מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע לום אם: GA-MA78LMT-S2 (rev. 3.4) מעבד: AMD Athlon II x3 450 זכרונות 4GBx2 G.skill DDR3-1600 כרטיס מסך GTX 650 Ti ספק כוח Cooler Master RS-460-PCAP-J3 Elite Power 460W המלצות לשדרוג? (רק מעבד/מעבד+לוח אם) 700-800 שקל סה"כ...
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לא נגעתי בכלום ובמיקרה ניכנסתי ל סי פי יו זד ורואה 1600 מגההרץ ומחפלה כפול 6 במקום 9 ??? מישהוא יכול להגיד לי מה קרה למעבד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי שנמצא כאן כרגע צריך עזרה בבחירת לוח אם לשידרוג שהוא מתכוון לעשות בקרוב. הוא מתכוון להשתמש במעבד AMD Athlon 2100+ ומוכן להשקיע בסביבות ה700 ש"ח על לוח האם (גמיש). הוא רוצה בערך 6 סלוטים של PCI, וארבעה סלוטים לRAM. הוא גם לא רוצה שום כרטיסי On Board. אילו לוחות אם תוכלו להמליצ עליהם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח הוא msi k8n neo4 platinum
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
שלום, קנית לאחרונה שני סטים של ארבע ג'יגה (1024X4) מהדגם הנ"ל: SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 ב-CPUZ (גירסה 1.42) הוא מראה לי בכל סט משהו שונה. שזה אומר שאחד הסטים מזוייף? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן אני כרגע עם CPU: CORE i5 750 @ + Noctua U12P SE2 MotherBoard: Gigabyte GA-P55A-UD3 Memory: G.SKILL 8GB DDR3 1600Mhz CL9 Ares Graphics: Sapphire HD7970 3GB Case: NZXT Zero2 PSU: ENERMAX Mudo82+ 625W אני רוצה לקנות את ה3750K ולוח אם שתמליצו לי Z77 בעדיפות לASUS יש לי סיוטים מGIGABYTE באיזור עד 800 בוא נגיד אני מתכוון לעשות OC. שאלה חשובה יש למישהו מושג עם הקירור שיש לי יתאים? הוא עלה לי 315 שקל בזמנו חבל עליו אני עומד להחליף גם את המארז לHAF X ולקנות SSD של 120 של אינטל
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם זה ראלי לחכות לקונרו..?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקלקלו כמה מחשבים של מכרים שלי וככל הנראה הלכו בהם הלוחות אם. בשני המקרים מדובר בלוחות אם ישנים בסוקטים 478 ו939. לצערי, אני לא מצליח חמצוא חנויות שיספקו לוחות ישנים אלו במגוון ובמחיר סביר. בלוחות היד שניה תמיד יש בעיה של מחסור, בעיקר בלוחות 939, ובגורמים של מרחק מהמוכר ומחיר. רציתי לדעת אם מישהו כאן מכיר מקומות בהם אוכל להשיג לוחות מהסוקטים הנ"ל במכירים סבירים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
דוד שלי הביא לי מחשב פנטיום 2 ואני זוכר שיש לוחות שמתאימים גם לפנטיום 2 וגם ל3 אז אני רוצה לבדוק אם שלי מתאים לP3 או שאפשר לזרוק אותו.... לא רשום את הדגם על הלוח אם, כל מה שאני יודע זה שזה פנטיום 2, צ'יפסט של VIA, שלושה חריצי זיכרונות SDRAM (מן הסתם) בתדר 133, וכרטיס קול מובנה של קריאייטיב. הדבר שנראה לי שהכי יעזור בזיהוי הוא שהמעבד לא מונח על הלוח עצמו אלא עומד ניצב על הלוח אם (90 מעלות). הלוח עצמו הוא קטן יותר מלוח ATX סטנדרטי (אולי מיקרו) לא מצאתי את הדגמים הישנים באתר של VIA אז אשמח אם תוכלו לעזור לי..... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מה ההפרש בביצועים? מה ההפרש במחיר? למה בכלל יש מעבדים נפרדים לשרתים? והאם יש "משוגעים" ששמים מעבד לשרת במערכת ביתית או שצריך חומרה שונה לחלוטין?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהוא יכול לעשות לי סדר מבחינת "ערכות השבבים" של אינטל מה חדש מה הולך לצאת למעבדים Sandy Bridge וכו.. כי שמתי לב שלאחרונה יש יותר מידי ערכות שבבים ?מה הערכה החזקה ביותר שיצאה והולכת לצאת בקרוב מהערכה של אינטל? :s05: בתודה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לא לאוברקלוקינג וכדומה לשימוש רגיל ושלא יעלה מחיר מופרז
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לגביי קניית מחשב שולחני הצרכים שלי הם בעיקר הפעלת מכונות וירטואליות שצורכות זכרון רב אני יפעיל רשת וירטואלית של כ-4 מכונות בו זמנית המעבד הוא 4 ליבות Intel® Core i5 2300 2.8GHz עם מינימום 4 גיגה זכרון בעתיד יורחב ל-8 ההתלבטות היא בין לוחות אם לוח Asus דגם P8H61-M LE B3 צ'יפסט H61 או לוח Intel דגם DH61WW צ'יפסט H61 ללוח לוח Gigabyte דגם H67M-D2-B3 צ'יפסט H67 לציין אני לעולם לא מריץ משחקים במחשב והכרטיס מסך שלי יכול להיות מובנה השאלה מה עדיף להפעלת המכונות הוירטואליות מבין הלוחות והציפסט שציינתי ??? תודה על ההענות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי, יש לי לוח אם של ASUS Strix Z370-G ונכון לעכשיו יש לי רק כרטיס זיכרון אחד של 16GB של סמסונג שהוא במהירות של 2400MHZ DDR4 מבחינת אפשרות להוסיף אין בעיה הוא עובד עם dual channel וכבר בדקתי איזה סלוטים אמורים לעבוד עם מי השאלה שלי היא כזאת במידה ואני רוצה להוסיף עוד כרטיס של 16GB האם המהירות אמורה להיות זהה? או שזה לא משנה והמחשב יזהה את זה וישתמש בזה ככה או ככה תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה שילוב עדיף למחשב ביתי שסה"כ תקציבו הוא בסביבות 2000 ש"ח ובהנחה ששניהם מסתדרים לי במסגרת התקציב? Intel Pentium G3220 Haswell 3.0Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box + Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI או Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray+MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 .
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום... קודם כל אני די חדש בעסק אז להתייחס בהתאם..... השאלה שלי....היא קניתי מעבד AMD 2800+ XP Athlon 2.08 GHz עכשיו איך אני יודע איזה סוג זה... (רק עכשיו גילית שיש סוגים) AMD Athlon XP Palomino AMD Athlon XP Toroughbred AMD Athlon XP Barton איך אני ידע????
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אם תוכלו לתת לי איזה תאריך או בערך מתי אודה לכם
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בתור אחד שרצה (וכבר לא) לשדרג ללוח מיינסטרים (AMD או intel), לא נראה לי מה שמוצע בבורדים החדשים של היום, עם הקימבונים והפאצ'ים האחרונים. הצ'יפסט היחיד בלוחות אינטל ש"עובד" סביר עם ההתקנים החדשים הוא ה-X58 היקר מאוד והמיועד לשוק הגבוה ובלוחות ל-AMD תינתן כנראה תשובה רק בצ'יפסט 890 שייצא מי יודע מתי ויעלה מי יודע כמה. למרות שאין כרגע התקני USB3 ו-SATA3 זמינים, ברור לכל, שזו "הקפיצה המשמעותית" הצפויה והחשובה ביותר בטווח השנים הקרובות במיחשוב ביתי. הכל יהיה תלוי וכרוך בזה: החל מסקנרים וצילום וכלה בשלטי בית חכם. אבל מסתבר שכלום לא סגור. לא חומרה ולא תוכנה (יש תקן סגור ממש?) ולא לב המערכות האלה שזה הבורדים. אז איך אנשים מתכוננים/קונים היום משהו כל כך חשוב אבל ערטילאי ומקומבן, ב…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי צריך מחשב לעבודה יומיומית עם MATLAB והרצת סימולציות די כבדות. כרגע למשל עם מעבד Q9400 חלק מהסימולציות רצות במשך דקות ארוכות. מדובר בהרבה חישובים מתמטיים וכו'. עקרונית הוא מוכן להשקיע 5K במערכת כולה, אבל הוא היה מאוד רוצה לחסוך אם הפגיעה בביצועים היתה זניחה. חיפשתי השוואות עבור התוכנה הזו ספציפית אבל לא מצאתי משהו מהזמן האחרון. השאלה שלי היא האם לשימושים כאלה הבדלי הביצועים יהיו משמעותיים, נניח עבור אחד המעבדים החזקים של AMD לעומת מערכת I5 או I7 של אינטל?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום יש לי לי לוח אם asus p5q http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q/ כרגע אני עובד עם 4 גיגה זיכרון ואני מעוניין לשדרג ל8. קראתי במפרט של הלוח אם שהוא תומך בזיכרון DDR2 בשני ערוצים בתדרים 1200/1066/800/667mhz מה האפשרויות שלי מבחינת שדרוג? אני מצרף סקרין שוט שלקחתי מהתוכנית system information for windows רשום שם שהmaximu module size: 2048mb זאת אומרת שאין טעם לשדרג ל2x4gb? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי DDR 2100 266MHZ על המחשב וכמובן שיש אפשרות שאני ישדרג את הלוח בהזדמנות... אני רוצה לקנות DDR 512 400MHZ והשאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות שני כרטיסים כאלה או אפילו שלושה? או שניתן להסתפק באחד ולא יורגש שינוי..? תודה גברים : )
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה עדיף מבין שני המעבדים למפרט HTPC? תתחשבו בחום/ביצועים ויכולות OC.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הזיכרון הזה? האם הוא טוב? http://www.simpletech.co.il/prodPage.asp?prodId=511 זה הדף דגם שלו: http://www.corsairmicro.com/main/products/specs/cmx512-2700c2.pdf אבל כתוב שהוא SDRAM... והאם יעבוד באופן סינכרוני עם המפרט הזה: AMD ATHLON XP 2500+ BARTON?(512k, 333Mhz) Tray CPU Thermal take Volcano Silent Boost CPU Cooler for AMD Athlon XP Abit NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) WD 80GB 7200rpm Serial ATA HDD ALBATRON FX5900XT 128MB וכו'
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד ואני רוצה להוסיף לו סלוט זיכרון אבל אני לא יודע מה התדר של הזיכרון ואשמח להברה (800/667) ע"פ הנתונים הנ"ל תודה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-