מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אנשים אולי אתם יודעים איפה נימצא הCommand rate בלוח K8NS ? ועם בכלל... חיפשתי לא מאצתי.. ??? השמח לקבל תשובה מדויקת *עריכה: שיניתי כותרת.
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני משחק באנריל 2 החדש. ב-readme רשום שהוא דורש לפחות 256 זיכרון(מינימום דרישות) וזה מה שיש לי. אני רואה שזה נכון כיוון שיש הרבה תקיעות במשחק ,ואני מניח שזה לא בגלל הכרטיס מסך והמעבד. אני רוצה להוסיף עוד 256 ראם,האם הדבר יעזור??? נ.ב אני משתמש בווינדוס XP אז.. נ.ב 2 איזה יותר טוב -transcend או samsung??? ומאילו בחינות??
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
טוב חאלאס נמאס לי כבר מה"מהירות" הבילתי נסבלת של המחשב שלי אני רוצה לקנות עוד סטיק של ראם כדי שיהיה לי גיגה ראם, אולי אז יתחילו לזוז פה דברים עכשיו אני צריך את עזרתכם האדיבה... איזה סטיק של 2 * 256 הוא הכי טוב ואיזה הכי גרוע? (תנו אותה בדירוג לפי הכי טוב - הכי גרוע ויצרן בבקשה ) אההה וגם כמובן יש את עניין המזומן... אז איפה אפשר למצוא את המחירים הכי טובים לדעתכם?
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מה כדאי יותר לקניה למערכת שתעבור OC כמובן, מעבד ה2500 AMD Barton או מעבד ה2600 Thoroughbred Core - 0.13 AMD תודה, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קריטי\טרגי? שווה להשקיע את הכסף? (המחשב למטרות משחקים ותוכנות כבדות לעריכת סאונד)
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי לוח עם ערכת שבבים של SIS id: 9/28/1999-sis-530-2a5imb09c-00 הבעיה היא שהמחשב התחיל להתקע לאחרונה (מה שעשיתי זה החלפתי את הזכרונות SDRAM בזכרונות אחרים באותו הגודל ובאותה המהירות 100MHZ) ואז שמתי לב שכשאני מדליק את המחשב ובביוס כתוב שהמעבד ממש חם (בסביבות 60 מעלות) ושהמאורר לא מסתובב. במאורר של המעבד לא מחובר ללוח אלה למולקס אז סביר שבגלל זה הלוח מראה 0 RPM. אבל למה החום של המעבד כל כך גבוהה? יש על הלוח סנסור? הלוח הזה ידוע בבעיה כזו? ניסיתי להרית speedfan וMBM5 אבל שניהם עושים בעיות. בspeedfan כתוב שהמאוררים לא מסתובבים (כולם על 0) ושהחום של המעבד הוא מינוס 17 מעלות (!!!). בMBM5 הגדרתי את אחד הטמפרטורות כסנסור של sis5535 ואז הוא מראה בערך 40 מעלות. אבל כשאני עושה רי…
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אפשר רשימה של לוחות אם שמתאימים לקונרו? ומה יהיה הטווח מחירים של הלוחות האלה?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
באתר MicroCenter הופיעה המודעה בא הם מראים שב27.7 יגיע ה X6800 לחנויות ואת השאר ב7 באוגוסט. זאת אומרת מלאי פה בארץ רק באמצע אוגוסט? למה אינטל עשתה השקה נייר ב14.7 ועוד השקה נייר ב27.7? למה לא להקדים כמה שיותר את ההשקה? האתר: http://www.microcenter.com/specials/core2_intro.html לדיון בנושא ב XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=108462 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, מה עדיף לקנות? (אני קונה מפנדה): PQI 512Mb DDRII PC5400 667MHz X2 או Twinmos DDR2 667 512MB X2 מה עדיף? מה יותר איכותי וטוב? שימו לב שהPQI עולים 60 ש"ח פחות. האם Twinmos שווה את ההפרש? אגב, הזכרונות של Samsung עולים בדיוק כמו הטווינמוס. אם אני אלך על הטווינמוס ולא על PQI, האם שווה טווינמוס או סמסונג? תודה רבה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E של אסוס מה אתם אומרים עליו ? גרוע/בסדר/טוב/טוב מאוד/מצויין
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P5Q Pro. עכשיו לפי המפרט רשום שכל צ'אנל זה שחור אחד וצהוב אחד. לפי מה שזכור לי בדרך כלל זה הולך לפי צבעים. משהו יכול להעיר אור על הנושא? תודה יבגני
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב בSKYPC ובחרתי בזיכרונות SUPER TALENT, עכשיו המוכר אמר לי שאין להם סופר טאלנט ואין צפי שזה יהיה בקרוב אז הוא הציע לי זיכרון בשם TRANS... שזה הכי קרוב במחיר לסופר טאלנט, מישהו מכיר את הזיכרון הזה והאם הוא טוב? אני לא זוכר את השם השלם שלו אבל זה מתחיל עם TRANS
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב מחשב לשימוש משרדי. שימוש במערכות crm מיושנות וכבדות, שימוש כבד ב chrome וכו... המחשב מיועד להחזיק 5-7 שנים לכן חשוב לי מפרט עמיד מתלבט בין לפנטיום 5xxx לבין i3 שעולה עוד כמה מאות שקלים ותוהה אם שווה את ההפרש. ובאותו קונטקסט ניתן לשאול היום האם מי שקנה פנטיום 2xxx לפני 5 שנים לא היה מוטב לו שישקיע עוד ל i3 דור 4 עם השימושים של היום
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
- 2 followers
-
-
P8Z68-V s1155 VS P8P67-M האם יש בינהם הבדל משמעותי שמצדיק את הפרש המחיר ( מלבד השימוש בליבה הגרפית). מערכת: i5 2500K GTX560 TI 2x4G G.skill 1600MHZ (מתוכנן SSD עתידי)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת מתי הלוח הזה מגיע לארץ?? הוא תומך ב 65 nm וב 975x הכי חדש של אינטל.. ואם אתם מוצאים אותו באיזה אתר למכירה...תנו לינקים בבקשה עידו
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מה ההבדל (למה ההבדל גורם ) בין Kingston DDR3 4G 1600 HYPER X ל Kingston 4GB DDR3 1333 .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוחות צ'יפסט Radeon Xpress 200 די מעניינים אותי דווקא כי הם פחות נפוצים, לפחות בארץ עד לא מזמן חשבתי שלוחות אלו לא תומכים ב- SATA II כנראה שזה לא מדוייק השם Radeon Xpress 200 כנראה מתאר רק את הגשר הצפוני אבל בלוחות Xpress 200 שונים יכולים להגיע עם גשר דרומי שונה מלוח ללוח וכנראה שהגשר הדרומי הוא זה שמעניק את היכולות של הלוח לעבוד ב- SATA II על הלוח הבא של DFI למשל http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3669&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US מורכב גשר דרומי של ATI SB450 והוא לא תומך ב- SATA II שתי לוחות מעניינים יותר אחד של ASUS השני של Abit מגיעים עם גשר דרומי של ULI 1575 ואלו תומכים ב- SATA II http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/m…
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
Chipset: NForce 2 Socket A (462) DUAL DDR 400 (לפחות) SERIAL ATA PCI-E AGPX8 AUDIO 6 CHANNEL לא משהו יקר.... אוברקלוקינג אולי בעתיד הרחוק (שנה וחצי ;D) נ.ב: מה זה IEEE1394 (משהו כזה) ? ? ?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
A8N5X מוזר לא כתוב באתר שהוא תומך ב DUAL CORE http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=207&model=596&modelmenu=1
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בנרות זכרונות של Winbond. לא הצלחתי למצוא אותם בשום חנות כאן בארץ. אולי מישהו יואיל לתת לי טיפ קטן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות את אחד מהמעבדים הבאים ממש בחצי מחיר: i7 940 Q9650 ההבדל בינהם הוא 15 דולר בלבד ככה שהכסף הוא לא שיקול. כרגע יש לי Q6600 4X2GB OCZ Reaper DDR2 800MHZ Gigabyte EP35DS3R 9800GT 1GB השימוש הוא בעיקר עיבוד תמונה. אציין שאני עובד על מערכת הפעלה של מק (מה שמכונה האקינטוש) הi7 יצריך החלפת חומרה כלשהי או שאני פשוט אוכל להחליף את המעבד וזהו?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
שלום אני לפני שבועיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ga-7vax והלוח בא אם אפוציות נחמדות של הכרטיס הקול המובנה בלוח יש חיבור לאופטי ולרמקולים אחורים ולפי מה שהבנתי התוספות האלה מגיעים רק עם הגירסה של ga-7vaxp היית מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג את אותם חיבורים ללוח אודה לתשובה ארז בויום
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בלוח הזה K8N Neo4-F אם יש כרטיס קול ואיזה? כמה יצאות לזיכרון יש? אם יש כרטיס רשת ואיזה? תודה לכול העונים
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני קונה מחשב משרדי מבוסס E5200 ומוסיף לו "HD4670 עכשיו הלח שבא איתו הוא Intel nForce 630 Chipset 1333Mhz איך הלוח הזה? אפשר לעשות בו OC? כי לפי מה שהבנתי הוא של אינטל והצ'יפסט של נבידיה ..
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-