוצה לדעת מה ההבדל? האם ה P35 יותר טוב ל O\C? ואם כן למה?... ובכללי גם לדעת מה ההבדל.. תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הורדתי ואני לא בטוח לגבי התאימות שלו ללוח g7vaxp kt400 של gigabyte ולמעבד amd 1800xp תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שווה? http://noacomp.co.il/product.asp?productid=5887
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
חשבתי על בנייה של מערכת קולנוע מבוססת מחשב, ואני צריך לוח קטן שיהיה עליו גם TvOut שכן המערכת תהייה במארז דק ואין מקום לכרטיסים. הלוח צריך להיות קטן כמו שאמרתי, עם סאונד, רשת, ויציאת הטלויזיה. עדיף AMD, רצוי כמה שיותר זול - אין צורך בביצועים גבוהים אלא רק שיריץ סרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד (למחשב חדש) בתקציב שלי אני יכול לקנות Pentium D 3.0 866 או Core 2 Duo 1.6 1066 מה יותר מומלץ ???
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד הקפי (ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים ומדפסת) והמחיר הוא עד 2600 שקל המחשב מיועד אך ורק לעבודה משרדית=גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים כתיבת עבודות אני מתכוון לרכיבים שעברו ביקורות באתרים של חומרה כמו טומס וכל מיני אתרים כאלו? השאלות שלי הם: מעבד: איזה מעבד עדיף אינטל או AMD ?(ביחס לדרישות שלי) אני מתכוון למעבד שעבר ביקורות באתרים של חומרה כמו טומס וכל מיני אתרים כאלו? איזה מעבד הכי טוב והכי משתלם מבחינת ביקורות ביחס למחיר וביחס לדרישות שלי? איזה מעבד הכי משתלם ונותן תוצאות ביחס למחיר ולדרישות שלי?, ואם אפשר לציין דגם של אותו מעבד, נגיד אם i3 אז לציין כמה מהירות ואת הסוג והכל.... i3/i5? לוח אם: אני מתכוון ללוח אם שעבר ביקורות באתרים של…
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מדובר על מחשב בן שבוע - 2600 AMD לוח המודבר לעיל שהריץ XP. היום כשהדלקתי אותו - הוא נתקע על verfy pool date (משהוא כזה) ולא מתקדם קדימה. גם כשאני שם לא דיסק BOOT בסידרום הוא לא מממשיך. לאחרמכן עשיתי לו ריסט ל CMOS וגם ללא הועיל. אחרי כמה הדלקות הוא שינה מצב ועכשיו הוא לא מוצא מערכת הפעלה - (הוא מחפש רק בכונן A) לומרות שבסידרום יש דיסק BOOT והסידרום מוגדר ככונן הראשון. יש למישהוא רעיון מאיפה להתחיל?
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב לפני שבועיים עם מארז NZXT APOLLO וכמו שאתם יודעים הוא עדיין לא הגיע. מאז המחירים של הרכיבים עלו וירדו, עד שהלוח GA-P35-DS3 של ג'יגהבייט עולה 657 ש"ח. במקור הזמנתי לוח Gigabyte GA-965P-DS3. זה שאר המפרט: E6750 WD3200AAKS LEADTEK 8800GTS 320MB CORSAIR 2G DDR2 667mhz LIBERTY 400W האם כדאי לשדרג ללוח GA-P35-DS3(בתוספת של עוד כ-30ש"ח)? מה ההבדלים העיקריים ביניהם? הצ'יפסט טוב יותר? פחות מתחמם?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מתכנן oc איזה לוח אמ יתאים?? המפרט הכללי הוא: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667 SEAGATE 250Gb SATA II 16MB 3250410AS Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ANTEC P150 Quiet PC Case 430W Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATa א- מה אתם אומרים על המפרט? ב- איזה לוח אמ אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
היי. ללוח יתווספו שני סטיקים של זכרונות DDRII 667 אחד ג'יגה כל אחד, אז אין צורך בהמלצה לזכרונות. בנוסף, אם אני לא טועה הלוח צריך להתאים למארז Micro ATX כי הוא יחובר למארז הבא: http://www.silentpcreview.com/article763-page1.html אם ישנו צורך להגדיל תקציב למעבד או ללוח (או לשניהם), אני אוכל לרדת למארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2247&products_id=22885 שימושים - עבודה על פוטושופ ותוכנת צריבה מדי פעם, תוכנת הורדה תהיה פתוחה באופן תמידי, גלישה ואופיס...אתם יודעים, משרדי. האם יש לי סיכוי לקבל מעבד עם 3 מגה באפר בתקציב הזה ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-