עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום קניתי היום ספק כוח חדש בksp ב-100 שקל, משהו הכי פשוט של 400W למחשב ישן יחסית כשבאתי לחבר אותו התברר לי שהוא לא מתאים ללוח אם החיבור של הלוח אם הוא 20 פינים והחיבור של הספק הוא 24 פינים מה לעשות??? להוציא את החוטים מהספק החדש ולהחליף עם המחבר של הישן???

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  2. בוקר טוב! יש ברשותי את השילוב של הלוח והמעבד הבאים: AMD 4200+ X2 ב OC של 2.20@2.60 ולוח אם : MSI K9N Neo v1.0 MS-7260 יש לי הזדמנות לקבל במקומם INTEL E4500 2.20GHZ לוח אם: GIGABYTE G31 הפשוט והקלאסי (הלוח שיש לי כרגע לא נראה לי יותר טוב ) , יש לי נטייה לבצע את ההחלפה הזאת, כי לפני שאני שואל פה חרשתי קצת את גוגל ומצאתי שהוא אוברקלוקר מצויין ושה4200 חלש בהרבה מה4500 ואפילו יש מצבים שה4500 נותן יותר ביצועים מE5200 (אני מודע לכך שהוא לא CORE 2 DUO ), בכל אופן, מה אתם אומרים? שווה? (מתוכנן OC, כמה שיותר, יש קירור ,יש זיכרונות, יש ספק, לא צריך כלום ) . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

אז מה האפשרויות שעומדות בפניי?? אני מעוניין שהלוח יהיה טוב... רצוי שיהיה יציאה אופטית של אודיו... רצוי כרטיס קול איכותי רצוי 2 כניסות PCI.. חובה 4 חריצי זיכרון..! (רצוי תמיכה ב800MHZ).. 4 חיבורי SATA2 לפחות... אז תודה רבה על העזרה שלכם... התקציב אגב פחות משנה...אני רוצה לדעת מה האופציות קודם... בנתיים חשבתי על הזה של פאטלטי...אבל שמעתי שהוא לא משהו יוצא דופן...חוץ מהHDMI..

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by jambo7,

שלום מדובר בלוח עבור המעבד Q6600 4 MB זכרון שיהיה מתאים אוברקלוק בעתידי ללא כרטיס מסך. עריכה - לתת את הדעת גם לגבי הקרור הנושא של בחירת המעבד לא סגור ואם ישל לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  5. Started by elad_nisim,

יש לי כרגע 2 של 4MB ואני לא מצליח למצוא בשומקום סלוט אחד של 8MB בכל מקום שאני מחפש מוכרים את זה רק כ 8 כפול 2 כלומר 16, וממש אין לי צורך בכזה... מישהו יכול לעזור לי ויודע על מקום שמוכרים בו אחד של 8MB ?

6. שלום לכולם, הלוח הנ"ל תומך (רשמית לפחות) בזיכרונות DDR2 במהירות של 533 ו667 MHZ בלבד. קישור: http://www.intel.com/products/motherboard/d975xbx/index.htm אני מעוניין בזיכרון שני ערוצים של 1 מגה (שני מודולים של 512 כל אחד) ישנו אתר מומלץ ע"י אינטל שבדק ואישר מספר יצרנים עבור הלוח הנ"ל קישור: http://www.cmtlabs.com/mbSearchResults.asp?sManuf=Intel&sMN=D975XBX&oSubmit=Search מכיוון שאני רוצה ללכת על בטוח אני מעוניין לקנות רק זיכרונות בדוקים ומאושרים. שאלתי היא: איזה זיכרונות נמכרים בארץ על פי המפרט שאני מעוניין בו ומאושרים ע"י האתר הנ"ל. או שמישהוא יכול להמליץ לי על זיכרון אחר אבל שגם הוא בדוק ומאושר על ידי אתר חומרה אמין. בברכה דורון

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by ofek_fel,

שלום לכולם , אני חדש בפורום זה והייתי מעוניין להיעזר בידע שלכם לצורך רכישת זכרון נוסף למחשב שלי. מפרט: CPU:AMD ATHLON XP 2600 לוח אם: PCCHIPS M8636G SIS 741GX זיכרון קיים : 256 מגה בייט PC3200 בעל תיזמון : 2.5-3-3-8 אני מעוניין לרכוש זכרון נוסף בעל נפח של 256 מגה בייט 400 DDR ולשאלתי: מה חשיבות תאימות ה CL בזיכרון החדש לזיכרון הישן ? ובמידה ובכל זאת אין תאימות והזכרון החדש יהיה בעל CL=3 , מאשכולות קודמים אני מבין כי הדבר ייפגע ביכולת העבודה של הזכרון בעל CL=2.5 אך האם יהיה צורך לבצע איזשהו פעולת התקנה נוספת מעבר להכנסת הסטיק לחריץ ? תודה מראש על העזרה , אופק.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  8. אני מתכנן לקנות לוח אם+זיכרון... התקציב שלי הוא עד 1000+מישלוח...אז החלטתי לקנות מ-KSP לוח אם ABIT IS7-E זכרונות A-DATA 400MHZ 256MB*2...הפשוטים (אלה שעולים 250 שקל ל-256MB) ויש לי עכשיו מעבד P4 2.4GHZ 533 א. שווה ליקנות מ-KSP??? (יש לזיכרונות וללוח אם אחריות לשנה) ב. האם יש לכם הצעות אחרות לגבי החלקים שאני קונה? ג. האם זה טוב ל-OC אבל לא רצחני...OC די קטן. ויש לי ספק ג'נרי(אם אני לא טועה זה ספק רקוב) 300W...כתוב שהחברה שלו זה Mono Mode תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  9. שלום רציתי לדעת עם המעבד Intel Core 2 Duo E7200 מהיר

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by razoli,

יאללה אני רוצה ליראות הרבה הצבעות!!!! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  11. Started by babar,

האם מישהו יודע איך בודקים את המתח של הכרטיס? לוח האם שלי נותן 1.5v ב-AGP ואני רוצה לדעת אם הכרטיס גם עובד במתח הזה

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by eytan243,

שלום ! אני מתקשה לבחור זיכרון טוב ללוח אם P5Q עם מעבד Q9550 הדרישות הם: dual channel 1066mhz 4096gb מסגרת 800 ש"ח תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  13. האם לוח אם עם כרטיס מסך מובנה מסוגל להריץ משחקים? ואם אני לוקח לוח אם עם כ.מסך מובנה ושם עליו כרטיס מסך האם זה יהיה פחות טוב מאשר לשם את אותו כרטיס מסך על לוח אם אחר בלי כ.מסך מובנה???

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  14. הזיכרון שלי מאוכסן במטמון אין לי מושג מה זה אומר והאם אפשר/צריך להוציא אותו משם וכמובן איך? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by lharpaz,

שלום, יש לי התלבטות קטנה בקשר ללוח האם למערכת החדשה שאני קונה - מערכת מבוססת i5 760. אני לא ממש מבין בזה, אז הדרישה היחידה שיכולתי לחשוב עליה מלוח האם היא שהוא יאפשר הוספת זכרונות נוספים בהמשך (כלומר לוח עם 4 חריצי זיכרון, ולא 2), וכמובן שיתמוך במספר דיסקים קשיחים (נניח שלושה). מכיוון שאין לי ממש דרישות מלוח האם, הכיוון היה ללכת על משהו זול: GIGABYTE GA-P55-US3L (עולה 472 ש"ח). קיבלתי המלצה ללכת על משהו קצת פחות בסיסי, שיאפשר חיבורים נוספים (eSATA ו-FW) למרות שכרגע אני לא מוצא להם שימוש: GIGABYTE GA-P55M-UD2 (עולה 541 ש"ח). אני רוצה לוודא שהוא אכן טוב יותר מהראשון שציינתי, ושהוא לא נופל ממנו בכלום. בנוסף, ראיתי שהוא מיועד ל-Micro ATX - האם זה אמור לשנות? אפשרות נוספת היא…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by maxxy,

משהו יכול להמליץ על לוח זול וסביר בשביל ATHLON 1800? התקציב שלי דל מאוד ואני לא מכיר כל כך את הלוחות. מחשב לוח עם כרטיס מסך, קול ורשת ONBOARD. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  17. עד כמה שהבנתי היום 2.8 נורט'ווד טוב כמעט (ואפילו יותר) מ 2.8 פרסקוט איך זה? הכי הפרסקוט בא עם ליבה חדישה ומצוייד ב1 מגה קאש מתי בעצם יהיה טוב יותר לקנות פרסקוט מנורט'ווד (לקראת הוצאת הסוקט החדש אינטל מתכננים שיפור מסויים?)

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by esaly,

מישהו יכול לתת חוות דעת על הזכרונות האלה? משום מה הם יותר זולים מKINGSTONE... http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by arik_bulldog,

הוצאתי את המעבד מהלוח בטעות, עכשיו אני לא בטוח איך להחזיר אותו. המחשב בן 3 שנים, הבנתי שצריך לשים כל כמה זמן משחה טרמית, ואין לי מושג בנושא. אפשר לחבר את המעבד בלי לשים משחה? יש מדריך עם תמונות באיטרנט המראה איך מתקינים את המעבד? עם או בלי המשחה) במידה וצריך פרטים נוספים על המעבד או לוח אז אני אכתוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

אני מתכנן להביא את הלוח שלי לאחי במידה ואמצא לוח אם של חברת BIOSTAR מסדרת T-FORCE לAM2 האם קיים כזה לוח בארצנו?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by schumih,

יש לי בקשה- אני מחפש במיוחד לוח אם m-atx, שיתאים למארז שאני קונה ( Antec NSK1300 ) אני קונה את המחשב מחנות למיר. הנה קישור לכל לוחות האם בגודל m-atx בחנות זו http://www.lamir.co.il/?SearchType=3&SearchIn=Name%2CKeywords%2CSale%2C_CatalogNumber%2CBrief&Search=m-atx אשמח אם מישהו יוכל להביא לי המלצה על לוח אם עם כרטיס מסך OB. אני לא מתכוון לעשות OC! התקציב הוא 400-600 ש"ח ללוח אם. שיתאים למעבד C2D. תודה !!

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  22. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להריץ כמה בדיקות פשוטות בחנות לפני שאני לוקח את המחשב הביתה ומתקין את windows. אני רוצה לוודא שהזכרונות, לוח האם, המעבד והדיסקים הקשיחים תקינים. האם יש תוכנות שבודקות זאת ללא צורך במערכת הפעלה מותקנת? האם יש אפשרות לבדיקה מהירה בחנות?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by erezo,

רציתי לדעת האם בלוח אם הספציפי הזה של חברת GIGABYTE ובכלל בלוחות אם שבהם יש יציאות מובנות בכרטיס המסך של VGA, DVI. HDMI ניתן לבצע Extend כלומר הרחבה ל 2 מסכים או יותר, או שניתן להציג בו זמנית רק על מסך אחד? אני יודע בוודאות שעל כרטיסים חיצוניים מתקינים את הדרייבר של החברה ומשם ניתן לבצע הרחבה ל 2 תצוגות, השאלה היא האם בכרטיס המובנה בלוח הזה האופציה קיימת? ואם לא אז במה זה תלוי? אני מתכוון לקנות לקרוב משפחה מחשב כזה והוא רוצה לחבר 2 מסכים אחד למחשב ואחד לטלוויזיה ב HDMI אני רוצה לדעת מראש. תודה.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by pavel19,

חברה תסבירו לי מה זה מעבד retail ובמה הוא שונה מי הרגיל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by misi,

היי, אני הולך לרכוש מחשב (ב-IQPC) וביקשתי זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ב-259. מהחנות אמרו שאין להם וגם לא ליבואן, והציעו לי זיכרון אחר. בסוף הלכתי על (באותו מחיר): OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK האם חברה זו היא אותו דבר מבחינת אמינות, ביצועים, איכות וכל מה שיהיה? אם לא, מה כדאי לי לקחת? תודה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.