עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כנראה יש לי בעיה באחד הזכרונות שלי. 4GB OCZ 2X2 DDR2, אז לדעתי כבר שווה להשתדרג ללוח אם חדש שיתמוך בDDR3. כיום יש לי את הלוח הנל AM2+ שתומך בDD2: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3097#ov המעבד שלי הוא פנום 720 שלוש ליבות שפתוח לארבע ומומהר ל3.7 (2.8 במקור) עם קירור של מיוגןII. (אני מאוד מרוצה מהמעבד ולכן לא רוצה להחליף בינתיים) אני צריך המלצה ללוח אם חדש תומך AMD כמובן, שייאפשר לי לפתוח את הליבה הרביעית במעבד שלי, וכמו כן יתן לי אפשרויות שדרוג עתידיות למעבד חדש יותר. אני מניח שזכרון של טרנסקנד 8GB יעשה את העבודה. התקציב הוא סביבות 700 שח ללוח אם ולזכרון. מארז ANTEC 300. אין צורך בPCI כפול. תודה רבה, תמיר.

2. Started by yos1978,

היי אנשים, אני עומד לקנות מחשב חדש בהמלצת אנשים מהפורום ביקשתי בחנות את הזיכרון של PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL : PQI המוכר בחנות הציע לי את הזיכרון של OCZ דגם GOLD KIT מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by _dudi_,

מה עדיף 128MB Rdram800 או 256MB Sdram

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  4. Started by נעם95,

שמעו מת לי המחשב הוא נתקע לי על ה"ברוך הבא" ואני רוצה לדעת אם אפשר להוציא את הזיכרון ולהתקין אותו על מחשב חדש וכל התמונות והמוזיקה שיש לי שם ישמרו.. אפשרי??

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by yaniv1306,

המבחר הוא כל כך גדול וכמובן מעבר להבנה שלי בתחום אני מחפש לוח אם בתקציב של 450 ש"ח אשר יתאים למעבד P4 3.0 או 3.2 הכולל PCI-E ו אפשרות להכניס זכרונות עם קצבים גבוהים (667MHZ)וSATA2 אם יש דבר כזה בתקציב שלי על מה אתם ממליצים איך מזהים לוח אם טוב מעבר לאופציות העדכניות ( בקיצור ממה להיזהר) המחשב מיועד למשחקים בעיקר אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 6600GT אם יש מצב למצוא לוח עם אופציה ל SLI בסכום הזה?אם לא לא נורא טוב הגיע זמן שאני יפסיק לבלבל לכם את השכל בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  6. לאחורנה הכנסתי בגלל אילוצים למחשב הלא חדש שלי ויסטה. רוצה להרחיב בעקבות זאת זכרונות. היום יש לי פעמיים 512, ddr 400 קורסייר cl2. יש לי עוד שני סלוטים פנויים,מתכוון לרכוש עוד פעמיים 512. מדובר בפנטים 4 , 3.4 גיגה הרץ. השאלה שלי האם כדאי לי לרכוש שוב cl 2 ואם ארכוש cl גבוה יותר האם זה לא יפגע במהירות של 2 הזיכרונות הקיימים. כמו כן האם 4 זכרונות של 512 זה הסידור האופטימלי במציאות שלי והאם זה יעבוד בדואל צ'אנל?

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by expi,

התקציב הוא 1200ש"ח... מה שאני צריך הוא לוח אם וזכרונות מתאימים.. אגב יש אפשרות שזכרון DDR יעבוד עם המעבד הזה?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by dyn,

אז ככה כרגע יש לי במחשב 4 GB , שתי סטיקים של 2. עכשיו הזכרונות שיש לי הם 800 MHZ והתזמונים הם 4-4-4-12 CL, קיבלתי מחבר 2 GB של זכרונות שהם גם 800 MHZ אבל התזמונים שלהם הם CL 4-5-4-15. השאלה שלי היא אם אני יכול להוסיף את אותם 2 GB שקיבלתי על מנת שיהיה לי 6 GB ראם במחשב או שלא בגלל שהתזמונים של הזכרונות שונים. תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by Snirs69,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד בעל זיכרון של samsung 2gb ddr3 1066... קניתי זיכרון חדש של kingstone 4gb ddr3 1333. יש לי מספר שאלות. א. האם עדיף לי פשוט להחליף את הזיכרון הקיים בזיכרון החדש או להוסיף את הזיכרון החדש לקיים? ב. האם שני הזיכרונות יכולים לעבוד ביחד על אף הבדלי המהירות, החברות, והנפחים? ג. במקרה של החלפה/הוספה, האם ישנם הגדרות שאני צריך להגדיר בביוס/ במערכת ההפעלה, או שזה פשוט plug&play? ברצוני לציין כי על פי הוראות היצרן, לוח האם תומך בכעד 8GB של זיכרון. בנוסף, ברשותי מערכת הפעלה Windows ultimate x64bit. בתודה מראש על העזרה, שניר.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  10. מה ההבדל בין מעבדי אינטל Aל 2.6 ל2.6C או 2.6G?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  11. Started by ohmega,

שלום לכולם אני צריך המלצה על : מעבד כפול - ליבה של אינטל עד 1000 ש"ח (חריגות קטנות במחיר סבילות). חשוב: מטמון גדול ועבודה ב- 1333MHZ FSB לוח אם INTEL (טהור) עד 650 ש"ח: כ. מסך, קול ורשת אונבורד . צ'יפסט החדיש ביותר שניתן למצוא במחיר, כמובן ושוב, חריגות קטנות במחיר יתקבלו. * אני לא עושה OC והמחשב ישמש אותי לעבודה משרדית / צפייה בסרטים בעיקר... המון תודה עד העזרה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by cycat,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש. המחשב יריץ את רוב זמנו אפליקציות ב-JAVA כולל את סביבת התכנות של JAVA, שגם היא תוכנתה ב-JAVA, ששמה: Sun ONE Studio, או FORTE לשעבר. בד"כ תוכניות מסוג אלה די כבדות, ולכן תהיתי לעצמי אם יש איזה משהו שהוא בנוי optimized ל-JAVA... מישהו שמע על משהו כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by heilper,

יש לי שאלה מעניינת asus היא לא מין סמל סטטוס במחשבים כי כל הלוחות שלה עולים יותר בלפחות 100 שקל ולא נותנים תוספת ביצועים מדהימה יציבות טובה יותר או מאפיינים שאין בלוחות אחרים אז איך זה שהם עדיין נחשבים חברה כל כך טובה? בנוסף מהסתכלות על הלוחות שלהם גם העיצוב לוח לא משהו מדהים לתקוע בנפורס2 את החיבור כוח הראשי ללוח אם ליד החיבורי כוננים ודיסקים זה לא קצת צפוף? (וכל זה עוד לפני שהתחלתי לדבר על כרטיסי מסך וכמה שהם עולים!!!!) (*אני במצב רוח לוחמני היום*)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רואה שיש פה הרבה חברה עם לוחות של NFORCE2 איפוקס אביט אסוס וכו'. מה אתם אומרים אל הכתבה שהתפרסמה אל זה שיש הרבה נפילות בצ'יפסט כגון ריסטים ותקיעות בPOST ועוד? נתקלתם במשהו דומה? כי אני מעוניין לרכוש לוח של איפוקס NFORCE2 עקב האפשרות של הנעילה של PCI ו AGP. תודה .

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by qpalzm,

כמו שאפשר לראות בחתימה, יש לי לוח ועליו שני סטיקים של זכרונות בגדלים שונים. השאלה שלי: נגיד שאני מוציא מהלוח את ה-256mb, האם ביצועי המחשב ישתפרו? ובמלים אחרות, האם כרגע הזכרונות "מפריעים" אחד לשני?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by arkzai,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לעבודה גראפית ואני רוצה מקסימום זיכרון אך הבנתי שXP תומך רק ב-2 GB ןאים אני רוצה יותר אני צריך לשדרג לויסטה? זה נכון כי לא ממש בא לי לעבור לויסטה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  17. הבנתי שצפויות ירידות מחירים בחודש הקרוב, ואולי מישהו פה יוכל לענות לי על 2 שאלות: 1. כמה זמן יקח עד שנרגיש את הירידה פה בארץ? 2.הבנתי שהמחירים שכולם בונים עליהם הם רק לספקים, מה יהיה ההפרש לדעתכם פה בארץ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  18. אילו זכרונות יהיו עדיפים? 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4954 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2088&products_id=13430 או שעדיף להוסיף עוד 250 ש"ח ולקחת את אלה - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4163 האם זה ישתלם לי? במידה ויש עוד אפשרויות טובות אז תציעו.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by tomystein,

יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-K8NF-9 סוקט 939 מישהו יכול להגיד לי אם זה תומך בESATA. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד של WD שיש לו יציאה של ESATA שתומך במהירות של עד 3 GB בשניה ואני צריך לדעת אם יש לי לאן לחבר את זה במחשב.. תודה!

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  20. Started by nemesisx2,

הי חברה, אני רוצה לקנות מחשב בשביל משחקים, גלישה ברשת ולראות סרטים. על איזה מעבד אתם יכולים להמליץ לי? אם זה לא בעיה אז גם לוח אם טוב, ושביחד זה לא יעבור את ה2000 ש"ח. ואם זה לא בעיה גדולה מדי, מישהו יכול להסביר לי מזה כל הsockets האלה וגם מזה AGP וPCI-e ומה יותר טוב. תודה לכל העונים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Intel Celeron D 2.53 סוקט 775 (510 ש"ח) או AMD SEMPRON 64 BIT (2800+) סוקט 754 (480 ש"ח) אני מבקש דעה אובייקטיבית.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by Bone-Breaker,

אני הולך לקנות מחשב חדש ובחרתי זכרון של סמסונג(256/512 3200) אבל אני רואה שממליצים פה על זכרון של חברת GEIL ושל WINBOND אז מה באמת עדיף לקחת? מה ההבדל ביניהם? עוד משהו בקשר למעבדי AND מה עדיף THOROUGHBRED או BARTON ומה ההבדלים ביניהם? תודה.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  23. המפרט הכולל: Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR (שיתמוך בזכרון הזה ולא ב333). WD 60GB 7200 8M כל השאר לא חשוב. אם יש לוח במחיר הזה שגם מביא איתו DUAL DDR אני אחליף את הזכרונות בשני סטיקים של 256 400MHZ. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  24. זה מעבדים כמו ה 133 וה166 אבל אני לא יודע איזה הוא כי כאשר אני משחק עם המכפלות וה FSB של הלוח אני יכול להגיע מ 60 MHZ עד ל250 MHZ אז איזה דרך יש בכדי לדעת איזה מעבד זה? תודה רבה IDD

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21780 גרסה E היא הווניס, עלפי הידיעה אי התאימות נובעת מהשינויים בפליטת החום אצל גרסת ה E. הערה: נשמע מוזר, עלפי AMD לאחר עדכון ביוס לא צריכה להיות בעיה.

• 6 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.