מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש עדכון ביוס ללוח אם פנטיום 3 של יצרן בשם PROCOMP הלוח דגם b680/683 . ניסיתי לחפש באתר היצרן אבל זה כבר לא קיים שם. ניסיתי לחפש באתר driverguide אבל שם מפנים לאתר היצרן. אודה לכם על תשובות עיניניות היכן ניתן אולי למצוא עדכון ביוס לנ"ל. תודה אבי
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות בקשר לזכרונות האלו... קודם כל כמובן שרציתי לברר איפה אפשר לקנות אותם כי בחנויות מוכרות אני כבר לא רואה שמוכרים אותם האם זה יכול להיות? כמה עולה כל סטיק 256 512 128 או מה שיש היום? והשאלה השניה שלי בקשר אליהם האם יש RDRAM ב DUAL CHANEL?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אם של ASUS A8N SLI DELUXE . יש לו 4 סלוטים לזכרונות שאני שם 3 זכרונות של כל אחד 512 DS של KINGSTON מופיע לי 1024MB במקום 1536MB אם מישהו יודע למה שיגיד לי דחוף !? תודה :-*!!!!
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מידע לגבי תרומת הרכיבים במחשב למשחקים. מה הזכרון עושה? מה המעבד ומה הכרטיס מסך? יש איזה טקסט על זה? אם אני מוצא תקלה במשחק , איך אני יודע מאיזה רכיב זה נובע? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
האם הלוח בקישור כאן יתמוך בזכרונות DDR 400Mhz? במפרט שלו (כפי שכתוב בלינק) יש תמיכה ב200-266Mhz. מה יקרה אם אני ינתק את הזכרונות הישנים ויחבר זכרונות DDR 3200 400Mhz? אני ישרוף ת'זכרונות או ת'מחשב? או שפשוט הזכרונות יעבדו בתדרים של 266? אל תסתמכו על מה שכתבתי, תקראו בבקשה את המפרט של הלוח בלינק. תודה. http://support.dell.com/support/edocs/systems/opgx260/en/ug/specs.htm#1112456
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אחד של abit http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=230 300 ש"ח והשני של gigabyte http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-7N400S-L.htm 360 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על לוח אם לשרת בסיסי חזק תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיים DDR(לא DDR2) שעובד במהירות של יותר מMHZ 200 כלומר יותר מ DDR400
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בערך כל מה שנאמר שם... הלוח Abit KN8 Ulta הוא synchronized או Asynchronized כי רציתי לעזות אוברקלוק לזיכרון RAM וזה די קריטי לדעת את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
קיבלתי 2 מחשבים ורק אחד אני יכול להשאיר אצלי (כמובן שאת הטוב יותר) אבל איני בטוח איזה מחשב חזק יותר. אז איזה מחשב( עפ"י cpu ו לוח אם) טוב יותר? הראשון מעבד: Intel Celeron D, 2400 MHz (18 x 133 לוח אם: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=644 השני מעבד: AMD Athlon XP, 1333 MHz (10 x 133) 1500+ לוח אם: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=615
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
המליצו לי על Foxconn מפני שAsus בזמן האחרון פחות אמינים - האם זה נכון? כמו כן אמרו לי שיש בFoxconn יותר פיצ'רים ובזול יותר. האם עדיף להשקיע יותר בשביל ddr2? או שלמעבדים הנ"ל בכלל אין אופציה כזו?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי כרגע ג'יגה של זיכרון במחשב AMD 3200+ . שאלה שמעניינת אותי האם אני יוסיף עוד 512 מגה יורגש הבדל כלשהו במחשב ברמת הביצועים והמהירות או שנכון להיום זה ביזבוז ולא יהיה שום הבדל?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב יד שניה הבעיה אני לא יודע עם זה שווה את המחיר מעבד : AMD Athlon [tn] XP 2400+ 2.00GHz לוח אם :אני לא יודע איזה דגם זיכרון : DDR-1 PC2100 (133 MHz) 256MB מארז : מארז פנטיום 2 כולל ספק כרטיס מסך : יש תוכנה שיכולה לזהות לי את הכרטיס ולתת לי את הדריבר כי לי ממש אין מושג איזה הוא במחיר : 500 ש'ח סליחה עם טעיתי במשהוא כי התוכנה Cpu-z זה מה שהיא מראה לי תודה לכול העוזרים בקיצור : תמונה http://img350.imageshack.us/img350/5889/cpuz0pb.jpg
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Abit-An8 Ultra nforce4Ultra. אני די בטוח שהביוס הנוכחי שלו הוא לא הכי חדש, כיוון שכשעולה המחשב יש כזה מסך של ABIT וזה מראה שהלוח לא תומך במעבדים כפולי ליבה (אין את האייקון) כרגע המחשב עובד בסדר גמור (טפו טפו טפו) עם הלוח באה מעין תוכנה שמעדכנת את הביוס אוטומטית מהאתר של ABIT כך שלא צריך לעשות כלום חוץ מלאתחל בסוף. האם כדאי לעדכן את הביוס או לעזוב אותו לנפשו? מה הסכנות בעידכון של הביוס בדרך הזאת? (שהבנתי שהיא חדשה יחסית) *יצויין שאני לא עומד לקנות מעבד כפול ליבה בזמן הקרוב סתם שמעתי שעדכון ביוס יגרום ללוח לתמוך במעבדים אלו אז לקחתי זאת כסימן.. תודה על הקריאה.
-
- 13 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני חייב לדעת סוףסוף: 1.מה ההבדלים בין המעבדים של אינטל AMD 2.האם כדאי לקנות דואל קור ובמה הוא שונה מהרגיל. 3.למה amd נחשבים ליור טובים בדואל אם יש להם 512x2 ולאינטל יש 1x2 אז זה כאילו כפול.. 4. מה ההבדל שהופך את amd ליותר טובים במשחקים? תעזרו לי אני חייב לדעתזאת לפני קניה.. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף למחשב שלי (1GB), עפ"י המפרט לא ממש ברור לי איזה סוג של זיכרון אני יכול לקנות ? SDRAM,DDR? שניהם? שאלה נוספת - יש לי 2 סלוטים של זיכרון על לוח האם, האם עפ"י המפרט שלי עדיף לקנות 2 זיכרונות של 512 או אחד של 1GB? הסיבה העיקרית שבגללה אני מגדיל את הזיכרון היא יצירת מוזיקה (דורשת המון המון זיכרון....לא בטוח ש-1GB יספיק...) אני זקוק להמלצות של זכרונות עפ"י המפרט של המחשב ועפ"י דעת מומחים בלבד.......! תודה רבה ! זה המפרט הטכני המדוייק של המחשב שלי נכון לעכשיו: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4SP-MX (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Mot…
-
- 13 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שיניתי את ה-SDRAM Command Lead-off Time מAuto ל-1T לפני, קיבלתי ב-super_pi 1.12 . אחרי 1.13 זה לא אמור לשפר?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זקוק בדחיפות למי שיש לו מעבד AMD64 3000+ ולוח GIGABYTE K8NF-9 nForce 4. זה למטרת בדיקה. במידה ולמישהו יש, אני אשמח אם ישלח הודעה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כשבוע מחשב חדש האמור לתת ביצועים טובים מאוד לעבודה בגרפיקה ולמשחקים. המחשב מבוסס טכנולוגית SLI. לוח האם - Gigabyte GA-8N-SLI Pro. כרטיס גרפי - Gigabyte GV-3D1 (שני Cores על כרטיס אחד של 6600GT 128MB, סה"כ 256MB) מעבד - Pentium D 820 2.8 GHz. הבעיה התחילה ששמתי לב שה-Windows ותוכנות דיאגנוסטיקה שונות מזהות שלכרטיס מסך יש 128MB. במבחן 3DMark2003 על המחשב שלי התוצאה = לתוצאה של כרטיס 6600GT 128MB אחד, וזה לפי מספרים שמראה האתר הייעודי של Gigabyte ל-GV-3D1. נכנסתי לאתר של Gigabyte וגיליתי שיש באמת בעיה כזו, שה-Windows מזהה 128MB, אבל התשובה שם ממש לא מספקת וברורה, ולצערי לא נענתי לפנייתי במייל אליהם. בנוסף גיליתי שהלוח שלי לא תומך מלא ב-Pentium D 820 2.8GHZ ו…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מצטער על הדיון הקודם . . . אני צריך 1 גיגה זכרון בשני סטיקים של 512 400 MHz אשמח לקבל המלצות ולינקים רק מפנדס תודה התקציב הוא 800 ש'ח
-
- 11 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני צריך לוח ומעבד ממש לא משנה העיקר שיהיה טוב למשחקים זה המטרה ואיתם אני יזמין x800gto2 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
-
אני יודע שהם לא תומכים ב Dual Core האם ניתן לשים מעבד "רגיל" ( לא Dual ) בלוח עם צ'יפסט 945P ולשדרג בעתיד ל Dual ??? תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-